جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • FARIBORZ NAEL
    ستاره دار(2)
    • Jan 2015
    • 1839

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
    بازار هنور به رشد ادامه میدهد ارزش معالات هم 240 میلیارد بوده که عدد بزرگی است فعلا باهاش میریم ولی گوش به زنک باید بود هرچی بالاتر سقوطش دردناکتر >:D< خیلی خیلی با دقت باید عمل کرد این روزها.چون ممکنه ضرر هنگفتی بزنه . و البته نباید ایستاد و نگاه کرد. فقط گوش بزنگ باید بود . به نظرم یه جیزی بدتر از دی 92 ;;)در انتظار بازاره در حد حدس و گمان

بنظر من هم فعلا آهسته و کم کم رشد داریم

ولی ریزش مد نظر شما بنظرم اتفاق نمی افتد!!!چون دلیلی نداره و سهم ها حداکثر 30 درصد رشد کردن اونم نه همه بازار

دی 92 سهم ها نزدیک 200 تا 300% رشد داشتند و کلیت بازار 100%رشد داشت!

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
    آن حلقه زنجیر همان است که بودست
    نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• Senator1989
      عضو فعال
      • Feb 2015
      • 2577

یک هواپیمای آموزشی ارتش سقوط کرد

کد خبر: ۵۶۰۴۵۵
      تاریخ انتشار:
      ۲۲ دی ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۰
      -
      12 January 2016
      معاون امنیتی انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: یک فروند هواپیمای آموزشی f4 به علت نقص فنی در حوالی یکی از روستاهای منطقه کهیری شهرستان کنارک سقوط کرد و خلبان و کمک خلبان آن شهید شدند.

به گزارش ایسنا علی اصغر میرشکاری در این باره اظهار کرد: این هواپیمای فانتوم F4-D آموزشی متعلق به پایگاه دهم شکاری نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران مستقر در کنارک 20 دقیقه پس از پرواز آموزشی دچار نقص فنی شده است.

وی افزود: خلبان این جت آموزشی قصد فرود اضطراری در یکی از جاده‌های شهرستان کنارک را داشته که به دلیل رفت و آمد خودروها و جلوگیری از آسیب رسیدن به مردم به ناچار منحرف و دچار سانحه شده است.

معاون امنیتی انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: در این حادثه که ساعت 11 و 45 دقیقه رخ داد خلبان و کمک خلبان به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.
      --------------------------------------------------------

برای روح این خلبانان شجاع و شهید ذکر صلواتی بفرمائید تا بدرقه آخرت جنت مکانشان شود.

نظر

• argo
        عضو فعال
        • Oct 2014
        • 745

مشکل بتوان گفت قیمت نفت تا کجا پایین می رود اما همینک در پایین ترین سطح طی 12 سال اخیر قرار دارد. طبق گزارش شرکت خدمات نفتی Baker Hughes تعداد چاه های نفتی فعال در ایالات متحده 20 حلقه کاهش داشتند و به 516 حلقه رسیدند که پایین ترین سطح از آوریل 2010 تاکنون محسوب می شود. لازم به ذکر است در زمان مشابه در سال قبل در ایالات متحده 1421 حلقه چاه فعالیت داشتند و قیمت نفت خام برنت کمتر از 52 دلار در هر بشکه بود. تعداد چاه های نفتی برای اولین بار از سال 2002 تاکنون کاهش پیدا می کند و این کاهش بیشترین میزان از سال 1988 تاکنون است. برخی از سرمایه گذاران در انتظار تصحیح نزولی چشم انداز تولید نفت در ایالات متحده برای امسال هستند که می تواند از قیمت نفت حمایت کند. خاطر نشان می سازیم که انتظار می رود تولید نفت ایالات متحده در مقاسه به حجم سال 2015 با کاهشی 570 هزار بشکه ای در روز به 8.76 میلیون بشکه برسد.

