در اصل توسط arak_bourse پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postدوست عزيزم شكربن به دليل رشد شديد قيمت مواد اوليه و ورود كربن سيمرغ و رقابتي شدن بازار فروش محصولاتش چندان وضعيت مناسبي نداردوقتی تک سهم بشی : تو سود بالا طمع به شما اجازه فروش نمیده
در ضرر فکر برگشت احتمالی سهم به شما اجازه دل کندن را نمیده
نظر
-
در اصل توسط kh25 پست شده است View Postپكوير را توصيه به فروش در صورت قرار گرفتن در سود مناسب دارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تازه بنا به توصیه خریدیم چرا بفروشیم دلیلی دارید؟؟
تازه اول راهه هنوز رشدی نکرده!!
اول قيمت نفت دوم قيمت مواد اوليه شركت سوم صورتهاي مالي ايران تاير و لاستيك بارز ....به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط سقراط پست شده است View Post
محسن عزیز
این ثشاهد بنظرم از اون سهامی است که خون به دل آدم میکنه.
حدود 10 روز پیش خریدم . اما تو این بازار فرامثبت داره منفی معامله میشه. خب منم آدمم. ظرفیت محدودی دارم. چرا خون به دلم میکنه
حالا یه مقدار جدی تر ....
سهم فاند قوی داره. افزایش سرمایه... سود خوب... تقسیم خوب
اما
بازار به سهام ساختمانی التفاطی نداره. الحق الانصاف همچین چشم انداز درخشان تو میانمدت هم دیده نمیشه. قسم ناموسی دولتمردان به مهار مسکن و احتمال افزایش نرخ سیمان و ....
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط punisher پست شده است View Postآقای محسن نظری هنوز از دست من ناراحتی که جواب سوال قبلی من را ندادید.
فروش فاراک فردا مناسب است اگر فاراک منفی بود بهتر است خارج شوم یا اظافه کنم؟
آیا این همه تعریف از صدرا شایعه نیست.من خاطره ای خوش از صدرا ندارم .
آیا امکان دارد همه این حرف هایی که درباره صدرا می گویند شایعه باشد و همان تعدیل 4 تومانی اعلام شود؟
لطفا دوستان دیگر هم نظرات خودشون را اعلام کنند.
صدرا نه شايعه نيست خبر از اعتصام داريم كه حدود 11 تومان اعلام خواهند كردبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postدوستانی که سهام ساختمانی دوست دارن به نظرم ثمسکن ووساخت در موقعیت خوبی برا خرید قرارا دارن ........................
تا نظر اقا محسن چی باشهبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
دوستان سلام خرید پله ای شاهد و وصنعت به فرمایش جناب استاد نظری:->خدایا : خودخواهی را چنان در من بکش یا چندان برکش تا خودخواهی دیگران را احساس نکنم و از آن در رنج نباشم. " دکتر علی شریعتی"
نظر
نظر