حق بازی در کنار سهامداری

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • paria
    عضو عادی
    • Apr 2011
    • 31

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
    دوست عزیز سلام
    اولا بنده خودم در 420 نگیم ارین خریدم
    در ثانی ارین 27 تومنی را بعید میدانم
    ثالثا دید شما برای سرمایه گذاری در این مود بسیاردخیل است(کوتاه مدت خریده اید بلند مدت و یا میان مدت)
    در اخر برض تمام صحبتها
    بنده همچنان بر رشد ارین پایبند بوده و هستم اما هر چه گشتم نظری بر صعود کوتاه مدت ندیدم که از طرف بنده درج شده باشد

در اخر اگر ارین در تاریخ 6 یا 7تیر ماه رقم 27 یا 30 را دید هم بنده و هم شما پله اخر را وارد می شویم
    دوست عزیز اینقدر عجول نباش
    روزی که به دوستان پیشنهاد خرید ارین را دادم در همان پست گفتم تا چند ماه سهامداری کنید
    الان هم میگم میانگینتان را روز اخر پایین بیار و صبوری کن
    سپاسگذارم جناب باربد.اعصابم آروم شد.من سهم رو برای نوسان خریده بودم ولی الان میان مدتی حاضرم با سهم بمونم ولی نمیتونم 100 تومن رو واریز کنم به جاش تصمیم گرفتم پله آخر رو روز آخر وارد بشم
    مخصوصا وقتی می بینم با چه حجمی دارن حق آرین رو جمع می کنن حرصم میاد با ضرر از سهم خارج بشم.پس 3 ماهی صبر می کنم
    ممنون و سپاسگذارم.فردا اگر شد حق فسرب هم برمی دارم
    موفق و پرسود باشید
    آخرین ویرایش توسط paria؛ 2011/06/19, 16:03.

نظر

• باربد
      Banned
      • Jul 2025
      • 3256

در اصل توسط paria پست شده است View Post
      سپاسگذارم جناب باربد.اعصابم آروم شد.من سهم رو برای نوسان خریده بودم ولی الان میان مدتی حاضرم با سهم بمونم ولی نمیتونم 100 تومن رو واریز کنم در عوض تصمیم گرفتم پله آخر رو روز آخر وارد بشم
      مخصوصا وقتی می بینم با چه حجمی دارن حق آرین رو جمع می کنن حرصم میاد با این همه ضرر از سهم خارج بشم.پس 3 ماهی صبر می کنم
      ممنون و سپاسگذارم.فردا اگر شد حق فسرب هم برمی دارم
      موفق و پرسود باشید
      افرین بر شما خواهر گلم
      سعی میکنم فاکتور های خرید حق را کم کم در این تاپیک عرض میکنم تا طعم شیرین نوسان را هم بچشید

نظر

• paria
        عضو عادی
        • Apr 2011
        • 31

ضمنا جناب باربد با عرض پوزش من مقداری هم حق غدیر با میانگین 315 دارم.اگر توصیتون در این مورد واریز 100 تومن باشه این یکی رو چون تعدادش کمه میتونم واریز کنم.البته تا نظر شما چی باشه.
        سپاسگذارم

نظر

• باربد
          Banned
          • Jul 2025
          • 3256

تعریف کلی حق تقذم عبارت است از امتیاز استفاده از سهام افزوده شده یک شرکت که شما این امتیاز رامیتوانید به مراحل زیر استفاده کنید
          یا قیمت اسمی سهم را ریخته و صاحب سهم می شوید
          و یا این امتیاز را به فرد ثالث به قیمت مورد توافق واگذار میکنید(همان چیزی که الان در خرید و فروش حق تقدم صورت میگرد)
          و یا حالت اخر اینکه شما بدون انجام دادن دو راه بالا عملا به شرکت اجازه میدهید امتیاز افزایش سرمایه شما را برایتان بفروشد (همان حق تقدم استفاد نشده)

حال در این بین اگر شما حق را از بازار بخرید شما همان شخص ثالث هستید که امتیاز را از دیگری خریده و بقیه مراحل که در پست های بعدی توضیح میدهم
          ولی اگر شما در مجمع فوق العاد سهادار رکت باشید در مقام اول قرار میگیرید
          این یک تعریف کلی بود
          ادامه دارد .......

نظر

• باربد
            Banned
            • Jul 2025
            • 3256

در روند کلی خرید حق تقدم(در نقش شخص ثالث) شما باید فاکتور های زیر را لحاظ کنید
            سهم در چه محدوده ای از صعود قرار دارد
            یا به قول تکنیکالیستها در چه موجی است
            دوم اینکه برنامه سهامدار عمده برای سهم چیست
            سوم اینکه ارزش ریسک سیستماتیک چقدر بالای

اگر شما سهمی را که در مرحله صعود است پیدا میکنی خرید حق این سهم در قیمت مطلوب یا کف قیمتی سهم یا همون محدوده میت سهم میتواند نوسانات جالبی بدهد

تذکر مهم

شرایط کاهش قیمت سود مجمع (احتمالی) وریسک خواب پول را لحاظ کنید

ادامه دارد......

