تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محسن نظري
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 3397

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
    با سلام و درود خدمت محسن عزیز
    محسن جان می خواستم نظرتونو در مورد ***شلعاب*** بدونم مدتیه سهمو دنبال میکنم ... سهامداری سهمو بالای 420 رنج منفی میکشید و خالی میکرد تا اینکه به محدوده 380 رسیدیم و یه جورایی دست نگهداشته .... سهمو از لحاظ سودآوری در چند سال گذشته و همینطور سال بعد بررسی کردم بد نبوده ... نسبت پی به ای شم بد نیست ...می خواستم اگه نکته خاصی در مورد سهم هست یا محدوده خرید مناسبو بهمون بگید .
    با تشکر
    پر سود باشید
    دوست عزيزم خريد شلعاب در محدوده قيمتي 360 تومان تا شب مجمع گزينه مناسبيه سهم يك مدت دست ريش قرمز و دوستانش بود الان تنها خريد سهم را با ديد مجمع توصيه ميكنم
    به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
    اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• محسن نظري
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 3397

در اصل توسط راسل كرو پست شده است View Post
      جناب نظري شما چه قيمتي را براي ورود به مرقام مناسب مي دانيد
      با تشكر
      قيمت مناسب ورودش را بهتر است دوستان تكنيكال به صورت دقيق عرض نمايند اما بنده از ديد بنيادي با توجه به پتانسيل هاي سهم خريد و نگه داري سهم را با ديد چند ماهه توصيه ميكنم

نظر

• محسن نظري
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 3397

با اين گزارش عالي رايان سايپا منتظر رشد قيمتي ولغدر حداقل تا سطح 100 تومان باشيد

نظر

• محسن نظري
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 3397

در اصل توسط diesel29 پست شده است View Post
          خوب به سلامتی و میمنت خرید ولغدر انجام نشده روی خزامیا گفتیم 258 بردارن برنداشتن اومد رو 248 حالا ولغدرم نشده بردارن فکر کنم سقوط کنه ! البته خدا نکنه انشااله که هر کی خریده سود کنه
          محسن و بابک عزیز فکر کنم فردا غشان و اگر فرصت داد خرید کنم انگار بموتو هم زمان خرید اگر لطف کنید و نظری راجع به قیمت فردای هر دو سهم در مورد برداشتنشون بدید ممنون میشم یا اصلا خرید نکنم به امید اخر هفته برای خرید در قیمت منفی بازار ؟
          دوست عزيزم غشان در صورتي كه در قيمتهاي مناسب مانند امروز فرصت خريد داد خريد نماييد فكر ميكنم 10 درصدي گين داشته باشد و با ديد ميان مدت گين بالاتري براي خريداران انتظار دارم
          ولغدر نيز با توجه به گزارش بسيار عالي رايان سايپا كم كم بايد منتظر جهش در 3 سهم برتر اين گروه يعني ولساپا و وايران و ولغدر باشيم
          موتوژن نيز با توجه به طرح هاي توسعه اي شركت خريد سهم با ديد ميان مدت گزينه مناسبي ميباشد

نظر

• مهربان
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 1675

....با تبریک و خوشامد گویی به دوست خوبم محسن که تاپیک پربار ووزین ایشونو رو در کنار اخلاق ستوده ومنش خاکی در این محیط خوب ودوست داشتنی میبینم...چقدر خوب بود که تاپیکتو تنها میزدی...از دیدار مجددت خوشحالم...
            [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• محسن نظري
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 3397

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
              ....با تبریک و خوشامد گویی به دوست خوبم محسن که تاپیک پربار ووزین ایشونو رو در کنار اخلاق ستوده ومنش خاکی در این محیط خوب ودوست داشتنی میبینم...چقدر خوب بود که تاپیکتو تنها میزدی...از دیدار مجددت خوشحالم...
              ممنونم مهربان عزيز دوست با معرفتي كه به داشتنش افتخار ميكنم انشالله در اين سايت با پستها و نوشته هات باعث خوشحالي بنده و ساير دوستان عزيز خواهي شد
              شاد و لب پر زخنده باشي

نظر

• diesel29
                عضو عادی
                • Aug 2025
                • 126

همین الان محسن جان گزارش ولساپا رو دیدم
                گفتم نشد بخرم عجب فرصتی رو از دست دادم
                اعصابم خرد شد من دارم میرم حال ندارم دیگه پای کامپیوتر باشم ضرر و ترجیح میدم به از دست دادن فرصت

فردام فکر میکنی اول وقت بشه خریدش یا از همون اول وقت میره صف خرید میشه ؟؟؟؟؟ ولغدر میگم وگرنه اصلا دوس ندارم ولساپا رو از صف بردارم
                [B][COLOR="red"]به موفقیت خود ایمان داشته باشید [/COLOR][/B]

