جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد 66
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 2938

پاسخ : جــــو بــــازار

ارزش معاملات 40 میلیارد!!!! زمان احمدی نژاد بورس روزی 700 میلیارد تومان معامله داشت، ممنون آقای روحانی

دقیقا تا 1400 کشور در رکود است، با رفتن روحانی کشور از رکود خارج میشه

نظر

• امام قلی خان
      عضو فعال
      • Aug 2015
      • 1542

آباد خان آن ولغدرها و ونقت ها را هنوز دارم.کم کم شلاق لازم می گردی. بیا یک چیزی بگو. اصلا سرطانم اگر عود بنماید تقصیر ولغدر می باشد که من 10 تومن هم از قیمت فعلی بالاترخریده ام و هنوز رشد ننموده است.ونفت هم که هیچ فرقی ننموده است.اگر می دانی خوب نمی کنند هر دو را برانم و به همان وضع سابق وبانک بخرم.با تشکر
      نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
      از هم ندوشیم.
      با هم بنوشیم.

نظر

• امام قلی خان
        عضو فعال
        • Aug 2015
        • 1542

بودن خان که حالا کرده ای محمدد 66 آیدی ات را خسته نشدی اینقدر حرف الکی زدی؟ آن سهم ساختمانی که گفته ای که خاکبر سر هم می باشد نشان دهنده تحلیل هایت می باشد. برو توبه بنما و در مرمت ذاتت بکوش
        با تشکر
        از هم ندوشیم.
        با هم بنوشیم.

نظر

• نوام چامسکی
          عضو فعال
          • Apr 2014
          • 3369

در اصل توسط محمد 66 پست شده است View Post
          ارزش معاملات 40 میلیارد!!!! زمان احمدی نژاد بورس روزی 700 میلیارد تومان معامله داشت، ممنون آقای روحانی

دقیقا تا 1400 کشور در رکود است، با رفتن روحانی کشور از رکود خارج میشه
          دوست عریر طوری مینویسی ادم فکر میکنه رمان احمدی نژاد رو ما ها درک نکردیم

احمدی نراد که اومدنی تا یکسال کل بازار تغطیل بود و ایشون هم دشمن سرسخت بورس بودن

اینکه بیای تو یک روز قیمت دلار رو 100درصد افرایش بدی گند بزنی به همه چیر که نشد مدیریت

بورس برای این درست شده که شرکت سود بساره و فرایند عملیاتیش رشد کنه نه اینکه بیایم

جماعت رو بریزیم تو بورس و ارزش معاملات رو ببریم بالا و قیمت سهم رو رشد بدیم در اوج هم ملتی رو گرفتار جباب کنیم

چند نفر تو سال 92 خونه خراب شدن رفتن

احمدی نژد مملکتی رو به گه کشید رفت

800میلیارد دلار پول کشور رو به باد داد

کشور ترکیه ار رمان سرکار اومدن حرب اردوغان

650میلیارد دلار بدهی بالا اوردن و ار بانک جهانی و جاهای دیگه وام گرفتن

ترکیه رو ار تورم 200درصدی و مشکلات فراوان به این حال رور فعلی رسوندن

///////////

کاری به روحانی و اصلاح طلب ها هم ندارم بیای برای من مثال ار خاتمی و روحانی بزنی

ار نظر ملت همشون سر ته یک کرباس هستن
          آخرین ویرایش توسط نوام چامسکی؛ 2018/01/09, 10:46.

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• linux_linda
            عضو فعال
            • Jun 2014
            • 3356

سال 84 محمود افغان وقتی سر کار اومد با یک جمله کل بورس بهم ریخت
            گفت میزنم این قمارخونه رو تعطیل میکنم روز بعد شاخص هزار واحد ریخت

نظر

• Abad
              عضو فعال
              • Nov 2015
              • 7515

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
              آباد خان آن ولغدرها و ونقت ها را هنوز دارم.کم کم شلاق لازم می گردی. بیا یک چیزی بگو. اصلا سرطانم اگر عود بنماید تقصیر ولغدر می باشد که من 10 تومن هم از قیمت فعلی بالاترخریده ام و هنوز رشد ننموده است.ونفت هم که هیچ فرقی ننموده است.اگر می دانی خوب نمی کنند هر دو را برانم و به همان وضع سابق وبانک بخرم.با تشکر
              سلام ونفت را من مقداری کم کردم و در تاپیک آن نوشتم ولی کماکان سهامدارم. به نظرم ونفت آماده رشد است فقط باید بازیگر تصمیم بگیرد و احتمالا موج 3 از 5 بزرگ یا 3 بزرگ است و موج قوی خواهد بود معتقدم کمتر از 6 ماه آینده می تواند به قیمت حدود 350 و بالاتر برسد.

