جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • FARIBORZ NAEL
    ستاره دار(2)
    • Jan 2015
    • 1839

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
    از بازار لذت ببرید ...
    ترس مغز را فلج میکند ,
    بانکی ها بسیار زیبا عمل کردند , رالی بعدی بزودی آغاز میشود :)
    جناب گیلان ی تحلیل تکنیکی از شاخص کل میزاری؟
    ممنون

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
    آن حلقه زنجیر همان است که بودست
    نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• FARIBORZ NAEL
      ستاره دار(2)
      • Jan 2015
      • 1839

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
      به نظر من که وبصادر در محدوده 102-107 فشار خرید فوق العاده خواهد داشت اگر این محدوده نتونه مقاومت کنه فاتحه بانکی ها رو میشه خوند ولی هنوز میشه امید داشت که از این محدوده به سمت 119-120 حرکت کنه
      امروز نیم ساعت پایانی بازار وقتی خراب شد که همین بانکها شمشیر زهرآگین خودشون رو بر بازار کشیدن!!!

نظر

• Rudel
        عضو فعال
        • Apr 2014
        • 2164

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
        امروز نیم ساعت پایانی بازار وقتی خراب شد که همین بانکها شمشیر زهرآگین خودشون رو بر بازار کشیدن!!!
        تا شنبه صبر می کنیم معاملات بانکی ها مهم هستن

نظر

• گیلان
          عضو فعال
          • Jul 2011
          • 2178

جناب گیلان ی تحلیل تکنیکی از شاخص کل میزاری؟
          ممنون

الانه به نرم افزارم دسترسی ندارم ...امشب یا فردا نظرم(تکنیکالی) را میگویم
          ارادتمند
          هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• ایرج سابق
            عضو فعال
            • Oct 2015
            • 7434

امروز در گروه بانک‌ها نیز بازارگردانی سهام در حالی ادامه داشت که لزوم استراحت کوتاه در نمودارهای تکنیکالی این گروه، روندی متعادل را در بازه منفی نوسان قیمت‌ها ایجاد کرد.
            در این میان اغلب معامله‌گران حقیقی برای جمع‌آوری سهام در این گروه تمایل نشان دادند.

94/11/21 - 14:01

به گزارش فارس، بازار سهام امروز بازاری محتاط و گاهی هیجان‌زده بود که علی‌رغم تکاپوی برخی سهامداران ترسو شاهد معامله‌گرانی بود که ترجیح می‌دادند علاوه بر نگهداری سهام خود به دنبال استفاده از فرصت به وجود آمده برای خرید سهام شرکت‌های پیشرو باشند.به نظر مي‌رسد

فردا بازار دوباره با نماگرهاي سبزپوش روبرو باشد.

بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• گیلان
              عضو فعال
              • Jul 2011
              • 2178

متاسفانه خیلی از بچه های بازار تو بانکها گیر افتادن،من شرایط اونها رو درک میکنم،چون خودم قبلا همین اشتباه رو کردم!!!
              :O:O:O
              نوشتار شما اصلا حرفه ایی نیست ...
              مفهوم گیر افتادن را توضیح میدهید؟!!!!؟..و بعد اینکه شرایطشون رو درک هم میکنید !!!
              .
              .
              بانکیها بعد از رشد شارپی که در روزهای گذشته داشتند(اصلا به رشد شارپشان هم کاری نداریم !!!) امروز منفی (اما روان) معامله میشدند و هر کس طبق استراتژی که داشت میتوانست هم براحتی سودش را سیو کند ....و یا اینکه اضافه کند... و یا اینکه اگر درپیک قیمت دیروز هم خریده بود امروز میتوانست با ضرری معقول خارج شود ....حالا این گیر افتادن چیست که شما میگوئید و متاسف هم برایش هستید؟؟!!
              شخصی گیر می افتد که مغزش فلج بشود و قدرت تصمیم گیری از او زایل شود , و هی ضررش سنگینتر و و سنگینتر شده باشد ...
              با یک روز منفی معامله شدن گروهی , این طریق نوشتن شما جز اینکه احتمالا نیتی در شما نهفته است را بیشتر نمایش میدهد ...
              به نظرمن بهتراست در قبال آنچه میگوئیم مسئولیتش را قبول کنیم حتی در محیطی مجازی !...
              آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2016/02/10, 20:17.
              هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• Amir.tala
                ستاره دار (2)
                • Dec 2015
                • 3149

از بازار لذت ببرید ...
                ترس مغز را فلج میکند ,
                بانکی ها بسیار زیبا عمل کردند , رالی بعدی بزودی آغاز میشود :)
                گیلان خان

صادرات رو یک تحلیل ناب می کنید؟

مرسی

نظر

• گیلان
                  عضو فعال
                  • Jul 2011
                  • 2178

در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Post
                  گیلان خان

صادرات رو یک تحلیل ناب می کنید؟

مرسی
                  ناب رو خوب اومدی :D
                  نظرم را در مورد شاخص گروه بانکی فردا میگویم , ...اما در مورد تک سهمها به خاطر حساسیت بالای این روزها نظری نمیدهم ,

نظر

• ابشار
                    عضو فعال
                    • Apr 2013
                    • 1426

استاد گیلان اگه براتون زحمت نباشه تحلیلی از شاخص قندی هم بزنید من دیروز امروز کلا قندی شدم قشرین وقشیر

نظر

• m.hossein
                      Banned
                      • Nov 2013
                      • 3031

از صفحه 1195 مطالعه بفرمایید.

هر تحلیلی بر پایه ریال و دلار و تورم روز محاسبه شود والا فاقد ارزش حساب میشه.
                      آخرین ویرایش توسط m.hossein؛ 2016/02/10, 22:17.

