جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد 66
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 2938

پاسخ : جــــو بــــازار

متاسفانه توی این بازار خوب و بد با هم میسوزند الان سهمهای سرب و روی با رشد 5 درصدی جهانی روی باید صف خرید سنگین باشند .

نظر

• FARIBORZ NAEL
      ستاره دار(2)
      • Jan 2015
      • 1837

در اصل توسط محمد 66 پست شده است View Post
      متاسفانه توی این بازار خوب و بد با هم میسوزند الان سهمهای سرب و روی با رشد 5 درصدی جهانی روی باید صف خرید سنگین باشند .
      پس به این نتیجه رسیدی بازار بدون گروه خودرو جایی نمیره؟؟

البته نه به لحاظ بنیادی شرکتهای خودرویی!!!بلکه به خاطر فاندامنتال کل کشور!!!!!!!!چون گروه خودرو،، ی ،جور نشانه هست از ایجاد یا عدم ایجاد تحول بنیادی در کشور!

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
      آن حلقه زنجیر همان است که بودست
      نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• seraj
        ستاره دار(2)
        • Feb 2012
        • 2064

سلام
        سهامدارای کبافق در هر حالتی قطره چکونی میفروشند .
        نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

نظر

• محمد 66
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 2938

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
          پس به این نتیجه رسیدی بازار بدون گروه خودرو جایی نمیره؟؟

البته نه به لحاظ بنیادی شرکتهای خودرویی!!!بلکه به خاطر فاندامنتال کل کشور!!!!!!!!چون گروه خودرو،، ی ،جور نشانه هست از ایجاد یا عدم ایجاد تحول بنیادی در کشور!
          قبول ندارم به جز گروه خودرو بقیه بازار پایینی نداره ، خودرو 160 تومان بود در همین تایپیک گفتم فرصت خریده تا 460 تومان رفت بعدش گفتم فرصت فروشه شروع به افت کرد خودرو تا 250 پایین میره اما بقیه بازار پایینی نداره ، کروی ، فسرب ، فملی ، ذوب ، سفارس و سشرق و .... کف قیمت هستند اما خودرو باز هم نزول داره .

نظر

• FARIBORZ NAEL
            ستاره دار(2)
            • Jan 2015
            • 1837

قبول ندارم به جز گروه خودرو بقیه بازار پایینی نداره ، خودرو 160 تومان بود در همین تایپیک گفتم فرصت خریده تا 460 تومان رفت بعدش گفتم فرصت فروشه شروع به افت کرد خودرو تا 250 پایین میره اما بقیه بازار پایینی نداره ، کروی ، فسرب ، فملی ، ذوب ، سفارس و سشرق و .... کف قیمت هستند اما خودرو باز هم نزول داره .
            من همیشه برام سوال بود که چرا گروه خودرو در زمستان 94 حرکتشون رو شروع کردن،چون معمولا رشد بازار در بهار و بعد عید اتفاق می افتاد.

برای همین هم از گین اصلی جا موندم و نتونستم اونجوری که باید بازدهی بگیرم(وسط راه سوار شدم)

البته الان دیگه معما حل شده و مافیای بازار کار خودش رو کرد

نظر

• FARIBORZ NAEL
              ستاره دار(2)
              • Jan 2015
              • 1837

من همیشه برام سوال بود که چرا گروه خودرو در زمستان 94 حرکتشون رو شروع کردن،چون معمولا رشد بازار در بهار و بعد عید اتفاق می افتاد.

برای همین هم از گین اصلی جا موندم و نتونستم اونجوری که باید بازدهی بگیرم(وسط راه سوار شدم)

البته الان دیگه معما حل شده و مافیای بازار کار خودش رو کرد
              این رو هم اضافه کنم اگر رشد گروه خودرو حباب گونه بوده دلیلی نداره سیمان و سروب و معدنی و فلزی هم رشد کنند چون حباب هست که باید خالی بشه!

قرار بود خپارس وخکاوه متوقف بشن برای افزایش سرمایه چرا تا حالا نشدن؟؟

چرا شپلی و ذوب نتونستن از آب گل آلود ماهی بگیرن و افزایش سرمایه بدن اما سایپا و زامیاد و قطعه سازان وابسته انجام دادن؟؟؟؟

آیا این جز یک حرکت مافیایی چیز دیگه ای بود؟؟

چرا حالا خودرویی ها ول شدن به امان خدا؟؟؟تا تر و خشک با هم بسوزن؟؟؟

نظر

• mohammadhossein
                عضو فعال
                • Feb 2016
                • 818

*اولین کشتی اروپایی وارد بزرگترین پایانه پتروشیمی ایران شد*
                مهر- اولین کشتی حامل محصولات پتروشیمی اروپایی روز گذشته در پایانه پتروشیمی پارس در عسلویه پهلوگیری و اقدام به بارگیری محصولات پتروشیمی ایران کرد.بر این اساس این کشتی متعلق به یک شرکت از ایتالیا بوده که محصولات شیمیایی مایع تولید شده در مجتمع های پتروشیمی علسویه را بارگیری کرده است.

