در اصل توسط hiva پست شده است
مشاهده پست
حق بازی در کنار سهامداری
جمع کردن
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
اینو نمیدونم چرا از قلم انداختمدر اصل توسط حامد پست شده است مشاهده پستباربدجان درمورد وليزح نظرخاصي نداريد؟
باید بررسی کنم خدمت میرسم
نظر
-
با اجازه باربد عزيزدر اصل توسط farhad۶۱ پست شده است مشاهده پستباربد جا قیمت حق فسرب داره به مقاومت اولیه ایی که گفتی نزدیک میشه (۱۹۰) در حال حاضر هم ۱۸۱ هست به نظرت با همین شیب رشد میکنه؟
هدفش ۲۰۰ تا ۲۱۲ تومانه، شروع به فروش از محدوده ۱۹۰ كار عاقلانه اي به نظر ميرسه
گرچه هنوز ممكنه از همين جاها يه افت ديگه هم داشته باشيم و بعد دوباره صعود. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
ضمن تشکر از اقا محمود عزیزدر اصل توسط farhad۶۱ پست شده است مشاهده پستباربد جا قیمت حق فسرب داره به مقاومت اولیه ایی که گفتی نزدیک میشه (۱۹۰) در حال حاضر هم ۱۸۱ هست به نظرت با همین شیب رشد میکنه؟
دوستان من تارگتها رو قبلا گفتم
همه چیز دست به دست داده تا این حق ما رو مثل بقیه پیشنهادا رو سفید کنه
من حجم بالایی از حق را دارم
وطبیعتا باید به هنگام خارج بشم
من بین ۱۹۰ تا ۲۰۰ خارج میشم
اما این دلیل نمیشه حق به ۲۱۲ نرسه
اما در کل از ۱۳۵(میانگین جدیدم)
تا ۱۹۰ سود قابل قبولی داده
نظر
-
ممنون جناب باربد منم كگل رو گرفتم و تا حالا كه خوب بود حق فسربم خوب بود اميدوارم فملي هم فردا خوب باز بشه و خوب رشد كنه و همه پر سود باشنددر اصل توسط باربد پست شده است مشاهده پستخوب قول دوتا عیدی داده بودم اولیش کگل و حقش بود که خود کگل تا الان ۱۰ درصد بعد مجمع داده بازم میده حقشم به وقتش خدمت میرسیم
اما دومیش فملی و حق
خود سهم تو محدوده ۵۰۰ فردا برای خرید و یک رشد خوب از دید ناقص من جذابه
حقشم بازی قشنگی داره به وقتش عرض میکنم
بازم ممنون از معرفي سهام هاي خوب
نظر
-
از انجایی که صبا در قیمتهای بالا حق ها را خالی کرد فعلا بازی جالبی نداره مگر......در اصل توسط سپه پست شده است مشاهده پستاساتید
این بترانسح چه جوریه؟ برا ورود کی خوبه
نظر
-
اگر چه حدود یک ماه پیش چنین روزی را پیش بینی کرده بودمدر اصل توسط aminaran پست شده است مشاهده پستنظرتون در مورد حق وساپا وآينده خود سهم چيه ؟
اما خرید خود سهم را به مراتب بهتر میدونم با دید میان مدت
بخرید
مجمع برید
نگهداری کنید
البته اگر قصد ورود دارید
نظر
-
باربد جان تا جایی که خبر دارم فملی حق نداره!! از انباشته مگه نبود؟ اگر اشتباه میکنم بفرماییددر اصل توسط باربد پست شده است مشاهده پستخوب قول دوتا عیدی داده بودم اولیش کگل و حقش بود که خود کگل تا الان ۱۰ درصد بعد مجمع داده بازم میده حقشم به وقتش خدمت میرسیم
اما دومیش فملی و حق
خود سهم تو محدوده ۵۰۰ فردا برای خرید و یک رشد خوب از دید ناقص من جذابه
حقشم بازی قشنگی داره به وقتش عرض میکنمبه جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
منم همین فکر را میکنمدر اصل توسط امپراتور۷ پست شده است مشاهده پستباربد جان تا جایی که خبر دارم فملی حق نداره!! از انباشته مگه نبود؟ اگر اشتباه میکنم بفرمایید
اما نوشته مطالبات و اورده
اینه که منو قلقلک میده
از طرف قیمت تیوریکش به سهمهای حق دار می خورد
اینجا هم نوشته اورده و......
http://www.irbourse.com/newsFiles/FI...۱۳۹۰۰۴۱۴_n.pdf
نظر

نظر