جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35706

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط ahmoeini پست شده است View Post
    اگر این دولت بی تدبیر است که شما یکبار گفتید
    همه هم خواندند و شنیدند
    پس چرا مسخره بازی در میارید و روز 500 بار تو تاپیکها مثل اسپم مینویسید
    من این کار شما رو عین اسپم و مسخره بازی میدونم
    اگر هم میخواهید هر روز و هر دقیقه برای سخن گفتن چیزی تو چنته داشته و بروز دهید خوب بدون اینگونه الفاظ بنویسید تا جواب بگیرید
    شما با حرفای تکراری آدمهارو اذیت میکنید
    ولی بدونین خودتون رو دارین از داخل میخورین

:.thumbsdownsmileyan
    بنده در مورد عملکرد دولتها در یک تاپیک می نویسم اونم تاپیک عملکرد دولتهای احمدی نژاد و روحانی هست !

روزی 500 بار هم دروغ بزرگی است ! که شما مدعی هستید !

نظر

• علیرضا123
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 1605

در اصل توسط ahmoeini پست شده است View Post
      اگر این دولت بی تدبیر است که شما یکبار گفتید
      همه هم خواندند و شنیدند
      پس چرا مسخره بازی در میارید و روز 500 بار تو تاپیکها مثل اسپم مینویسید
      من این کار شما رو عین اسپم و مسخره بازی میدونم
      اگر هم میخواهید هر روز و هر دقیقه برای سخن گفتن چیزی تو چنته داشته و بروز دهید خوب بدون اینگونه الفاظ بنویسید تا جواب بگیرید
      شما با حرفای تکراری آدمهارو اذیت میکنید
      ولی بدونین خودتون رو دارین از داخل میخورین

:.thumbsdownsmileyan
      نون داره براشون...تا منفعت نبره...روزی هزار بار نمیاد این حرفها را بزنه...وگرنه من خودمم گفتم بازار میاد پایین...فعلا فقط نوسان گیری کنید اینم با ریسک پذیری بالا....
      اما این خانوم میاد از جنبه سیاسی وارد میشه...قبلا بهش گفتم که این سمپاشیها جز به ضرر خودش نیست...بعدا میفهمه اینهمه تعصب 4 روز دیگه با روح و روانش چیکار میکنه...البته همین الان هم تاثیر خودش را گذاشته

نظر

• FARIBORZ NAEL
        ستاره دار(2)
        • Jan 2015
        • 1837

نحوه معاملات خیلی نا امیدکننده شده!

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
        آن حلقه زنجیر همان است که بودست
        نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• ahmoeini
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 2562

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
          بنده در مورد عملکرد دولتها در یک تاپیک می نویسم اونم تاپیک عملکرد دولتهای احمدی نژاد و روحانی هست !

علامت تعجباتون رو هم یادم رفت بگم
          شما خیلی تعجب میکنین

/:.rolleyessmileyani

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35706

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
            نون داره براشون...تا منفعت نبره...روزی هزار بار نمیاد این حرفها را بزنه...وگرنه من خودمم گفتم بازار میاد پایین...فعلا فقط نوسان گیری کنید اینم با ریسک پذیری بالا....
            اما این خانوم میاد از جنبه سیاسی وارد میشه...قبلا بهش گفتم که این سمپاشیها جز به ضرر خودش نیست...بعدا میفهمه اینهمه تعصب 4 روز دیگه با روح و روانش چیکار میکنه...البته همین الان هم تاثیر خودش را گذاشته
            من نظرمو در مورد نرخ سود بانکی و اثرگذاری اون روی بازارهای موازی گفتم !

کاملا هم مرتبط با وضعیت بازار بود !

اون چیزی هم که در مورد پست های من در ذهن شما و برخی کاربران دیگر هست کاملا اشتباهه !

3 سالی هست که من در این سایت پست میزنم ! و امثال شما مدعی هستید که فلان جریان سیاسی به من گفته بیام اینجا پست بزنم !!! واقعا که !

نظر

• ahmoeini
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 2562

اون چیزی هم که در مورد پست های من در ذهن شما و برخی کاربران دیگر هست کاملا اشتباهه !

3 سالی هست که من در این سایت پست میزنم ! و امثال شما مدعی هستید که فلان جریان سیاسی به من گفته بیام اینجا پست بزنم !!! واقعا که !
              فکر نمیکنم خودت اصلا متوجه باشی که به کدوم گروه تعلق داری
              شاید هم اینطوری نشون میدی
              ولی شما با این گونه نوشتارتون به اسم تندرو اصولگرا شناخته میشید
              بخدا
              /:.coolsmiley02:./

نظر

• علیرضا123
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 1605

اینجا تاپیک جو بازاره...تاپیک عملکرد دولتها نیست...برو تو نبض سیاست بنویس...این هزار بار...