نظر

• memr
                  عضو فعال
                  • Oct 2012
                  • 771

دوستان تو بازار منفی طبق گذشته همه سهم خودرویی یا سهمای بنیادیشونو میفروشن میرن رو سهمایی که حجم مبنا یک دارن تا اونجا که همه اونارو ۵ درصد مثبت کنن کم کم به این نکته هم فکر کنید[emoji6]

Sent from my iPhone using Tapatalk

نظر

• ایرج سابق
                    عضو فعال
                    • Oct 2015
                    • 7434

این رو هم اضافه کنم اگر رشد گروه خودرو حباب گونه بوده دلیلی نداره سیمان و سروب و معدنی و فلزی هم رشد کنند چون حباب هست که باید خالی بشه!

چرا شپلی و ذوب نتونستن از آب گل آلود ماهی بگیرن و افزایش سرمایه بدن اما سایپا و زامیاد و قطعه سازان وابسته انجام دادن؟؟؟؟

پیشنهاد هیت مدیره امده برای افزایش سرمایه خیارس و خکاوه هم می اید به زودی بازی حق تقدم ها این دو سهم عجیب خواهد بود ! و بازی خودروی ها هنوز هم

تمام نشده با صف فروش گروه خودروی تمام بازار منفی میشوند
                    بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• محمد 66
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 2938

چرا وقتی رشد خودرویی ها حباب بوده باید فسرب و کروی هم حباب باشند ؟ خودرویی ها 200 درصد رشد کردند در حالیکه کروی فقط 30 درصد بالا رفته .

نظر

• mohammadhossein
                        عضو فعال
                        • Feb 2016
                        • 818

*امضای یادداشت تفاهم شرکت آلمانی با شرکت ملی نفت ایران*
                        خبرگزاری تسنیم-به نقل از رویترز، شرکت آلمانی وینترشال، وابسته به گروه اکتشاف نفت و گاز بی ای اس اف روز سه شنبه تایید کرد که یادداشت تفاهمی را با شرکت ملی نفت ایران به امضا رسانده است. به گفته منابع داخلی ایران، دو شرکت می خواهند 4 میدان نفتی در غرب ایران را مورد مطالعه قرار دهند.

نظر

• djdream
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 3997

كل بازار بايد به پاي خودروئيهايي كه چند صد درصد بالا رفتن بسوزن. /:.sadsmiley.:/

نظر

• mohammadhossein
                            عضو فعال
                            • Feb 2016
                            • 818

*سفر وزیر اقتصاد آلمان به ایران برای امضای قراردادهای حمل و نقلی*
                            تسنیم- وزیر راه و شهرسازی با بیان این‌که سرگرم دیدار از آلمان هستم از مذاکرات بسیار سازنده با وزیر اقتصاد آلمان خبر داد و گفت: وزیر اقتصاد آلمان برای نهایی کردن قرارداد برخی از طرح‌ها دوم ماه مه سال جاری میلادی به ایران سفر می‌کند. وزیر راه و شهرسازی همچنین با مقامات ارشد شرکتهای زیمنس و فولکس واگن ملاقات کرد.

نظر

• milad97
                              عضو فعال
                              • Aug 2012
                              • 2520

به نظرم علاوه بر گروه خودرو خیلی سهام دیگه هم بالا رفتن که نباید رشد میکردن همون 30 درصد یا 40 درصد هم که بالا رفتن دلیلی نداشت

همه بازار به خاطر امید به اینده بالا رفت که معلوم شد فعلا تا این لحظه امیدی پوچ بوده

معلوم شده که تحریم ها فقط رو کاغذ برداشته شد و رهبری و هم دولت اعتراف کردن که تحریم ها فقط رو کاغذ برداشته شده و حالا کسانی که به امید اینده سهم خریدن فهمیدن که داشتن اشتباه میکردن
                              لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• FARIBORZ NAEL
                                ستاره دار(2)
                                • Jan 2015
                                • 1837

چرا وقتی رشد خودرویی ها حباب بوده باید فسرب و کروی هم حباب باشند ؟ خودرویی ها 200 درصد رشد کردند در حالیکه کروی فقط 30 درصد بالا رفته .
                                ببین آقا محمد،اگر من مطلبی میزنم قصدم مشاجره یا کوبیدن نظرات شما نیست،
                                فقط تبادل فکر و اندیشه هست
                                من میگم اگر گروه خودرو حباب بوده دلیلی نداره بقیه هم حباب بشن

دوم اینکه تو ایران چند تا تیکه حلبی و آهن رو به هم جوش میدن 15 برابر قیمت جهانی به مردم بیچاره میفروشن
                                مقایسه خودروهای تسلا موتورز که با یک بار شارژبرقی 450 کیلومتر پیمایش داره با قیمت 130 میلیون تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!،یا هیبربدی ها با اون همه کارایی

حاشیه سود سرب و روی که خام فروش هستن و باید جهانی باشه اصلا با خودرو ایران قابل مقایسه هست؟؟؟

من که از این معادله سر در نمیارم؟!

نظر

در حال کار...
                                X