در اصل توسط abdi پست شده است
View Post
حق بازی در کنار سهامداری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
سلام
تو این چند روز به این نتیجه رسیدم که اگر تو مدت باقی مونده حق ارین به قیمت دلخواه برسد (خدا شاهده حاضر به ضرر دوستان نیستم) و به نظر من زیر30 تومن خواهد رفت و به سهم ورود کنم و بانک ملت و کچادمو با ارینح تعویض کنم و به نظر من با پایان رسیدن زمان حقها و بسته شدن ان خود سهم رشد خواهد کرد و با اینکه بسیاری از دوستان خرید سهم را به حق در حال حاضر ترجیح میدهند اما به نظر شما علت خریدهای سنگین در این قیمتها چیست؟
ولی سهامداران عمده نیز بسیار مهم هستند که در این بانک سهامداران حقیقی خودنمایی میکنند(مثبت) و بر عکس انچه بیشتر افراد فکر میکنند سهامداران عمده حقیقی بانکها معمولن و همیشه و همیشه از سهامداران وفادار بانکها هستندو هیچ وقت به فکر فروش سهم چه بصورت خرد یا بلوکی نیستند (بانک کار افرین نمونه یک بانک موفق و تعدادی از سهامداران قدیمی ان را از نزدیک میشناسم)
به نظر من اگر بانکی سهامداران عمده ان از افراد حقیقی باشد تا حقوقی نوسان ان کمتر ولی پیشرفت و رشد ان مستمر و در بیشتر مواقع تمامی انها با هم هماهنگ هستند
به نظر من چرا در حال حاضر با اینکه حق همچنان منفی میشود باز هم تعداد معاملات ان بالا میباشد ؟ چون همگی با هم هماهنگ هستند و در ضمن مثل ما هم احتیاج به نقدینگی ندارند تا روی سهم مانور بدهند
از انجایی که خبر بسیار بسیار موثق دارم که گروه بهمن به درو دیوار میزند تا سهم رو به هر نحوی جمع کند و جمع هم میکند و بسیار خبر های دیگری
که در اولین فرصت ادامه خواهم داد.....
نظر
-
در اصل توسط Hossein4000 پست شده است View Postسلام
تو این چند روز به این نتیجه رسیدم که اگر تو مدت باقی مونده حق ارین به قیمت دلخواه برسد (خدا شاهده حاضر به ضرر دوستان نیستم) و به نظر من زیر30 تومن خواهد رفت و به سهم ورود کنم و بانک ملت و کچادمو با ارینح تعویض کنم و به نظر من با پایان رسیدن زمان حقها و بسته شدن ان خود سهم رشد خواهد کرد و با اینکه بسیاری از دوستان خرید سهم را به حق در حال حاضر ترجیح میدهند اما به نظر شما علت خریدهای سنگین در این قیمتها چیست؟
ولی سهامداران عمده نیز بسیار مهم هستند که در این بانک سهامداران حقیقی خودنمایی میکنند(مثبت) و بر عکس انچه بیشتر افراد فکر میکنند سهامداران عمده حقیقی بانکها معمولن و همیشه و همیشه از سهامداران وفادار بانکها هستندو هیچ وقت به فکر فروش سهم چه بصورت خرد یا بلوکی نیستند (بانک کار افرین نمونه یک بانک موفق و تعدادی از سهامداران قدیمی ان را از نزدیک میشناسم)
به نظر من اگر بانکی سهامداران عمده ان از افراد حقیقی باشد تا حقوقی نوسان ان کمتر ولی پیشرفت و رشد ان مستمر و در بیشتر مواقع تمامی انها با هم هماهنگ هستند
به نظر من چرا در حال حاضر با اینکه حق همچنان منفی میشود باز هم تعداد معاملات ان بالا میباشد ؟ چون همگی با هم هماهنگ هستند و در ضمن مثل ما هم احتیاج به نقدینگی ندارند تا روی سهم مانور بدهند
از انجایی که خبر بسیار بسیار موثق دارم که گروه بهمن به درو دیوار میزند تا سهم رو به هر نحوی جمع کند و جمع هم میکند و بسیار خبر های دیگری
که در اولین فرصت ادامه خواهم داد.....
