جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • نوام چامسکی
    عضو فعال
    • Apr 2014
    • 3369

پاسخ : جــــو بــــازار

[QUOTE=MAJIDGOLD;744991]
    در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
    اون راهی که شما مد نظرت هست

اینکه کل ایران از سوریه و لبنان و عراق و یمن بیاد بیرون و تو داخل هم یک دولتی

////
    جناب نوام . از پخته بودن تفکرات و بررسی شرایط کرده اید لذت بردم. بنظر آمریکا روی موئلفه درگیری داخلی و آب ودلار و مشکلات داخلی ایران برای فشار در تصمیم گیری حاکمان ما بیشتر حساب کرده اند. شواهد حاکی است که حکومت مردان نیز جمع بندی شما را داشته و خود را جهت استراتژی مقاومت جهت نباختن بیشتر دست آوردها آماده میکنند و این به معنی فشار بیشتر بر ما مردمان عوام میباشد . و سوال من از خودم اینست استراتژی من برای حفظ سرمایه , خانواده و شاید شرایط نیمه جنگی چه باید باشد . شما چه اندیشیده اید؟

منم نطراتم رو سعی کردم برپایه واقعیتیهای که میبینم بنویسم

من نطرات سیاسی نمیدم

تو سیاست ما نظریه کارشناسانه نداریم

تو سیاست ما موضعه گیری میکنیم و با مواضعی که میگیریم صف بندی های خودمون رو روشن میکنیم

////////////

اینکه ما چکار میتونیم بکنیم

لااقل تا 6ماه اینده اگر دقیق بخوام بنویسم نه خبری از حنگ هست نه شرایط سختی که متفاوت از اوضاعی که توش هستیم

ببینید

همیشه تاریخ شرایط کشورها بنوعی حالت تخاصم و تصاد منافع بود

چرچیل میگه

انگلستان نه دشمن دایمی داره نه دوست ما منافع ملی دایمی داریم

یک مثال میرنم از تاریخ کشورمون

تو دهه 40هجری محمد رضا شاه بر سر بودجه نظامی درگیری شدید با مجلس میکنه و اعتقاد داشته دولت عراق با ما مجبور به چنگه

بخاطر همین موضوع شاه بخاطر اینکه روزی با صدام چنگ میکنه شدیدا با دولت سوریه رابطه برقرار میکنه و اصلا شاه باب ارتباط استراتریک با

سوریه باز میکنه و تا 22بهمن 57 ایران به عنوان طرف مورد اعتماد سوریه و اسراییل در منطقه جولان سرباز داشته

پس اون چیری که باعث و مانع چنگها میشه منافع و تصاد استراتریک هست

منطقه خاورمیانه

اوباما پذیرفته بود که ایران قدرت اول باشه و بخاطر همین دنبال توافق بود

الان هم دست ما در منطقه بیشتر از گذشته بار هست

غرب در سال 2013 وقتی سراغ برجام اومد

فکر میکرد میتونه با کارت سوریه در برجام از ما امتیار بیشتر بگیری و یا اینکه داعش با تسلط بر بغداد و دمشق

ما رو در مذاکرات به گوشه رینگ میتونه ببره که اوضاع انگونه نشد

برجام از روز اول برای انجام ندادن طراحی شده بود و غرب منتظر حوادث سوریه بود تا با پیروزی در اونجا

داعش رو روانه تهران کنه و جنگ رو در داخل ایران بصورت نیابتی ادامه بده

بخاطر تصور پیروری داعش در عراق و سوریه

اعراب و اسراییل هم بر ادامه مذاکرات و طولانی شدن اون اصرار داشتن که دیدن اوضاع سوریه تغییر نکرد و دنبال برهم زدن اون شدن

ولی اونکاری که امریکا میخواد بکنه در خاورمیانه نشدنی هست

اسراییل تنها کشری هست که در خاورمیانه رمینه مشترک فرهنگی و احتماعی با مسلمانان نداره و از نگاه مسلمانان

غاصب قبله اول مسلمین هم هست

حال ترامپ با القای اصلاخاتی که در عربستان در حال اجرا هست درصدد تغییرات در روجیه و باو.رهای اعراب هست تا برای اسراییل

شریک استراتژیک با زمینه فرهنگی مشترک میخواد درست کنه که با وعده پادشادهی بن سلمان و تاکید ین سلمان به فلسطینیان که

یا اسراییل و پایتخت اورشلیم رو میپذیرید یا اینکه خودتون با اسراییل طرف هستید

الان ببینید حتی محمود عباس که یک فرد میانه رو در فلسطین و حنبش فتح هست شدیدا حالت رادیکال گرفتن و بن سلمان رو حایین میدونن

محمود عباسی که به دو دولت فلسطینی و اسراییلی اعتقادد داره تنها شرطش بازگشت اسراییل به مرزهای 1976 هست

در ضمن گام بعدی ترامپ تثبیت اورشلیم به عنوان پایخت ابدی اسراییل هست که چندی پیش باعث تحریک افکار عمومی دنیا علیه ترامپ شد

حتی اروپا و انگلستان و روسیه و چین هم موضع رفتن

ترامپ به قول سیاسیون که میگن

راه بینداز و جا بینداز

میخواد اخرین خدمت رو هم به اسراییلیها بکنه

ولی غافل از اینکه هم جنگ با ایران طبعات پیش بینی نشده ای داره

هم اینکه اورشلیم رو پایتحت اسراییل کردن بدونه یک توافق جامع با فلسطینیان

اسراییل رو در یک وضعیت خطرناک امنیتی قرار خواهد داد

اینگونه نیست که مسلمانان و اعراب منطقه این موضوع رو بپذیرن و حتی امکان کودتا در عربستان بر علیه بن سلمان بسیار ریاد هست

جامعه عربستان مثل ایران نیست که اماده اصلاحات باشد

هر ان امکان دارد شورش بشود و بن سلمان توسط دیگر شاهرادگان با حمایت علمای وهابی سرنگون بشه

عربستان کشوری هست که برپایه شمشیر خاندان ال سعود و قدرت معنوی فرزندان مجمد بن وهاب شکل گرفته

