جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m.hossein
    Banned
    • Nov 2013
    • 3031

پاسخ : جــــو بــــازار

من لا یق شما نیستم . من دوست همه شما عزیزانم . فقط همین .

نظر

• محمد 66
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 2938

در اصل توسط پیشرو پست شده است View Post
      اصولا منابع بانکها را "سپرده ها" تامین می کنند و "تسهیلات" مصارف آنها را به خود اختصاص می دهد . طبعا سپرده با سرعت بیشتری "روزآوری" می شوند ودر مقاطعی که نرخ بهره کاهش می یابد در اسرع وقت منابع ارزان جایگزین منابع گران می شود اما تسهیلات پرداخت شده طی چند سال آتی و با همان نرخ قبلی( بیشتر) وصول حواهد شدبه همین سبب در چنین شرایطی بانکها پیروز میدان هستند..
      از یاد نبریم که اصولا اقتصاد کشور "بانک محور " است.

اما در مورد بورس ،بگواه تمامی شواهد موجود وقاطبه ی اهل فن، حق با شماست.
      این حرف را چند وقت قبل تحلیلگر شبکه خبر گفت که کاهش تورم به ضرر بانکها تمام می شود .

بانکها از گردش پول سود می برند ، وقتی تورم کم بشه پول توی دست مردم نیست و همه با پولشون کار میکنند و کسی پوا توی بانک نمیگذاره و گردش پول کم شده و سود بانکها کاهش می یابد .

حقوقی ها بی دلیل در بانکی ها آبشاری نمیفروشند ، البته نمیگم رشد نمی کنند ، رشد میکنند خیلی کم و به نظر من فعلا سایرگروهها بیشتر بازدهی می دهند .

نظر

• مجيد رادمنش
        مدیر (6)
        • Oct 2010
        • 4902

محمد حسین عزیز و بزرگوار،

گرچه مطالب جنابعالی بسیار ارزشمند و پندآموز است اما دوست خوبم، هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد ..

در بخش هنری و آزاد تاپیکهای زیادی هست که با مطالب ارسالی شما همخوانی دارد، پس لطفأ هنگام ارسال مطلب حتمأ موضوعیت تاپیک را در نظر بگیرید.

با سپاس از زحمات شما ..
        یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

نظر

• kamran
          عضو عادی
          • Oct 2011
          • 182

در اصل توسط m.hossein پست شده است View Post
          با سلام ، دوست عزیز فکر کنم که اگر اینگونه مطالب با ارزش خودتان را در تاپیک ( مختصر و مفید ) همین سایت ، قرار دهید بهتر باشد .

نظر

• kamran
            عضو عادی
            • Oct 2011
            • 182

در اصل توسط m.hossein پست شده است View Post
            من لا یق شما نیستم . من دوست همه شما عزیزانم . فقط همین .
            استغفرالله ، شما عزیز همه مائی بزرگوار .

نظر

• m.hossein
              Banned
              • Nov 2013
              • 3031

چکنم که بیسوادی در دنیای فناوری سخته ولی افسوس اگر فرصت میداشتم دوباره میساختم.

در 53.5 سالگی سخته برام با مدرک سوم راهنمایی بازم ببخشید . مثل ببخشیدو ببخشای.

بازم ببخش از بیسوادی من دوست خوبم

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط محمد 66 پست شده است View Post
                این حرف را چند وقت قبل تحلیلگر شبکه خبر گفت که کاهش تورم به ضرر بانکها تمام می شود .

بانکها از گردش پول سود می برند ، وقتی تورم کم بشه پول توی دست مردم نیست و همه با پولشون کار میکنند و کسی پوا توی بانک نمیگذاره و گردش پول کم شده و سود بانکها کاهش می یابد .

حقوقی ها بی دلیل در بانکی ها آبشاری نمیفروشند ، البته نمیگم رشد نمی کنند ، رشد میکنند خیلی کم و به نظر من فعلا سایرگروهها بیشتر بازدهی می دهند .
                سلام؛

علاوه بر موردی که شما اشاره کردید فکر کنم یک مورد دیگر هم هست که بانک ها از بی تورمی آسیب می بینند...

و آن این است که اصلا بخشی از سود سپرده هایی که به مردم می دهند، از طرف همین تورم شناسایی می شود!!!

یا شاید بهتر باشد این گونه بگویم که وقتی همه چیز دارد سالانه 20 درصد گران می شود، پرداختن 20 درصد سود به سپرده های کوتاه مدت هیچ کاری ندارد! (مثل آب خوردن است)

وقتی یک ملک امسال فلان قدر ارزش دارد و سال بعدش 30 درصد می آید رویش، وقتی سود بساز بفروشی بالای 30 درصد است... (که هر دو معنی همان تورم را می دهند) پرداخت سود 30 درصد اصلا سخت نیست.

ولی وقتی تورم به سمت صفر میل کند، دیگر ساختن سود هنر می خواهد!!! و کار هر کسی نیست.

دیگر نمی توانند در ملک و طلا و ارز و ... از تورم موجود استفاده کنند یا احیانا امواجی در این بازار ها ایجاد کنند و از آن نوسان بگیرند!!!

============

البته با این وجود باز هم من بسیار به بانک ها امیدوارم و منتظر ورود به بانکی ها هستم...

بانک هایی مثل دی، قوامین، ملت، صادرات...

