کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به نظر من بازار دیگه جایی برای رشد ندارد و باید اصلاح کند و هر مثبتی را فقط پولبک می دانم.زمان خرید وقتی بود که سهم ها را هیچ کس نگاه هم نمی کرد نه بعد از این همه رشد.به نظر من به جز تک سهم هایی باقی بازار محکوم به اصلاح است.
تمامی پست های بنده نظرات شخصی است پس با بررسی خود تصمیم بگیرید
به نظر من بازار دیگه جایی برای رشد ندارد و باید اصلاح کند و هر مثبتی را فقط پولبک می دانم.زمان خرید وقتی بود که سهم ها را هیچ کس نگاه هم نمی کرد نه بعد از این همه رشد.به نظر من به جز تک سهم هایی باقی بازار محکوم به اصلاح است.
اون زمان حجم معاملات روزانه به زور به 50 میلیارد میرسید. همه فکر میکردن که میره پایینتر نمیخریدن. حالا فشار خرید بالاست. بازار پایین چندانی نداره .
ریشه اعتقاد از آنجا خشک می شود که بخواهند تحمیلش کنند. برتولد برشت
دوستان بصادر هیچ اهرمی از لحاظ بنیادی برای سود سازی نداره
من تکنیکال زیاد بلد نیستم اما از لحاظ بنیادی بصادر به هیچ وجه قادر به افزایش چشمگیر در سود نیست!
نمونه اش در فروش بلوک نیشکر همه دیدیم که مدیر عامل دزدش چطور سود رو پنهان میکنه و میگه قبلا لحاظ شده!!!!
بدرد حقیقی نمیخوره،برای حقیقی سهام خیلی بهتری هست که بازده دو برابر میده.
اما متاسفانه اول از همه اون مثبت میشه چون یک عده ای پول رو گذاشتن پشتش با تبلیغات زیاد
وبصادر طی 40-50 روز گذشته 32 درصد رشد کرده
تا 113 رفته و الان 109 تومن هست
بنظرم هیچ ضرری به کسی نزده
حالا اون سهمایی ک 100 درصد رشد کردن کدومشون تا یکسال آینده قرار سود چشمگیری بسازن ک وبصادر نمیسازه
بنظر بنده برای افراد ریسک گریز با سرمایه سنگین وبصادر یکی از بهترین گزینه هاست
اونی که سرمایه سنگین داره حاضر سود 50 درصدی کنه ولی راحت هر وقت اراده کرد بفروشه بجای اینکه یه دفه سهمش صف فروش بشه و نتونه بفروشه
وبصادر در هر ریال که بخای بفروشی میتونی سنگین بفروشی و یا بخری
اگر هم فقط یک سهم میخواهید به نظرم ثاخت اهداف بالایی در پیش داره ، درسته ساختمان سازی در رکوده اما قیمت سهم خیلی خیلی مفته ، اوضاعش یکم خوب بشه بازدهی نجومی میده ، سهامدار عمده اش هم سرمایه گذاریه غدیره که بالای 170 تومان این سهم را خرید می کرد .
نظر