نظر
-
سلام بر همگی عزیزان:
برای قیمت حقهای استفاده نشده 3 سناریو وجود دارد که هر سناریو بدیهی است که با توجه به قیمت سهم در روز حراج حق تقدم ها اتفاق می افتد:
سناریو اول: این حالت بهترین حالت می باشد که در آن قیمت سهم حدودا بیشتر از 150 تومان باشد که مسلما قیمت حقهای استفاده نشده بالاتر از 40 تومان خواهد بود و در این حالت ریسک آنچنانی متحمل نشده ایم.
سناریو دوم:این سناریو بیشترین احتمال تحقق را دارد که قیمت سهم در روز حراج همین حوالی باشد و بالطبع قیمت حق تقدم استفاده نشده بین 30-40 خواهد بود و شما در این مدت پولتان خوابیده است
سناریو سوم:قیمتهای سهم در روز حراج به قیمتهای 110-120 برسد که بدترین حالت ممکن است و شما زیان کرده اید =خواب پول + کاهش قیمت
اما اگر حالت سوم اتفاق افتاد چه کار کنیم؟
همان روز ما به تعداد حق تقدمهایی که داریم خرید می کنیم ولی باید بدانید که در آن روز همزمان با قیمت حق تقدم باید 100 تومان را هم به حساب کارگزاری واریز کنید!
در کل به نظر بنده سرمایه گذاری در حق آرین با این قیمتها منطقی است و ارزش ریسک کردن را دارد البته نهایتا 20 تا 30 درصد سبد و موجودی!
پس ما حقهایی را که خریده ایم به استفاده نشده تبدیل خواهیم کرد چون در این حالت 100 تومان را نمی ریزم و چند ماه صبر کنیم تا تبدیل به سهم شود
نظر
-
در اصل توسط بروکر001 پست شده است View Postسلام بر همگی عزیزان:
برای قیمت حقهای استفاده نشده 3 سناریو وجود دارد که هر سناریو بدیهی است که با توجه به قیمت سهم در روز حراج حق تقدم ها اتفاق می افتد:
سناریو اول: این حالت بهترین حالت می باشد که در آن قیمت سهم حدودا بیشتر از 150 تومان باشد که مسلما قیمت حقهای استفاده نشده بالاتر از 40 تومان خواهد بود و در این حالت ریسک آنچنانی متحمل نشده ایم.
سناریو دوم:این سناریو بیشترین احتمال تحقق را دارد که قیمت سهم در روز حراج همین حوالی باشد و بالطبع قیمت حق تقدم استفاده نشده بین 30-40 خواهد بود و شما در این مدت پولتان خوابیده است
سناریو سوم:قیمتهای سهم در روز حراج به قیمتهای 110-120 برسد که بدترین حالت ممکن است و شما زیان کرده اید =خواب پول + کاهش قیمت
اما اگر حالت سوم اتفاق افتاد چه کار کنیم؟
همان روز ما به تعداد حق تقدمهایی که داریم خرید می کنیم ولی باید بدانید که در آن روز همزمان با قیمت حق تقدم باید 100 تومان را هم به حساب کارگزاری واریز کنید!
در کل به نظر بنده سرمایه گذاری در حق آرین با این قیمتها منطقی است و ارزش ریسک کردن را دارد البته نهایتا 20 تا 30 درصد سبد و موجودی!
