کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به احتمال زیاد بازار برمی گرده البته شاید به سرعت نه ولی در حال آخرای اصلاح هستیم نقد هستید بدون عجله خرید کنید هر چه پایین تر بهتر
البته در این شرایط اظهار نظر سخته و نظرات قطعی نیست باید ریسک را هم پذیرفت
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
به احتمال زیاد بازار برمی گرده البته شاید به سرعت نه ولی در حال آخرای اصلاح هستیم نقد هستید بدون عجله خرید کنید هر چه پایین تر بهتر
اگر بر ترس غلبه کردید آنگاه به ایمان می رسید آنگاه با صبر ضرر نمی کنید. درود آباد
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
مشکلات اقتصادی یک شبه بوجود نیامده اند و یک شبه هم قابل حل نیستند امسال در بورس فرصت های خوب برای سود اوری وجود دارد مثلا خرید شپلی در 370 قبل از عید از صف فروش،،، یک تریدر خوب در نزول بازار شاید سود بیشتری هم ببرد . درود
پس نباید از بورس انتظار داشت که همیشه صعودی باشد ، وقتی بدون تحلیل خرید و فروش می شود نزول ها شارپی می شود چون ترس حاکم می شود و صعود ها به صبر محتاج است . آباد
دور بعدی هم روحانی دوباره رئیس جمهور میشه و اوضاعی شبیه به اواخر دولت محمود فقط کمی ملایم تر پیش میاد!!!!
خدا به داد مردم برسه!=((
من برگشتی در حال حاضر برای بازار متصور نیستم،شاید ی توقف های جزیی در روند کلی منفی داشته باشیم،اما علایم برگشت اصلا وجود نداره!
متاسفانه نقد نیستم،سهم p/Eپایین دارم و به مجمع می روم.
فریبرز عزیز پیش بینی همیشه احتمالی است و اختلاف نظر هم طبیعی ،،، اما اگر ترامپ رای بیاره این احتمال هست که دستوری بورس مثبت شود . اگر خاطرتان باشد حدود شهریور سال پیش وضعی مثل الان پیش آمده و دوستان نا امید بودند در آن موقع هم دیدید که برخی دوستان درست پیش بینی کردند که گفتیم حول و هوش انتخابات بازار خوب خواهد شد (سوابق نوشته های بنده موجود است)
بنده هم دیگر نقد نیستم و فول سهم هستم و برخی از آنها را با قیمت فعلی در ضرر هستم از فردا اگر ریزش ادامه داشته باشه برخی سهام را رصد می کنم و برای اولین بار از اعتبار هم برای خرید استفاده خواهم کرد البته و البته که هر احتمالی وجود داره(حتی ضرر) و کسی که خربزه می خوره پای لرز احتمالی باید باشه و در خرید هم هرگز نبابد عجله کرد درود
من تک سهم ذوب هستم و ذوب هم بسته است
اما واقعا ناراحتم از اینکه بقیه توی این بازار دارن ضرر میدن
انشالله که بازار زودتر برگرده ضرر دادن واقعا دردناکه
خدا کنه کسی متضرر نشه
اختصاصی فارس/ 3خبر مهم فطانت برای بازار سرمایه
نرخ سود بانکی از اول تیر ماه کاهش مییابد/ جزئیات معافیت مالیاتی تجدید ارزیابی داراییها/ اطلاعات سهامداران را به سازمان هدفمندی نمیدهیم
خبرگزاری فارس: نرخ سود بانکی از اول تیر ماه کاهش مییابد/ جزئیات معافیت مالیاتی تجدید ارزیابی داراییها/ اطلاعات سهامداران را به سازمان هدفمندی نمیدهیم
رئیس سازمان بورس با تکذیب هرگونه ارائه اطلاعات سهامداری به سازمان هدفمندی یارانهها گفت: با مذاکراتی که با مسئولان ذی ربط و رئیس سازمان مالیاتی صورت گرفت نسبت به معافیت مالیاتی شرکتهای بورسی که در سال 94 تجدیدارزیابی داراییهای خود را ثبت کردند موافقت شد.
محمد فطانت رئیس سازمان بورس در گفتوگو با خبرنگار بورس خبرگزاری فارس؛ گفت: هرگونه درخواست مبنی بر ارائه اطلاعات سهامداران به سازمان هدفمندی یارانهها و یا تلاش برای رصد داراییهای مردم به شدت تکذیب میشود.
وی افزود: بر اساس ماده 18 قانون بازار اوراق بهادار سازمان بورس از افشای مستقیم و غیرمستقیم هرگونه اطلاعات محرمانه سهامدارن منع شده و بر این اساس افشای اطلاعات سهامداری نقض صریح این ماده و با قانون مغایرت دارد. این در حالی است که در ماده 12 و 16 قانون توسعه بازار نیز نسبت به ضمانت اجرایی این قانون پیگرد کیفری نیز گنجانده شده است.
رئیس سازمان بورس با بیان اینکه ارائه اطلاعات کدهای سهامداری افشای دادههای محرمانه و ریز مردم است، عنوان کرد: سازمان بورس به هیچ وجه زیر بار ارائه اطلاعات مردم در کدهای معاملاتی نخواهد رفت و عددی از این اطلاعات به سازمان هدفمندی یارانهها یا هر نهاد ناظر دیگری ارائه نخواهد شد و این در حالی است که حتی بنده به عنوان رئیس سازمان بورس نیز به این اطلاعات دسترسی مستقیم ندارم.
