کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بیشعور های سازمان به همه زنگ میزنن که از سهامتون حمایت کنید
بعد خودشون در حال فروشن
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
حالا دیگه وقت فروش سهم نیست.به نظرم دلیل افت بازار اعتراضات اخیر هستش که هر روز در یک شهر اتفاق می افته. شاید بشود اینجور تفسیر کرد که با پذیرش ریسک در منفی فردا حتی خرید برخی سهام بنیادی می تونه یه تصمیم درست باشه.با احتساب منفی فردا سهام بنیادی بیش از 15 درصد افت کردن
این افزایش ها همه نشونه هست!ما از خیلی چیزها خبر نداریم،،فکر میکنم ترامپ در چند روز آینده خروج از برجام را علنی میکنه
این که خیلی وقته معلوم شده - ترامپ مه خیلی هم تکرار کرده که خارج میشه. بازار این را در قیمتها اثر داده فقط ممکنه ضمن اعلام چند روز منفی بشه و دوباره فراموشش کنه.
امروز حمایت تقریبا خوبی از حقوقی در سهام های بنیادی میشه دید !!!
این گزارش حاکی است امروز بورس تهران همچون روز گذشته در حالی با قالب شدن عرضهکنندگان سهام بر تقاضا روبهرو شدند که نیاز به اصلاح قیمتی پس از
رکوردشکنیهای پی در پی نماگرهای بورس بهترین فرصت را برای استراحت مقطعی بازار فراهم آورده است.
در این بین جذاب شدن دوباره قیمت سهام برای خریداران باعث شده تا از فرصت کنونی استفاده کرده و سهمهای ارزنده را جمعآوری کنند هر چند که هیجانزدگی فروش
برای معاملهگران اغلب حقیقی بازار مانع از تحلیل درست شرایط و تأمین آینده به شرایط حال شده است، اما چتر حمایتی حقوقیها در برابر فروشندگان سهام و از سویی
انتظار برای اثر تورمی متغیرهای بودجهای در سال آینده باعث شده تا بازار سهام برای حرفهایهای آیندهنگر فرصتی برای خرید باشد.
جالبه بلوک هم نزدند چون نباید می زدند
چطور در روزهایی که شاخص رو با فارس و غیره مثبت می کنند و نون مثبت بودنش رو تو خبرگزاریهاشون می خورند
امروز هم سقوط شاخص کل نیاز بود.
من حداقل انتظاری که از دولت روحانی در زمینه اقتصادی داشتم این بود که بازار بورس
شفاف بشه
دستکاری قیمتها به حداقل برسه
امنیت سرمایه گزاری تامین بشه(نه اینکه 19 ماه نماد بانکها را ببندن)
گفتیم شاخص آبادی میره اوضاع بهتر میشه
ولله این شاپور محمدی دیگه گندش را درآورده هیچکدام که محقق نشد دقیقا برعکسش هم شد دیگه امیدی به آینده میمونه برای آدم؟
پ.ن:
بنظر من سالم ترین مدیر بورس فطانت بود
چون با مافیا همکاری نکرد زود برکنارش کردن
فطانت با حمایتی که از خودرویی ها کرد راه را برای حذف صوری زیان انباشته سایپا فراهم کرد !
اما وقتی رفت سازمان در آخرین مراحل جلوی این کارو گرفت و زیان انباشته ای که قرار بود با دور زدن قانون و روی کاغذ حذف بشه برگشت سرجاش !
روحانی بنفش باز تا به عاقبت قزافی و عبدالله صالح و صدام دچار نشه من یکی دلم خنک نمیشه...
خاتمی هم بهتره با پوشش مبدل چادر و و مانتو بلند و صورت سرخ اب زده با ابجی نوبخت زودتر برن کانادا پیش حاج اقا خاوری بامرام !
روحانی بنفش باز تا به عاقبت قزافی و عبدالله صالح و صدام دچار نشه من یکی دلم خنک نمیشه...
خاتمی هم بهتره با پوشش مبدل چادر و و مانتو بلند و صورت سرخ اب زده با ابجی نوبخت زودتر برن کانادا پیش حاج اقا خاوری بامرام !
همه را پشت سر هم ردیف کردی.......
پس این وسط علم الهدی ، احمد خاتمی ، مصباح یزدی ، جنتی ، رئیسی ، قالیباف ،شریعتمداری و احمدی نژاد، باهنر ، جلیلی .................کجا تشریف ببرن!!!!!
اینها که کارنامه سیاه تری دارن.
خودت که بهتر میدانی ، اصل این اعتراضات و تظاهرات روحانی ، گرانی ، نیست.
بلکه مردم با کلیت جمهوری اسلامی مخالف هستند.
کارنامه و ثمره 40 ساله حکومت اسلامی معلوم است. سیاه و تاریک...........
خاتمی هم بهتره با پوشش مبدل چادر و و مانتو بلند و صورت سرخ اب زده با ابجی نوبخت زودتر برن کانادا پیش حاج اقا خاوری بامرام ![/B][/SIZE]
در کل جمهوری اسلامی ، یک سیاستمدار و رئیس جمهور کار درست و اخلاق مدار ، قانونمند ، آدم حسابی بود ، همین سید محمد خاتمی است.
واقعاً لیاقت شماها همین امثال احمدی نژاد ، رئیسی ، جلیلی ، قالیباف است.
بله ، واقعاً سید محمد خاتمی برای مردم ایران زیاد بود.
اگر توانستید در دوران 8 ساله ریاست جمهوری خاتمی و قبل تر در وزارت فرهنگ و ارشاد یک ریال دزدی و دسترسی به بیت المال و بی اخلاقی و بی قانونی در ایشون پیدا کنید ، جایزه دارید.
قدر این بورسی دات کام رو بدونید تلگرام هم مثل اینکه محدود شده یا شاید هم من ندارم.
به حد ضررها پایبند باشید و صبور این وضعیت احتمالا تا اوخر دی بیشتر به طول نخواهد انجامید(با فرض بدبینانه برای برجام و بازگشایی بانکها)
و البته بیشترش هم اصلاح زمانی خواهد بود نه قیمتی.
شاخص افت زیادی نخواهد داشت اما رشدی هم نخواهد داشت در همین محدوده برای چندماه نوسان میکنه
سهام بانکی بخرید دولت مجبوره پول به بازار تزریق کنه تورم میره بالا و گردش نقدینگی زیاد میشه و این خیلی به نفع بانک هاست
نظر