اما ولغدر با ولساپا تبانی کرده ( زالو صفتی در آورده ) و بازیگر هر رشدی را در نطفه خفه می کند تا فعلا ولساپا و حقش عشق و حال کنند ، نمی دانم چه زمانی بزنن زیرش ، اما فعلا بازیگر جلو رشد را گرفته. فروش آن هم ریسک دارد .

من خودم از تمحرکه یک نوسان خوب گرفته ام ( بخشی را در 173 فروش کرده ام ) و الان آرام آرام تمحرکه را در حدود 140 دارم می خرم همین امروز 80 هزار تا خریدم،،، در 140 هم حدود 80 تا سفارش دیگر داشتم که خرید نشد.

ریسک می کنید نصف ولغدر را تبدیل به تمحرکه کنید این دفعه مقاومت 173 را رد خواهد کرد.
              البته به شرط آن که حمایت 133 و بعد حمایت 128 شکسته نشود که در آن صورت تا 115 تومان می تواند ریزش کند من در این حالت خارج نمی شوم و هر چه نقد باشم تمحرکه می خرم و حتی اعتباری می گیرم و تمحرکه می خرم

درود
              آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2018/01/09, 14:42.
              Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
              تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• arman36
                ستاره دار(3)
                • Jan 2014
                • 962

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                این اقا از اول که شناختمش وارونه حرف میزنه و کارش فقط جو منفی دادنه
                فکر کرده ملت هالو هستن که حرفشو باور کنن تویی که سنگ احمقی نژادو به سینه میزنی برو ببین تمام بدبختی ها زیر سر اونه همچی رو ده برابر کرد و رفت الان روحانی داره خرابکاریهای اونو درست میکنه
                آخرین ویرایش توسط arman36؛ 2018/01/09, 15:54.

نظر

• ایرج سابق
                  عضو فعال
                  • Oct 2015
                  • 7434

سه‌شنبه / ۱۹ دی ۱۳۹۶ / ۱۹:۱۲

سخنگوی اتحادیه اروپا: برجام باید حفظ و نگهداری شود

اتحادیه اروپا

سخنگوی اتحادیه اروپا با خودداری از هرگونه گمانه‌زنی در مورد تصمیم دونالد ترامپ برای خروج آمریکا از برجام در این هفته تاکید کرد که برجام باید حفظ و نگهداری شود.

به گزارش ایسنا، کاترین ری سخنگوی اتحادیه اروپا در یک کنفرانس خبری گفت: ما نمی‌خواهیم گمانه‌زنی‌ها را در مورد سناریوی احتمالی از سوی آمریکا آغاز کنیم. موضع ما در اتحادیه اروپا در مورد توافق هسته‌ای ایران به خوبی مشخص است. این توافق باید حفظ و نگهداری شود.

وی افزود: برجام در حال میوه دادن است و ما از این توافق و اجرای آن حمایت می‌کنیم.

قرار است روز پنجشنبه در بروکسل فدریکا موگرینی با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان و وزیران خارجه سه کشور انگلیس، فرانسه و آلمان گفت‌وگویی را در مورد توافق هسته‌ای داشته باشند.

ری همچنین از پاسخ به سوالی مبنی بر این‌که آیا در نشست روز پنجشنبه موضوعاتی مربوط به اعتراضات اخیر ایران مطرح می‌شود، خودداری کرد.

روز جمعه 12 ژانویه قرار است دونالد ترامپ هم‌زمان در مهلت سه‌ماهه درباره پایبندی ایران به برجام اعلام نظر کند و از سویی باید برخی تحریم‌های آمریکا علیه ایران که طبق برجام اجرای آنها تعلیق شده است را برای دوره‌های چهار یا شش‌ماهه تمدید کند.

با وجود برخی گمانه‌زنی‌ها مبنی بر رد پایبندی ایران به برجام از سوی ترامپ و تمدید نکردن تعلیق تحریم‌ها، رسانه‌های آمریکایی و اروپایی بر این نظرند که ترامپ احتمالا یک بار دیگر تعلیق تحریم‌های هسته‌ای ایران را تمدید کند.