پس ما حقهایی را که خریده ایم به استفاده نشده تبدیل خواهیم کرد چون در این حالت 100 تومان را نمی ریزم و چند ماه صبر کنیم تا تبدیل به سهم شود
در ابتدا از اینکه نقل ارین در تاپیک بنده مشارکت شما بزرگان را در این تاپیک فراهم کرده بسیار خوشحالم
از انجا که شما مخلص کلام را گفتید به همان نتیجه رسیدید که بنده فصد داشتم بعد از 7 تیر ان را عنوان کنم
ولی بحثم را تا فردا شب جمع میکنم
فقط خریدار حق ارین با دید 4 تا 5 ماهه محاله ضرر کنه
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postخوب حالا دو تا بحث داریم
دعوای فروشنده و خریدار
گروهی که از روز اول این بانک را پذیره نویسی کرده اند که در هر قیمتی کهسهم باشد انها در سودند
اما گروه دوم کسانی هستند که از قیمتهای بالا خریدار بودخ اند تا 140
طبیعیه که این گروه در هر قیمتی خرید کرده باشند الان در حال دیدن اب شدن سرمایه خود هستند
در غالب سهامداران بالای 1 درصدی که نگاه میکنیم عموما هیچ خریدی از بازار نداشته اند (در خود سهم)
اما در نماد حق تقدم این امر قابل رویت نیست
این یعنی همه سهامداران که در غالب یک یا چند مجموعه هستند سهم را برای بلند مدت و یا کرسی خرید نموده اند
که گاها شاهد جابجایی سهم بین سهامدار حقیقی و شرکت وابسته بو ده ایم
ما دو تا بحث داریم اول افزایش سرمایه بعدی سهم که طبیعتا تا قبل از ثبت اولی مقدور نمیشه
پس سهامدار که حق را بخره برای سهم کردنش در هر زمان انگیزه داره این اون اشتیاقه خریدیه که نمیذاره حق صف فروش بمونه
بحث دوم بحث مدیریت یا جمع کردن سهامه
در این بابت خرید حق برای شرکت حقوقی بسیار راحتره
چرا که حجم میتونه خرید کنه
تاثیر روی بازار سهم نداره
و....و.....
خو ب شما اگر حق را در هر قیمتی بخرید
اگر استفاده نشده بالا قیمت بخوره شما سود میکنید
اگر پایین قیمت بخوره از استفاده نشده روز اول میخرید و پول را میریزید
اگر تو این مدت سهم موسان بده (خود سهم)
با پولی که تو دستتونه نوسان میگیرید
در اخر شما سهامدار شرکتی شده اید که در بلند مدت مجبوره رشد کنه به چنددلیل..........
نظر
-
یک فرضیه
داشتم امار معاملات را نگاه میکردم دیدم اگر شرکت همون جوری که باب شده تمدید مهلت کنه چی میشه؟
نکنه یک سری خبر دارند که نمیزارند حق بیاد پایین اگر قراره افت کنه بهتر نیست یک صف 10 میلیونی فروش براش بچینند 2 روز برش نداره تا بیاد روی 30 تومن؟
جدا چرا نمیذارند درست حسابی پایین بیاد؟
این سوال هاست که جوابش میتونه کمکتون کنه
خوب بحث ارین و حقش را هم جمع کردیم
الان 4 روز کاری دیگه داره ببینیم چی پیش میاد
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postیک فرضیه
داشتم امار معاملات را نگاه میکردم دیدم اگر شرکت همون جوری که باب شده تمدید مهلت کنه چی میشه؟
نکنه یک سری خبر دارند که نمیزارند حق بیاد پایین اگر قراره افت کنه بهتر نیست یک صف 10 میلیونی فروش براش بچینند 2 روز برش نداره تا بیاد روی 30 تومن؟
جدا چرا نمیذارند درست حسابی پایین بیاد؟
این سوال هاست که جوابش میتونه کمکتون کنه
خوب بحث ارین و حقش را هم جمع کردیم
الان 4 روز کاری دیگه داره ببینیم چی پیش میاد
من هم خیلی رو این حق تقدم زوم هستم
اما چون دیروز اردر خرید 10 میلی گذاشتن زیرش ادر خریدم رو کنسل کردم