نظر

• علیرضا123
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 1605

خیلی هنر کردی که سه ساله اینجا داری پست میزنی...بالغ بر 20 هزار پست...یک تحلیل نداشتی...همش حرفهای بی مورد و تنش زا...حداقل یکم خجالت بکش

نظر

• Rudel
                    عضو فعال
                    • Apr 2014
                    • 2164

ایشون خودشون هم نمیدونن کدوم وری هستند از اون طرف طرف محمود کبیر هستند و رهبر رو هم قبول دارند ولی از طرف دیگه رئیس قوه قضائیه که منصوب رهبر هست رو جز اون بالایی ها محسوب می کنند که بخور بخور کردن :D
                    رهبر رو قبول دارند ولی این که 90 درصد قدرت و ثروت کشور دست نهادهای تحت امر رهبری هست رو در این فساد دخیل نمی دونند
                    خلاصه ملقمه ای هستند ایشون از مجموع اضداد

نظر

• امام قلی خان
                      عضو فعال
                      • Aug 2015
                      • 1542

نگار مینوی گاهی حرفهای خوب هم میزند که نمیشود انکار نمود اما بلافاصله پشتش قاطی میکند.مثلا تسهیلات را خوب گفت اما پست سرش ذات خرابش باعث شد بگوید این دولت وارداتچی میباشد. افعی سه کله این دولت را نیش بزند اما وقتی میخواهی بیایی زورتپان کنی که آن دولت خوب بود معلوم میشود نیت خیر نداری.امیدوارم اسباب ازدواج جوانان فراهم گردد بلکه برخی شان ذاتشان درست بشود و حالشان خوب. با تشکر
                      نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                      از هم ندوشیم.
                      با هم بنوشیم.

نظر

• negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35706

اینجا تاپیک جو بازاره...تاپیک عملکرد دولتها نیست...برو تو نبض سیاست بنویس...این هزار بار...
                        خیلی هنر کردی که سه ساله اینجا داری پست میزنی...بالغ بر 20 هزار پست...یک تحلیل نداشتی...همش حرفهای بی مورد و تنش زا...حداقل یکم خجالت بکش
                        شما لطف کن اول به دوستانت تذکر بده اینجا نسخره بازی درنیاورند ! و پست بدون ارتباط به تاپیک جو بازار منتشر نکنند !

در مورد تحلیل بنده از سال 92 آنچه گفتم در مورد این بازار اغلب محقق شد ! آخرین نمونه هم همین وضع فعلی که می بینی !!!

آن دوستان شما و کاربرانی که بارها تحلیل کردند شاخصهای 100 هزاری و 150 هزاری را وعده دادند !!! تحلیل هایشان درست از آب درآمد ؟؟؟

یا آنهاییکه زیر پستشان 20-30 تا تشکر هست اما دقیقا برخلافش اتفاق افتاده !!!

برخی هم که از 92 هر روز وعده روزه دیگر می دهند ! گزارش 3 ماهه میاد میگن صبر کن تا 6 ماهه !

6 ماهه میاد میگن 9 ماهه کولاک میشه !

9 ماهه و 12 ماهه میاد داغون !!! میگن پیش بینی سال بعد بیاد ببین که چه ها نمی شود !!!

خجالت اونایی باید بکشن که بازار رو به این روز انداختن و دولت بی تدبیر ! چندین بار بازار را فریب داد و مضحکه خودش کرد!

نظر

• ahmoeini
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 2562

شما لطف کن اول به دوستانت تذکر بده اینجا نسخره بازی درنیاورند ! و پست بدون ارتباط به تاپیک جو بازار منتشر نکنند !

در مورد تحلیل بنده از سال 92 آنچه گفتم در مورد این بازار اغلب محقق شد ! آخرین نمونه هم همین وضع فعلی که می بینی !!!

آن دوستان شما و کاربرانی که بارها تحلیل کردند شاخصهای 100 هزاری و 150 هزاری را وعده دادند !!! تحلیل هایشان درست از آب درآمد ؟؟؟

برخی هم که از 92 هر روز وعده روزه دیگر می دهند ! گزارش 3 ماهه میاد میگن صبر کن تا 6 ماهه !

9 ماهه و 12 ماهه میاد داغون !!! میگن پیش بینی سال بعد بیاد ببین که چه ها نمی شود !!!

خجالت اونایی باید بکشن که بازار رو به این روز انداختن و دولت بی تدبیر ! چندین بار بازار را فریب داد و مضحکه خودش کرد!
                          باز هم نتونستی خودت رو نگه داری
                          کاریش نمیشه کرد
                          نیش عقرب....

/.:biggrinsmiley.:/

نظر

• علیرضا123
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 1605

مگه قراره بازار یک کله بره بالا؟...دوره مموت اینطوری بود؟؟؟...همینه...بازار افت و خیز داره...تو بازار بورس ایران هم فساد هست..من منکرش نمیشم...تحلیل هم ممکنه اشتباه باشه ممکنه درست باشه...کی میتونه بگه همه تحلیلهاش درست بوده؟؟؟؟؟
                            اما شما مغرض هستید...یک حرف را هم میای از جنبه سیاسی هزار بار میگی...