انتهای پیام
                  بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• b-asgharne
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 1052

رهبر :
                    *یک مثلثی فعال بوده‌اند:

نقشه، مربوط به آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها است. چند ماه هم هست که دارند نقشه می‌کشند. اینکه بیاییم در شهرهای کوچک، از شهرهای کوچک شروع کنیم به طرف مرکز بیاییم.
                    پول برای یکی از این دولت‌های خرپول اطراف خلیج فارس است. خب این کارها خرج دارد باید پول بدهند. آمریکایی‌ها که حاضر نیستند پول خرج کنند تا وقتی این‌ها هستند.
                    ضلع سوم پادویی‌اش است، پادویی‌اش هم مربوط به سازمان منافقین بود. سازمان آدمکش منافقین.

خوب چرا کشور ما به یکی از کشورهای خرپول اطراف خلیج فارس تبدیل نشده ولی ولایی های خرپول زیاد داره.
                    "خوب این کارها خرج داره باید پول بدهند"
                    تازه اینکارها هم خرج داره : سوریه، لبنان و فلسطین (حقوق ماهانه 12 میلیون برای سرباز عادی در سوریه ) هزینه مهمات جنگ 30 روزه هزینه جنگ چندین سال در سوریه، ساخت سریع آپارتمان های حزب الله (حزب الله لبنان رو می گم نه حزب الله کرمانشاه)
                    پول برخی گروه های کرد ترکیه و عراق و خانه های امن در کشورهای منطقه .................

نظر

• امام قلی خان
                      عضو فعال
                      • Aug 2015
                      • 1542

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                      سلام ونفت را من مقداری کم کردم و در تاپیک آن نوشتم ولی کماکان سهامدارم. به نظرم ونفت آماده رشد است فقط باید بازیگر تصمیم بگیرد و احتمالا موج 3 از 5 بزرگ یا 3 بزرگ است و موج قوی خواهد بود معتقدم کمتر از 6 ماه آینده می تواند به قیمت حدود 350 و بالاتر برسد.

اما ولغدر با ولساپا تبانی کرده ( زالو صفتی در آورده ) و بازیگر هر رشدی را در نطفه خفه می کند تا فعلا ولساپا و حقش عشق و حال کنند ، نمی دانم چه زمانی بزنن زیرش ، اما فعلا بازیگر جلو رشد را گرفته. فروش آن هم ریسک دارد .

من خودم از تمحرکه یک نوسان خوب گرفته ام ( بخشی را در 173 فروش کرده ام ) و الان آرام آرام تمحرکه را در حدود 140 دارم می خرم همین امروز 80 هزار تا خریدم،،، در 140 هم حدود 80 تا سفارش دیگر داشتم که خرید نشد.

ریسک می کنید نصف ولغدر را تبدیل به تمحرکه کنید این دفعه مقاومت 173 را رد خواهد کرد.
                      البته به شرط آن که حمایت 133 و بعد حمایت 128 شکسته نشود که در آن صورت تا 115 تومان می تواند ریزش کند من در این حالت خارج نمی شوم و هر چه نقد باشم تمحرکه می خرم و حتی اعتباری می گیرم و تمحرکه می خرم

درود
                      با سلام
                      دیگر کفرا خریدم و ولغدرها را دست نمیزنم. ونفت هم همینطور. آباد خان دراین انجمن بگو من از گل کمتر نگفته ام به شما. می خان امروز نوشته است من اگر سهمی که گفته اند شلوارش بالا می آید نیاید تنبان معرفی کننده را در می آورم.این حرفها دروغ است. الان همین آباد خان چند سهم روی دستش خریده ام و رشد ننموده اما باز دارم با او رحمانی رفاقت می کنم.
                      با تشکر
                      از هم ندوشیم.
                      با هم بنوشیم.

نظر

• Abad
                        عضو فعال
                        • Nov 2015
                        • 7515

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
                        با سلام
                        دیگر کفرا خریدم و ولغدرها را دست نمیزنم. ونفت هم همینطور. آباد خان دراین انجمن بگو من از گل کمتر نگفته ام به شما. می خان امروز نوشته است من اگر سهمی که گفته اند شلوارش بالا می آید نیاید تنبان معرفی کننده را در می آورم.این حرفها دروغ است. الان همین آباد خان چند سهم روی دستش خریده ام و رشد ننموده اما باز دارم با او رحمانی رفاقت می کنم.
                        با تشکر
                        امام خان ،،، mey خان بزرگوار و طبعش بلند است و شوخی نموده و البته تذکر داده که هر سهمی امکان کاهش قیمت دارد چون اتفاقات را نمیشه پیش بینی کرد. در همین اتفاقات اخیر حدود 20 درصد کمتر و بیشتر سهم ها ریزش کردن ، که البته سهم های خوب خیلی کم ریزش داشت.

