کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
5بهمن ذوب رو توی منفی من میگفتم بخرید عده ای به من حمله کردن که یا با ضرر میفروشی یا سربه سر حالا بیان اون سهم رو با 40درصد قیمت بیشتر تقدیمشون کنم
هر چه گفتم وقت خودتون رو توی خودرو هدر ندید گوش شنوایی نبود
خودروسازان سال 95رو باید با همین وضعیت سر کنند
5بهمن ذوب رو توی منفی من میگفتم بخرید عده ای به من حمله کردن که یا با ضرر میفروشی یا سربه سر حالا بیان اون سهم رو با 40درصد قیمت بیشتر تقدیمشون کنم
هر چه گفتم وقت خودتون رو توی خودرو هدر ندید گوش شنوایی نبود
خودروسازان سال 95رو باید با همین وضعیت سر کنند
من حق خودرو رو توی 590 خریدم
شما بفرمائین الان چند می ارزه
هر گلی بوی خودش رو داره
دیروز خدمتتون عرض کردم که امروز صفهای سنگینی خواهیم دید. بفرمایید. افسوس خوردن تنها برای اونهایی که خارج شدن. در روند صعودی دل دل کردن و نوسان گرفتن از بازار تنها نوسان اعصاب آدم رو میگیره. صبور باشید. پشت سیستم نشستن مثل سمه. به نظر من آدم بره بعد عید بیاد سیستمش رو باز کنه خیلی بهتره./:.yead.:/
ریشه اعتقاد از آنجا خشک می شود که بخواهند تحمیلش کنند. برتولد برشت
روال همیشه بازار این بوده که اخر ماه دست به نقدی ها بیشتر میشن پس مراقب سه شنبه وچهارشنبه باشید وامروز هیجانی برخورد نکنید گرچه امکان داره بخاطر انتخابات حقوقی ها دست به کار بشن
اونهایی که تو صف فروش فروختن اسپم ندن. بازار راه خودش رو میره. چه تو سقوط چه تو صعود.
فردا صف خرید در اکثر سهمها خواهد بود و بعضی صفها داده خواهد شد تا افراد بیشتری پیاده بشن تا راه برای یک صعود دیگر هموارتر بشه.
اینطور نیست!!!!!!!!
ریشه اعتقاد از آنجا خشک می شود که بخواهند تحمیلش کنند. برتولد برشت
انصافاً دیروز ناظر بازار در زمان بازگشایی در حق سایپا ظلم کرد و با محدودیت دامنه نوسان بازش کرد.
ای کاش ناظر بازار دیروز اجازه میداد که خساپا در قیمت بالاتر بازگشایی میشد.
در این مدت سایپا از رشد بازار عقب افتاده و باید این عقب ماندگی از رشد را جبران کند.
سایپا قیمت های بالا و عجیبی را خواهد دید.
اتفاقات مهم در سایپا = افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها ، واگذاری و فروش املاک و دارایی ها ، افزایش سرمایه شركتهای زیرمجموعه ، واگذاری و فروش شركت ها و کارخانجات زیرمجموعه سایپا ، قرارداد و مشاركت و همكاری با شركت رنو ، نیسان ، کیا
آنچه در گزارش سایپا آمده است ، فروش ملک وردآباد به مساحت یک میلیون متر مربع - فروش ملک پلاسكو به مساخت 52 هزار متر مربع - فروش ملک اندیشه به مساحت 5 هزار مترمربع
سایپا شرکت مالیبل سایپا را به قیمت 296 میلیارد تومان در فرابورس برای فروش آگهی کرده است
به سلامتی خساپا اولین چراغ را روشن کرد و صف خرید سنگین سهم ...........
شرکت مالیبل سایپا برای فروش در قیمت 296 میلیارد تومان در فرابورس آگهی شده برای خود سایپا 35 میلیارد تومان تمام شده است و الان ارزش قیمت پایه بلوک 296 میلیارد تومان و قیمت پایه هر سهم 8491 ریال
یعنی سایپا در صورت فروش بلوک و انجام معامله ، 261 میلیارد تومان سود کسب میکند.
این تازه اولین برنامه شرکت سایپا برای فروش شرکتهای زیرمجموعه است، در روزهای بعد منتظر آگهی فروش دیگر شرکتها از جمله ، سایپا کاشان ، مگا موتور و فروش ملک وردآباد به مساحت یک میلیون متر مربع - فروش ملک پلاسكو به مساخت 52 هزار متر مربع - فروش ملک اندیشه به مساحت 5 هزار مترمربع باشید /:.grlim:./
پ.ن:اگر چنانچه صف ها همچنان بمونن مجدد ممکنه اقبال به گروه بانک زیاد بشه،که البته تاریخ تکرار خواهد شد.
گروه بانک بدترین برای سرمایه گذاری نمی زارن قیمت زیاد بره بالا و بازار رو کنترل می کنند چون اگه قیمت افزایش زیادی داشته باشه کسی حاظر به سود گزفتن نیست و با این اوضاع که می خوان سود بانکی رو بیارن پایین پس مطمین باشه سهامدارانشو نقره داغ می کنه
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند
گروه بانک بدترین برای سرمایه گذاری نمی زارن قیمت زیاد بره بالا و بازار رو کنترل می کنند چون اگه قیمت افزایش زیادی داشته باشه کسی حاظر به سود گزفتن نیست و با این اوضاع که می خوان سود بانکی رو بیارن پایین پس مطمین باشه سهامدارانشو نقره داغ می کنه
=D>
نالیدی و تقدیر همان است که بودست
آن حلقه زنجیر همان است که بودست
نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.
نظر