@hd_trader
        پي نوشت
        http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
        "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• m.hossein
          Banned
          • Nov 2013
          • 3031

انشالله خداوند حاجت همه رو بدهد

نظر

• ایرج سابق
            عضو فعال
            • Oct 2015
            • 7434

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
            بازار هنور به رشد ادامه میدهد ارزش معالات هم 240 میلیارد بوده که عدد بزرگی است فعلا باهاش میریم ولی گوش به زنک باید بود هرچی بالاتر سقوطش دردناکتر >:D< خیلی خیلی با دقت باید عمل کرد این روزها.چون ممکنه ضرر هنگفتی بزنه . و البته نباید ایستاد و نگاه کرد. فقط گوش بزنگ باید بود . به نظرم یه جیزی بدتر از دی 92 ;;)در انتظار بازاره در حد حدس و گمان

مگر هر سیاهی پارسی کولا میشه!!!!#:-S

فقط کافیه پیش بینی چند شرکت برای سال 95 با رفع تحریم ها خوب باشه بعد خواهیم دید چگونه بازار به استقبال روند خرید آینده قیمت سهم های خوب خواهد رفت با تشکر
            بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• argo
              عضو فعال
              • Oct 2014
              • 745

ارزش ریال(IRR) در برابر دلار آمریکا طی دو روز گذشته 0.8% تقویت شد. به گزارش خبرگزاری فارس در روز دوشنبه، ایران طبق توافق هسته ای که سال قبل میلادی با گروه پنج بعلاوۀ یک به آن رسیده است هستۀ رآکتور آب سنگین اراک را خارج و آن را با سیمان پر کرد. این قبیل اقدامات باعث می شوند که توانایی این نیروگاه برای تولید پلوتونیوم کاهش یابد و به نوبۀ خود علامتی از اجرای قریب القوع توافق هسته ای و رهایی تهران از تحریم های اقتصادی. رئیس سیاست خارجۀ اتحادیۀ اروپا نیز اعلام کرد که تحریم های مرتبط با برنامۀ هسته ای ایران که از سوی این اتحادیۀ اعمال شده اند به زودی برداشته خواهند شد. ایران در سال قبل میلادی اعلام کرد که پس از برداشته شدن تحریم ها تولید نفت را 500هزار بشکه افزایش خواهد داد که به هراس ها دربارۀ افزایش اشباع عرضۀ جهانی دامن زد و قیمت ها را تا پایین ترین سطوح طی 12 سال اخیر نزدیک به 30 دلار در هر بشکه کاهش داد.

@hdtrader
              پي نوشت
              http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
              "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• Senator1989
                عضو فعال
                • Feb 2015
                • 2577

واکنش نامحترمانه وزیر خارجه امارات به نامه ظریف

وزیر خارجه امارات عربی متحده نامه وزیر خارجه کشورمان در «نیویورک‌تایمز» را به تمسخر گرفت.
                کد خبر: ۵۶۰۳۹۵
                تاریخ انتشار:
                ۲۲ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۰
                -
                12 January 2016
                وزیر خارجه امارات عربی متحده نامه وزیر خارجه کشورمان در «نیویورک‌تایمز» را به تمسخر گرفت.

به گزارش فارس، «عبدالله بن زاید» وزیر خارجه امارات به نامه «محمد جواد ظریف» وزیر خارجه ایران واکنش نشان داد و به نوعی آن را به تمسخر گرفت.

بن زاید در صفحه توئیتر خود نوشت: «زمانی که مقاله وزیر خارجه ایران در نیویورک‌تایمز را خواندم فکر کردم که وزیر خارجه یک کشور اسکاندیناوی آن را نوشته است».

مردم اسکاندیناوی (واقع در شمال اروپا) که به «نوردیک‌ها» معروف هستند به عنوان آدم‌هایی آرام و صلح طلب و در عین حال متفکر شناخته می‌شوند. حال، وزیر امور خارجه امارات به طعنه، وزیر خارجه ایران و تهران را به صفاتی ضد صفات مذکور متهم کرده است.

سیستمی که دولت‌های اسکاندیناوی برای اداره کشورهای‌شان به کار می‌برند چیزی است که به مدل نوردیک معروف است که خودشان از آن به عنوان «سیستم رفاقتی» نام می‌برند.

بارزترین خصوصیتی که در این سیستم وجود دارد این است که نفع عمومی بر نفع فردی ترجیح داده می‌شود.

