در اصل توسط تام آی پست شده است
View Post
حق بازی در کنار سهامداری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postبازی حق ارین فردا یا پس فردا تمومه
خود سهم هدف خوبی را نشانه گرفته
این سهم نیز در 130 تا 135 خرید شد و پیشنهاد خرید شد
ممنون میشم راهنمایی کنیدفکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)
نظر
-
در اصل توسط farhad61 پست شده است View Postباربد جان من متوجه نشدم ، شما گفتین که هنوز 22 روز دیگه موندن تا مهلت حق تقدم بانک آرین تموم بشه و از طرفی فرمودین بازی این حق تا دو یا سه روز دیگه خلاصه . با توجه به درس هایی که اول همین تاپیک دادین و اختلاف قیمتی که الان بین حق و سهم وجود داره چطوره که حق رو ارزنده نمیدونید ( البته من این جور فکر میکنم) در قسمتی دیگه از صحبت هاتون هم گفتین خود سهم اهداف بالایی داره با توجه به جو مناسب گروه بانکی در حال حاضر فقط آرین هست که میشه بدون صف خرید. حالا با این تفاسیر خود سهم مناسب تره یا حق اون ( اگه بخاییم با دید کوتاه مدت بهش نگاه کنیم مثلا تا 20 یا 30 روز بعد از مهلت حق تقدم)
ممنون میشم راهنمایی کنید
حق ارین در غالب حق تقدم استفاده نشده است و در صورت خرید شما اجازه فروش را ندارید
شرکت اعلام نموده کارگزار عامل حداکثر فرصت داره یک ماه این 370 میلیون سهم را بفروشه
اما کارگزار میتونه زودتر هم این کار را انجام بده
بعد از اتمام حقها نماد بسته میشه و خرداران موظفند طی 24 ساعت پول 100 تومن اسمی هر حق را واریز کنند
پس حق ارین ارزش نوسانگیری ندارد
نظر
-
-
-
60 میل معامله دیح یه سیگنال قشنگ واسه معاملات مثبت فردا در این نماده;)وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
نظر