حق بازی در کنار سهامداری

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تام آی
    عضو عادی
    • Jul 2011
    • 168

دوستان نظرشون در مورد عدم واریز حق تقدم دی چی هستش؟ من قصد دارم فردا ح دی رو بخرم اما پول واریزی 100 تومان رو ندارم! به نظرتون خود شرکت، کی این حق ها رو به فروش میرسونه؟ آیا میشه سودی از این راه کسب کرد؟ (با توجه به احتمال رشد حرکت سهم بانک دی!) بعد از عدم واریز پول حق، و فروخته شدن اون توسط شرکت، پولش به حسابم تو کارگزاری واریز میشه یا نه؟ ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند. چون اولین بار هستش که میخواهم این کار رو انجام بدم و اطلاعاتی در این موضوع خاص ندارم

نظر

• جعفرزاده
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 5833

دوست عزيز اگر ميتواني 2 ماه تحمل كني ان وقت 100 تومان را واريز نكن و به مزايده حقق تقدم برو كه حدودا 30 درصد سود كني . ومن ا...التوفيق

نظر

• ali2000
        كاربر فعال
        • Aug 2011
        • 175

در اصل توسط 6500400 پست شده است View Post
        دوست عزيز اگر ميتواني 2 ماه تحمل كني ان وقت 100 تومان را واريز نكن و به مزايده حقق تقدم برو كه حدودا 30 درصد سود كني . ومن ا...التوفيق
        ببخشيد اين 30 درصد سود چه جوري حساب كرديد!!!!
        اگر مثل حق تقدم استفاده نشده بانك آرين بشه كه بعد از دو ماه انتظار حتي ضرر هم خواهي كرد.
        ..........
        يك پيشنهاد دوستانه
        روزه شك دار نگير!! تا دو الي سه ماه آينده كه هيچ چيزي قطعي نيست و هر لحظه امكان دارد كه شركت حق استفاده نشده را به پايين ترين قيمت به حراج بگذارد، اين ريسك را قبول نكن. ( تجربه حق استفاده نشده بانك آرين را در نظر بگير كه چه ضررهايي به سهامداران آن زد)
        و از همه مهمتر بسته شدن نماد و 2 الي 3 ماه خواب سرمايه و دور ماندن از ساير فرصتهاي بازار و دلخوش بودن الكي و انتظار كاذب به اما و اگرهاي آينده........

نظر

• hamed89
          Banned
          • Jul 2025
          • 617

منم تا حالا سه تا سهم رو حقش رو نگه داشتم
          توی فروش حق های فروخته نشده تو هر سه تا سهم ضرر کردم
          دیگه هم همچین کاری نمیکنم!
          نخری بهتره

نظر

• ناظم
            عضو فعال
            • May 2011
            • 508

جناب باربد تعدادی حق بیمه البرز دارم تا16 شهریور فرصت واریز 100 تومان را دارم نمی دانم پول را واریز کنم یا خود شرکت برایم بفروشد الان هم قیمتش خیلی پایین آمده است اگر بفروشم ضرر زیادی مکنم لطفا راهنمایی کنید که کدام به نفع من است

نظر

• باربد
              Banned
              • Jul 2025
              • 3256

در اصل توسط ali2000 پست شده است View Post
              ببخشيد اين 30 درصد سود چه جوري حساب كرديد!!!!
              اگر مثل حق تقدم استفاده نشده بانك آرين بشه كه بعد از دو ماه انتظار حتي ضرر هم خواهي كرد.
              ..........
              يك پيشنهاد دوستانه
              روزه شك دار نگير!! تا دو الي سه ماه آينده كه هيچ چيزي قطعي نيست و هر لحظه امكان دارد كه شركت حق استفاده نشده را به پايين ترين قيمت به حراج بگذارد، اين ريسك را قبول نكن. ( تجربه حق استفاده نشده بانك آرين را در نظر بگير كه چه ضررهايي به سهامداران آن زد)
              و از همه مهمتر بسته شدن نماد و 2 الي 3 ماه خواب سرمايه و دور ماندن از ساير فرصتهاي بازار و دلخوش بودن الكي و انتظار كاذب به اما و اگرهاي آينده........
              به به علی اقا
              اقا حق ارین 35 بسته شد و بعد باز گشایی 34 عرضه شد
              یک زحمت میکشی چه ضرر هایی که گفتی را برای من محاسبه کنی

اما نکته دوم شما چه اون موقع 100 تومن را میریختی
              چه دو ماه با این 100 تومن معامله میکردی الان 34 میخریدی 100 تومن را میخریدی
              فرق خاصی نداشت
              نکته سوم در مورد حق دی این یکی را با شما موافقم که ریسک سهم بالای
              اما این دلیل نمیشه هم حق ها اینجوری باشند
              اما چون این حق برابر با پاییز عرضه میشه و معلوم نیست بازار چه شرایطی داشته باشه منم توصیه نمیکنم برید برای استفاده نشده
              البته اگر سود بده هم مشکلی پیش نمیاد
              من میگم ریسکش بالای

