اول فسربح دوم وگردشح سوم ...؟
حق بازی در کنار سهامداری
جمع کردن
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
حق دی با ریسک بالا همراه شدهدر اصل توسط kavian۷۷ پست شده است مشاهده پستباسلام جناب باربدبرای فرداخریدحق دی رابهترمی بینیدیاخودسهم ؟البته قصدمن نوسانگیری است اگرمورددیگری درنظرداریدلطفابفرمایید. خیلی متشکرم
چرا که شما تازه می خواهید وارد شوید
فرصت کافی ندارید
این سهم در صورت تمدید ۵۰ درصد دیگه رشد میکنه
و در صورت عدم تمدید شاید ۵ تا ۱۰ درصد
من خودم امروز خریدم
از قبل هم داشتم
به معاملات شنبه بستگی داره شاید بفروشم شاید نگهدارم
نظر
-
در اینصورت تارگت ۸۰ درصدی و ۱۰۰ درصدی را هم میبینددر اصل توسط fm۲۰۰۶ پست شده است مشاهده پستگویا برگه تمدید حق تقدم گردشگری به بورس ارسال شده
امور سهام : ۲۲۶۳۰۳۴۱
نظر
-
احتمالا دو هفته بعد از فروش کامل صورت میگیره یعنی بعد از ثبتدر اصل توسط حامد پست شده است مشاهده پستباربدجان ازفروش ارينح توسط شركت وواريز بحساب سهامداران اطلاعي نداريد؟
نظر
-
باربد جان امروز دی ح اضاف کردم بنظرت تمدید میشه؟جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
احتمالش زیادهدر اصل توسط حمایت پست شده است مشاهده پستباربد جان امروز دی ح اضاف کردم بنظرت تمدید میشه؟
اما سود خودش را داده
من شاید فردا اگر منفی بود با خود سهم جابجاش کنم
نظر
-
خمحرکه از جمله افزایش سرمایه های با درصد بالا را دادهدر اصل توسط fm۲۰۰۶ پست شده است مشاهده پستیاربد جان حق خمحرکه تمدید شد نظرت در مورد خریدش چیه ؟
از روز اول تا اینجا هم حدود ۱۰۰درصد رشد کرده
کمی بازیش سخته
چون دقیقا اختلاف ۱۰۰ تومنی داره که این خوب نیست
اما اگر خود سهم حمایت بشه حقش شاید کمی دیگه رشد کنه
ا
نظر
-
باربد جان دی را چگونه دیدید و چرا چند روز صف فروش میشه اما جمع میشود راجب تعدیل منفیش که بعضی دوستان میگن نظرتون را بفرمایید با تشکر فراوان
نظر
-
دی تمدید نمیشه پای تلویزیون زیر نویس کرد که خانواده شهدا و .......تا ۲۹ مرداد بیشتر فرصت واریز ندارنوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر

نظر