کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اینو خیلی میگن و شنیدیم اما چقد بهش باور داریم واقعن؟
کسی که توی فلزات سرمایه گذاری کرده باشه الان رو سود خوبیه
کسی که تو پالایشی ها سرمایه گذاری کرده باشه الان رو سود خوبیه
کسی که تو معدنی ها هم سرمایه گذاری کرده باشه الان حداقل تو ضرر نیست
تو سیمانی ها نوسان خوبی میشد گرفت
حتی قندی ها هم نوسان خوبی دادن
الان رایانه ای ها تو موقعیت خوبی هستن
جدا از نقش دولت که کسی توش شکی نداره، سود کردن تو این بازار بیشتر به خود افراد بستگی داره
افرادی که عصبانی هستن و تنها راه حلشون پایین آوردن شیشه هاس بهتره اول آرامش خودشون رو حفظ کنن و بعد هم معاملاتشون رو اصلاح کنن
4 سال قبل شاخص بوده 90 هزار امروز هست 82 هزار شما از چی دفاع می کنی؟ پالایشگاهی ها کجا سود دادن شبندر 1600 تومانی را یادت نیست؟ سیمانیها کجا سود دادن سشرق و سفارس 400 تومانی را یادت نیست؟ خودرو پارسال 430 تومان بود الان 245 تومان خریدار نداره، بانک ملت پارسال 230 تومان بود الان 100 تومان. چرا باید دفاع بکنیم از کسانی که سرمایه مردم را نابود کردند.
باید سهمی از گروه نفت در پرتفو داشت ، تا حدود یک ماه دیگر چرخش بازار به این سمت است.
ما ونفت را از این گروه انتخاب کردیم
یک زمانی هم می گفتیم ونفت اصلاح خواهد کرد که دقیق همان شد که گفتیم .
ولی الان می گم ونفت رشد خواهد کرد . و با احتمال زیاد درست می گم. آباد
ونفت 4 پله دیگر خرید شد. 173 تا 175 تومان
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
4 سال قبل شاخص بوده 90 هزار واحد امروز هست 82 هزار واحد شما از چی دفاع می کنی؟ پالایشگاهی ها کجا سود دادن شبندر 1600 تومانی را یادت نیست؟ سیمانیها کجا سود دادن سشرق و سفارس 400 تومانی را یادت نیست؟ خودرو پارسال 430 تومان بود الان 245 تومان خریدار نداره، بانک ملت پارسال 230 تومان بود الان 100 تومان. چرا باید دفاع بکنیم از کسانی که سرمایه مردم را نابود کردند.
کجای دنیا این سیکل های نزولی نبوده؟
بازار روحیه خاص خودش رو میطلبه و قرار هم نیست که به همه سود بده! اگر این رو باور داشته باشیم بهتر معامله میکنیم.
فرآور همین چندماه پیش زیر 700 مشتری براش میومد امروز نزدیک 1200 صف خرید میلیونی داره
کبافق از 500 تا 1700 رفته بعد اصلاح کرده تا 980 الانم 1500
شاوان چند بار تو کانالش نوسان کرده و سود خیلی خوب داده؟ اگر من نتونستم بگیرم مشکل منه نه بازار
غشهداب پارسال زیر 100 تومن بود تا 220 هم رفت
کترام 90 بود تا 360 رفت
شفارس از 130 تا 260 رفت
فباهنر از 140 تا نزدیک 700 رفته تو یه سال
قهکمت از 250 تا 500 رفت
امسال فرصتها زیاد بود اگر کسی بلد بود استفاده کنه.
هرکی استفاده کرد مفت چنگش از مهارت خودش بوده، هرکی هم نتونست استفاده کنه مشکل رو باید تو خودش پیدا کنه.
یه سوال خیلی مهم که باید از خودمون بپرسیم اینه که اگه قراره همه سود کنن تو بازار این سود از کجا باید تأمین شه؟
اونی که میخواد تو هدفی که تحلیل کرده سود شناسایی کنه و احتمالا از اونجاها اصلاح قیمتی انجام میده خب اونی که خریده ضرر میکنه دیگه.
بازار روحیه خاص خودش رو میطلبه و قرار هم نیست که به همه سود بده! اگر این رو باور داشته باشیم بهتر معامله میکنیم.