نظر

• linux_linda
                        عضو فعال
                        • Jun 2014
                        • 3356

مفهوم گیر افتادن را توضیح میدهید؟!!!!؟..و بعد اینکه شرایطشون رو درک هم میکنید !!!
                        .
                        .
                        بانکیها بعد از رشد شارپی که در روزهای گذشته داشتند(اصلا به رشد شارپشان هم کاری نداریم !!!) امروز منفی (اما روان) معامله میشدند و هر کس طبق استراتژی که داشت میتوانست هم براحتی سودش را سیو کند ....و یا اینکه اضافه کند... و یا اینکه اگر درپیک قیمت دیروز هم خریده بود امروز میتوانست با ضرری معقول خارج شود ....حالا این گیر افتادن چیست که شما میگوئید و متاسف هم برایش هستید؟؟!!
                        شخصی گیر می افتد که مغزش فلج بشود و قدرت تصمیم گیری از او زایل شود , و هی ضررش سنگینتر و و سنگینتر شده باشد ...
                        با یک روز منفی معامله شدن گروهی , این طریق نوشتن شما جز اینکه احتمالا نیتی در شما نهفته است را بیشتر نمایش میدهد ...
                        به نظرمن بهتراست در قبال آنچه میگوئیم مسئولیتش را قبول کنیم حتی در محیطی مجازی !...

آخه کدوم رشد شارپی
                        کثیف ترین حقوقی ها را دارن

نظر

• FARIBORZ NAEL
                          ستاره دار(2)
                          • Jan 2015
                          • 1839

.
                          .

از اینکه موجب رنجش شما شدم عذر میخام

اما وقتی سهامدار عمده بانکی زیر 100تومن به شدت عرضه کرد من سهامدار بصادر بودم،و در ضرر فرو رفتم
                          مضاف بر اینکه از بازدهی گروه خودرو هم عقب موندم(یعنی ضرر در ضرر)!!!!
                          اونجا داستان رو با عمق جان به تلخی حس کردم،ی بنده خدایی هم تو کانالش گفت دلش برای فروشنده های بصادر میسوزه
                          و دوباره شروع کرد به تبلیغ بصادر و کل گروه تا اینکه مجدد مثبت شدند و من با ی سود خیلی ناچیز اومدم بیرون،البته دوباره برگشت زیر صد ومیتونستم دوباره
                          همون تعداد رو جایگزین کنم با پول کمتر اما دستم رو داغ گذاشتم

این پستم صفحه 1116 همین جستار
                          دوستان

بنظرم ورود به بانکی های بزرگ فعلا بازی خیلی خطرناک هست،چون تجربه تلخ من در بانکی نشون داده با سهامدار عمده اونها احدی نمیتونه در بیافته!!

آیا همه اونقدر مهارت دارن که بتونن از این مهلکه فرار کنند؟؟،طوفان عرضه رو امروز در بصادر دیدید؟؟!!!!

بازار هم متاسفانه جوگیر زیاد میشه !!تا می بینه نمیتونه خرید کنه میره مثلا ومعادن رو بیش از 100 میل صف میکنه آخه با چه منطقی؟؟یا فولاد بیش از 200 میل!!!آخه چرا؟؟

البته تصمیم با خودتون

بشخصه امروز همه بانکی سبدم رو فروختم حتی با وجود اینکه میتونستم بالاتر بفروشم
                          این هم هشدارم وقتی برای بانکها بوق میزدند و برای بصادر بیش از 300میل صف چیدن!صفحه 1167همین جستار
                          برای فردا تحرکات در گروه بانک بیشتر خواهد شد

همیشه وقتی گروه خودرو صف سنگین بشه بازار میره به سمت بانکها،که البته بنظرم اشتباه هست چون سهامدار عمده بدی دارند بانکها!!

و دیوانه وار عرضه میکنند!!
                          و داستان تکرار شد

از شما وهمه سهامداران بانکی عذرخواهی میکنم.من به همه حرفهایی که اینجا میزنم احساس مسئولیت دارم

نظر

• m.hossein
                            Banned
                            • Nov 2013
                            • 3031

بانکیها سهام بالایی دارند . کدام بانک در کدام کشور ارزشش 100 تومان هست این قیمت عرضه اولیه سال 82 هست .

من سهام سمایه دارم که ان هم فروختم ولی باعث نمیشه بگم ارزش نداره درصورتی که هیچ سهمی به ارزش واقعی معامله نمیشه

نمیدونم این مطلب رو میبینید یا فقط من میبینم .

نظر

• گیلان
                              عضو فعال
                              • Jul 2011
                              • 2178

[B]

این پستم صفحه 1116 همین جستار.
                              .
                              .
                              اینهم از آن دست نوشته هاست که میگویم بایستی مسئولیت پذیر باشیم ...
                              شما در تاریخ 7 بهمن ماه این پست را ارسال کردید , ...و حالا که دیروز منفی خورده اند پست را بالا آورده اید که هشدار دادم !!!!!
                              ای کاش در همین مدت کوتاه بعد از آن هشدارتان, که هر بانکی حداقل 10 درصد و برخی مانند دی 35 درصد هم رشد قیمت تجربه کردند , میآمدید و از کاربران عذرخواهی بابت اشتباهتان میکردید ...

نظر

• گیلان
                                عضو فعال
                                • Jul 2011
                                • 2178

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                                آخه کدوم رشد شارپی
                                کثیف ترین حقوقی ها را دارن
                                بحث کثیفی و تمیزی نیست , بورس است و اینجا هم بورس ایران ...
                                آنطور بخواهید حساب کنید هیچ گروه و تیمی تمیز نیستند ...اینجا ایران است !

نظر

در حال کار...
                                X