تا کنون با هم توافق داشتن ولی بن سلمان باری رو تغییر داده و با حمایت امریکا و سرکوب شاهردگان میخواد پادشاه بشه

ولی نشدنی و سخت هست

ما این فکر رو. نباید بکنیم که اگر به شرایط امریکا و غرب تن بدیم همه چیر ما درست میشه نه اینگونه نیست

ما در بهترین حالت کشوری مثل ترکیه خواهیم بود که اگر بخواهیم برپایه هویت ملیمون گام برداریم در منطقه یا باید اسلامیت رو پیش بکشیم

یا اینکه عناصر فرهنگی ایرانیت رو که در هر صورت دارای منافع و تضاد خواهیم بود

همینطور که دولت اخوانی ترکیه با دولت قطر هم راستا هستن و با دولت مصر دارای تضاد منافع

یا دولت ترکیه

با تاکید بر زبان ترکی دنبال یار گیری در اربکستان و اذربایجان و فرقیرستان و غیره هست

ما هم بنوعی همین گونه خواهیم بود و در گذشته تاریخی خود نیر همینگونه بوده ایم

////////////

من فکر نمیکنم اون اجماعی اوباما درست کرده بود بر سر تحریم ما

ترامپ اون رو بتونه اعمال کنه

دولت ترامپ کل دستگاه دیپلماسیش شده توییت های ترامپ و عملا وزارت خارجه امریکا در سردرگمی و بلاتکلیفی و فاقد نیروهای لازم هست

الان در ورارت خارجه امریکا

شاهد خالی بودن نصف بیشتر صندلیها در خوضه های محتلف هستیم و

حتی برای مذاکره با کره شمالی

دارای افرادی که بتونن مذاکره کنن نیستن

حتی برنامه مشخصی هم ندارن که شرایط رو چگونه پیش ببرن

اینکه ترامپ برای هر موضوعی توییت میکنه عملا

دیپلماسی امریکا رو به فهفرا برده

بخاطر همین موضوع هست که امریکا از بیشتر پیمان نامه که بوده بدونه هیچ برنامه در حال خارج شدن هست

اگر دقت کنید

سر نظام تعرفه های فولاد بعد از اعمال الان مجبور شدن 50کشور رو از شمول ان خارج کنن که نشان از عمق اشفتگی در امریکا هست

پس شاهد اجماع بر سر تحریم ایران نیستیم و ایران هم هیچ وقت

از برجام خارج نخواهد شد و تا اخر علرغم عهد شکنی اروپا

باز هم ایران خارج نخواهد شد

ولی شریط غرب رو نخواهد پذیرفت

پس فعلا تحریمهای امریکا رو داریم که ئ

بهش میگن تحریمهای ثانویه که بیشتر بر شرکتهای که با ایران همکاری میکنن دولت امریکا اعمال میکنه

البته در خوضه های مهم مثل قرارداد پژو و توتال و غیره

حتما امریکا منافع اروپا رو درک خواهد کرد و با چراغ سبز اون ادامه خواهد دادن

اینکا تحریمها رو امریکا بدونه خارج شدن از برجام هم بنوعی داشت اعمال میکرد یا شرکتهای که

عمده مشتریانشون امریکای بود اصلا وارد بازار ایران بخاطر اعمال تحریمهای امریکا نمیشدن

میماند

چنگ مستقیم

اعراب و اسراییل

هر دو خواهان شروع چنگ از طرف امریکا هستن و اعلام حمایت میکنن از امریکا

که بعیده جنگ مستقیم با ایران در دستور کار باشه که فعلا هیچ نشانی نداریم

با توجه به اینکه چنگ امریکا در برابر عراق بخوبی یادم هست و فرصت نیست بنویسم

هیچ نشانه ای فعلا از اون اوضاع نیست که در امریکا هم ترامپ دارای مشکلات فراوان هست و برنامه انتخاباتیش هم فرار از چنگ بوده و

تا دوماه پیش هم

داشت از سوریه میرفت که اسراییل و عربستان نگذاشتن

نردیکترین موضوع مهم ما

توافق ایران بر سر برجام با با اتحادیه اروپا هست که فعلا اراده ای برای برهم ردن توافق وجود ندارد

پس شرایط ما با توجه به تراز تجاری ما با امریکا و اروپا

چندان تغییر نکرده

فقط میماند مدیریت دولت و حاکمیت و هوشیاری ملت که امیدوارم شاهد اوضاع بهتری باشیم

////////////////

اینکه ما چه میتوانیم بکنیم

من فکر میکنم چون با بورس اشنا هستیم

همین بورس برای ما بهتر هست

هم نقدشوندگی بهتری دارد هم اینکه فرصتهای بهتری داریم

اینکه سکه 2میلیون شده ایا طلا فروشان توان حرید اون رو دارن

ایا نقد شوندگی اون بیهتر از سهام هست

من ترجیع میدم در بورس باشم و باردهی رو ار بورس بگیریم

اگر دلار در قیمتهای فعلی تثبیت شود

شاهد رشد بازار خواهیم بود

حتی در سهمای که متاثر از دلار بصورت مستقیم نیستن

درسته سودشون متناسب با دلار رشد نمیکنه

ولی بورس تنها بخاطر رشد سود اوری نیست که قیمت سهام رشد میکنه

همینکه بازار برگرده

سهمای که شناوری کوچیکتری داران و حجم مبناشون هم ریر 1میلیون هست و مورد توجه بازار بنابر هر دلیلی که بازار بهش توجه کنه

میتونه حتی از سهام دلاری باردهی بیشتری بده

فقط باید بازار رو رصد کرد و در روزهای مثبت سبد کوچیکتری داشت تا باردهی بهتری داشته باشیم