نظر

• محسن نظري
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 3397

در اصل توسط diesel29 پست شده است View Post
                  همین الان محسن جان گزارش ولساپا رو دیدم
                  گفتم نشد بخرم عجب فرصتی رو از دست دادم
                  اعصابم خرد شد من دارم میرم حال ندارم دیگه پای کامپیوتر باشم ضرر و ترجیح میدم به از دست دادن فرصت

فردام فکر میکنی اول وقت بشه خریدش یا از همون اول وقت میره صف خرید میشه ؟؟؟؟؟ ولغدر میگم وگرنه اصلا دوس ندارم ولساپا رو از صف بردارم
                  دوست عزيزم اصلا به هيچ وجه نگراني نداشته باش اولا ولغدر رو ميتواني قيمت خوبي بخري در ثاني ولغدر نشد يك سهم ديگر مطمئن باش بازار فرصتهاي بسياري دارد

نظر

• arak_bourse
                    کاربر فعال
                    • Nov 2010
                    • 3802

جناب نظري فجر را زير 115 چطور مي بيني؟ وضعيت بنيادي سهم چگونه است؟
                    تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• malavan
                      عضو عادی
                      • Aug 2025
                      • 294

با عرض سلام و درود خدمت آقای نظری
                      با توجه به اینکه جنابعالی چند وقت پیش طی مصاحبه خود در مورد پست بانک آینده روشنی را برای این سهم قایل بودید خواهش می کنم
                      در برهه زمانی فعلی که احتمالا پست بانک دوباره وارد گره شده و افت شدید دیگری را تجربه کند تحلیلی ارائه فرمایید که واقعا سرنوشت این سهم به کجا ختم خواهد شد
                      ممنون
                      [COLOR="darkgreen"]بی چیز باش[/COLOR]***ناچیز نباش[/COLOR]

نظر

• rojan
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 581

با سلام

اقای نطری گزارش زامیاد را مطالعه فرمودید
                        در صورت امکان نطرتان را در مورد بازگشایی زامیاد بفرمایید
                        سبز و پر سود باشید
                        آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند

نظر

• zagros
                          ستاره دار*
                          • Jan 2011
                          • 41

سلام محسن عزیز

امروز چرا فنوال سقوط آزاد کرد؟ خرید در این قیمها خوب است؟
                          از بوعلی چه خبر؟ بعد از مدت ها یه تکونی به خودش داد. تارگت کوتاه مدتش چند است؟
                          خرید کفرا 320 خوب است؟

با تشکر

نظر

• محسن نظري
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 3397

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
                            جناب نظري فجر را زير 115 چطور مي بيني؟ وضعيت بنيادي سهم چگونه است؟
                            دوست عزيزم همانطور كه در پستهاي قبلي اشاره شد فجر با افزايش قيمت محصولات فولادي با افزايش حاشيه سود مواجه خواهدشد و احتمال تعديل عايدي اين سهم در سال 90 وجود دارد اهداف قيمتي سهم سطوح 120 و سپس 140 تومان ميباشد

نظر

• محسن نظري
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 3397

در اصل توسط malavan پست شده است View Post
                              با عرض سلام و درود خدمت آقای نظری
                              با توجه به اینکه جنابعالی چند وقت پیش طی مصاحبه خود در مورد پست بانک آینده روشنی را برای این سهم قایل بودید خواهش می کنم
                              در برهه زمانی فعلی که احتمالا پست بانک دوباره وارد گره شده و افت شدید دیگری را تجربه کند تحلیلی ارائه فرمایید که واقعا سرنوشت این سهم به کجا ختم خواهد شد
                              ممنون
                              دوست عزيزم متاسفانه وپست اسير دست بازهاي حقوقي ها شد لج و لجبازي بين حقوقي ها و لج بازي خصوصي سازي و ساير بازيهاي سياسي اما با توجه به خبرهاي واصله سهامداران حقوقي خوبي فردا در گره وارد سهم خواهند شد به نظرم اين سهم مجددا توانايي رسيدن به سطوح قيمتي 1000 تومان را دارا ميباشد به همين دليل فردا بنده سنگين براي دوستان در گره خريد خواهم كرد

نظر

• محسن نظري
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 3397

در اصل توسط rojan پست شده است View Post
                                با سلام

اقای نطری گزارش زامیاد را مطالعه فرمودید
                                در صورت امکان نطرتان را در مورد بازگشایی زامیاد بفرمایید
                                سبز و پر سود باشید
                                دوست عزيز با توجه به گزارش زامياد و سود 60 توماني كه پيشبيني شده و البته تماما عملياتي ميباشد به نظرم فردا زامياد بين قيمتهاي 260-280 تومان بازگشايي شود البته اين سهم پتانسيل گرفتن پي بر اي 5 و رشد تا قيمتهاي 300 تومان را نيز دارد بنده به شخصه 280 تومان فروشنده خواهم بود

نظر

در حال کار...
                                X