نظر

• باربد
              Banned
              • Jul 2025
              • 3256

برای فرض همین غدیر را مثال می زنیم غدیر در قیمت 355 بعد از مجمع بازگشایی شد و به دلایل خاص تا 330 افت کرد و بعد مورد حمایت سهامدار عمده قرار گرفت(بند 2 فاکتور های بالا)
              بعد که قیمت به 400 رسید شرایط برای بازگشایی حق اماده شد
              حق در محدوده 300 باز شد
              خوب از انجا تا به امروز غدیر در یک نوار نوسانی بین 380 تا 440 در نوسان بوده است
              در همین راستا حق تقدم این سهم نیز بین268 تا 348 در نوسان بوده
              پس تا اینجا گفتیم حرکت حق رابطه مستقیم با خود سهم داره در روال عادی

ادامه دارد ........

نظر

• farhad61
                عضو فعال
                • Jul 2025
                • 512

باربد جان باز هم از توضیحات کاملت سپاسگذارم
                در مورد حق فسرب در صورت خرید باید چه مدت با این حق سهم بود ؟ اگه بخاییم از دید نوسان گیری و یا کوتاه مدت حساب کنیم ؟ به نظرتون بعد از بازگشایی بهترین قیمت برای وارد شدن چه مبلغی هست؟
                فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
                قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)

نظر

• باربد
                  Banned
                  • Jul 2025
                  • 3256

در اصل توسط farhad61 پست شده است View Post
                  باربد جان باز هم از توضیحات کاملت سپاسگذارم
                  در مورد حق فسرب در صورت خرید باید چه مدت با این حق سهم بود ؟ اگه بخاییم از دید نوسان گیری و یا کوتاه مدت حساب کنیم ؟ به نظرتون بعد از بازگشایی بهترین قیمت برای وارد شدن چه مبلغی هست؟
                  قیمت فردا برای ورود به سهم مناسب است
                  به نظر من به دلیل افزایش سرمایه با درصد بالا شرکت اصلی تمایل بالایی به خرید این حقها از طریق بازار دارد و در نهایت واریز پول
                  از این رو برای این امر تمام رایزنی ها را کرد تا این مهلت را تمدید کند
                  از طرفی از انجا که شرکت معادن روی متعهد گردیده در صورت عدم خرید حقها توسط بازار انها را خریداری نماید
                  برای همین علت باکمک به افت قیمت خود سهم تا قیمت 265و عرضه های با مدیریت تا مبلغ 118 تومن بر روی خود حق قیمت حق را برای خرید جذاب کرد
                  که اگر بازار انها را نخرید خود شرکت در نازلترین قیمت بخرد
                  حالا بازی از دید من از فردا تغییر میکند
                  از انجا که در فاصله قیمتی 120 تا 150 با حجم بالای خرید توسط حقوقی ها مواجه بودیم
                  تا محدوده 140 باید با حجم خرید برای 2روز اول روبرو شویم
                  از این پس سهامداران تقسیم می شوند
                  عدهای نوسانگیر هستند و کوتاه مدتی به این دوستان توصیه میکنم در صورت افزایش عرضه سود خود را سیو و از سهم خارج شوند

دسته دوم بلند مدتی هستند
                  که به این دوستان توصیه میکنم از قسمتی از سهام خود در سود خارج و از پول حاصل وجه 100 تومن را ریخته و صاحب سهم 230 تومنی شوند و بعدا سهم خود را در محدوده 320 تا 400 بفروشند (حداقل 6 ماهه)
                  دسته سوم که خودم را نیز شامل می شود
                  کسانی هستند که میانگین خود را تا حداقل پایین اورده و منتظر بازی سهادار عمده مینشیند
                  اگر همسو با نظر من باشد گین سنگین میگیرم
                  و اگر بر خلاف جریان پیش رفت در هر قیمتی خارج شوم سود است

نظر

• باربد
                    Banned
                    • Jul 2025
                    • 3256

چند نکته مهم
                    اگر فردا سهم خود را به بالای 300 بکشد
                    فاصله حق با سهم به 170 تومن میرسه
                    احتمالا فردا در نماد فسرب شاهد حمایت سهامدار عمده خواهیم بود که در اینصورت در نماد حق در درصد های مثبت حجم بالای جابجا می شود
                    نکته سوم اگر فسرب خود را بالای 315 تحکیم کند افق جدیدی روبری سهم باز میشود که رقم های جالبی برایش میسازد
                    فسرب قصد فروش زمینهایش را دارد
                    که بعد از مراحل افزایش سرمایه احتمالا از این بابت تعدیل خوبی میدهد
                    در عرضه و کاهش قیمت
                    اگر دقت کرده باشید در محدوده حمایتی جابجایی های سنگینی صورت میگرفت که نشان از مدیریت عرضه و تقاضا برای کنترل قیمت داشت
                    به حجم معاملات در محدوده 270 دقت کنید