به آباد اعتماد کن ، گام به گام بازار را بهتر خواهیم شناخت و از شیرش استفاده خواهیم نمود. و من مرتب در زمینه یافتن فرصت های خوب پیشرفت داشته و اعتماد به نفسم بالا است. و البته مدام در حالا مطالعه هستم . الان هم درگیر بررسی نظرات الیوت در بازار هستم .درود
                        Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• ایرانی
                          ستاره دار(1)
                          • Jun 2011
                          • 2577

فرمول گذاری نرخ زغال سنگ فعلا منتفی شد / فرمول گذاری به سال آینده موکول شد

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35705

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
                            دوست عریر طوری مینویسی ادم فکر میکنه رمان احمدی نژاد رو ما ها درک نکردیم

احمدی نراد که اومدنی تا یکسال کل بازار تغطیل بود و ایشون هم دشمن سرسخت بورس بودن

اینکه بیای تو یک روز قیمت دلار رو 100درصد افرایش بدی گند بزنی به همه چیر که نشد مدیریت

بورس برای این درست شده که شرکت سود بساره و فرایند عملیاتیش رشد کنه نه اینکه بیایم

جماعت رو بریزیم تو بورس و ارزش معاملات رو ببریم بالا و قیمت سهم رو رشد بدیم در اوج هم ملتی رو گرفتار جباب کنیم

چند نفر تو سال 92 خونه خراب شدن رفتن

احمدی نژد مملکتی رو به گه کشید رفت

800میلیارد دلار پول کشور رو به باد داد

کشور ترکیه ار رمان سرکار اومدن حرب اردوغان

650میلیارد دلار بدهی بالا اوردن و ار بانک جهانی و جاهای دیگه وام گرفتن

ترکیه رو ار تورم 200درصدی و مشکلات فراوان به این حال رور فعلی رسوندن

///////////

کاری به روحانی و اصلاح طلب ها هم ندارم بیای برای من مثال ار خاتمی و روحانی بزنی

ار نظر ملت همشون سر ته یک کرباس هستن
                            در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                            در اصل توسط arman36 پست شده است View Post
                            این اقا از اول که شناختمش وارونه حرف میزنه و کارش فقط جو منفی دادنه
                            فکر کرده ملت هالو هستن که حرفشو باور کنن تویی که سنگ احمقی نژادو به سینه میزنی برو ببین تمام بدبختی ها زیر سر اونه همچی رو ده برابر کرد و رفت الان روحانی داره خرابکاریهای اونو درست میکنه
                            جناب چامسکی شما که مدعی هستی زمان احمدی نژاد رو درک کردی !

باید یادت باشه که حباب بازار سهام در سالهای 82-83 و در دولت خاتمی شکل گرفت !

و در همون دولت هم شروع به ترکیدن کرد ! و گروههای اصلاح طلب همراه با دولت خاتمی ! با فشار و خالی بندی اقتصادی قیمت ها را بالا کشیدند !

بعد هم چون میدانستند باید قدرت را تحویل بدهند و بروند ! سهام را با قیمت بالا فروختند به مردم و الفرار !!!

تبعات ترکیدن اون حباب سازی اصلاح طلبان ! و بیرون کشیدن مقدار زیادی از پول از مردم از بازار توسط اونها تا سال 86-87 هم ادامه داشت !

پس اینکه میگید بازار یکسال بعد از اومدن احمدی نژاد تعطیل بود هیچ ربطی به احمدی نژاد نداشت !

بلکه گندکاری دولت خاتمی و امثال تاج زاده و مهاجرانی بود که با فشار بخشی از پولهایی که در اختیارشون بود بازار را باد کردند ! و بعد هم ترکید روی سر مردم و بازار!

پس معلوم میشه خیلی هم خوب درک نکردید بازار اون زمان رو ! یا اینکه درک کردید اما نمی خواهید همه واقعیت را بیان کنید !!!

کلا حباب در بورس ایران در دولتهای خاتمی و روحانی شکل گرفته ! در دولت خاتمی سالهای 82-83 و در دولت روحانی در سال 92 ! و به بهانه برجام ! و تماس تلفنی شیخ کذاب با اوباما ! و ....