نظر

• باربد
                Banned
                • Jul 2025
                • 3256

در اصل توسط ناظم پست شده است View Post
                جناب باربد تعدادی حق بیمه البرز دارم تا16 شهریور فرصت واریز 100 تومان را دارم نمی دانم پول را واریز کنم یا خود شرکت برایم بفروشد الان هم قیمتش خیلی پایین آمده است اگر بفروشم ضرر زیادی مکنم لطفا راهنمایی کنید که کدام به نفع من است
                بازار فعلا به بیمه ای ها نظر خوبی نداره
                ولی ظرف زمانیشون داره پر میشه و باید یک حرکتی کنند
                هم میتونید پول را بریزید
                هم حق را بفروشید با سهم دیگر عوض کنید

نظر

• جعفرزاده
                  عضو فعال
                  • Dec 2010
                  • 5833

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
                  به به علی اقا

فرق خاصی نداشت
                  اما چون این حق برابر با پاییز عرضه میشه و معلوم نیست بازار چه شرایطی داشته باشه منم توصیه نمیکنم برید برای استفاده نشده
                  من میگم ریسکش بالای
                  بنده نيز با نظريه استاد باربد موافق هستم و حدودا همين مطالب را ميخواستم عرض كنم كه جناب باربد زحمتشان را كشيد . ومن ا...التوفيق

نظر

• ali2000
                    كاربر فعال
                    • Aug 2011
                    • 175

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
                    به به علی اقا

فرق خاصی نداشت
                    من میگم ریسکش بالای
                    سلام جناب باربد........ارادت داريم
                    همانطور كه شما بهتر ميدانيد خيلي ها حق آرين را حتي تا 100 تومان هم خريد داشتن و اگر فرض 35 تومان شما را در نظر بگيريم بعد از 2 الي 3 ماه شركت در قيمت 34 تومان به حراج گذاشت.
                    همين خواب سرمايه 2 الي 3 ماهه و دور ماندن از ساير فرصتهاي بازار ، بزرگترين ضرر و زيان است. بعد از اينهمه مدت صبر كنيم و بعد مثلا شركت، حق استفاده نشده را چند درصد پايين تر با ضرر و زيان به حراج گذارد.
                    در اين بازاري كه هر لحظه متغيير هاي سياسي و اقتصادي و تصميمات مسوولان شركتها و سازمان بورس تغيير ميكند؛ بهتر است به اما و اگرها و شايدهاي آينده اميدوار و دلخوش نباشيم.
                    در ضمن به نظرم حق تقدم بترانس هم چنين سرنوشتي خواهد داشت........

نظر

• باربد
                      Banned
                      • Jul 2025
                      • 3256

در اصل توسط ali2000 پست شده است View Post
                      سلام جناب باربد........ارادت داريم
                      همانطور كه شما بهتر ميدانيد خيلي ها حق آرين را حتي تا 100 تومان هم خريد داشتن و اگر فرض 35 تومان شما را در نظر بگيريم بعد از 2 الي 3 ماه شركت در قيمت 34 تومان به حراج گذاشت.
                      همين خواب سرمايه 2 الي 3 ماهه و دور ماندن از ساير فرصتهاي بازار ، بزرگترين ضرر و زيان است. بعد از اينهمه مدت صبر كنيم و بعد مثلا شركت، حق استفاده نشده را چند درصد پايين تر با ضرر و زيان به حراج گذارد.
                      در اين بازاري كه هر لحظه متغيير هاي سياسي و اقتصادي و تصميمات مسوولان شركتها و سازمان بورس تغيير ميكند؛ بهتر است به اما و اگرها و شايدهاي آينده اميدوار و دلخوش نباشيم.
                      در ضمن به نظرم حق تقدم بترانس هم چنين سرنوشتي خواهد داشت........
                      علی اقا سلام
                      اصولا کسی که حق را میخره باید فکر واریز پولشم باشه
                      منم منظورم سر اینه که این 100 تومن را بریزی یا نریزی
                      اصلا خریدن یا نخریدن بحث نیست
                      که بله حق ارین 100 خرید اصلا توجیه نداشته و ندارد

نظر

• محمد ساده
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 934

سلام دوستان
                        اینم یادگاری اینجا از من...ح دی...دو ماه بعد حدود100% بازده ای داده...
                        من خودم خریدمو استفاده نشده...عمل میکنم...تاریخ امروز...5/6/90..(امیدوارم اشتباه نکرده باشم)...البته ح بسته شده امروز...