شرایط نیمه چنگی هم چندان نیست

الحمدااله کشور ما اینقدر توان داره که

کسی نتونه بهش تجاور کنه و چنگ مستقیی در بگیره

ما هم در قصیه هسته ای

بقول معروف کار امرور و دیرزمون نیست

از سال 70به اینور در گیر اون هستیم و بلدیم چکونه اون رو پیش ببریم

امیدوارم در فضای اقتصادی شاهد نوعی تحرک باشیم و یکم از این حالت رکورد خارج بشیم

یکم گردش پول در جامعه بیشتر بشه

معلومه بورس هم از اون متاثر هست و برای حرفه ای ترها فرصتهای بهتری هست

نگران نباش

///////////////

سهم ثفارس ساختمانی داره یواش یواش به کف خوبی میرسه

کافی در کف قیمتی خرید بشه و یک سود 15تا 20درصد رو بما بده

منظورم اینکه بازار تنها دلاری نیست

بازار حتی تحلیلهای دقیق سودش هم متاثر از احساسات و جو روانی هست

فقط بازار شاید تو کوتاه مدت لیدر نداشته باشه و بیشتر گروههای که بزرگ نیستن رشد کنن

مثل گروه قندی کع بخاطر ماه رمضان رشدی خواهند کرد و این چند وقت هم نسبتا حجم خوبی میخوردن

سهمای مثل حفاری و یکم دیه دیگع فاراک و یکم دیگه شلعاب و کلی سهم دیگه

گروه خودرو هم

نوسانگیران منتظرش هستن و گروه فلزی که بالا هم نوشتم مثل شرایط فباهنر و فاسمین وغیره

///////////////////

در بلا هم میکشم لذات اون مات اویم مات اویم مات او

هیچ اندیشه خاصی ندارم

یک روز دنیا اومدیم و از خدا میخوام با عرت بمیریم

خودم بچه بودم پدرم فوت کرد

خدا همیشه توجه داشته بهمون

الان هم اعتقادم به خداس و هر چه صلاح بدونه برای خودم و خانواده اون رو میپذیریم
    /:.grlim:./
    فقط سعی میکنم رندگی کنم و شادتر باشم و بیشتر هم شاکر باشم

به خودم میگم

من تماشا گر این عالم هستم

ریاد نقشی در تغییرات اون ندارم

تا چه شود روزگار

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• نوام چامسکی
      عضو فعال
      • Apr 2014
      • 3369

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
      جناب چامسکی تا الان هر چی پیش بینی کردی غلط بود و چه سیاسی که گفتی ترامپ چماق برجام را رها نمیکنه چه در مورد بورس و روندش
      البته جسارت من را ببخشید
      ولی من فکر میکنم شما دچار تعصب شدید
      من هم دوست ندارم ایران دچار آشوب مخصوصا اقتصادی بشه،اما متاسفانه از شواهد پیداست که روزها و ماههای سختی پیش رو داریم
      حماقت امروز صبح جمهوری اسلامی نزدیک بود کار زیاد کنه
      همه دنیا هم انگشت اتهام را به سوی ایران گرفتن

ممنون ارت

نه چرا دلخور بشم

منم در کنار شما دوستان دارم یاد میگیریم و نطراتم پخته تر و صیقل خورده تر میشه

بابت بورس که چیری نگفتم

من چند موضوع گفتم یکی اینکه ایران شرایط غرب رو نمیپذیره

ترامپ هم خارح نمیشه

بشه هم خیلی احمق هست

البته قبول دارم من نوشتم خارح نمیشه من اشتباه کردم و اگر باعث ریانتون شدم حلال کنید

پیروزی حرب الله در انتخابات لبنان

تمام معادلات رو بر هم رد و با پیروزی حرب الله و در دست داشتن ارتش لبنان

شکست سختی بر جریان 14مارس تحمیل شد که

عامل ان هم تحقیر نحست وریر لبنان حریری توسط عربستان چند ماه قبل بود

میخوان بر انتخابات عراق هم تاقیر بذارن که نمیتون که باز هم ارتش عراق دست حشد الشعبی و شیعیان میشه

که خودش شکست سنگین عربستان خواهد بود بعده هرینه ستگینی که کردن

انتخابات لبنان خیلی تاثیر گذار بود تو تصمیم امریکا

/////////////////
      امریکا نمیخواد با ما بچنگه

ما هم دنبال بمب اتم نیستیم

تحریمهای که امریکا الان میخواد بکنه

با برجام هم میکرد ولی اینمه تمعهدات بین المللی رو بی اثر نمیکرد

امروز پوتین دستور داد مکانیریمی طراحی بشه که دلار از این حالت تو مبادلات حارج بشه

قطعا دنیا به موضوع برجام توجه خواهد

حتی ورازت خارجه گره شمالی بیانه داد که

امریکا دست از هوچیگری برداره و از نیت صلح جویانه ما سو استفاده نکنه

القصه

تو عرصه واقعیت سیاسی

همه دنبال منافع خود هستن و اونجا دیگه شعار نمیدن

همینطور که ما برای سرنگونی صدام حسین

با امریکا همکار و مذاکره کردیم

فارغ از شعارها و فارغ از دولت اصلاح طلب حاتمی

تجریمها هم اینگونه بود

//////////////

ببینید من دستم بسته هست خودتون برید سر قضیه

مک فارلین و برجام با هم تحقیق کنید

چرا برجام شد و چرا شرایط اینقدر سخت شد تا ما برجام رو بپذیذیم

الان دیگه اون گونه نیست

//////////////

سعی میکنم

نظر سیاسی ندم تا دچار تعصب نشم

ولی از اینکه

یکپارچگی ایران اسیب ببینه

خیلی ناراحت هستم و برام مهمترین چیر هست باقی مسایل در برابرش حقیر هست

///////

بارم اگر شما دوستان ریان کردید غذر خواهی میکنم
      آخرین ویرایش توسط نوام چامسکی؛ 2018/05/11, 01:41.

