جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سهامدار حرفه ای
    عضو جدید
    • Jan 2015
    • 7

پاسخ : جــــو بــــازار

من نمی دانم بعضی افراد چرا برای سود کردن به هر روشی دست می زنند ( البته شاید هم بعضی ها بگویند اشتباه می کنم حرفشان قابل احترام ولی من در بورس ایران که گرگ بازاری هم هست باورش برایم سخته آن هم با این مواردی که در ادامه می گویم) نمی گویم کدام سهم ولی سایت تالار بورس دیدم طرف سهم را دارد ولی الکی می نویسد که من سهم را ندارم ولی می خواهم بخرم آدم خیلی ببخشید مگه ... باشد که بیاید سهمی را که می خواهد بخرد در چشم بازار قرار دهد و یک صفحه از سهم راست و دروغ تعریف کند آن هم نه یک پست چندین پست در پشتیبانی از سهم بعد اول یا آخر هر پست هم هر بار بگوید من می خواهم بخرم هنوز از سهم ندارم.واقعا در بعضی جاها می بیند بعضی افراد برایشان دیگه مهم نیست چگونه پول در می آورند بلکه برایشان فقط مهم که پول در بیاورند.ببخشید شاید ربطی به این تاپیک هم نداشت ولی چون من بیشتر اینجا را دنبال می کنم گفتم اینجا این مطلب را قرار دهم.
    آخرین ویرایش توسط سهامدار حرفه ای؛ 2015/12/24, 19:57.

نظر

• djdream
      عضو جدید
      • Nov 2013
      • 4001

در اصل توسط سهامدار حرفه ای پست شده است View Post
      من نمی دانم بعضی افراد چرا برای سود کردن به هر روشی دست می زنند ( البته شاید هم بعضی ها بگویند اشتباه می کنم حرفشان قابل احترام ولی من در بورس ایران که گرگ بازاری هم هست باورش برایم سخته آن هم با این مواردی که در ادامه می گویم) نمی گویم کدام سهم ولی سایت تالار بورس دیدم طرف سهم را دارد ولی الکی می نویسد که من سهم را ندارم ولی می خواهم بخرم آدم خیلی ببخشید مگه ... باشد که بیاید سهمی را که می خواهد بخرد در چشم بازار قرار دهد و یک صفحه از سهم راست و دروغ تعریف کند آن هم نه یک پست چندین پست در پشتیبانی از سهم.واقعا در بعضی جاها می بیند بعضی افراد برایشان دیگه مهم نیست چگونه پول در می آورند بلکه برایشان فقط مهم که پول در بیاورند.ببخشید شاید ربطی به این تاپیک هم نداشت ولی چون من بیشتر اینجا را دنبال می کنم گفتم اینجا این مطلب را قرار دهم.
      بورس بي رحمه و هركس واردش ميشه اينو ميدونه. حرفها رو گوش كن ولي خودت تحليل كن.

نظر

• سهامدار حرفه ای
        عضو جدید
        • Jan 2015
        • 7

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
        بورس بي رحمه و هركس واردش ميشه اينو ميدونه. حرفها رو گوش كن ولي خودت تحليل كن.
        دوست عزیز بی رحمی بورس یک چیز و آن هم ریسکش هست و در همه جای دنیا هم هست.ولی دروغگویی و به هر روشی متوسل شدن برای سود کردن بعضی افراد را نمی شود پای بی رحمی بورس گذاشت.به این فکر کنم می گویند کلاه برداری.

نظر

• djdream
          عضو جدید
          • Nov 2013
          • 4001

در اصل توسط سهامدار حرفه ای پست شده است View Post
          دوست عزیز بی رحمی بورس یک چیز و آن هم ریسکش هست و در همه جای دنیا هم هست.ولی دروغگویی و به هر روشی متوسل شدن برای سود کردن بعضی افراد را نمی شود پای بی رحمی بورس گذاشت.به این فکر کنم می گویند کلاه برداری.
          اين چيزا همه جاي دنيا هست. من خودم هم چند بار اينكار رو كردم. شايد همه اين كارو ميكنن. كمتر و بيشتر. اگز با باورهاي ذهني شما همخواني نداره بهتر بورس رو ول كني. اگه طرف بگه خودت رو تو چاه بنداز بايد بندازي ؟

نظر

• djdream
            عضو جدید
            • Nov 2013
            • 4001

يك صفحه با اسم خودم ساختم و تحليل هام رو اونجا مي نويسم.
            آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2015/12/24, 20:25.