محمد جواد ظریف در یادداشتی در روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز نوشته بود که «عربستان سعودی دارای یک استراتژی سه‌وجهی برای خراب کردن توافق هسته‌ای و تشدید تنش‌های فرقه‌ای در منطقه است»
                ------------------------------------------------------

واقعا ترکیه و عربستان و امارت که الان رسما شدند دشمن مردم و حکومت ایران ارزش تفریح و سفرهای توریستی و زیارتی دارند ؟؟؟

میخواهید بروید سیاحت و تفریح و استراحت خوب بروید تایلند- بلغارستان- بالی-مالدیو- گوام- مالزی- روسیه- اذربایجان-عمان

نظر

• Abad
                  عضو فعال
                  • Nov 2015
                  • 7516

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
                  دوست عزیز من نوع نگاه شما به بازار رو تحسین میکنم

اما یک تجربه خیلی تلخی از بازار دارم اونم این هست که هر سهمی وقتی تو جو هیجانی و مثبت همراهی نمیکنه،معمولا سهامدارش رو نا امید میکنه!!
                  بانک ملت یکی از اون سهم هاست

اگر خدایی نکرده بعد از اعلام لغو تحریم ها بازار ببینه آبی قرار نیست برای سهامدار گرم بشه همین بانک ملت اولین سهمی هست که شروع به منفی شدید میکنه

تو مجمع هم که دیدی !!!سود سهامدار جز رو ندادند و با اون پول الان دارن سهم رو کنترل میکنند!!

اگر هم با بازار شارپ قرار باشه سهم های دیگه 100%بازدهی بدن بانک ملت 30 درصد بازدهی داره!!
                  در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
                  جناب آباد عزیز همین که من مطلب قبلی رو درباره بانک ملت زدم داره میره بالا !!!!!!!
                  شما به حرف من توجه نکن برادر
                  هرچند ممکنه دوباره سهامدار عمده اش دست بکار بشه!
                  موفق باشی
                  جناب فریبرز عزیز ، ممنون،، من از سخن دوستان کسب تجربه می کنم ، تجربه بورسی من کوتاه است من با اعلام توافق هسته ای وارد بازار شدم ، خودتان بهتر از من می دانید که بازار ریزش کرد و من با این ذهنیت که بورس بعد توافق بهترین بازار خواهد بود وارد شدم ریزش بازار برایم تعجب آور بود ، قیمت ها نسبت به 92 و 93 کاهش یافته بودند ، پس چرا باید باز هم کمتر شود. من خوساز 250 تومانی ، پترول 175 تومانی ، سغرب 400 تومانی و ...... خریده بودم ، ------ سه راه داشتم یا صبر می کرم ، یا زیان شناسایی می کردم و خارج می شدم و یا بررسی می کردم اشکال کجاست و چطور می شود اشکال را بر طرف کرد . اولین تجربه من این بود که رکود بیش از آنجه در تئوری گفته شده می تواند به بازار ها ضربه بزند. -------
                  شروع به بررسی کردم متوجه شدم که میتوان پرتفوی را اصلاح کرد سغرب را در 350 تومان فروختم ، در همان سیمانی ها سکرما در 280 خریدم، سکرما هم خریداری نداشت ولی این بار مطمئن بودم که کمتر از گذشه اشتباه می کنم دو ماه بعد سکرما 335 شده بود و سغرب 290 ، در این رابطه اختلاف 115 تومانی وجود دارد اگر اصلاح نمی کردم ، پترول 155 را با خراسان 610 تومانی عوض کردم ، بعد حدود 2 ماه اختلاف حدود 65 تومانی وجود داشت و خدا رو شکر زیان ها تبدیل به سر بسر شده بودند، همان طور خوساز 225 تومانی را با...........

غرض اینکه می توان با بررسی بیشتر انتخاب های بهتری داشت ، و این انتخاب ها با تغییر عوامل تغییر می کنند . وقتی ریسک کمتر را، انتخاب می کنید قطعا فرصت سود آوری هم کم می شود ولی نظر من اینست که با شناخت بیشتر عوامل تاثیر گذار بازار می توان ریسک بیشتری کرد . ولی فعلا استراتژی من ریسک کمتر است و قبول سود کمتر .
                  انتخاب وبملت هم در این استراتژی می گنجد..........

