کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
نزديك به 10 روزي ميشه روي خپارس و مخصوصا زامياد تمركز دارم . با اينكه نزول خوبي كردن و اصلاح طولاني داشتن اما تو هفته اخير نسبت خريدار و فروشنده خروج سهامداران قوي تر رو از خودرويي ها نشون ميده نمي دونم چه خوابي ديدن ولي شايد كف هاي وسوسه انگيزي در خودرويي ها ثبت بشه
یعنی قیمتها از چه لحاظ وسوسه انگیز بشه !؟
مثلا الان ایران خودرو در پایین ترین قیمت بازه سالانه هست !
اما در طول این یک سال که مثلا 240 تومان کمترین قیمت ایرانخودرو بوده ! آیا قیمت فلزات و مواد اولیه و دلار و یورو و.... در وضعیت فعلی بوده !؟
به نظرم اگر افزایش دلار در داخل و تثبیت قیمت فلزات در بازارهای جهانی رخ بده ! قیمت خودرویی ها چندان هم وسوه انگیز نسبت به شرایط فعلی نخواهد بود !
بنده اینجا یک مطلبی بگم امیدوارم کسی ناراحت نشه
ایرانخودرو در میان مدت یا بلند مدت قیمتش به 125 تومان میرسه
.
.
.
یک زمانی که خکاوه حدود 230 تومن شده بود گفتم میشه 80 تومن کسی حرف من را باور نکرد
حالا نمیدونم ایرانخودرو افزایش سرمایه میده یا زیان بیشتر ،یا دلار بالاتر میره ....نمیدونم ،ولی قیمتی را که گفتم میبینه
شاید هم این حدود 1/5 سال طول بکشه
نالیدی و تقدیر همان است که بودست
آن حلقه زنجیر همان است که بودست
نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.
بنده اینجا یک مطلبی بگم امیدوارم کسی ناراحت نشه
ایرانخودرو در میان مدت یا بلند مدت قیمتش به 125 تومان میرسه
.
.
.
یک زمانی که خکاوه حدود 230 تومن شده بود گفتم میشه 80 تومن کسی حرف من را باور نکرد
حالا نمیدونم ایرانخودرو افزایش سرمایه میده یا زیان بیشتر ،یا دلار بالاتر میره ....نمیدونم ،ولی قیمتی را که گفتم میبینه
شاید هم این حدود 1/5 سال طول بکشه
ایران خودرو حداقل تا سه سال آینده هیچ گاه زیر 200 رو نمی بینه
نزديك به 10 روزي ميشه روي خپارس و مخصوصا زامياد تمركز دارم . با اينكه نزول خوبي كردن و اصلاح طولاني داشتن اما تو هفته اخير نسبت خريدار و فروشنده خروج سهامداران قوي تر رو از خودرويي ها نشون ميده نمي دونم چه خوابي ديدن ولي شايد كف هاي وسوسه انگيزي در خودرويي ها ثبت بشه
مشکل گروه خودرو عدم اصلاح کافی گروه هست.
خودرو و زامیاد و برخی دیگر اصلاح خود را تمام کرده اند.
یا این ها باید صبر کنند. ( چون جزء لیدر های خودرو هستند ) و یا باید بخشی از سهام از جمله خودرو و زامیاد یک نوسانی بدهند و مجددا اصلاح شوند. تا گروه اصلاحش کامل شود.
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
فباهنر صف فروش، عمرا سودش تداوم داشته باشه، سوپرحبابه
بودن خان از جلوی چشمم دور بشو. هرچی خودت بخری خوب می کند و اگر مردم بخرند اخ و تخ می باشد؟ برو هی منفی بافی ننما. نوک سبیلت را باید با قیچی بچینند که هی منفی بافی و حسودی و توهم می زنی
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
این دولت فریب کار احتمال یک بار دیگه احتیاج داشته به کمک گروه خودروی برای شاخص سازی آن هم احتمالا نزدیک به انتخابات مجلس یا انتخابات ریاست جمهوری باشه
پس اکبری جونم حالا که بازارا دارد خوب می شود لااقل نق نزن و از بالا رفتن لذت ببر. تازه آمدیم بالای 82 هزار شاید دیدی گازش را گرفت و رفت بالا. خودت اینقدر مثبت اندیش بودی چرا به مرض نگارمینوی و بودن خان مبتلا گشتی. اینقدر منفی نبین.خدا را چه دیدی یک وقت تا 130 هزار رفت. بیا پولها را بیاور در بازار سهام خوب هست و ارزان
با تشکر
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
نظر