روزی را می بینم که 40 درصد سبدم بانک دی شده باشد و با آن سهامداری بلند مدت (یا میان مدت) بکنم و حالش را ببرم.
                «محمد حسین» هستم.
                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• sorena
                  عضو عادی
                  • Nov 2014
                  • 78

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                  الان خوب نگاه کردم،

در هیچ سالی حوالی دهه ی فجر تغییر خاصی نداشته ایم!

یعنی بازار راه خودش را رفته...

از سال 87 به این ور را نگاه کردم...
                  امسال فرق میکنه سه هفته بعدش انتخاباته از اون مهمتر بعد از 12 سال تحریم ها تا حدودی زیادی برداشته شده الان بورس تو چشم سرمایه گذاران خارجیه مخصوصا دهه فجر به دقت اونو رصد میکنن
                  یکی از نشانه های پی بردن به قدرت حکومت ها در برابر اپوزوسیون هایشان همین تقابل جریان پول است ایران که عضو تجارت جهانی نیست پس بازار بین المللی ندارد تنها چشم انداز برای شناسایی جریان پول بورس است
                  از اون طرف اگه دم 22 بهمن شاخص رشد زیادی کنه مطلوب خارجی ها نیستچون از دخالت حکومت در بورس خوششان نمیاد بهترین کار روندی پرحجم و متعادل است

نظر

• نیکا
                    ستاره‌دار (۲)
                    • Nov 2011
                    • 2113

سلام با ورود خارجی ها باشرکاایرانی درخریدسهام که درروزهای قبل مشخص بود (پول پارک ایرانی ها اینقدر نیست ) ایا برکشت بازار دررراه خواهدبود ؟ ویا حمایت ؟ شاید پول دنباله دارد ؟

نظر

• argo
                      عضو فعال
                      • Oct 2014
                      • 745

پيشرفت تريدرهاي ايراني تا جايي است كه خودشون ميگن مديريت سبد ١٠٠ و ٢٠٠ ميليون دلاري دارن
                      كل ثروت ولف وال استريت كه هاليود واسش فيلم ساخت ٥٠ ميليون دلار بود
                      واقعا هنر نزد ايرانيان است و بس
                      پي نوشت
                      http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
                      "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• محمد 66
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 2938

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                        سلام؛

علاوه بر موردی که شما اشاره کردید فکر کنم یک مورد دیگر هم هست که بانک ها از بی تورمی آسیب می بینند...

و آن این است که اصلا بخشی از سود سپرده هایی که به مردم می دهند، از طرف همین تورم شناسایی می شود!!!

یا شاید بهتر باشد این گونه بگویم که وقتی همه چیز دارد سالانه 20 درصد گران می شود، پرداختن 20 درصد سود به سپرده های کوتاه مدت هیچ کاری ندارد! (مثل آب خوردن است)

وقتی یک ملک امسال فلان قدر ارزش دارد و سال بعدش 30 درصد می آید رویش، وقتی سود بساز بفروشی بالای 30 درصد است... (که هر دو معنی همان تورم را می دهند) پرداخت سود 30 درصد اصلا سخت نیست.

ولی وقتی تورم به سمت صفر میل کند، دیگر ساختن سود هنر می خواهد!!! و کار هر کسی نیست.

دیگر نمی توانند در ملک و طلا و ارز و ... از تورم موجود استفاده کنند یا احیانا امواجی در این بازار ها ایجاد کنند و از آن نوسان بگیرند!!!

============

البته با این وجود باز هم من بسیار به بانک ها امیدوارم و منتظر ورود به بانکی ها هستم...

بانک هایی مثل دی، قوامین، ملت، صادرات...

روزی را می بینم که 40 درصد سبدم بانک دی شده باشد و با آن سهامداری بلند مدت (یا میان مدت) بکنم و حالش را ببرم.
                        بانک ها مثل دلال هستند و بر روی تورم موج سواری میکنند ، دولت هم داره دست دلال ها را از بازار کوتاه میکنه .

نظر

• m.hossein
                          Banned
                          • Nov 2013
                          • 3031

دوستان رشد شاخص هیچ ربطی به انتخابات نداره .

هیچ ربطی به 22 بهمن هم نداره.

رشدش یکی بابت برداشتن حد ضرر هست .

خریدو فروش پلکانی یعنی ماندن در سهام مورد نظر.

یکی هم بابت ارزش یک سهم هست . همه شرکت ها و صنایع ما عالی هستند

نظر

• linux_linda
                            عضو فعال
                            • Jun 2014
                            • 3356

شنبه منتظر صف خرید خودرو باشید بطبع عبور شاخص کل از مرز 71000

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14633

توصیه میکنم حتما یه سری به کانال پرریسک و حمید اعرابی بزنید
                              تا خرخره رفتن تو خودرویی و بانکی و الان دارن دست و پا میزنن که برید بخرید و........
                              شنبه روز احتیاط است دوستان اخبار خودرویی به طور کامل پیش خور شده
                              خدا خواست و ما توانستیم
                              تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• m.hossein
                                Banned
                                • Nov 2013
                                • 3031

توصیه میکنم حتما یه سری به کانال پرریسک و حمید اعرابی بزنید
                                تا خرخره رفتن تو خودرویی و بانکی و الان دارن دست و پا میزنن که برید بخرید و........
                                شنبه روز احتیاط است دوستان اخبار خودرویی به طور کامل پیش خور شده
                                .........................

چی شده جلوی روند بازار رو نمیشه گرفت اون قدیم بود منفی میخورد

تا 120 هزار واحد شما صبر کن تا ما برسیم. در ضمن ما خارج از گفتگوی بورسی کاری نداریم.

نظر

در حال کار...
                                X