بیش از این مزاحم نمی شوم و یکی از آموخته های من عدم تعصب به هیچ سهمی است قیمت و سایر عوامل در حال تغییرند و مدام ممکن است سهمی مناسب خرید شود و سهمی دچار حباب ، درک و رفتار مناسب موقعیت ، موفقیت به همراه دارد و این آرزوی من برای همه دوستان است. درود
                  Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                  تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• Senator1989
                    عضو فعال
                    • Feb 2015
                    • 2577

قابل توجه سهامداران بهمن خودرو خبهمن

به لینک مراجعه کنید:

نظر

• FARIBORZ NAEL
                      ستاره دار(2)
                      • Jan 2015
                      • 1839

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                      جناب فریبرز عزیز ، ممنون،، من از سخن دوستان کسب تجربه می کنم ، تجربه بورسی من کوتاه است من با اعلام توافق هسته ای وارد بازار شدم ، خودتان بهتر از من می دانید که بازار ریزش کرد و من با این ذهنیت که بورس بعد توافق بهترین بازار خواهد بود وارد شدم ریزش بازار برایم تعجب آور بود ، قیمت ها نسبت به 92 و 93 کاهش یافته بودند ، پس چرا باید باز هم کمتر شود. من خوساز 250 تومانی ، پترول 175 تومانی ، سغرب 400 تومانی و ...... خریده بودم ، ------ سه راه داشتم یا صبر می کرم ، یا زیان شناسایی می کردم و خارج می شدم و یا بررسی می کردم اشکال کجاست و چطور می شود اشکال را بر طرف کرد . اولین تجربه من این بود که رکود بیش از آنجه در تئوری گفته شده می تواند به بازار ها ضربه بزند. -------
                      شروع به بررسی کردم متوجه شدم که میتوان پرتفوی را اصلاح کرد سغرب را در 350 تومان فروختم ، در همان سیمانی ها سکرما در 280 خریدم، سکرما هم خریداری نداشت ولی این بار مطمئن بودم که کمتر از گذشه اشتباه می کنم دو ماه بعد سکرما 335 شده بود و سغرب 290 ، در این رابطه اختلاف 115 تومانی وجود دارد اگر اصلاح نمی کردم ، پترول 155 را با خراسان 610 تومانی عوض کردم ، بعد حدود 2 ماه اختلاف حدود 65 تومانی وجود داشت و خدا رو شکر زیان ها تبدیل به سر بسر شده بودند، همان طور خوساز 225 تومانی را با...........

غرض اینکه می توان با بررسی بیشتر انتخاب های بهتری داشت ، و این انتخاب ها با تغییر عوامل تغییر می کنند . وقتی ریسک کمتر را، انتخاب می کنید قطعا فرصت سود آوری هم کم می شود ولی نظر من اینست که با شناخت بیشتر عوامل تاثیر گذار بازار می توان ریسک بیشتری کرد . ولی فعلا استراتژی من ریسک کمتر است و قبول سود کمتر .
                      انتخاب وبملت هم در این استراتژی می گنجد..........

بیش از این مزاحم نمی شوم و یکی از آموخته های من عدم تعصب به هیچ سهمی است قیمت و سایر عوامل در حال تغییرند و مدام ممکن است سهمی مناسب خرید شود و سهمی دچار حباب ، درک و رفتار مناسب موقعیت ، موفقیت به همراه دارد و این آرزوی من برای همه دوستان است. درود

چه جالب
                      من از نوشته های شما تصور میکردم که شما تجربه زیادی در بورس دارید،چون واقعا سهم های خوبی رو انتخاب میکنید
                      احتمال زیاد میدم شما در این بازار بسیار موفق و با آینده درخشانی باشی برادر
                      موفق باشی@};-

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                      آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                      نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• محمد 66
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 2938

سلام ، این خط مقاومت قرمز رنگ امروز شکسته بشه شاخص پرواز میکنه ، صف خرید سایپا تعیین کننده است.