نظر

• سهامدار حرفه ای
              عضو جدید
              • Jan 2015
              • 7

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
              اين چيزا همه جاي دنيا هست. من خودم هم چند بار اينكار رو كردم. شايد همه اين كارو ميكنن. كمتر و بيشتر. اگز با باورهاي ذهني شما همخواني نداره بهتر بورس رو ول كني. اگه طرف بگه خودت رو تو چاه بنداز بايد بندازي ؟
              شما جوابت در سوالت هست هیچ انسان عاقلی خودش را در چاه نمی اندازد چون کاملا مشخص که به زیانش است.ولی این افراد هیچ وقت همچین حرفی نمی زنند بلکه برعکس روی چاه را می پوشانند که تو نبینی آنجا داستان فرق دارد.دقیقا کاری که این افراد می کنند همین است نمی گویند برو در چاه خودت را پرت کن که.اینها از نیاز افراد به سود خود استفاده می کنند و طرف را فریب می دهند.اشتباه نکنید فردی که به اینگونه نیاز خود که در اینجا پول و سود کردن است برطرف می کند نمی توان گفت که باهوش و ... است و این چیزی که همه دنیا وجود دارد بله خوب و بد همه دنیا است ولی این کار را توجیه نمی کند بلکه این راحت ترین کار ممکن است و خیلیها اگر بخواهند این کار را بکنند از آن فرد شاید بهتر باشند حتی از روشهایی استفاده کنند که آن فرد به عقلش هم نرسد ولی درست و انسانی نمی بینند.(شاید با این کار خانواده ای به خاطر مسائل مالی از هم بپاشد.) اصلا فرض می کنیم حرف شما درست.اگر بخواهیم حرف شما را در زندگی بکار گیریم و در همه جهات این را که می گویید درست است (اگه طرف بگه خودت رو تو چاه بنداز بايد بندازي؟) گسترش دهیم می دانید چه می شود مثلا فردی چیزی لازم داشته باشد به یک فرد دیگر بگوید تا از آن تهیه کند بعد آن فرد به هر دلیلی بگوید بیا برویم خانه من به تو بدهم بعد در خانه بجای آنکه آن چیز را به طرف دهد به هر دلیلی بزند طرف را بکشد بعد هر کس گفت چرا کشتی بگوید : اگه طرف بگه خودت رو تو چاه بنداز بايد بندازي؟با این چیزی که شما می فرمایید باید همه خلافکارها و قاتلین و کلاهبردارها و... را آزاد کنند چون آنها گناهی ندارند و اشتباه از طرف مقابل.
              آخرین ویرایش توسط سهامدار حرفه ای؛ 2015/12/24, 21:26.

نظر

• argo
                عضو فعال
                • Oct 2014
                • 745

داشتم فكر ميكردم اگر يك مدير لايق بتونه صد ميليارد سود سازي نسبت به مديران قبلي واقعا ده ميليارد حقش نيست كه بهش پرداخت بشه ؟؟؟؟
                اگه يك مدير دولتي صد ميليارد سود بسازه حقش ده ميليارد نيست ؟؟؟
                اگه اون مدير لايق نباشه از صد ميليارد سود ما هم خبري نيست
                شما سود بساز ده ميليارد هم اختلاس كن دلاور
                وزير محترم اقتصاد شما سود سازي كن واسه كشورت اختلاس هم كردي نوش

Sent from my iPhone using Tapatalk
                پي نوشت
                http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
                "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• linux_linda
                  عضو فعال
                  • Jun 2014
                  • 3356

با تصویب کنگره آمریکا، پس از ۳۶ سال، به هر کدام از قربانیان ماجرای اشغال سفارت آمریکا در ایران بیش از ۴ میلیون دلار غرامت پرداخت می‌شود.