نظر

• FARIBORZ NAEL
        ستاره دار(2)
        • Jan 2015
        • 1837

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post

منم نطراتم رو سعی کردم برپایه واقعیتیهای که میبینم بنویسم

غرب در سال 2013 وقتی سراغ برجام اومد

فکر میکرد میتونه با کارت سوریه در برجام از ما امتیار بیشتر بگیری و یا اینکه داعش با تسلط بر بغداد و دمشق

ما رو در مذاکرات به گوشه رینگ میتونه ببره که اوضاع انگونه نشد

برجام از روز اول برای انجام ندادن طراحی شده بود و غرب منتظر حوادث سوریه بود تا با پیروزی در اونجا

داعش رو روانه تهران کنه و جنگ رو در داخل ایران بصورت نیابتی ادامه بده

بخاطر تصور پیروری داعش در عراق و سوریه

اعراب و اسراییل هم بر ادامه مذاکرات و طولانی شدن اون اصرار داشتن که دیدن اوضاع سوریه تغییر نکرد و دنبال برهم زدن اون شدن

ولی اونکاری که امریکا میخواد بکنه در خاورمیانه نشدنی هست

با توجه به مطالبی که فرمودید
        وقتی داعش در یک قدمی بغداد بود!!!! ابتدا ارتش امریکا شروع به حمله به داعش کرد
        و مواضع داعش به طور متوسط 15 بار در روز توسط ارتش امریکا بمباران میشد را چگونه ارزیابی میکنید؟؟
        اون موقع که جمهوری اسلامی و روسیه فقط تماشا میکردن!!
        آیا شما قبول ندارید جمهوری اسلامی با همکاری آمریکا موفق به شکست داعش شد؟؟؟
        اگر نیروی هوایی آمریکا و روسیه در عراق و سوریه نبود مبارزه با داعش تمام شدنی نبود
        شما الان شکست داعش را به یکباره مصادره به مطلوب کردید
        همونطور که خامنه ای هر گونه مشارکت در هر انتخاباتی را مصادره به مطلوب میکنه و میگه هر مشارکت کننده در واقع نظام را قبول داره که شرکت میکنه!!!!
        که البته خنده دار هست

در اصل توسط Abad پست شده است View Post

1، بله بعید است آمریکا مستقیم وارد جنگ شود ولی اگر ضرورت پیدا کند ممکنه تمام زیر ساخت های ما بمباران شود.
        من هم با نظر این دوستمون موافقم،و به نظر من بدترین تهدید الان همین هست
        و بدتر اینکه جمهوری اسلامی واقعا در این مورد یا مشابه آن هیچ کاری نمیتونه در عمل انجام بده.خصوصا اینکه ترامپ تا الان هر چی گفته عمل کرده
        اگر تاسیسات ایران بمباران بشه ایران بجز تماشا کردن چیکار میتونه بکنه؟؟

آخرین ویرایش توسط FARIBORZ NAEL؛ 2018/05/11, 10:54.

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
        آن حلقه زنجیر همان است که بودست
        نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• Abad
          عضو فعال
          • Nov 2015
          • 7515

جناب چامسکی با سلام

به حوزه های مختلفی اشاره دارید و قطعا اهل مطالعه و تحلیل و تعمق فکر هستید ، و من با بسیاری از نظرات شما موافق هستم ( مخصوصا تلاش برای اعتلا و توسعه ایران و حفظ یکپارچگی آن ) اما با پوزش از شما نکاتی هست که باید پیچش مو را دید نه مو را .

فقط مواردی را با چند مثال ذکر می کنم.

1- باید سطح پلن را بالاتر گرفت ، من فکر می کنم در طول تاریخ بسیار زیرکانه خاور میانه را درگیر اختلافات ایدئولوژیک کرده اند و الان در بدترین این وضعیت قرار داریم و آمریکا همان استراتژی را دنبال می کند ، بله بعید است آمریکا مستقیم وارد جنگ شود ولی اگر ضرورت پیدا کند ممکنه تمام زیر ساخت های ما بمباران شود.
          2- با توجه به مورد یک و ذکر اینکه من با دین مشکلی ندارم و دین در صورتی که در سیاست غلبه حداکثری نداشته از طریق کارکرد اجتماعی و فرهنگی می تواند برای اجتماع مفید باشد و مشروط به اینکه دنبال اختلاف افکنی و فرقه گرایی مذهبی نباشد.
          3- مثلا شما صحبت از قبله اول مسلمین می کنید در صورتی همین قبله توسط پیامبر گرامی اسلام تغییر یافته و اگر اشتباه نکنم به دلیل اینکه دین یهود به این امر اعتراض داشته و به نوعی( بعنوان یک سوال می تواند مطرح شود ) شاید بتوان گفت پیامبر ( ص ) آن را محترم شمرده است ( البته مطالعه من در این زمینه کامل نیست )
          4- مسئله دین و سیاست و سیاست دینی و مقدار دخالت آن در یکدیگر مخالفان زیادی در علمای دینی داشته ( صرفا اسلام مد نظر نیست و در کل ادیان مد نظر است ) و غرب توانست بعد از دوره حکومت کلیسا به نوعی این مسئله را حل کند.
          5- با توجه به موارد فوق به نظرم ایران را درگیر اختلافات مذهبی در خاور میانه کرده اند ( که اخیرا اشاره رهبری هم بود ) و در طولانی مدت ایران متضرر خواهد شد.
          6- می توان مطرح کرد که حتی دین در ایران و خاور میانه به دلیل دخالت حداکثری دین در سیاست اسیب دیده مثلا می توان سوال کرد که آیا مردم ما حالا دین دار تر هستند یا اول انقلاب ؟؟؟
          7- البته بی گدار زدن به آب می تواند وضع را بدتر کند بنابراین وفاق ملی و انجام اصلاحات اجتماعی ، سیاسی ، فرهنگی و تعامل با خارج از کشور و میدان نددان به تند رو ها می تواند راه گشا باشد
          8- فراموش نکنید که اگر آمریکا دلار را در خطر ببیند ممکن است جنگی دیگر را مشابه جنگ های جهانی برای رفع خطر از دلار براه اندازد.
          9- ......
          آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2018/05/11, 10:49.
          Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
          تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• احمدخان
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 2032

آباد جان
            پیش بینی شما از آینده بورس و مملکت چیست ؟
            کسی از گل آقا خبری نداره ؟ منتظر تحلیل های خوبش در این مقطع هستیم . احتمالا از بورس رفته سراغ ارز و سکه .