نظر

• ahmoeini
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 2562

سلام
                          صبح بخیر

بالا رفتن قیمت سهام با ناز و کرشمه ساختگی
                          با عرضه کردن و نکردن بعضی از سهام یه نازی به روند رو به رشد سهام دادند تا جذابیت بیشتری ایجاد کنند
                          ولی این عشوه شون خیلی خرکی شده
                          یه دفعه کربن رو 4 درصد میندازند
                          شبندر رو 3 درصد
                          به جاش خودروئیهارو میبرن بالا
                          هر چی هم در خودروئیها عرضه شد ولی باز به سمت صف خرید پیش رفت
                          همه ش بازی میکنند
                          سهام رو نباید این روزها از دست داد
                          خرید و فروش کرد ولی مواظب بود که جا نمونید مخصوصا تو خودروئیها

10 تا آمریکائی رو هم تو خلیج گرفتن
                          معلوم نیست چه خبره ولی پشت پرده گفت و گوی .....
                          یه بمب هم دیروز تو استامبول منفجر کردند
                          مثل اینکه میخان پنبه اردوغان رو هم بزنند
                          نفت داعش رو که ازش گرفتند اگه صنعت گردشگری رو هم ازش بگیرن اردوغان باید بساط گدائیش رو راه بندازه
                          به نظر میرسه هدف دو کشور ترکیه و عربستانه
                          این دو کشور باید اقتصادشون بهم بریزه یا لااقل ضعیف بشه که داره میشه
                          برعکس ایران باید اقتصادش تقویت بشه
                          نمونش راه اندازی واقعی فازها و رشد ناخالص

بقول در حاشیه 2 آقای رویارویی داره میاد

اوباماهم حرفاش رو زد
                          کاش ما هم یکی در حد یک هزارم اوباما داشتیم
                          خیلی با قدرت اعلام کرد رهبر اقتصادی و نظامی و دیپلماسی جهانه

کلی مجتهدین اومدند گفتند سید حسن مجتهده
                          بعد دیروز یکی اومده گفته همه این حرفها چرته
                          حرف رو فقط باید شورای جنتی بزنه

طبق گفته های اوباما همه چی برای برداشتن تحریمها مخصوصا برای دو کشور ایران و کوبا آماده است
                          خبر اومده آخر این هفته اعلام میشه
                          به هر حال اوباما از صنایع خودرو سازیش میگفت
                          شاید هم برنامه ای برای خودروئیهای ایران داره

بگذریم روز پر برکتی داشته باشید

نظر

• m.hossein
                            Banned
                            • Nov 2013
                            • 3031

بگذریم روز پر برکتی داشته باشید

..........................

شما هم همینطور دوست گرامی. دعایی برای همه

خداوندا ترا به اب روی پیامبرت. ترا به پنج تن ال ابا . ترا به 12 امام و چهارده معصوم. ترا به 124 هزار پیامبرت .

قسم میدم تمام جوانهای ما را حفظ بفرما.

بزرگترین ثروت جوان بودن است.

نظر

• Abad
                              عضو فعال
                              • Nov 2015
                              • 7516

بیمه مهین مقاومت 110 تومانی را شکست تا 123 مقاومتی ندارد به احتمال زیاد رشد کند این سهم کم ریسک تلقی می شود

بیمه پارسیان هم گزینه بسیار خوب در گروه بیمه است توصییه من به دوستانی که سایر سهم های گروه بیمه را دارند این است که سود شناسایی کنند و به این دو گزینه تغییر سهم دهند بیمه دانا و آسیا در قیمت فعلی حباب دارند و افزایش قیمت آنها بعد از این منعکس کننده عوامل بنیادی نیست و ممکن است رشد کنند ولی حباب قیمتی دارند اگر با این دو سهم می می مانید انها را رصد کننید. البته هر نظری رو بررسی کنید
                              آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2016/01/13, 09:23.
                              Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                              تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• محمد 66
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 2938

سکارون +5 ، گروه سیمان را در یابید بازدهی نجومی میدن ، الان همه برج ساز شدن بزودی کشور با کمبود سیمان مواجه میشه .

نظر

در حال کار...
                                X