بنا بر لایحه‌ بودجه سال ۲۰۱۶ که جمعه گذشته در کنگره آمریکا به تصویب رسید، کاخ‌سفید اجازه یافته تا به قربانیان واقعه اشغال سفارت آمریکا در تهران در سال ۱۳۵۸ و یا بازماندگان آنها و همچنین قربانیان 'حملات تروریستی دولتی' نظیر انفجارهای سال ۱۹۸۸ در دو شهر نایروبی (کنیا) و دارالسلام (تانزانیا) غرامت پرداخت کند.
                  در جریان واقعه اشغال سفارت آمریکا در تهران (۱۳۵۸) ۵۳ دیپلمات و مستشار آمریکایی برای ۴۴۴ روز در تهران گروگان گرفته شدند.
                  قربانیان این واقعه در ۳۵ سال گذشته بارها تلاش کرده بودند از طریق مجامع قضایی غرامت دریافت کنند اما هر بار در دادگاه‌های مختلف با بن‌بست‌های قانونی و قضایی روبرو شده بودند.
                  وکلای آنها حتی شکواییه خود را به دادگاه عالی آمریکا هم بردند اما در آنجا هم توفیقی نصیب‌شان نشد.
                  کنگره آمریکا هم در طول این سالها قادر نبود برای پرداخت غرامت به این افراد قانونی به تصویب برساند.
                  اما اکنون، به گزارش نیویورک تایمز، دولت آمریکا توانسته از محل جریمه بانک فرانسوی (پاریباس) که به علت نقض تحریم‌های ایران، سودان و لیبی، حدود ۹ میلیارد دلار جریمه شده بود، منابع مالی برای پرداخت این غرامت‌ها را تامین کند.
                  به این ترتیب، هر قربانی که هنوز در قید حیات است بابت هر روز اسارت حدود ۱۰ هزار دلار غرامت دریافت می‌کند و اعضای خانوداه بازماندگان این افراد هم تا سقف ۶۰۰ هزار دلار غرامت دریافت خواهند کرد. از ۵۳ گروگان آمریکایی این ماجرا ۱۶ نفر طی سال‌های گذشته فوت کرده‌اند.
                  اشغال سفارت آمریکا در ایران به دست گروهی از دانشجویان موسوم به "خط امام" در ۱۳ آبان ۱۳۵۸ موجب قطع رابطه دیپلماتیک دو کشور و آغاز تحریم‌های آمریکا علیه ایران شد.
                  آمریکا همچنین دارایی‌های ایران به ارزش ۱۲ میلیارد دلار شامل طلا، پس انداز بانکی و اموال دیگر این کشور را مسدود کرد اما به عقیده تحلیلگران پس از شکل‌گیری توافق هسته‌ای میان ایران و شش قدرت جهانی در تابستان امسال، روزنه‌هایی از امید برای برقراری دوباره روابط دیپلماتیک میان تهران و واشنگتن ایجاد شده است.

نظر

• 20reza
                    عضو فعال
                    • Apr 2011
                    • 310

در اصل توسط argo پست شده است View Post
                    داشتم فكر ميكردم اگر يك مدير لايق بتونه صد ميليارد سود سازي نسبت به مديران قبلي واقعا ده ميليارد حقش نيست كه بهش پرداخت بشه ؟؟؟؟

اگر یه مدیر دولتی 100 تا سود بسازه احتمالا 1 از 100 بهش بدن که بین 1000 نفر مجموعه تقسیم کنه...بنابراین صلاح رو در این میبینه که آروم و بی حرکت سرجاش بشینه و تکون نخوره و فقط سابقه اش رو زیاد کنه.....اگر هم حرکتی بزنه در جهت رانت و پرستیژو....و به نفع خودش و اقوام....
                    این تالار گفتگو تنها سایت باقی مانده از تالارهای قدیمی بورسی و مالی است
                    لطفا این خانه قدیمی را حفظ و نگهداری کنید .

نظر

• 20reza
                      عضو فعال
                      • Apr 2011
                      • 310

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                      با تصویب کنگره آمریکا، پس از ۳۶ سال، به هر کدام از قربانیان ماجرای اشغال سفارت آمریکا در ایران بیش از ۴ میلیون دلار غرامت پرداخت می‌شود.