نظر

• negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35706

مگه قراره بازار یک کله بره بالا؟...دوره مموت اینطوری بود؟؟؟...همینه...بازار افت و خیز داره...تو بازار بورس ایران هم فساد هست..من منکرش نمیشم...تحلیل هم ممکنه اشتباه باشه ممکنه درست باشه...کی میتونه بگه همه تحلیلهاش درست بوده؟؟؟؟؟
                              اما شما مغرض هستید...یک حرف را هم میای از جنبه سیاسی هزار بار میگی...
                              منم نگفتم بازار یه کله باید بره بالا !

اتفاقا دوستان و همفکران شما مدعی بودند از سال 92 به اینطرف فقط باید شاخص بورس بالا بره !

همونهایی که 30-40 هزار واحد زمان دولت قبل را حبابی می خوانند ! و 90 هزار واحد زمان دولت بی تدبیر ! را می گفتند تا 150 هزار باید برود !

بارها در همین تاپیک بنده نوشتم بازار باید بریزد چه در 93 و 94 که اصرار داشتند با بلوک و منگنه کردن جلوی ریزش را بگیرند ! چه الان ! اونوقت میگی من گفتم بازار باید یه کله بره بالا !!!

با افت و خیز بازار و فساد و تحلیل و این چیزها که نوشتی موافقم !

اما بنده مغرض نیستم ! اتفاقا شما و دوستانت با غرض برخورد میکنید !

اگر مطلبی را بنده بنویسم که درست باشد از نظر شما ! اما چون من نویسنده آن هستم با آن جور دیگری برخورد می کنید !

در حالیکه اگر همان مطلب را کاربر دیگری که جزو دوستان شماست بگوید ، 180 درجه متفاوت با آن برخورد می کنید !

برای شما و دوستانتان مطلب مهم نیست !!! نویسنده مطلب مهم است !!! اگر من باشم معلوم است چه برخوردی می کنید ! اگر دیگری باشد ! کاملا متفاوت ! در حالیکه مطلب یکی است ! این می شود غرض ورزی !

وگرنه بنده هم یه فردی هستم در این بازار و در این تاپیک مثل بقیه ! فقط دیدگاه سیاسی و نظراتم با برخی فرق دارد ! یا با برخی دیگر کاملا متضاد است ! اما شما این را بهانه می کنید تا با آدم مقابله کنید !

نظر

• علیرضا123
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 1605

منم نگفتم بازار یه کله باید بره بالا !

اتفاقا دوستان و همفکران شما مدعی بودند از سال 92 به اینطرف فقط باید شاخص بورس بالا بره !

همونهایی که 30-40 هزار واحد زمان دولت قبل را حبابی می خوانند ! و 90 هزار واحد زمان دولت بی تدبیر ! را می گفتند تا 150 هزار باید برود !

بارها در همین تاپیک بنده نوشتم بازار باید بریزد چه در 93 و 94 که اصرار داشتند با بلوک و منگنه کردن جلوی ریزش را بگیرند ! چه الان ! اونوقت میگی من گفتم بازار باید یه کله بره بالا !!!

با افت و خیز بازار و فساد و تحلیل و این چیزها که نوشتی موافقم !

اما بنده مغرض نیستم ! اتفاقا شما و دوستانت با غرض برخورد میکنید !

اگر مطلبی را بنده بنویسم که درست باشد از نظر شما ! اما چون من نویسنده آن هستم با آن جور دیگری برخورد می کنید !

در حالیکه اگر همان مطلب را کاربر دیگری که جزو دوستان شماست بگوید ، 180 درجه متفاوت با آن برخورد می کنید !

برای شما و دوستانتان مطلب مهم نیست !!! نویسنده مطلب مهم است !!! اگر من باشم معلوم است چه برخوردی می کنید ! اگر دیگری باشد ! کاملا متفاوت ! در حالیکه مطلب یکی است ! این می شود غرض ورزی !

وگرنه بنده هم یه فردی هستم در این بازار و در این تاپیک مثل بقیه ! فقط دیدگاه سیاسی و نظراتم با برخی فرق دارد ! یا با برخی دیگر کاملا متضاد است ! اما شما این را بهانه می کنید تا با آدم مقابله کنید !
                                چرا موقع حرف زدن به مشرق و مغرب میزنی؟؟؟؟..این حرفا چیه داری میگی؟همفکران من چه کسایی هستند؟اینجا تاپیک بحث اقتصادیه...نه بحث سیاسی...اینا متوجه میشی؟؟؟؟گفتی بازار میریزه..قبول...ما هم گفتم...دلایل ریختن بازارت هم درست و یا غلط ...قبول....اما دیگه سیاسیش نکن...اینقدر با تدبیر و بی تدبیر نکن...گور پدر مموت که من نمیدونم چه گلی به سر شما ها زده که هر روز دفاعیه از کارهای این مردک صادر میکنی

نظر

در حال کار...
                                X