جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Abad
    عضو فعال
    • Nov 2015
    • 7515

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
    با تعیین تکلیف گروه پالایش که بازار امید بسیار به لیدری این گروه داشت نا امید برگشته گروه پتروشیمی هم نمی تواند لیدر باشه و گروه معدنی هم فعلا در کما این دولت

توجه زیادی به گروه خودروی داره ممکنه دوباره در آینده نزدیک گروه خودرو لیدری بازار را پیس بگیره
    این احتمال قوی است ایرانی جماعت به خودرو خیلی علاقه مند است و ایضا به سهمش پارسال اگر می دانستم ... !!!!
    Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• ایرج سابق
      عضو فعال
      • Oct 2015
      • 7434

اولین حرکت تبلیغاتی انتخابات شروع شده دادن هدیه ببینیم برای بازار بورس هم هدیه داره یا نه

تاریخ خبر: 08/06/1395 | ساعت: 9:35|

رئیس جمهوری:

زواید سیستم اداری را شناسایی کنیم/نرخ تسهیلات وام مسکن برای مسکن اولی ها تک رقمی شد

سود تسهیلات برای مسکن اولی ها 8 و 9.5 درصد شد
      رییس جمهوری اعلام کرد که هدیه دولت به مناسبت هفته دولت
      به مسکن اولی ها این است که برای نخستین بار سود تسهیلات وام مسکن یک رقمی شده و از 11 درصد کنونی به 8

درصد برای بافت های فرسوده و 9.5 درصد بافت های غیر فرسوده کاهش می یابد.

امروز اعلام می کنم برای نخستین بار سود تسهیلات وام مسکن یک رقمی می شود و باز پرداخت آن 12 ساله یعنی 144 ماه است. بنابراین امروز یک قدم برای خانه دار شدن جوانان با سود تسهیلات کم نزدیکتر می شویم.
      وی اظهار داشت: رقم وام مسکن 80؛ 60 و 40 میلیون در تهران و شهرهای کوچک و بزرگ اعلام شده بود و برای زوجین دو برابر بود که هر کدام می توانستند جداگانه این مبلغ وام را

دریافت کنند.

روحانی گفت: ما همه دلمان می خواهد جوانان زودتر خانه دار شوند و این هدیه دولت برای مسکن اولی هاست.

خبر در حال تکمیل است
      بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• Abad
        عضو فعال
        • Nov 2015
        • 7515

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
        یه رشد ضعیف ده پونزده درصدی رو میشه متصور بود اون هم از هفته بعد اواخرش ولی اوضاع خراب تر از این حرفهاست
        کلیت بازار به احتمال همینه ولی سهم هایی هستند که سود خوبی خواهند داد
        Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35706

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
          عجب رکودی گریبان بازار رو گرفته!#:-S
          همان موقع که بیخودی می زدند زیر قیمتها ! و با فشار جریان پولی بالا می بردند !

و عده ای می گفتند و می نوشتند که ما خوشبینیم !!! من نوشتم که به احتمال زیاد همان ماجرای 92 را تکرار می کنند در بازار !!!

و البته همان آدمهای خوشبین ! و همراه روند جریان پولی ! می گفتند چرا پست میزنی !؟ چرا مطرح میکنی ماجرای 92 را ! و ....

حالا متاسفانه همانطور شده ! و خوش بین ها ! و همراهان جریان پولی و .... و همانها که به من می گفتند پست نزن !!! ساکت شده اند !!

نظر

• ایرج سابق
            عضو فعال
            • Oct 2015
            • 7434

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post

و عده ای می گفتند و می نوشتند که ما خوشبینیم !!! من نوشتم که به احتمال زیاد همان ماجرای 92 را تکرار می کنند در بازار !!!

و البته همان آدمهای خوشبین ! و همراه روند جریان پولی ! می گفتند چرا پست میزنی !؟ چرا مطرح میکنی ماجرای 92 را ! و ....