تفکرم این بود کسی که میخواهد چیزی رو جمع کنه هیچ وقت اردر اینجوری نمیذاره زیر حق تقدم
این اردر دکوری بود و احتمالا پول نداشتن که خودشون جمع کنن خواستن بازار جمع کنه و گرنه میومدن اردر مخفی میزاشتن و همون روز کل بازار رو جارو میکردن
یک دلیل دیگه هم هست که هم میتونه مثبت باشه هم منفی
شنیدم خود کارمند های شرکت عدد های نجومی خرید کردن
بعید میدونم یه کارمند بتونه مبلغ رو واریز کنه و همه نقشه کشیدن بزارند استفاده نشده
مثلا کارمندی که ورداشت 800000 هزارتا برداشته چه جوری میتونه 80 ملیون پول واریز کنه !!!!!آخرین ویرایش توسط شانس؛ 2011/06/23, 22:24.[B]تو دنیای من هنوز [COLOR="#FF0000"]تابستون کوتاه[/COLOR] و [COLOR="#FF0000"]زمین صاف[/COLOR][/B]
نظر
-
در اصل توسط شانس پست شده است View Postسلام جناب باربد خیلی استفاده کردم
من هم خیلی رو این حق تقدم زوم هستم
اما چون دیروز اردر خرید 10 میلی گذاشتن زیرش ادر خریدم رو کنسل کردم
تفکرم این بود کسی که میخواهد چیزی رو جمع کنه هیچ وقت اردر اینجوری نمیذاره زیر حق تقدم
این اردر دکوری بود و احتمالا پول نداشتن که خودشون جمع کنن خواستن بازار جمع کنه و گرنه میومدن اردر مخفی میزاشتن و همون روز کل بازار رو جارو میکردن
یک دلیل دیگه هم هست که هم میتونه مثبت باشه هم منفی
شنیدم خود کارمند های شرکت عدد های نجومی خرید کردن
بعید میدونم یه کارمند بتونه مبلغ رو واریز کنه و همه نقشه کشیدن بزارند استفاده نشده
مثلا کارمندی که ورداشت 800000 هزارتا برداشته چه جوری میتونه 80 ملیون پول واریز کنه !!!!!
من از خرید کارمندان و صحت ان خبری ندارم
اما یک چیزی برام خیلی جالبه
میدونید رییس هیت مدیره این بانک کیه؟
اقای علیرضای رحمانی
خوب حالا میدونید این اقا کیه؟
قبلا عضوهیت مدیره شرکت بازرگانی پتروشیمی و گروه اقتصاد سابین بوده
حالا به اسامی این دو شرکت نگاه کنید و لیست سهامدارای بالای 1 درصد را نیز مروری نمایید
این زیر مجموعه عموما با هم هستند و خودشان میدانند جه سهمی دارند و سال بعد چند می شود که اگر غیر این بود سرمایه چند میلیاردی را برای خرید بانکی که هنوز تاسیس نشده راکد نمی گذاشتند
نظر
-
سلام باربدجان خوبي شما؟
امروزفرصتي شد وموفق شدم تاپيك تونو كامل بخونم بابا ايول داري مرحبا وصد احسنت عالي بود بينهايت استفاده كرديم
خسته نباشيييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييي يييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييي ييييييييييييييد
عبادت بجز خدمت خلق نيست به تسبيح وسجاده.............
من فكرميكنم اگه موضوع خريدكارمندان صحت داشته باشه كارمند جماعت باتوجه به توان ماليشون بيشتردنبال امتيازگيريند تاسرمايه گزاري توچهارروزباقيمونده فرصت خروج باسودامكانپذيرنيست .احتمالامعامله استفاده نشدهها رو (اوپن)باقيمت بالا نظاره گرخواهيم بودزنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postارین خودش داره روی 133 معامله میشه
اما حقش روی 37 تومن بسته شده اونم با حجم بالا
واقعا مشکوک میزنه
کی بفروشیم؟
یه تحلیلی بزار ببینیم شاید از فرشش پشیمون شدم شاید فردا بفروشم برا حق مپنایا ارین.
نظرت چیه؟من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.
نظر
نظر