جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • amir_321
    عضو عادی
    • Nov 2013
    • 185

پاسخ : جــــو بــــازار

زمگسا تا الان 20 درصد ضرر به کسی که خریده زده!!! کجایند ناظران بی ادعا...
    البته شاید خودشون هم خوب سود کردن که صداشون در نمیاد

نظر

• بورس 2016
      عضو عادی
      • Oct 2015
      • 186

سلام
      امروز بطور نسبی عرضه کم شده و تقاضا بیشتر شده
      ما حقوقی ها نمی خواهند شاخص رشد کند و دوست دارند
      شاخص در یک روند خنثی حرکت کنه. تا دولت وضعیت
      خوراک پتروشیمی ها را مشخص کند.و امتیاز بگیرند
      وتا حقوقی ها نخواهند بورس رشدی ندارد.
      اگر هزارن خبر مثبت برسد.

نظر

• Abad
        عضو فعال
        • Nov 2015
        • 7515

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
        متاسفم که این مطب را میگم ولی یکسری سهمها هنوز نیاز به اصلاح دارند....هنوز اصلاح بازار تمام نشده....حالا ممکنه یک مثبت یکی دو روزه ای هم داشته باشیم....مثلا خودرو هنوز نیاز به اصلاح داره...کلا با اینکه بازار اصلاح کرده ...سهم خوب هم کمه برای خرید...5 تا سهم خوب پیدا نمیشه تو این بازار
        درود قبلا شاراک و ونفت و بیمه مهین رو من گفتم سهم های بدی نیستند در قیمت های فعلی آیا جنابعالی یا دوست دیگری می تونه بگه نظرم غلطه و چرا ؟ ممنون میشم ، با شاراک و بیمه مهین با بررسی گزارشات آن میشه سهامداری کرد ونفت رو هم باید رصد کرد امروز من سخوز رو هم اضافه می کنم
        Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• محمد 66
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 2938

حق پاسا امروز گیر نمیاد برای خرید فردا بررسی بکنید شاید سود خوبی بده .

نظر

• m2020
            عضو عادی
            • May 2014
            • 293

سلام. ببخشید دوستان اگه سهمی چند روز معامله نشه اما صف فروش هم نباشه ممکنه به گره بره؟

نظر

• mey
              عضو فعال
              • Oct 2014
              • 4440

در اصل توسط amir_321 پست شده است View Post
              زمگسا تا الان 20 درصد ضرر به کسی که خریده زده!!! کجایند ناظران بی ادعا...
              البته شاید خودشون هم خوب سود کردن که صداشون در نمیاد
              خرید زمگسا......
              پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• پارامیس
                عضو عادی
                • Sep 2013
                • 120

خکمک فرصت خرید

نظر

• علیرضا123
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 1605

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                  درود قبلا شاراک و ونفت و بیمه مهین رو من گفتم سهم های بدی نیستند در قیمت های فعلی آیا جنابعالی یا دوست دیگری می تونه بگه نظرم غلطه و چرا ؟ ممنون میشم ، با شاراک و بیمه مهین با بررسی گزارشات آن میشه سهامداری کرد ونفت رو هم باید رصد کرد امروز من سخوز رو هم اضافه می کنم
                  والله سهمهای که گفتید مورد پسند من نیست...انشالله سود خوبی بهتون بدهند
                  من در انتخاب سهم این موارد را در نظر میگیرم در چند ماه پیش رو
                  1)دی پی اس داشته باشه

2)سهم شرکتهای بزرگ را من نمیخرم فعلا چون پول تو بازار نیست که بتواند انها را بالا ببره

3)یک تحول در فاندشون در یک و یا دو سال اینده مشهود باشه...مثلا طرح توسعه خوبی داشته باشند و یا با فروش دارایی بخشی از هزینه های مالی کاهش پیدا کنه و درصد بالاتری از سود عملیاتی به سود خالص تبدیل بشه و خیلی از موارد دیگر...بهر حال سهم خبر داشته باشد

4)حتی الامکان گروه گرا نباشه سهم ان شرکت...بعنوان مثال سهم سیمانی نمیخرم فعلا...چون در 90 درصد مواقع سهم شرکتهای گروه با همدیگر صعود و نزول دارند

5)قیمت جهانی نفت و قیمت جهانی فلزات اگر تاثیر مثبت بر فاند سهم نمیگذراند تاثیر منفی هم نداشته باشند

این 5 مورد اولویتهای بنده در خرید سهم هستند..البته موارد دیگه ای هم هست که میشه بهش اشاره کرد....اما این 5 تا اولویتنددر بررسی سهم ...بنده به دید میانمدت سهم میخرم ..4 تا 6 ماه ....

نظر

• علیرضا123
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 1605

در اصل توسط m2020 پست شده است View Post
                    سلام. ببخشید دوستان اگه سهمی چند روز معامله نشه اما صف فروش هم نباشه ممکنه به گره بره؟
                    والله تا جایی که من اطلاع دارم باید صف فروش باشد...و یک مساله دیگر اینکه از یکسال پیش قانون گره معاملاتی باید به تایید ناظر باشه و اگر یک سهم مشمول این قانون هم باشد ناظر به تشخیص خودش میتونه این کار را انجام ندهد

نظر

• TAJ2014
                      عضو فعال
                      • Dec 2014
                      • 1027

امروز اخرین روز پاییز جوجه سهام هامو شمردم دیدم به دلیل انفولانزای ناطیب وفطانتی 30 در صد تلفات دادم
                      البته سود مجامع را حساب نکردم با افزایش خروس تراکتور
                      چه پایان بدی داشتم انشالله همه دوستان بدون تلفات بوده باشن

نظر

• Abad
                        عضو فعال
                        • Nov 2015
                        • 7515