اونایی که سال 92 خونه خراب شدن ! به قول شما ! به دعوت کی اومدن به بورس ؟ به دعوت احمدی نژاد !!!؟؟؟ یا به دعوت روحانی !!!؟؟؟

روحانی نگفت مردم پیام انتخابات را گرفتند ! و به درستی رفتند در بورس سهام اتومبیل را انتخاب کردند !!!

روحانی بعد از اینکه قیمتها مخصوصا در همین سهام اتومبیل بالا آمد دستور نداد به جهانگیری که سهام دولت در این شرکتها بصورت خرد و غیر بلوکی !!! در بازار عرضه شود !!!!

حتما اینا هم کار احمدی نژاد بوده !!!!

جلسه تیم مذاکره کننده هسته ای ! با مدیران بازار سرمایه که یادتان هست در دی ماه 92 ! آیا اینم کار احمدی نژاد بوده !!!مدیران گفتند خیالتان راحت همه چی روبراه است ! در عرض 2-3 روز چند صد میلیارد تومان از بورس پول رفت ! و بعدشم سقوط بازار !!!!

وجدان هم چیز خوبی هست ! به وقل قدیمی ها !!!

سر از برف در بیارید ! و حقایق را بیابید !!!

احمدی نژاد با اجرای اصل 44 بروس رو زنده کرد و به سهامداران هم سود نقدی هم سود معاملاتی خوبی داد !!!!

شرکتهایی که احمدی نژاد در بازار عرضه کرد را مقایسه کنید با شرکتهایی که اینها عرضه می کنند !!! از فولادی ها و پالایشی ها و پتروشیمی ها بگیرید تا عرضه های اینها : های وب ! عطرنخ قم !!! با فضاحت و وقاحت فراوان !!!

در همین های وب و عطرنخ قم معلوم شد که فقط دنبال پول کشیدن از بازار هستند همین !

دولت روحانی از بازار برای خودش تامین مالی میکرد بس نبود !!! رفتند رفقایشان را هم آورده اند ! شرکتهایی که سهامدارشان فقط یک شخص حقیقی است !!!

همونهایی که شاخص 30-40 هزار واحدی در زمان احمدی نژاد را حباب اعلام می کردند در روزنامه هایشان !!! بلافاصله پس از اعلام نتایج انتخابات 92 میگفتند شاخص باید از 100 هزار واحد هم رد بشه !!!

چطور میشه در عرض چند روز 30-40 هزار واحد حبابی یهو بشه 100 هزار واحد غیرحبابی !!!

قبول کنید که فریب آقایان را خورده اید ! آنهم نه یک بار ! بلکه چندین بار !!! هم در توافق ژنو ! هم در تمدیدیش !! هم در لوزان ! هم در برجام ! هم در برداشته شدن تمام تحریمها ! به دروغ البته !!!

اینها هم کار احمدی نژاد بوده !!!

برخی دوستان با این عملکرد ضعیف ! و سراسر دروغ و فریب روحانی ! بازهم می گویند روحانی داره گندکاری احمدی نژاد رو درست میکنه !!!

با کدام روش و طرحی دارد این کار را می کند؟

با ندادن مسکن مهر ؟

با بلوکه کردن سهام عدالت ؟

با قطع کردن یارانه ؟

با ندادن حقوق کارگران ! و شلاق زدن آنها در ملا عام !!!؟

با پرداخت کردن حقوق های نجومی به مدیرانش !!؟؟

با خواباندن تمامی طرح ها و پروژه ها به بهانه نبود منابع ! در حالیکه بودجه برخی موسسات و آقایان مجیزگوی دولت در قم و سایر جاها چند ده برابر شده !!!؟؟؟

با برداشتن پول مردم در موسسات و کمک به مدیران این مجموعه ها برای بالا کشیدن پول مردم !!! موسسات اعتباری همه برای سردمداران نظام ! و وابستگان خودشان است !

نمونه بارزش همین موسسه میزان که دادند به بانک صادرات بدبخت ! برای قوه قضاییه هست ! کارمندان همه از بستگان همین قوه ! سپرده گذاران مردم عادی ! وام گیرندگان قضات ! و اقوام قضات !!!

وامها را پس که ندادند هیچ ! به بانک صادرات می گویند پول سپرده گذاران میزان را بده ! کارمندانش را هم استخدام بانک کن !!! این یعنی گور پدر بانک صادرات و سهامدارانش !