حالا متاسفانه همانطور شده ! و خوش بین ها ! و همراهان جریان پولی و ....
            و همانها که به من می گفتند پست نزن !!! ساکت شده اند !!

کسی از نوشته های چرت تو نترسیده و ساکت هم نشده که نخواهد پست بزند بلکه در بازار هیچ خبری نیست و انگیزه رشد فعلا وجود نداره ولی به موقع رشد سهام شروع میشه وقتی همه نا امید شدند مثل 3 ماهه پایانی سال 94 حرفهای چرت خود را نگه دار بعد از انتخابات سال 96 بیاید بگو انجا جواب خودت را خواهی گرفت

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35706

کسی از نوشته های چرت تو نترسیده و ساکت هم نشده که نخواهد پست بزند بلکه در بازار هیچ خبری نیست و انگیزه رشد فعلا وجود نداره ولی به موقع رشد سهام شروع میشه وقتی همه نا امید شدند مثل 3 ماهه پایانی سال 94 حرفهای چرت خود را نگه دار بعد از انتخابات سال 96 بیاید بگو انجا جواب خودت را خواهی گرفت
              1395/06/06 :

بنده هم با نظر شما موافق هستم ما افراد کم تحمل و با آستانه بسیار پایین از این به بعد همین افراد دیگه برای این سایت تحلیل و خبر ارایه می دهند من هم از این سایت فعلا خدا حافظی خواهم کرد به خاطر اینکه استانه تحمل من هم بسیار کمه وقت اضافه برای کاربرانی که دنبال حاشیه هستند ندارم

نظر

• ایرج سابق
                عضو فعال
                • Oct 2015
                • 7434

:

نوشته اصلی توسط ایرج سابق
                بنده هم با نظر شما موافق هستم ما افراد کم تحمل و با آستانه بسیار پایین از این به بعد همین افراد دیگه برای این سایت تحلیل و خبر ارایه می دهند من هم از این سایت فعلا خدا حافظی خواهم کرد به خاطر اینکه استانه تحمل من هم بسیار کمه وقت اضافه برای کاربرانی که دنبال حاشیه هستند ندارم

درسته خدا فظی کردم ولی از بابت انتقال خبر ها از خبر گزاری ها به سایت بورسی شما دیگه می توانید این زحمت را هم بکشید و تمام خبر های خوب احمدی نژادی را ارسال کنید تا موقع انتخابات نتیجه را ببینیم

نظر

• علیرضا123
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 1605

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post

حالا متاسفانه همانطور شده ! و خوش بین ها ! و همراهان جریان پولی و .... و همانها که به من می گفتند پست نزن !!! ساکت شده اند !!
                  من هم گفتم اینجا پست سیاسی نزن...و هم نظر مساعدی در مورد رشد بازار نداشتم...78280 را هم بالای شاخص میدونستم..خودمم طبعا طبق تحلیلم عمل کردم....اما مثل شما هر روز نمیگم بازار میریزه تا یک روز که میریزه بیام اینجا برای بقیه رجز بخونم وبه دیگران نیش وکنایه بزنم...البته هنوز هم معتقدم مواجب میگیری و مطلب میزنی...پس خواهشا چاه فاضلاب را بهم نزن...همه میشناسندت...
                  این هم اخرین مطلب من تو این سایت بود...شان امثال من در حدی نیست که ادم حقیری مثل تو را تحمل کنم...

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35706

«دنیای اقتصاد» از لزوم حذف یک سنت غلط در بازار سهام گزارش می‌دهد

عطش مخرب در بورس

گروه بورس- سلیمان کرمی: شاخص کل بورس تهران روز گذشته بار دیگر با کمک رشد قیمتی نمادهای بزرگ رشد اندک 32واحدی را به ثبت رساند. ارزش معاملات دیروز بورس تهران حدود 116 میلیارد تومان بود تا به این ترتیب حاکمیت رخوت بر معاملات بورس ادامه یابد. دیروز در حالی‌ شاخص کل با رشد 04/ 0درصدی مواجه شد که شاخص کل هم‌وزن افت 1/ 0درصدی را تجربه کرد. به نظر می‌رسد بازگشایی «ولغدر» پس از برگزاری مجمع عمومی فوق‌العاده و ریزش 11 درصدی قیمت شیب نزول هموزن شاخص را در لحظات پایانی معاملات بیشتر کرد.