نظر

• نوام چامسکی
              عضو فعال
              • Apr 2014
              • 3369

وقتی فرانسه در الجرایر بود

دولت امریکا از اسلام گرایان تندرو استفاده میکرد و فرانسه تو فشار میذاشت

تا از الجزایر بره بیرون

اصلا اسلام سیاسی رو تو دنیا ترم و خاستگاهش رو انگلستان و امریکا برای مبارزه و مهار کمونیستها تو دنیا درست کردن

اصلا اسلام رو ایده لوژی مبارزه کردن همین امریکاها بودن

تو ایران تا سال 56 دولت وقت فکر میکرد دشمن فقط کمونیستها هستن و چندان بر اسلامیون سخت نمیگرفت

حتی شریعتی که یک اسلام ایدلوریک درست کرده بود خیلی راحت سخنرانی میکرد و حتی تحت حمایت ساواک بود

اینکه بن لادن و طالبان رو امریکا درست کرده شکی توش نیست

حودشون میگن

همین ترامپ گفت ما داعش رو بوجود اوردیم

امریکا اگر میخواست چرا میذاشت بیان در 12کیلومتری بغداد و بعدحمله هوایی میکرد

چیری جر فشار به دولت عراق میخواست

اگر نبود فتوا ایت الله سیستانی بغداد سقوط کرده بود

امریکا چرا همین داعش رو تو بیمارستان اسراییل حمایت میکنه

چرا هر جا تو منگنه بودن به کمکشون میامد

چرا الان هم این گروه رو داره هلی برد هوایی میکنه به مسیر جاده ابریشم که در برابر توسعه چین قرار بده

قسمتی رو هم به منطقه بلوچستان پاکستان هلی برد کرده که بتونه هم ما رو تو فشار بذاره هم پاکستان رو بنوعی

چون امریکا تو افغانستان

شدید در فشار تامین نیار های ارتش هستن که

پاکستان اون اجاره رو نمیده و امریکا ها مجبور شدن با روسیه مذاکره کنن و از مسیر دریای خرز برای ارتششون اذقوقه مهمات بفرستن

امریکا شاید یک نمایشی بده ولی هدفش محدود کردن ایران بود از طریق داعش

اینکه خط ارتباطی ما رو به لبنان با استقرار داعش قطع کنن

امریکا بنا به اعتراف خانم تو کتابش ما داعش رو بوجود اوردیم و حمایت هم دارن میکنن همین حالا

این گروه رو هم ول نمیکنن امریکاها

همین الان در افغانستان با طالبان در حال مذاکره هستن و حتی قول تغییر قانون اساسی رو دادن

////////////////////////////////
              ببینید منطق جنگ اینکونه نیست که امریکا بمب اتم داره

پس میتونه ریر ساختهای مارو بزنه

اونها هم دنبال این هستن که از این منافعشون تو چه شرایطی بهتر حفظ میشه و هرینه های کمتری بدن

اینمه برای امنیت اسراییل امریکا هرینه کردن حتی برجام رو بخاطر اینکه تو سال 2025 تموم میشه و انوقت با این شرایط

ایران قدرت برتر منطقه میشه

ردن ریر برجام حتی فرانسه و المان هم دنبال تحمیل مواضعی هستن که ایران رو بعد از 2025 محدود تر کن و کلا هم ایران

نظارتهای فعلی رو ایدی کنن

که ایران ریر بار اون نمیره

///////////////

اینکه امریکاریر ساختهای ما رو بزنه

ما هم تمام متحدید منطقه ای امریکا رو میرنیم

کافی 5موشک حرب الله به نیروگاههای اتمی اسراییل بزنه

اسراییل عمق استراترزیک نداره

خوردن یک موشک به تاسسیات اتمیش یعنی تعطیلی کامل سرزمین اشغالی

الان که نیار به تعمییرات داره اونجا

بسیار بسیار میترسن که حادثه چرنوبیل پیش نیاد

جتی گویا این موضوع چند سالی عقب انداختن

بقول سید حسن نصرالله

ما تعداد ریادی موشک نمیخواهیم

ما چند تا موشک نفطه رن میخوایم

امارات و بحرین و قطر عربستان که جای خود دارن
              ایران بزنه

تاسیاست اب شیرین کنه عربستان کلا عربستان تغطیل میشع

اون روز برسه

که دوستان متصور هستن 100درصد جنگ چهانی سوم با تبعات بسیار بزرگتر از قبلی ها خواهد بود

حمله به ایران یعنی حمله به روسیه و چین در گام بعدی

تصرف ایران بدست امریکا

یعنی خدشه وارد شدن به تمامیت ارضی روسیه

فعلا هیچ دلیلی نداره که نگران باشیم

///////////////

اینکه دوستمون اباد نوشتن موضوعات مذهبی رو امریکا حل کرده اینکونه نیست

اصلا جامعه امریکا دینی هست

اصلا امریکا تو تمام تصمیم گیریهاشون نهاد دین تاثیر گذار هست

اصلا مردم امریکا مثل اروپایها روشنفکر نیست

مردمانی هستن که فوق العاده ساده و غیره سیاسی

جاش نیست بیشتر از جامعه امریکا بنویسم

مشکل ما بیشتر تو نوع حل کردن مسایل مون هست

اینکه عده ای فکر میکن مشارکت سیاسی بالا باشه و تبعیضات نباشه جامعه پیشرفت میکنه

بنوعی اشتباه هست

امریکا و اروپا هنور که هنور همه گروهها و افکار نمیتون مشارکت کنن تو سیاست

حتی 50سال پیش هر کس مقدار تمایلات چپ داشت نه مارکسیتی ار هالیود و غیره بیرون مینداختن

برید رندگی نامه مارلون برنداو بخونید و ببینید

حتی اروپا هم اینکونه نیست که مردم همه روشنفکر باشن و دارای عقاید عصر روشنگری

من اینو چون میدونم میگم

اروپاها در سطح مردمان عادیشون اصلا سیاسی و غیر دینی نیستن

ولی اروپا به خاطر اینکه مسیحیت حاکم بوده و سیستم تقسیم ثروت در اون بصورتی بوده که تمام اموال به فرزند ذکور اول میرسیده

و این موضوع باعث شده سرمایه داران فیودال شکل بگیره و اینها هم بخاطر اینکه در یک سطح قدرتی بودن

یک نوع دموکراسی و اخترام به قوانین شکل گرفته

تو کشور ما و خاورمیانه

چون رمین موضوع تاحت و تاز میان فیودالها نبوده و بیشتر منابع ابی مد نظر بوده تا سرزمین