بنا بر لایحه‌ بودجه سال ۲۰۱۶ که جمعه گذشته در کنگره آمریکا به تصویب رسید، کاخ‌سفید اجازه یافته تا به قربانیان واقعه اشغال سفارت آمریکا در تهران در سال ۱۳۵۸ و یا بازماندگان آنها و همچنین قربانیان 'حملات تروریستی دولتی' نظیر انفجارهای سال ۱۹۸۸ در دو شهر نایروبی (کنیا) و دارالسلام (تانزانیا) غرامت پرداخت کند.
                      در جریان واقعه اشغال سفارت آمریکا در تهران (۱۳۵۸) ۵۳ دیپلمات و مستشار آمریکایی برای ۴۴۴ روز در تهران گروگان گرفته شدند.
                      قربانیان این واقعه در ۳۵ سال گذشته بارها تلاش کرده بودند از طریق مجامع قضایی غرامت دریافت کنند اما هر بار در دادگاه‌های مختلف با بن‌بست‌های قانونی و قضایی روبرو شده بودند.
                      وکلای آنها حتی شکواییه خود را به دادگاه عالی آمریکا هم بردند اما در آنجا هم توفیقی نصیب‌شان نشد.
                      کنگره آمریکا هم در طول این سالها قادر نبود برای پرداخت غرامت به این افراد قانونی به تصویب برساند.
                      اما اکنون، به گزارش نیویورک تایمز، دولت آمریکا توانسته از محل جریمه بانک فرانسوی (پاریباس) که به علت نقض تحریم‌های ایران، سودان و لیبی، حدود ۹ میلیارد دلار جریمه شده بود، منابع مالی برای پرداخت این غرامت‌ها را تامین کند.
                      به این ترتیب، هر قربانی که هنوز در قید حیات است بابت هر روز اسارت حدود ۱۰ هزار دلار غرامت دریافت می‌کند و اعضای خانوداه بازماندگان این افراد هم تا سقف ۶۰۰ هزار دلار غرامت دریافت خواهند کرد. از ۵۳ گروگان آمریکایی این ماجرا ۱۶ نفر طی سال‌های گذشته فوت کرده‌اند.
                      اشغال سفارت آمریکا در ایران به دست گروهی از دانشجویان موسوم به "خط امام" در ۱۳ آبان ۱۳۵۸ موجب قطع رابطه دیپلماتیک دو کشور و آغاز تحریم‌های آمریکا علیه ایران شد.
                      آمریکا همچنین دارایی‌های ایران به ارزش ۱۲ میلیارد دلار شامل طلا، پس انداز بانکی و اموال دیگر این کشور را مسدود کرد اما به عقیده تحلیلگران پس از شکل‌گیری توافق هسته‌ای میان ایران و شش قدرت جهانی در تابستان امسال، روزنه‌هایی از امید برای برقراری دوباره روابط دیپلماتیک میان تهران و واشنگتن ایجاد شده است.

خبر بسیارتامل برانگیز و دارای زوایای مختلفی است ....اگر در یک کشوری در شاخ افریقا این اتفاق افتاده بود...تا حالا هزار بار انواع و اقسام امتیازات از محل بودجه بیت المال و بیت الحال به آن افراد تغلق گرفته بود ....
                      این تالار گفتگو تنها سایت باقی مانده از تالارهای قدیمی بورسی و مالی است
                      لطفا این خانه قدیمی را حفظ و نگهداری کنید .

نظر

• Abad
                        عضو فعال
                        • Nov 2015
                        • 7516

درود:
                        هیچ انسان لایق و موفقی اختلاس نمی کند انسان لایق می تواند تقریبا از هیج پول بسازد هم برای خودش و هم برای جامعه،(البته ثبات و تعادل اقتصادی هم لازم است) اختلاس و خلاف سرابی بیش نیست و هزینه آن را شخص در سیستم اقتصادی خواهد داد او ندهد جامعه پرداخت می کند فقط کافی است سخت گیری چینی ها را در مبارزه با تخلفات اقتصادی بررسی کنید یا جریمه های سنگین تخلفات رانندگی در اروپا را.
                        Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• argo
                          عضو فعال
                          • Oct 2014
                          • 745

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                          درود:
                          هیچ انسان لایق و موفقی اختلاس نمی کند انسان لایق می تواند تقریبا از هیج پول بسازد هم برای خودش و هم برای جامعه،(البته ثبات و تعادل اقتصادی هم لازم است) اختلاس و خلاف سرابی بیش نیست و هزینه آن را شخص در سیستم اقتصادی خواهد داد او ندهد جامعه پرداخت می کند فقط کافی است سخت گیری چینی ها را در مبارزه با تخلفات اقتصادی بررسی کنید یا جریمه های سنگین تخلفات رانندگی در اروپا را.
                          مشكل اينجاست اكثر افراد باهوش و مدير و لايق در كشور ما نميتوانند مدارج عاليه رو طي كنن بنابراين لايق نميتونه جايي باشه كه بايد باشه
                          پس قياس ايران با كشورهاي پيشرفته مع الفارغ است

