کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اینم نمودار قیمتی خساپا در 18 ماهه گذشته هست .داخل یه کانال با پهنای بلند و شیب کم نزولی ،بالا پایین شده.
زیر 94 تومن خارج از کانال محسوب میشه.
در صورت اومدن به زیر 94 تومن ،چون قیمت نازلی خواهد داشت ،نوسان زیاد خواهد کرد.
ولی هر چقدر هم که افتش ریال به ریال باشه زمان زیادی رو خواهد برد و اوناییکه سهامدارش هستند شاید بیشتر از نظر زمانبر بودن سهم زیان ببیند تا افت قیمت سهم.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
برای چندمین بار هست که باید به دوستان گفت اینجا تاپیک جو بازار هست !
موضوع مدافع حرم ربطی به بازار و جو بازار ندارد !
جناب معینی این رویه که 10-15 خط مطلب بنویسید ربطی به بازار نداشته باشه و آخرش 2 خط بنویسید که بازار فلان و بهمان ! درست نیست
دوستانی هم که تشکر زدن زیر این پستها توجه داشته باشن،
بنا بود کسی مسایل سیاسی را اینجا طرح نکند !
ممکنه همه ما در مورد مدافع حرم و مسایل سوریه نظراتی داشته باشیم ! چرا فقط بعضی ها باید به خودشون اجازه بدن اینجا بنویسن ! اما بقیه ننویسن ؟؟
با تشکر ویژه از سرکارخانم مینوی و دوست خوبم جناب رادل عزیز از تذکر به جایشان دوستان اگر الان یه پول قلمبه 50 میلیون تومانی برسه چه سبدی میبندید؟ تو این شرایط نقد میمونید یا اقدام به خرید میکنید؟ دست رو کدام سهمها میذارید؟ برای دید 2 ماهه؟ نیازمند یاریتان هستیم
با تشکر ویژه از سرکارخانم مینوی و دوست خوبم جناب رادل عزیز از تذکر به جایشان دوستان اگر الان یه پول قلمبه 50 میلیون تومانی برسه چه سبدی میبندید؟ تو این شرایط نقد میمونید یا اقدام به خرید میکنید؟ دست رو کدام سهمها میذارید؟ برای دید 2 ماهه؟ نیازمند یاریتان هستیم
سلام
من اتفاقا در رشد اخیر سیمانی ها و بیمه ای ها اندکی نقد کرده ام.
الان منتظرم اگر وقوام و وساپا به قیمت مناسبی رسیدند بخرم. (قیمت مناسب یعنی حدود 850 ریال برای خرید)
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
دی هم اگر به 1430 ریال برسد برای خرید خوب است (خیلی خیلی خیلی خوب است) حتی اگر گزارش افتضاح بدهد.
سهمی است که خیلی عالی نوسان می دهد.
فکر کنم نوساناتش هم همان دو ماهه باشد.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
همش غلطه ، اصلا معلوم نیست تعدیل شده یا تعدیل نشده است یا عملکردی ، همه دیتاش اشتباهه .
متشکرم بودان عزیز،
خوب با توجه به اینکه سایر شرکت ها و سرور ها هم باید از اینجا اطلاعاتشان را دریافت کنند ... پس روی چه حسابی اصلا ما داریم تحلیل تکنیکال انجام می دهیم؟
«محمد حسین» هستم.
سلام
من اتفاقا در رشد اخیر سیمانی ها و بیمه ای ها اندکی نقد کرده ام.
الان منتظرم اگر وقوام و وساپا به قیمت مناسبی رسیدند بخرم. (قیمت مناسب یعنی حدود 850 ریال برای خرید)
خیلی گلی محمد حسین جان همه با سرمایه بورس شون تک سهم میشن من با زندگیم دارم تک سهم وساپا میشم داره میرسه به دومیلیون سهم وساپام حقیقت ریسکش میره بالا اخه بدبختی ورنا هم دارم البته تمام شده سهمم الان رو همین قیمت بسته شده 95 هست
ونفت و پتایر و قثابت چطور میبینی؟
متشکرم بودان عزیز،
خوب با توجه به اینکه سایر شرکت ها و سرور ها هم باید از اینجا اطلاعاتشان را دریافت کنند ... پس روی چه حسابی اصلا ما داریم تحلیل تکنیکال انجام می دهیم؟
نرم افزار ره آورد 365 با آنلاینش که رایگانه مدتیه دارم کار میکنم ،اطلاعاتش کاملا درسته ، یک نرم افزار هم داره که سالیانه حدود 400 هزار تومان هزینه میگیرند ، آنلاینش به درد تحلیل نمیخوره فقط برای دیدن اطلاعات قیمتها خوبه .
نرم افزار ره آورد 365 با آنلاینش که رایگانه مدتیه دارم کار میکنم ،اطلاعاتش کاملا درسته ، یک نرم افزار هم داره که سالیانه حدود 400 هزار تومان هزینه میگیرند ، آنلاینش به درد تحلیل نمیخوره فقط برای دیدن اطلاعات قیمتها خوبه .
نظر