کمتر اون حالت ایجاد شده

موضوع دوران رنسانس هم بیشتر برای اینکه بوده

کشورهای اروپایی متناسب با قدرتی که داشتن سعی میکردن

پادشاه رو در برابر قدرت واتیکان و پاپ علم کنن که انگلستان اولین تو این رمینه بود

چون پادشاه قدرت عرفی بود و در برابر کلیسا بود

قوانین دنیوی و سکولار در اونها بیشتر شکل گرفت

ما هم الان داریم قوانین رو عرفی و دنیوی میکنیم

دقت کنید ایت مکارم شیراری

فتوا دادن اگر خانمی در غرب تحطیل میکنه وحجاب براش مانع هست میتونه حجاب نداشته باشه

من چون خیلی روی این موضوع کار کردم میگم

تو دنیا دینی مثل شیعخ نیست که

علمای اون دستشون باز باشه برای عرفی کردن قوانین

همین عنصر مصلحت که ما داریم خودش چیری جر عرفی کردن دین و شرع نیست

راستیش ما تو 200اخیر کشورمون ثبات لازم رو نداشته و ما کارخونه ای نداریم مثل نوکیا که 150سال تولید کنه

ما سینمایی نداریم که قبل از انفلاب و بعد از انفلاب رو بهم پیونده بده و از دخایر معنوی اون استفاده کنه

ما تو هیچ رمینه ای که در حال حاضر ایران باشه و مهم باشه نداره که بشه گفت

انباشت تجربه و انباشت دانش داریم و ما 150سال قبله

ازبس کشور این رفته اون اومده

اینکه اومده سعی کرده تمام اثار گذشته رو پاک کنه و انباشت تجربه ای نداشتیم

بعضی ها به این فکر دامن میزنن

فکر میکن این بره اون بیاد اونیکی بهتر از این هست

تا وقتی بستر اینکونه هست و رمینه کسب تجربه و رفع نواقص گذشته فراهم نباشه

اش همین اش و اوضاع همینه

ما باید شروع کنیم

به اینکه اگر کسی در کشور کاری میکنه مورد احترام باشه و بشه گفت

ما برای رفع نواقص اون اومدیم و از اون هم کمک بخواهیم

نمیشه این ریس جمهور بیاد تمام دوره قبل رو بریزه بیرون و افراد جدیدی بیاره

توی هند معاون وریر رو کسی نمیتونه تغییر بده

فقط ورزاه تغییر میکنن

ما دنبال این هستیم تو 50سال

2تاسیستم

رو تجربه کنیم

یکبار باید بشینیم و فکر کنیم دنبال چی هستیم

چی میخواهیم تو این عالم و سرزمین

هدف و برنامه امون چیه

چه امورش و تربیتی باید داشته باشیم تا به اون برسیم

ولی چون راحتتر هست و همه هم میتونن مشارکت کنن

فوری میگم

این بره و اون بیاد

این بره اون بیاد یعنی منو نوعی یک روز میرم رای میدم و یا یک روز میریزم تو خیابون و حاکمیت رو تغییر میدم و

باقیش رو ریس جمهور و حاکمیت چطور پیش ببره

معلومه رشدی نخواهیم کرد معلوم نمیخوام از اشتباهات درس بگیریم

معلومه میخوام دیگران رو حدف کنیم

دموکراسی و توسعه و دولت مدرن هم در یک فضای با ثبات بوجود میاد نه تو بستر ایند و روند

////////////////

دین نهادی هست که به رندگی انسانهای عادی معنا میده

و این معنا دهی برای امروز و دیرور نیست با خود انسان بوجود اومده و خواهد ماند

دین حداکثری و غیره هم امر تشکیکی هسیتن و نمیشه گفت حدش اینکه و مرزش اینکه

با تغییراتی تو تفکر ما ایجاد میشه اون حد کم و ریاد میشه

ما اگر 50سال قبل بودیم و این دینداری فعلی رو میدیم میگفتم حداقلی که چه عرض کنم

خود بی دینی هست

تغییرات اجتماعی به راحتی شکل نمیگیرن و رمان میبره

نظر

• احمدخان
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 2032

نوام جان
                میشه مختصر و مفید بفرمایئد. تو این اوضاع حوصله نیست.

نظر

• Abad
                  عضو فعال
                  • Nov 2015
                  • 7515

در اصل توسط احمدخان پست شده است View Post
                  آباد جان
                  پیش بینی شما از آینده بورس و مملکت چیست ؟
                  کسی از گل آقا خبری نداره ؟ منتظر تحلیل های خوبش در این مقطع هستیم . احتمالا از بورس رفته سراغ ارز و سکه .
                  با سلام ، بنده با گل آقای بورسی آشنایی ندارم ایشان کجا نظر می دادن ؟
                  من فکر می کنم بازار به سمت سهم های کوچکتر حرکت کند ( به دلیل ریسک سیستماتیک ) ، گروه قندی و برخی سهمای ساختمانی و برخی تک سهم ها ( مانند پلوله ) کم کم می تواند مورد اقبال بازار باشد . بعد از این ورود به طلا و ارز ( در کوتاه مدت ) ریسک بیشتری خواهد داشت . ولی در میان مدت طلا در ایران باعث حفظ ارزش پول خواهد بود.

مهمترین احتمال آسیب در کشور ، داخلی است ، احتمال توافق با ترامپ با توجه به انتخابات پیش روی در آمریکا وجود دارد. قطعا کشور در شرایط حساسی است من فکر می کنم هم در ایران و هم در آمریکا نیاز به توافق جدید بالا باشد. ترامپ در حال تلاش برای تقویت دراز مدت دلار است.
                  Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                  تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• احمدخان
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 2032

تشکر .ممنون از تحلیل مفیدتان.

