کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شما از سال 94 میگی ارزش ذاتی ثاخت اینه و اونه
اما در عمل هیچ اتفاقی باری ثاخت نیوفتاد
کلی سهم خوب تو بازار هست
هدف در بورس سود کردنه نه به سخره گرفتن خود
پاگنده خان این بودن خان کم از خودت نیست. وقتی یک چیزی دارد خوب میگوید.نداشته باشد بد می گوید.همین پریروز آمد گفت بورس تا 5 سال دیگر اخ و تف و بی تنبان می باشد.حالا یک چیز دیگر می گوید.الان ثاخت را بفروشد میگوید بورس تا 75 سال دیگر کذا می باشد. اگر سهام پشمک یزدی را بخرد از مزیت های پشمک برای سلامت و از صادراتش به اتحادیه اروپایی و رشد قیمتش تا عرش می گوید.
با تشکر
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
سیمان و ساختمان را دریابید، خیلی وقته این 2 گروه دارند درجا میزنند یک رشد اساسی خواهند داشت.
آخر رو را بروم. مگر تو نگفتی بورس تا 5 سال دیگر خرش نعل ندارد؟پس قسم حضرت عباس ات را بگیرم یا دم خروس که از لای کتفت نمایان می باشد را؟ برو ذاتت را درست کن. هی تو دل خالی نکن. مثل ما بخر و نق نزن. دیگر همین می باشد وضع. نخواهی جانشین نگار مینوی باشی که حالا کاری با من ندارد و تو دیگر جایش روی روانم بندری برقصی.
با تشکر
مرگ بر زالوصفتان
بانک ملت هنوز طرح فراز رو داره.....بانک مرکزی اگر دنبال اقدام جدی و موثریِ باید ترتیب اثری برای اینگونه طرح ها بده....با این طرح با حبس 20 میلیون تومان به عنوان سپرده مدت دار شما میتونین تا مبالغ بالا پول در حساب سپرده بگذارید که الان بهش روزشمار 15 درصد سود تعلق میگیره....20 تومن هم در صورت درخواست ابطلال قرارداد دو سه روزه قابل برداشته...یعنی عملا روزشمار 15 درصد سود میدن.....
دوست عزیز الان بانک ملت 10 میلیون بلوکه میکنه و روز شمار 21%میده به شرط اینکه حساب یکساله باشه و اون 10 میلیون را دست نزنی.
نالیدی و تقدیر همان است که بودست
آن حلقه زنجیر همان است که بودست
نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.
پاگنده خان این بودن خان کم از خودت نیست. وقتی یک چیزی دارد خوب میگوید.نداشته باشد بد می گوید.همین پریروز آمد گفت بورس تا 5 سال دیگر اخ و تف و بی تنبان می باشد.حالا یک چیز دیگر می گوید.الان ثاخت را بفروشد میگوید بورس تا 75 سال دیگر کذا می باشد. اگر سهام پشمک یزدی را بخرد از مزیت های پشمک برای سلامت و از صادراتش به اتحادیه اروپایی و رشد قیمتش تا عرش می گوید.
با تشکر
هنوز هم میگم بورس تا 5 سال دیگه خوابیده، خوابیده نه اینکه هیچ رشدی نکنه رشد میکنه به اندازه تورم یعنی سود خالص صفر خواهد بود.
اگر 3 سهم فولاد و فملی و کگل نبود شاخص الان زیر 80 هزار بود شاخص با این 3 سهم فقط رشد کرده، قبلا اعتقاد داشتم شاخص رشد خوبی میکنه چون انتظارم از روحانی بیش از این بود اما با عملکردی که روحانی نشان داده تا زمانی که هست رشد شاخص بیشتر از تورم نخواهد بود.
هنوز هم میگم بورس تا 5 سال دیگه خوابیده، خوابیده نه اینکه هیچ رشدی نکنه رشد میکنه به اندازه تورم یعنی سود خالص صفر خواهد بود.
اگر 3 سهم فولاد و فملی و کگل نبود شاخص الان زیر 80 هزار بود شاخص با این 3 سهم فقط رشد کرده، قبلا اعتقاد داشتم شاخص رشد خوبی میکنه چون انتظارم از روحانی بیش از این بود اما با عملکردی که روحانی نشان داده تا زمانی که هست رشد شاخص بیشتر از تورم نخواهد بود.
توجیه الکی درست ننما.اگر عرضه داری سخمی بخر که بالا برود. غز زدن را همه بلدند.بورس هم دارند بلندش میکنند.و خوابش را نموده است.اگر تو هم در این سایت الکی منفی نمی نوشتی اعصاب من هم راحت تر می بود. هی میگویی اگر فولاد نبود کذا. اگر فملی نبود فلان.
سر به سرمن نگذار
مدیریت سایت لطفا یک جوری مشکل تعویض عکس را حل بنماید. جمع کثیری از کاربران میخواهند عکس های خود را با عکس ها یجدید و سبیل دار تعویض بنمایند. مثلا حیدر خان و ام حسین خان که در تاپیک قرانی می باشد.وقتی سرچ می نمایم هم میرود روی یک تبلیغات. این هم درست بکنید.
با تکشر
دوست عزیز الان بانک ملت 10 میلیون بلوکه میکنه و روز شمار 21%میده به شرط اینکه حساب یکساله باشه و اون 10 میلیون را دست نزنی.
سلام..حدودا طی شش سال گذشته سود از 22 به 18 بعد به 15 کاهش یافته..عملا هیچکدام از بانکها به اون عمل نکردن..وطی بخشنامه های داخلی کاملا بر عکس عمل کردن و سپرده های سنگین رو که همه انتظار داریم به بازاربورس سرازیر بشه رو با سودهای بالاتر از مصوبه بانک مرکزی اونم بلند مدت تو بانکهای خودشون نگه داشتن ..ودر این چند روز که فردا رو آخرش هست سعی در تبدیل سپرده های کوتاه مدت مردم به بلندت با تبلیغ سودهای 18 تا 22 دارن...شخصا فک میکنم هر کدام از ماها هم پول داشتیم در همون بانک طی امروز و فردا تبدیل به بلند مدت میکردیم..نتیجه اینکه امیدی به کاهش سود بانکی در جهت واریز شدن پولها به بازار بورس نباید داشت....مگر اینکه بانکها یا دولت برای این سپرده های بلند مدت مردم تو بانکهاتصمیمی بگیرن
[QUOTE=linux_linda;728814]حق سید اولاد پیغمبر سید ابراهیم را خوردن شیخ حسن اومد بالا
اگر الان سید رییس جمهور شده بود الان وضعیت بورس خیلی بهتر بود[/
سلام دوست عزیز..کاری به شیخ حسن یا سید شما ندارم ..ولی من ضمن احترام به نظر شما فک میکنم اگه سید بالا اومده بود حداقل 3 رو کل بازار قرمز پوش بودن..یعنی کاهش یک یا دوماهه رو فقط در سه روز میدیدیم..البته من با بورس بیگانه هستم واین نظر شخصی منه
چهارشنبه ۸ شهریور ۱۳۹۶ - ۲۲:۵۹ خوانساری با بیان این که اگر چند روز ورودی هربانک یا موسسه ای را قطع کنند مشکلات بانکی خودش را به راحتی نشان می دهد زیرا طی
سال های گذشته سرمایه بانک ها از بین رفته و نقدینگی مردم در بانک ها هم یا نیست یا سوخت شده است
نظر