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
                        والله سهمهای که گفتید مورد پسند من نیست...انشالله سود خوبی بهتون بدهند من در انتخاب سهم این موارد را در نظر میگیرم در چند ماه پیش رو 1)دی پی اس داشته باشه 2)سهم شرکتهای بزرگ را من نمیخرم فعلا چون پول تو بازار نیست که بتواند انها را بالا ببره 3)یک تحول در فاندشون در یک و یا دو سال اینده مشهود باشه...مثلا طرح توسعه خوبی داشته باشند و یا با فروش دارایی بخشی از هزینه های مالی کاهش پیدا کنه و درصد بالاتری از سود عملیاتی به سود خالص تبدیل بشه و خیلی از موارد دیگر...بهر حال سهم خبر داشته باشد 4)حتی الامکان گروه گرا نباشه سهم ان شرکت...بعنوان مثال سهم سیمانی نمیخرم فعلا...چون در 90 درصد مواقع سهم شرکتهای گروه با همدیگر صعود و نزول دارند 5)قیمت جهانی نفت و قیمت جهانی فلزات اگر تاثیر مثبت بر فاند سهم نمیگذراند تاثیر منفی هم نداشته باشند این 5 مورد اولویتهای بنده در خرید سهم هستند..البته موارد دیگه ای هم هست که میشه بهش اشاره کرد....اما این 5 تا اولویتنددر بررسی سهم ...بنده به دید میانمدت سهم میخرم ..4 تا 6 ماه ....
                        سپاسگزار از پاسخ مستدل : ممکنه یک یا دو سهم رو که نزدیک به این معیارها باشه بگید من بررسی کنم ؟ البته برای تبادل افکار نظرات دیگری هم هست مثلا به اعتقاد بنده پول پارک شده زیاد هست کافیه متغیر ها تغییر کنه یا با افزایش نرخ ارز تاثیر کاهش قیمت نفت کم میشه و ممکنه شرکت به دلیل کاهش قیمت منابع از کاهش قیمت نفت منتفع بشه مخصوصا شرکت هایی که بیشتر فروش آنها داخلیه.
                        Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• djdream
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 4003

به نظر مياد يك مدت از بازار فاصله بگيريم بهتره. نه ضرر ميكنيم نه حرص ميخوريم. بلكه فرجي بشه. بورس اولويت دولت نيست. اقتصاد هم مشكلات اساسي داره.

نظر

• امام قلی خان
                            عضو فعال
                            • Aug 2015
                            • 1542

من گفتم و برخی خندیدن و مسخره کردند.باز میگویم.شلوار اقتصاد را دراورده اند. شورتش را هم تکه تکه کرده اند. در این قبر تا اطلاع ثانوی مرده نمیباشد و ما هی پولهای خود را گل کردیم و گذاشتیم روی قبر بلکه صاحب میت یک شیرینی بدهد مرگمان کنیم. فشنگ هم ندادند و هر روز بدبخت تر شدیم. یک عده مثل بودن خان هم معلوم نیست چه چیزهای خوبی میخورند که باعث خوشبینیشان میشود.وقرار گذاشتند تا شب عید 85 هزار تحویل بدهند.حتی آذر که ایرج خان گفته بود تمام شد و خبری نشده است فعلا.البته گفته دی که دی هم نمیشود با این وضع.پس بروید به عشق و حالتان برسید و تا سال بعد بر سر این قبر فاتحه نخوانید.زالوصفتان نمیگذارند
                            نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                            از هم ندوشیم.
                            با هم بنوشیم.

نظر

• djdream
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 4003

چه مسخره بازي تو رتاپ شده. مگه كارمزد تراكنش چقدر زياد شده. از 200 شده 250. جالبه بعضي ها تو تلگرام براي ركيش تارگتهاي رويايي ميدن.

نظر

• anahita
                                عضو فعال
                                • Jan 2013
                                • 769

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
                                من گفتم و برخی خندیدن و مسخره کردند.باز میگویم.شلوار اقتصاد را دراورده اند. شورتش را هم تکه تکه کرده اند. در این قبر تا اطلاع ثانوی مرده نمیباشد و ما هی پولهای خود را گل کردیم و گذاشتیم روی قبر بلکه صاحب میت یک شیرینی بدهد مرگمان کنیم. فشنگ هم ندادند و هر روز بدبخت تر شدیم. یک عده مثل بودن خان هم معلوم نیست چه چیزهای خوبی میخورند که باعث خوشبینیشان میشود.وقرار گذاشتند تا شب عید 85 هزار تحویل بدهند.حتی آذر که ایرج خان گفته بود تمام شد و خبری نشده است فعلا.البته گفته دی که دی هم نمیشود با این وضع.پس بروید به عشق و حالتان برسید و تا سال بعد بر سر این قبر فاتحه نخوانید.زالوصفتان نمیگذارند
                                درست میشود استاد ، سرانجام روزی همه چیز درست میشود .

مشکل اکثر سهامداران ما 2 چیز است :

1- عدم تسلط بر دانش و عدم توانایی در بررسی یک شرکت به لحاظ بنیادی و تکنیکال
                                2-درگیر کردن تمام زندگی شخص با بورس (بورس باید بخشی از زندگی باشد نه اینکه زندگی کنی که فقط سهامت بالا بره و هر روز استرس بورس باعث بالا رفتن آدرنالین خونتون بشه )

در پایان ،احتمال رشد بورس را تا سال 1400 کم میدانم ، اگر هم رشدی باشد، مقطعی است . مگر اینکه دلار 9000 تا 11000 تومنی محقق شود که در اون صورت قضیه فرق داره و نیازمند تحلیل مجدد است . من الله توفیق
                                *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

در حال کار...
                                X