نظر

• ashktorab
                          عضو عادی
                          • Jul 2011
                          • 116

سلام جناب باربد

امروز در یکی از پستها خواندم که 12 شهریور هیئت مدیره زامیاد تشکیل میشه تا افزایش سرمایه زامیاد را به تصویب برسانه
                          در صورت تصویب افزایش سرمایه معمولاً بعد از چه مدتی افزایش سرمایه اجرائی میشه؟
                          شرکت در افزایش سرمایه چه مزایائی را برای سهامداران دارد؟
                          از طرفی شنیدم شرکت در افزایش سرمایه در صورتی که بر روی سهام کوتاه مدت برنامه ریزی شده باشد، سهامدار ضرر می کند.
                          ممنون میشم ما رو هم از نظراتتان مستفیض نمائید.

نظر

• باربد
                            Banned
                            • Jul 2025
                            • 3256

در اصل توسط ashktorab پست شده است View Post
                            سلام جناب باربد

امروز در یکی از پستها خواندم که 12 شهریور هیئت مدیره زامیاد تشکیل میشه تا افزایش سرمایه زامیاد را به تصویب برسانه
                            در صورت تصویب افزایش سرمایه معمولاً بعد از چه مدتی افزایش سرمایه اجرائی میشه؟
                            شرکت در افزایش سرمایه چه مزایائی را برای سهامداران دارد؟
                            از طرفی شنیدم شرکت در افزایش سرمایه در صورتی که بر روی سهام کوتاه مدت برنامه ریزی شده باشد، سهامدار ضرر می کند.
                            ممنون میشم ما رو هم از نظراتتان مستفیض نمائید.
                            سلام از بنده

شرکتها عموما اگر مراحل اولیه مجوز افزایش سرمایه را انجام داده باشند و برای مجمع فوق العاده در خصوص تصمیم گیری در مورد افزایش سرمایه بسته شوند
                            عموما با اعمال این عمل باز گشایی میشوند
                            یعنی بر فرض اگر زامیاد 12 اردیبهشت برای این موضوع مجمع بره
                            بنا به درصد اعمال افزایش سرمایه و سود اعلامی سال 90 با سرمایه جدید باز گشایی میشه
                            پس این میتونه کمی سهم را بسته نگه داره
                            از طرفی اگر هم زمان تعدیل بده و باز بشه
                            شما در کوتاه مدت سود میبرید
                            اما اگر همان سود قبلی را اعلام کنه با یک قیمت تیوریک باز گشایی و باید منتظر مراحل و بازی های حق تقدم باشید
                            البته خود این دوران 2 ماهه هم فراز و نشیب خود را دارد
                            و نمی شود گفت سود یا ضرر نداره
                            اما عموما از مبلغ سهمی شما در روز بازگشایی کسر و بر تعداد حق تقدم شما اضافه میگردد که این موضوع در برخی سهمها برای سهامدار خوشایند نیست
                            من روی زامیاد تمرکز نداشتم
                            اما اگر احساس میکنید تعدیل در مجمع ندارد
                            من باشم دو روز قبل از مجمع خارج می شوم و اگر خوب بود روز باز گشایی دوباره وارد می شوم
                            در اینصورت اگر سهم صعودی باشد شما ریسک کمتری را کرده اید

البته بحث مفصل تر از این حرفهاست
                            اما در اقتضای زمانی به صورت اجمالی عرض کردم

نظر

• ali2000
                              كاربر فعال
                              • Aug 2011
                              • 175

در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Post
                              سلام دوستان
                              اینم یادگاری اینجا از من...ح دی...دو ماه بعد حدود100% بازده ای داده...
                              من خودم خریدمو استفاده نشده...عمل میکنم...تاریخ امروز...5/6/90..(امیدوارم اشتباه نکرده باشم)...البته ح بسته شده امروز...
                              با تمام احترامي كه براي پيش بيني شما قائل هستم، اما خدمت شما عرض كنم كه حق استفاده نشده بانك دي حداكثر حوالي قيمت 30 تومان و با تلورانس 5 درصد معامله خواهد شد.
                              با توجه به ارتباطي كه با حقوقي هاي فعال روي بانك دي و هئيت مديره آن دارم و همچنين مواردي كه از گفتن آن در سايت معذورم، حق استفاده نشده بانك دي خاطره تلخي براي سهامداران آن بر جاي خواهد گذاشت.
                              پي نوشت: آن روزي كه همه بر اسير تبليغات فرومهاي بورسي در حال خريد حق دي بودن، بنده در بالاترين قيمت فروختم و در تاپيك خريد و فروش هاي روزانه هم اعلام كردم.

نظر

• majid
                                عضو عادی
                                • Apr 2011
                                • 151

بارید جان سلام
                                این آرین بعد از اتمام حق های مصرف نشده نیز داره ناجور ریپ میزنه نظرتان چیست؟

نظر

در حال کار...
                                X