@trader_meta
                          پي نوشت
                          http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
                          "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• Abad
                            عضو فعال
                            • Nov 2015
                            • 7516

مشكل اينجاست اكثر افراد باهوش و مدير و لايق در كشور ما نميتوانند مدارج عاليه رو طي كنن بنابراين لايق نميتونه جايي باشه كه بايد باشه
                            پس قياس ايران با كشورهاي پيشرفته مع الفارغ است
                            @trader_meta
                            درود:
                            اگر منظورتان مدارج تحصیلی است که افراد لایق براحتی طی می کنند ولی اگر مراتب مدیریتی است فرمایش شما درست است و این مشکل ساختار و ... می باشد نتیجه آن عقب ماندگی است. اما افراد لایق حتی اگر مدیر هم نباشند در سطح متوسط می سازند و با عزت زندگی می کنند و یا کشور را ترک می کنند. اختلاس و خلاف در تمام دنیا کار افراد نالایق و پست است و معمولا در زندگی ممکن است تمکن مالی داشته باشند ولی شاد و خوشحال و دارای وجدان آسوده نیستند.

......صدای پای آب سهراب سپهری.......
                            پدرم پشت زمان ها مرده است.
                            پدرم وقتی مرد. آسمان آبی بود،
                            مادرم بی خبر از خواب پرید، خواهرم زیبا شد.
                            پدرم وقتی مرد ، پاسبان ها همه شاعر بودند.
                            مرد بقال از من پرسید : چند من خربزه می خواهی ؟
                            من از او پرسیدم : دل خوش سیری چند؟
                            پدرم نقاشی می کرد.
                            تار هم می ساخت، تار هم می زد.
                            خط خوبی هم داشت.
                            باغ ما در طرف سایه دانایی بود.
                            ...................
                            Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                            تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• ahmoeini
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 2562

سلام
                              صبح بخیر
                              امیدوارم روز خوبی داشته باشید

امروز هوای تهران خیلی آلوده است
                              صبح ساختمونهای بالای شهر دیده نمیشد
                              دوستان که دیروز رفته بودند توچال میگفتند روی تهران انگاری قیر پاشیدن
                              بقول این دوستمون دلخوش سیری چند
                              دیشب از میدان ولیعصر داشتم رد میشدم متوجه یک بیلبورد شدم
                              شاید 10 متر در 50 متر
                              برافراشتن پرچم آمریکا روی کشته های دنیا
                              و مخصوصا کشته های ایران

ولی فکر نکنم این الودگیها کاره اونا باشه
                              یعنی فکر میکنم 95 درصد سرطانها و بیماریهای امروزی و ... ربطی به امریکا نداشته باشه
                              البته اون کسایی که دارن پرچم رو میکوبند ایرانی و نشانه ای از اصلاح طلبها هستند
                              ولی باز هم فکر نکنم اونها باعث شده باشند امریکا به پیروزی برسه
                              همین دفاع الکی دارو دسته ...
                              بگذریم
                              سری که درد نمیکنه نباید بزاری بکوبند به دیوار
                              داشتم فکر میکردم خرج این بیلبورد چقدره
                              حداقل 500 متر مربع
                              متری 200 هزار تومان هزینه عکس میشه 100 میلیون
                              و هزینه تبلیغات در این منطقه شهر و با این مساحت شاید متری 5 میلیون میشه ....
                              خیلی پوله
                              یعنی با پولش چند بخیه میشه به صورت بچه های مردم زد

دلم آدم میگیره

بورس هم حتما با منفی شروع میشه
                              و اگر مثبت هم باشه آخرش ممکنه با منفی تموم بشه
                              همه قداره بندها دارن قداره هاشون رو از رو میبندند

نظر

• m.rahmani
                                عضو عادی
                                • Aug 2013
                                • 181

با وضعيتي كه بوجود آمده به نظر ميرسه سقوط شاخص و قيمتها در بازار سهام بسيار جدي تر شده

نظر

در حال کار...
                                X