نظر

• باربد
                      Banned
                      • Jul 2025
                      • 3256

برای فرض همین غدیر را مثال می زنیم غدیر در قیمت 355 بعد از مجمع بازگشایی شد و به دلایل خاص تا 330 افت کرد و بعد مورد حمایت سهامدار عمده قرار گرفت(بند 2 فاکتور های بالا)
                      بعد که قیمت به 400 رسید شرایط برای بازگشایی حق اماده شد
                      حق در محدوده 300 باز شد
                      خوب از انجا تا به امروز غدیر در یک نوار نوسانی بین 380 تا 440 در نوسان بوده است
                      در همین راستا حق تقدم این سهم نیز بین268 تا 348 در نوسان بوده
                      پس تا اینجا گفتیم حرکت حق رابطه مستقیم با خود سهم داره در روال عادی

ادامه دارد ........
                      خب و اما ادامه
                      حالا با یک سرمایه مساوی به نظرتان سهامدار غدیر بیشتر سود میکند یا سهامدار حق تقدم ؟

نظر

• باربد
                        Banned
                        • Jul 2025
                        • 3256

خب و اما ادامه
                        حالا با یک سرمایه مساوی به نظرتان سهامدار غدیر بیشتر سود میکند یا سهامدار حق تقدم ؟
                        جوابش را خودم میگم در این مورد چون قیمت حق برابری با قیمت خود سهم دارد(منهای 100 تومن) کسی که بتواند کف سقف را درست تشخیص دهد به دفعات می توانسته نوسانات جالب بگیرد

اما نکته مهم اینه هر چه قدر در حق تقدمهای بازار بورس (نه فرابورس)قیمت به رقم صفر نزدیکتر باشد سودی که از حق میتوان گرفت به مراتب از خود سهم بیشتر است حالا دلیل....

نظر

• باربد
                          Banned
                          • Jul 2025
                          • 3256

در بازار اصلی از انجا که دامنه نوسان حق تقدم 8 و سهم 4 است
                          هر چقدر قیمت حق تقدم از 100 پایینتر و به صفر نزدیکتر باشد سود و زیان بیشتری می رساند

مثلا اگر ما فرض کنیم سهم ایکس 150 تومان قیمت داشته باشد و حق ان 40 تومان
                          و سهم در محدوده حمایتی باشد و
                          با اولین 4 درصد مثبتبه رقم 156 میرسد
                          در حالیکه حق با 8 درصد مثبت به رقم 432 ریال میرسد
                          و این فاصله ایجاد شده تعداد 8 درصد های حق را برای رسیدن به قیمت سهم بیشتر میکند
                          در نتیجه با 20 درصد رشد سهم صاحب حق تقدم 40 درصد سود کرده
                          در حالی که بعد از این قضیه
                          سهم به قیمتی معادل 180 تا 184 رسیده
                          در حالی که حق به قیمتی معادل 560 تا 580 ریال رسیده که فاصله بین حق و سهم نیز بالا رفته
                          حالا مزیت این امر اینه که در برگشت برای چند روز حق فرصت خروج را میدهد ولی سهم خیر
                          این اجازه خروج نیز از تبدیل فاصله 110 تومنی به 122 تومنی حاصل می شود
                          البته در برگشت نیز این امر مصداق دارد
                          مثالش ارین که هنوز یک گپ 10 تومنی خلا داریم

نظر

• باربد
                            Banned
                            • Jul 2025
                            • 3256

خدا را شکر بازار منفیه این صف را چیدند
                            اگر مثبت بود چی میشد
                            مبارک همه اونایی که به این بنده کوچک خدا اعتماد کردند
                            خداوند هیچ بنده ای رو دست خالی از درگاهش رد نمیکنه

نظر

• hadi.a
                              عضو عادی
                              • Apr 2011
                              • 32

یه مثبت دیگه بخوره از ضرر میام بیرون
                              دست در دست هم دهیم به [B][I]مهر[/I][/B]
                              مـیـــــــــهـن خــویــش کنیـم آبــاد

نظر

• باربد
                                Banned
                                • Jul 2025
                                • 3256

فردا حق فسرب به محدوده 150 میرسه که به دوستان قولش را داده بودیم
                                از 125 تا اینجا 20 درصد مبارک وستان باشه اونم تو کمتر 4 روز کاری

شفاف سازی بنده همچنان تصمیمی بر فروش ندارم
                                آخرین ویرایش توسط باربد؛ 2011/06/20, 11:42.

نظر

در حال کار...
                                X