نظر

• FARIBORZ NAEL
                      ستاره دار(2)
                      • Jan 2015
                      • 1837

اگر بخاهیم نتیجه گیری کنیم اینطوری میشه
                      جمهوری اسلامی زیر بار حرف اروپا هم نمیره!چون بعدش معلوم نیست چی پیش بکشن؟؟
                      حقوق بشر؟؟
                      آزادی های اجتماعی؟
                      تا همینطور بره برسه به رفراندوم مجدد!!!که اونم معلومه نتیجه چی هست
                      پس اگر زیر بار نرود احتمال زیاد اروپا از امریکا پیروی میکنه و تحریم نفتی و بانکی وضع میشه(این میشه قدم اول)
                      حالت دوم:
                      جمهوری اسلامی همینطور منفعل میماند و هیچ کاری نمیکنه،از برجام خارج نمیشه و منفعتی هم از برجام نصیبش نمیشه(عاقلانه ترین کاری که جمهوری اسلامی میتونه انجام بده)
                      همه وعده هایی هم که به مردم دادن میزنن زیرش(نه غنی سازی میکنن و نه برنامه موشکی)
                      .
                      بعد آمریکا قدم بعدی را برمی دارد،یعنی اعمال تحریم های قبل برجام،چون ترامپ همین وعده را داده و 6 ماه دیگه عملی میکنه

خلاصه در هر دو حالت اوضاع زیاد جالب نیست

محتمل ترین گزینه حمله هوایی توسط خود امریکا به تاسیسات غنی سازی و نیروگاه بوشهر هست(اگر غنی سازی شروع بشه)

نظر

• ایرج سابق
                        عضو فعال
                        • Oct 2015
                        • 7434

حقوق بشر؟؟
                        آزادی های اجتماعی؟
                        پس اگر زیر بار نرود احتمال زیاد اروپا از امریکا پیروی میکنه و تحریم نفتی و بانکی وضع میشه(این میشه قدم اول)
                        حالت دوم:
                        جمهوری اسلامی همینطور منفعل میماند و هیچ کاری نمیکنه،از برجام خارج نمیشه و منفعتی هم از برجام نصیبش نمیشه(عاقلانه ترین کاری که جمهوری اسلامی میتونه انجام بده)
                        همه وعده هایی هم که به مردم دادن میزنن زیرش(نه غنی سازی میکنن و نه برنامه موشکی)
                        .
                        بعد آمریکا قدم بعدی را برمی دارد،یعنی اعمال تحریم های قبل برجام،چون ترامپ همین وعده را داده و 6 ماه دیگه عملی میکنه

محتمل ترین گزینه حمله هوایی توسط خود امریکا به تاسیسات غنی سازی و نیروگاه بوشهر هست(اگر غنی سازی شروع بشه)
                        من از امریکا و اروپا حمایت نمیکنه و نمیگویم باید تکه کرد بر امریکا

باید 10 سال پیش فکر اینجا را میکردند

اقتصاد ایران واقعیته بسیار ضعیفه

اگر نفت تحریم بشه

پتروشیمی تحریم بشه و همراه تحریم بانک مرکزی و صنایع های دیگه شما بگو چطور میخواهند حقوق کارمندان را بدهند با کدام درامد میخواهند اقتصاد کشور را اداره کنند

در رفراندم چه نظری داده میشه

مقاومت مقاومت

یا توافق

مگر میشه با شکم خالی و فقر بدبختی مقاومت کرد باید 10 سال پیش به فکر ربا خواری بانکها بودند

باید 10 سال پیش به فکر اقتصاد سالم بودند نه حالا که هیچ راهی ندارند جز حرف

مگر یادمان رفته تحریم های فلج کننده سالهای 91 الی 92
                        بله خوب حرف زدن راحته ولی در عمل خیلی شرایط فرقی میکنه
                        بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• FARIBORZ NAEL
                          ستاره دار(2)
                          • Jan 2015
                          • 1837

یک واقعیتی هست،به قول امیر کبیر نمیشه با کشوری که 1000 برابر ما درآمد داره از سر جنگ درآمد
                          امریکا 31 %تولید ناخالص جهان را دارد
                          چین 12%تولید ناخالص جهان را دارد(هر دو کشور مبتنی بر تولید و ارزش افزوده بر مواد خام)
                          ایران کمتر از 1%تولید ناخالص جهان را دارد اونم از طریق فروش نفت خام
                          .
                          .
                          پس امریکا دست بالا را داره و به نظر من نیاز به توافق با ایران را نداره،من نمیدونم چرا آباد میگه هر دو کشور نیاز به توافق جدید دارند؟؟؟!!
                          یا امریکا نظرش را به جمهوری اسلامی تحمیل میکنه
                          یا ما مردم عادی زیر فشار له میشویم
                          من گزینه دیگه ای پیش رو نمیبینم؟!

نظر

• ایرج سابق
                            عضو فعال
                            • Oct 2015
                            • 7434

۱۳۹۷/۰۲/۲۱ :: ۱۶:۲۴

پیشنهاد
                            پاریس برای مقابله با اقدامات تنبیهی آمریکا علیه شرکتهای اروپایی

وزیر دارایی فرانسه خواستار موضع محکم اروپا در برابر آمریکا در زمینه خروج این کشور از توافق هسته‌ای با ایران شد و گفت که اروپا باید منافع خود را در نظر بگیرد و مانند رعایای آمریکا اقدام نکند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، فرانسه اعلام کرد که در پی خروج آمریکا از توافق هسته‌ای با ایران (برجام)، تصمیم دارد تا به تهدید به تحریم‌ آمریکا علیه ایران با در نظر گرفتن منافع شرکت‌هایی که با ایران همکاری می‌کنند، اعتراض کند.

بنابر گزارش خبرگزاری رویترز، «برونو لومر» وزیر دارایی فرانسه امروز جمعه اعلام کرد که دولت این کشور به دنبال دریافت مدت‌ زمان طولانی‌تر از آمریکا برای شرکت‌هایی مانند رنو و توتال است. وی در عین حال تاکید کرد که حاکمیت اتحادیه اروپا در درازمدت باید ارتقا یابد.

وزیر دارایی فرانسه گفت: «کشورهای اروپایی باید موضع محکم تری علیه دولت آمریکا با توجه به اقدام این کشور در زمینه توافق هسته‌ای اتخاذ کنند و به بندگان آمریکا تبدیل نشوند.»
                            وی افزود: «آیا ما می‌خواهیم در حالی که سر مان را به زیر انداخته‌ایم ، فرمانبردار آمریکا باشیم یا می‌خواهیم بگوییم که منفعت اقتصادی داریم و همچنان به تجارت با ایران ادامه خواهیم داد.»

