جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
    به نظر دوستان با این گزارشهای خودروی پول از این گروه شیفت می کنه بر روی گروه بانکی چون این گروه با اعلام تائید باز شدن سوئیفت از طرف بانک مرکزی برای بیشتر بانکها و چند مورد گزارش خوب پیش بینی سال 95 این گروه باید کمی مورد توجه قرار گیرد شنبه باز هم از این گروه خرید می کنم
    سلام

فعلا که بازار زیاد به سود و پی بر ای و بنیاد و از این جور مسائل اهمیت نمی دهد...

کلا یک روز بازار روی قندی ها است... یک روز روی ساختمانی ها ... یک روز روی خودرویی ها...

بازار نگاه می کند ببیند چند تا کله گنده روی کدام سهم ها فعالیت می کند و تا دو روز صف خرید داشت، باقی بازار هم مثل گله گوسفند دنبالش راه می افتد (و از حق نگذریم کسانی که این طور عمل کردند در خیلی از موارد موفق هم بودند...)
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• linux_linda
      عضو فعال
      • Jun 2014
      • 3356

ما در ایران بورس نداریم که
      همش دزدیه

نظر

• linux_linda
        عضو فعال
        • Jun 2014
        • 3356

فردا روز اول ماهه
        خرید اعتباری هاست

نظر

• argo
          عضو فعال
          • Oct 2014
          • 745

به نظر دوستان با این گزارشهای خودروی پول از این گروه شیفت می کنه بر روی گروه بانکی چون این گروه با اعلام تائید باز شدن سوئیفت از طرف بانک مرکزی برای بیشتر بانکها و چند مورد گزارش خوب پیش بینی سال 95 این گروه باید کمی مورد توجه قرار گیرد شنبه باز هم از این گروه خرید می کنم
          اصلا نه تنها در ايران بلكه در همه دنيا وقتي ميخاي يك نون و بخور و نمير از بورس در بياري ميري سراغ بانكي
          وقتي ميخاي ريسك متوسط كني و سود زياد
          ميزي سراغ تكنولوژي
          اخه الان با اين سبزي بورس و بازار خوب
          بريم بانكي

الان خودرويي رو دارن بي پروا ميخرن
          فعلا هم پول يا مفت تحريم رو بجاش كالا دادن
          در حاليكه همه فكر ميكردن پول رو نقدي ميدن به بانكها
          ولي پول از حالت كش در اومد و بصورت كالا و قطعات اومد
          اگه شركت هواپيمايي تو بورس بود اونو ميخريديم
          علت استقبال بازار هم همينه
          پولهاي بلوكه شده نقدي وارد كشور نميشود بلكه بصورت كالا تجهيزات وارد ميشه
          يعني پول رو بصورت كالا فقط ميدن و تمام
          پس پول رفت تو خودرو و هواپيما
          پي نوشت
          http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
          "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• ایرج سابق
            عضو فعال
            • Oct 2015
            • 7434

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
            سلام

فعلا که بازار زیاد به سود و پی بر ای و بنیاد و از این جور مسائل اهمیت نمی دهد...

کلا
            یک روز بازار روی قندی ها است... یک روز روی ساختمانی ها ... یک روز روی خودرویی ها...

بازار نگاه می کند ببیند چند تا کله گنده روی کدام سهم ها فعالیت می کند و تا دو روز صف خرید داشت، باقی بازار هم مثل گله گوسفند دنبالش راه می افتد (و از حق نگذریم کسانی که این طور عمل کردند در خیلی از موارد موفق هم بودند...)

سلام شما به رشد صد درصدی گروه خودرو می گوید یک روز یا 5 الی 10 درصد مثبت !! ببینید من چند بار هم قبلا هم گفتم این دولت در یک سال باقی مانده به انتخابات

تمام عزم خود را جمع می کنه تا بازار بورس را مثبت کنه تا هم یک کار نامه مورد قبول برای اثبات رشد اقتصادی 5 درصدی باشه و هم ضرر سهامداران جبران بشه خوب

ما هم از این فرصت باید نهایت استفاده کامل را ببریم ولی یک نکته ای که خیلی مهم می باشد آیا بازار باز هم با گروه خودروی رشد خواهد کرد با این گزارشهاو پیشبینی و

حالا که رسیده به اوج قیمت ساخص 89 هزار واحد سال 92 زمان تخلیه و تغییر پرتفوی سهام گروه خودوری به گروه دیگه نیست خوب شنبه تا یکشنبه تمام تکلیف گروه

خودروی تمام میشه که آیا از این گروه خارج میشوند و میروند به سهم گروه بانکی یا خیر با تشکر
            بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• linux_linda
              عضو فعال
              • Jun 2014
              • 3356

جواب خیر
              چون گروه بانکی شاخص ساز هستند

سلام شما به رشد صد درصدی گروه خودرو می گوید یک روز یا 5 الی 10 درصد مثبت !! ببینید من چند بار هم قبلا هم گفتم این دولت در یک سال باقی مانده به انتخابات