اینها عملکردهای آقایونه !!!

قبلا هم نوشتم ! هرکس هر حرف و نظری دارد بدون توهین و فحاشی بنویسد !

کسانیکه به توهین و فحاشی علاقه زیادی دارند می توانند صفحات قبلی سایت را در تاپیکهای مختلف بخوانند !

نظر

• TAJ2014
                              عضو فعال
                              • Dec 2014
                              • 1027

در مورد هر کدام از دولت ها حرفی زده بشه مخالف و موافق زیادی دارن و چون ظرفیت نقد هم کم هست بحث ماهیت توهین به خودش میگیره
                              اما فقط یک نکته از اصول مدیریت اینکه مدیریت باید با ثبات باشه و کاردان و کاربلد باشه یه نگاه به مدیریت صالح آبادی بندازیم یه نگاه به مدیران
                              بعدیش بندازیم صالح آبادی با همه بدی هاش انصافا مدیریتش بهتر از مدیران بعد و قبلش بود محمود با همه دشمنی که به بازار سرمایه داشت
                              اما یک مدیر بالا سر بورس گذاشت که 8 سال اوضاعش رو سروسامان داد و اینقدر خوب بود که روحانی هم یه دوسالی نگهش داشت اما این
                              مرتیکه عوضی شاخص ساز شاپور حرامزاده رو نگاه کنید روحانی دوست بازار سرمایه بود ولی شمشیر از رو برای بورس بست
                              این معنی دشمنی بورس محمود و اون دوستی با بورس روحانی ... همگان می بینند و قضاوت میکنند

نظر

• negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35705

در اصل توسط TAJ2014 پست شده است View Post
                                در مورد هر کدام از دولت ها حرفی زده بشه مخالف و موافق زیادی دارن و چون ظرفیت نقد هم کم هست بحث ماهیت توهین به خودش میگیره
                                اما فقط یک نکته از اصول مدیریت اینکه مدیریت باید با ثبات باشه و کاردان و کاربلد باشه یه نگاه به مدیریت صالح آبادی بندازیم یه نگاه به مدیران
                                بعدیش بندازیم صالح آبادی با همه بدی هاش انصافا مدیریتش بهتر از مدیران بعد و قبلش بود محمود با همه دشمنی که به بازار سرمایه داشت
                                اما یک مدیر بالا سر بورس گذاشت که 8 سال اوضاعش رو سروسامان داد و اینقدر خوب بود که روحانی هم یه دوسالی نگهش داشت اما این
                                مرتیکه عوضی شاخص ساز شاپور حرامزاده رو نگاه کنید روحانی دوست بازار سرمایه بود ولی شمشیر از رو برای بورس بست
                                این معنی دشمنی بورس محمود و اون دوستی با بورس روحانی ... همگان می بینند و قضاوت میکنند
                                احمدی نزاد با بورس دشمنی نداشت !

اتفاقا تمام سیاست هاش به نفع بورس بود ! ازجمله پایین نگه داشتن نرخ سود بانکی !

همین دولت مدعی ژنرالی با آزاد کردن نرخ سود بانکی هم بانکها را بیچاره کرد هم اقتصاد را !!!

احمدی نژاد با اشاره به حباب سال 82-83 ! و پدرسوخته بازی برخی مدیران دولتی و شرکتها در بورس گفت عده ای ! در بورس با سرمایه مردم قمار می کردند ! با شکایت های متعدد مردمی دستور دادم پیگیری و اخراجشان کنند !!!

برخی رسانه های فریبکار که این سالها عملکردشان را می بینید تیتر زدند که احمدی نژاد گفته بورس قمارخونه هست !!!

مثل صحبت اخیرش که در مورد برادران لاریجانی گفت من زمین چندهکتاری نگرفتم در اطراف قم که گاوداری بزنم توش !!!!

بعدش لاریجانی رفت پیش رهبری و گفت احمدی نژاد به ما توهین کرده و گفته گاوچرون !!!!

اگر احمدی نژاد با بورس دشمن بود ، سهام شرکتهای اصل 44 را برخلاف نظر و فشار مدیران مفتخور دولتی ! عرضه نمیکرد !

اگر احمدی نژاد با بورس دشمن بود ، سهام عدالت نمیداد !!!

اگر احمدی نژاد با بورس دشمن بود ، نرخ سود را پایین نگه نمی داشت !!!

و ....

نظر

در حال کار...
                                X