لومر گفت: «اکنون زمان آن فرا رسیده که شرکت‌های اروپایی چشم‌های خود را باز کنند. اروپا نیازمند ساختار مالی جدیدی است که از آمریکا مستقل باشد.»

وی همچنین خواستار تشکیل یک سازمان اروپایی مشابه وزارت دادگستری آمریکا، برای مقابله با اقداماتی که واشنگتن علیه فعالیتهای تجاری شرکتهای خارجی اتخاذ میکند، شد.
                            این مقام فرانسوی در جریان تماس تلفنی با «استفان منوچین» وزیر خزانه‌داری آمریکا از وی خواسته است که برای شماری از شرکت‌های فرانسوی مدت زمان بیشتری در نظر بگیرد و یا اینکه در مورد آنها استثنا قائل شود.

ترامپ سه‌شنبه شب با وجود مخالفت طرف‌های اروپایی امضاکننده توافق هسته‌ای با ایران اعلام کرد که آمریکا از توافق هسته‌ای خارج می‌شود. این اقدام واکنش‌های انتقادی فراوانی را به دنبال داشت و به غیر از رژیم صهیونیستی و چند کشور عربی، هیچ کشور دیگری در جامعه جهانی از این اقدام استقبال نکرد.
                            انتهای‌پیام/م
                            بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• نوام چامسکی
                              عضو فعال
                              • Apr 2014
                              • 3369

حقوق بشر؟؟
                              آزادی های اجتماعی؟
                              حالت دوم:
                              .

دوست عریر

امریکا بوشهر و فردو رو بزنه که چی بشه

ایران بمب اتم نداشته باشه

بیشتر از اینکه نیست

یا اینکه میخواد

مثل عراق و افغانستان حمله کنه و نیرو پیدا کنه

هیچ کدوم از این موارد دلیل بر فروپاشی نظام و تغییر در اون نمیشه

نتیجه اون فروپاشی ایران هست

این دولت ترامپ هر روز رودی جولیانی رو با منافقین دعوت میکنه و کنفرانس میذاره

هیچ درکی از شرایط ایران ندارن

ملت ایران ریر سلطه اونها نمیره . و نمیشه با زور یک عده ای حاکم کرد

امریکا هیچ درکی از اوضاع داخلی ایران نداره

فارغ از منفور بودن منافقین

اصلا اونها یک پای اسلام سیاسی هستن که امریکا خواهان روده شدن خاورمیانه از اونها هست

همین خط رو تو غربستان دارن با بن سلمان پیش میبرن

گیریم ایران رو هم مثل عراق تصرف کردن

بعدش چطور میخوان حفظ کنن

///////////////

اینکه ما همه چیر رو بدیم هم امریکا ول نمیکنه و در نهایت منجر به چنگ خواهد شد

اونها در نگاه کلان

اصلا نمیخوان یک کشور با این ابعاد در خاورمیانه باشه و هدف نهایی اون

تیکه تیکه کردن ایران هست

کافی حاکمیت رو تصعیف کنن و به تمام قومیتها اسلحه بدن و ایدلوری

اونوقت میشه 20 تا کشور درست کنن که همیشه با کینه های تاریخی با هم بچنگنن و اونها هم تو سر این 20 بزنن

امنیت اسراییل رو حفظ کنن

/////////////

ما بنظر شما چون میخوان مما رو بکشن

خودمون به استقبال کشته شدن بریم

اینکه میگی افرادی له میشن

معلومه میشن

ولی با حمله امریکا فکر میکنی اون افراد خوشبخت میشن

کدوم کشور هست که ظرفیت پذیذش اینمه ادم رو داشته باشه

ترکیه در مرر مشترک با ایران

داره دیوار میکشه و کل این مردم در همین جعرافیا خواهند بود

من ترجیج میدم

تو میدون جنگ با متجاوز بمیریم

تا تو خونه ام از گرسنه گی بمیرم

///////////////
                              متوهمانه اندیشیدن

میشه اوضاع سوریه و عراق و لیبی

امریکا میاد حاکمیت رو بدونه درد و خونریری تغییر میده و ازفرداش هم

نظارت استصوابی برداشته میشه و همه جا پر از مشارکت کنندگان سیاسی میشه و

مملکت هم گلستان

میمونه فقط

فوتبال بین تیم ملی رنان ایران و امریکا تو استادیوم ازادی

اینها توهم هست که داره به جامعه القا میشه

امریکا عراق رو تصرف کرد و ارتش رو تضعیف کرد

بعد داعش به 10هرار نفر شهر 4میلیونی موصل رو تصرف کرد در حالی که ارتش 80هرار تایی عراق داشت

اوضاع ما 100برابر ازعراق لیبی بدتر خواهد شد

ملتی که بدونه دشمن حارجی هم حاضره سر همدیگر رو بیخ تا بیخ ببره

یک عده ای شاه الهی داریم یک عده ای مارکسیت داریم یک عده ای اسلام گرا و یک عده ای منافق

همه دنبال انتقام از هم خواهند بود و با توجه به رسیدن به اون مقطع

همه همدیگر رو خواهند کشت بخاطر اینکه

بگن تو بوذی باعث این اوضاع شدی

کسی مسولیت قبول نخواهد کرد و کشت و کشتار و اوارگی و بدبختی و گرسنه گی فراگیر تر خواهد شد

////////////////

تو بدتر شرایط هم

اگر دولتی در ایران باشه

باز میتونه نیار های اولیه مردم رو تامین کنه

میمونه مباحث توسعه و رشد اقتصادی و غیره که

چندان موضوعیت نخواهد داشت تو اون مقطع

حاورمیانه و اروپا در اتش و خون خواهد سوحت

////////////////

تحت هر شرایطی با هر دیدگاه سیاسی

هر کس دنبال تضعیف دولت مرکری باشه

عملا قدم در راه فروپاشی ایران میذاره

ولو با تصمیماتی که میگیره مخالف باشیم

نظر

• احمدخان
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 2032

خود مردم از منافقین کینه شدیدی دارن و آنها را تیکه پاره میکنن چون ضربه شدید از بعد خرابکاری به شاه فقید زدند.

نظر

در حال کار...
                                X