فطانت در خصوص آخرین پیگیریها برای استمهال یک ساله معافیت مالیاتی شرکتهای بورسی از محل تجدید ارزیابی داراییها گفت: با هماهنگی های انجام شده با مسئولان ذیربط و رئیس سازمان امور مالیاتی کل کشور موافقت درخصوص شرکتهایی که تجدید ارزیابی داراییهای خود را در دفاتر خود تا قبل از پایان سال مالی 94 ثبت کردهاند اعلام شده به گونهای که این شرکتها میتوانند در سال 95 به هر شکلی که اقدامات اداری خود را در خصوص افزایش سرمایه برگزار کنند از معافیت مالیاتی برخوردار شوندو بزودی موافقت کتبی مقامات مالیاتی اخذ و به بازار اعلام خواهد شد.
وی در خصوص کاهش نرخ سود بانکی گفت: برای کاهش نرخ سود سپردههای بانکی توافق شده و از اول تیر ماه انجام می شود، این تصمیم با موافقت سیستم بانکی بوده است و نیازی به تایید شورای پول و اعتبار شاید ندارد. این خبر بسیار خوبی برای بازار سرمایه است که میتواند برای سهامداران مورد توجه قرار گیرد.
افت ارزش معاملات در روزهای اخیر محسوس هست ! و اینجور که از ظاهر قضیه برمیاد، بنای حمایت ندارن فعلا !
یعنی هنوز دستوری صادر نکردن ! برای حمایت از بازار و فقط نگاه میکنن !
البته این ماجرای رفتن و ماندن فطانت و دعوای بخشی از فعالان بازار با ایشون بر سر وضعیت سهام خودرویی در این چند سال همچنان ادامه داره !
حالا این دلایل شماست..من نه رد میکنم و نه تاییدش میکنم.
اما من دیروز هم گفتم...این بازار تا بعد از گزارشات سه ماهه و مجامع..روند نداره
شاید بشه نوسان گرفت ...من میگیرم..چون بعضی از سهمها تکنیکالشون بد نیست برای یک نوسان
غالبر...وساخت...و چند تا خودرویی هم مد نظر دارم ولی با حجم کم میخرم ..مثل -5 زامیاد امروز
بهر حال هر کسی باید خودش ببینه تو بورس چطوری میخواد کار کنه...ریسک گریز ..ریسک پذیریش بیشتره...میانمدت کار میکنه..کوتاه مدت کار و نوسانگیره.
حالا این دلایل شماست..من نه رد میکنم و نه تاییدش میکنم.
اما من دیروز هم گفتم...این بازار تا بعد از گزارشات سه ماهه و مجامع..روند نداره
شاید بشه نوسان گرفت ...من میگیرم..چون بعضی از سهمها تکنیکالشون بد نیست برای یک نوسان
غالبر...وساخت...و چند تا خودرویی هم مد نظر دارم ولی با حجم کم میخرم ..مثل -5 زامیاد امروز
بهر حال هر کسی باید خودش ببینه تو بورس چطوری میخواد کار کنه...ریسک گریز ..ریسک پذیریش بیشتره...میانمدت کار میکنه..کوتاه مدت کار و نوسانگیره.
موافقم با صحبت شما !
اما اینکه دوستان منتظر گزارش 3 ماهه هستند ! کمی برای من جای سوال داره !
در این 2-3 سال اخیر هر گزارشی آمد و بد بود یا انتظارات را برآورده نکرد، دوستان نوشتند که حالا گزارش 3 ماهه بعدی بیاد !
و بعدی هم آمد و بهتر هم نبود در خیلی از موارد ، اما باز هم انتظار رشد داشتند از بازار !
الان هم برخی می گویند در مجامع وضعیت خوب نبوده و بازار اینجوری شده !
مگر از گزارشهای سال 94 و وضعیت صورتهای مالی 94 شرکتها فضای امروز مجامع قابل تشخیص نبود !؟
حالا چرا این حرفها را می زنند، بخشی به کلیشه ای بودن و توجیهات برمی گردد به نظر من !
اما واقعا چه کسانی با این صورتهای مالی به مجامع امیدوار بودند !!؟؟
فضای رسانه ای هم مثل قدیم نیست که کسی بگوید منتظر اخبار جدید شرکت در مجمع باشیم !
بسیاری از اخبار هم اینقدر منتشر شده و متاسفانه دروغ از آب درآمده که دیگه اثر خود را از دست داده !
در هرحال به قول شما هرکسی باید بدونه چیکار داره میکنه ! اکثر افرادی که در این سالها از بالا و پایین شدن بازار آسیب دیدند استراتژی مشخصی نداشتند ! و فقط به جو نگاه میکردند ! متاسفانه !
سود سپرده ها شد 15درصد
...........................
بازار بهبود پیدا میکنه.
البته اگر نره طرف دلار
دولت باید حواسش باشه اگر پول را به بورس هدایت نکنه دلار میره بالا
بنظر میرسه بتونه کنترل کنه.
گروههای پالایشگاه
فلزات
قند و شکر
معدن
کاشی
کانی