فرآور همین چندماه پیش زیر 700 مشتری براش میومد امروز نزدیک 1200 صف خرید میلیونی داره
کبافق از 500 تا 1700 رفته بعد اصلاح کرده تا 980 الانم 1500
شاوان چند بار تو کانالش نوسان کرده و سود خیلی خوب داده؟ اگر من نتونستم بگیرم مشکل منه نه بازار
غشهداب پارسال زیر 100 تومن بود تا 220 هم رفت
کترام 90 بود تا 360 رفت
شفارس از 130 تا 260 رفت
فباهنر از 140 تا نزدیک 700 رفته تو یه سال
قهکمت از 250 تا 500 رفت
امسال فرصتها زیاد بود اگر کسی بلد بود استفاده کنه.
هرکی استفاده کرد مفت چنگش از مهارت خودش بوده، هرکی هم نتونست استفاده کنه مشکل رو باید تو خودش پیدا کنه.
یه سوال خیلی مهم که باید از خودمون بپرسیم اینه که اگه قراره همه سود کنن تو بازار این سود از کجا باید تأمین شه؟
اونی که میخواد تو هدفی که تحلیل کرده سود شناسایی کنه و احتمالا از اونجاها اصلاح قیمتی انجام میده خب اونی که خریده ضرر میکنه دیگه.
اینهایی که شما نام بردی کلشون روی هم کمتر از 1 درصد ارزش بورس را تشکیل می دهند، و بسیار ناچیز است همین 1 درصد هم فکر میکنی سودش تو جیب مردم عادی رفته؟ مطمئن باش همین چندتا سهم بیشتر سودش نصیب افراد داخل خود شرکت ها که رانت داشته اند شده است.
اینهایی که شما نام بردی کلشون روی هم کمتر از 1 درصد ارزش بورس را تشکیل می دهند، و بسیار ناچیز است همین 1 درصد هم فکر میکنی سودش تو جیب مردم عادی رفته؟ مطمئن باش همین چندتا سهم بیشتر سودش نصیب افراد داخل خود شرکت ها که رانت داشته اند شده است.
والا ما که نه رانت داریم نه چیزی
خداییش هر سهمی هم که یکی گفته اینو بخر رو حساب خبر اینسایدری اگر خریدم ضرر کردم
با فرآور و کبافق و شاوان هنوز هم هستم
از غشهداب سود گرفتم
از سدور سود گرفتم
تو شفارس ضرر کردم!
حفاری رو هم قبل مجمع حوالی کف کانال خریدم که فعلن بسته س
بعدم اینها یک درصد بازار سرمایه هم اگر نباشن اما به راحتی میشه یک میلیارد تومن سرمایه گذاری خوب کرد تو همینها.
هنوز اینها اون سهامی بودن که من روشون فعال بودم. کاری با فولادی ها و غیر فلزی ها بعنوان گروههایی که خیلی هم بزرگ هستن ندارم
برای سرمایه بسیار اندک من کافیه و نیازی نمیبینم شیشه تالار رو بیارم پایین.
اگر هم تو شفارس ضرر کردم کسی رو مقصر نمیدونم جز خودم
خداییش هر سهمی هم که یکی گفته اینو بخر رو حساب خبر اینسایدری اگر خریدم ضرر کردم
با فرآور و کبافق و شاوان هنوز هم هستم
از غشهداب سود گرفتم
از سدور سود گرفتم
تو شفارس ضرر کردم!
حفاری رو هم قبل مجمع حوالی کف کانال خریدم که فعلن بسته س
بعدم اینها یک درصد بازار سرمایه هم اگر نباشن اما به راحتی میشه یک میلیارد تومن سرمایه گذاری خوب کرد تو همینها.
هنوز اینها اون سهامی بودن که من روشون فعال بودم. کاری با فولادی ها و غیر فلزی ها بعنوان گروههایی که خیلی هم بزرگ هستن ندارم
برای سرمایه بسیار اندک من کافیه و نیازی نمیبینم شیشه تالار رو بیارم پایین.
اگر هم تو شفارس ضرر کردم کسی رو مقصر نمیدونم جز خودم
دوست عزیز شما عملکرد خودت را میبینی، شاخص چی میگه؟ درسته بعضی از افراد هم سود خوبی بردند اما این شاخصه که وضعیت کلی را نشون میشه، شاخص نشون میده در 4 سال گذشته به طور میانگین سهامداران هیچ سودی نکردند.
نظر