تمام عزم خود را جمع می کنه تا بازار بورس را مثبت کنه تا هم یک کار نامه مورد قبول برای اثبات رشد اقتصادی 5 درصدی باشه و هم ضرر سهامداران جبران بشه خوب

ما هم از این فرصت باید نهایت استفاده کامل را ببریم ولی یک نکته ای که خیلی مهم می باشد آیا بازار باز هم با گروه خودروی رشد خواهد کرد با این گزارشهاو پیشبینی و

حالا که رسیده به اوج قیمت ساخص 89 هزار واحد سال 92 زمان تخلیه و تغییر پرتفوی سهام گروه خودوری به گروه دیگه نیست خوب شنبه تا یکشنبه تمام تکلیف گروه

خودروی تمام میشه که آیا از این گروه خارج میشوند و میروند به سهم گروه بانکی یا خیر با تشکر

نظر

• meisam_em
                عضو فعال
                • Aug 2025
                • 2124

امیدواریم فردا بازار قابل قبولی رو داشته باشیم و این روند ادامه دار باشد اکثر گزارش های مالی سال بعد شرکتها خوب بوده ......
                كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• memr
                  عضو فعال
                  • Oct 2012
                  • 771

تو سایتای دورو بر و تاکید کارشناسان خبر از رشد شلیا تا بین 1000 تا1200 توومن داره
                  دوستان اینجوری که متوجه شدم قصد دارند این سهمو خیلی بالا ببرن اگه فرصتی پیدا کردید سریع وارد بشید..

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

منظورم از یک روز دقیقا یک 8 ساعت کاری نبود. منظور یک دوره بود.
                    ==========
                    صف 350 میلیونی هر روز سایپا حتی بعد از عرضه های چند صد میلیونی و صف چند ده میلیونی خودرو که دارد هر روز هم بیشتر می شود و سایر صف های میلیونی کم عرضه در این گروه به من می گویند این هفته این گروه بازده منفی نمی دهند (البته همه چیز حدس است و احتمال ولی احتمال قوی را من به این می دهم که این هفته هم خودرویی ها خوب باشند)
                    مواردی مثل فروش 1 میلیارد سهم خساپا و یا فروش دارایی های خساپا را هم بگذاریم کنارش تا احتمال باز هم قوی تر شود...
                    ===========
                    در مورد گروه بانکی یک نکته را عرض می کنم. در این گروه درست است که حقوقی مثل چیز دارد عرضه می کند...
                    ولی حقوقی هایی هم مثل شیر دارند می خرند که از دید دور مانده اند...
                    اگر همین طور آنها عرضه کنند و اینها جمع کنند بعد از یک مدت دیگر عرضه ای انجام نخواهد شد و قدرت پول خودش را نشان خواهد داد!!!
                    همان چیزی که در مورد خساپا دیدیم. یعنی حقوقی عرضه کننده بعد از یک مدت سهم بیشتری ندارد (یا نمی خواهد یا نمی تواند) عرضه کند ولی طرف تقاضا همچنان پول تزریق می کند و باز هم پول دارد و باز هم می خرد و کار به جایی می کشد که تا چند ده درصد بالاتر دیگر عرضه ای نخواهد بود...
                    (در این گروه من خودم وقوام را دارم و شاید حتی روی این سهم 50 درصد دارایی ام را منتقل کردم!!! کلا نماد های با ارزش و بنیادی ای در این گروه هست که خیلی خیلی مطمئن هستند و احتمال خطرشان پایین است)
                    «محمد حسین» هستم.
                    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mey
                      عضو فعال
                      • Oct 2014
                      • 4440

خاذین را دادم رفت....سود عالی داد مبارک خریدار
                      پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• رامین حیاتی
                        عضو فعال
                        • Jan 2013
                        • 1321

:.thumbsdownsmileyanاعتباری ها امروز دوباره میخان بخرن بازار صف شده
                        همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

• memr
                          عضو فعال
                          • Oct 2012
                          • 771

شلیا فرصت خرید
                          حمله کنید...

Sent from my iPhone using Tapatalk

نظر

• رامین حیاتی
                            عضو فعال
                            • Jan 2013
                            • 1321

سال 95سال تکمیل پروژه های عمرانی هست سیمانی ها وساختمانی ها اینده خوبی دارن

نظر

• رامین حیاتی
                              عضو فعال
                              • Jan 2013
                              • 1321

من هنوزم اعلام میکنم ذوب فرصت خریده

نظر

• FARIBORZ NAEL
                                ستاره دار(2)
                                • Jan 2015
                                • 1839

حیف از این همه پولی که ملت به پای بانکهای بزرگ ریختن!!!

صف خرید سایپا و عطش خرید بعد این همه عرضه خودش نشون میده که آینده چه خواهد شد!

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                                آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                                نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

در حال کار...
                                X