در شرایط کنونی به نظر می‌رسد باید رویکرد سرمایه‌گذاری نسبت به گذشته تغییر اساسی داشته باشد. نگاه‌های سفته‌بازی و کوتاه‌مدت به خصوص در سال‌های اخیر کل فضای بازار را مسموم کرده بود. البته در این میان نمی‌توان سرمایه‌گذاران را سرزنش کرد؛ زیرا فضای کلی موجود در اقتصاد عامل اصلی وجود چنین نگاه‌هایی بر سرمایه‌گذاری در سهام شد. رشد سودآوری شرکت‌های بورسی در پی جهش نرخ دلار و همچنین تورم افسار‌گسیخته از ابتدای 92 قیمت سهام را در مسیر صعودی قرار داد. از شروع کار دولت یازدهم با امیدواری رفع تحریم‌هایی که در سال‌های قبل از آن بر اقتصاد کشور تحمیل شده بود، موجی از امیدواری در میان فعالان بازار سهام به وجود آمد. با این حال در شرایط کنونی با مهار تورم و همچنین نوسانات اندک نرخ دلار در کنار حذف عامل هیجانی مربوط به توافق هسته‌ای چاشنی‌های هیجانی را در بازار حذف کرده است. در این شرایط باید افق سرمایه‌گذاری و انتظاراتی که از سرمایه‌گذاری در سهام چه از لحاظ مقدار بازدهی و چه از منظر مدت زمان آن وجود دارد، متفاوت باشد.

نظر

• Rudel
                      عضو فعال
                      • Apr 2014
                      • 2164

پست من پاک شده ولی قاسم رو فرصت خرید میدونستم از 475 تا 497 اومده بالا از اینجا عبور کنه خیلی خوبه

نظر

• ahmoeini
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 2562

عجب بازار کثیفی شده
                        آینه بارز ...

وقتی برای چند تا سهام اینکارو میکنند فکر نکنم جون آدمها براشون مهم باشه

نظر

• Rudel
                          عضو فعال
                          • Apr 2014
                          • 2164

می خوان به زور حمایت خودرو رو بشکنند

نظر

• ahmoeini
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 2562

با این روشها فقط خودشون رو به زحمت میندازند
                            چیزی که با ارزشه به قیمتش برمیگرده

نظر

• ahmoeini
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 2562

الآن کاملا مشخصه که دارن قیمت سهام رو میارن پائین
                              وقتی به لیست سهامدارهای خودرو نگاه میکنی میبینی فقط تعداد سهام سمند و سلیم خان هندی اضافه شده
                              اونم در حد 500 تا
                              و این نشون میده اینها همه بازیه حقوقیهاست

نظر

• negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35706

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                                می خوان به زور حمایت خودرو رو بشکنند
                                به زور یعنی چی ؟؟؟

چرا وقتی بالا می بردند نمی گفتید به زور !؟؟؟

حالا چون پایین می رود به زور است !؟؟؟

خودرو هرچی که داشت رو کرد ! قرارداد ! توافق ! پژو ! رنو ! .... p/e الانش 37 هست !

جناب معینی هم وقتی بالا میرفت بازار بیخودی ! نمی گفت همه اینها بازی است ! و کثیف است ! و ....

اما حالا چون پایین می رود شده بازی ! و کثیف ! و ....

نقره داغ از نوع خودرویی فعلا داره اجرا میشه

نظر

در حال کار...
                                X