در اصل توسط آریو پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط راسل كرو پست شده است View Postجناب نظري شما چه قيمتي را براي ورود به مرقام مناسب مي دانيد
با تشكربه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
با اين گزارش عالي رايان سايپا منتظر رشد قيمتي ولغدر حداقل تا سطح 100 تومان باشيد
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط diesel29 پست شده است View Postخوب به سلامتی و میمنت خرید ولغدر انجام نشده روی خزامیا گفتیم 258 بردارن برنداشتن اومد رو 248 حالا ولغدرم نشده بردارن فکر کنم سقوط کنه ! البته خدا نکنه انشااله که هر کی خریده سود کنه
محسن و بابک عزیز فکر کنم فردا غشان و اگر فرصت داد خرید کنم انگار بموتو هم زمان خرید اگر لطف کنید و نظری راجع به قیمت فردای هر دو سهم در مورد برداشتنشون بدید ممنون میشم یا اصلا خرید نکنم به امید اخر هفته برای خرید در قیمت منفی بازار ؟
ولغدر نيز با توجه به گزارش بسيار عالي رايان سايپا كم كم بايد منتظر جهش در 3 سهم برتر اين گروه يعني ولساپا و وايران و ولغدر باشيم
موتوژن نيز با توجه به طرح هاي توسعه اي شركت خريد سهم با ديد ميان مدت گزينه مناسبي ميباشدبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
....با تبریک و خوشامد گویی به دوست خوبم محسن که تاپیک پربار ووزین ایشونو رو در کنار اخلاق ستوده ومنش خاکی در این محیط خوب ودوست داشتنی میبینم...چقدر خوب بود که تاپیکتو تنها میزدی...از دیدار مجددت خوشحالم...[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post....با تبریک و خوشامد گویی به دوست خوبم محسن که تاپیک پربار ووزین ایشونو رو در کنار اخلاق ستوده ومنش خاکی در این محیط خوب ودوست داشتنی میبینم...چقدر خوب بود که تاپیکتو تنها میزدی...از دیدار مجددت خوشحالم...
شاد و لب پر زخنده باشيبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
همین الان محسن جان گزارش ولساپا رو دیدم
گفتم نشد بخرم عجب فرصتی رو از دست دادم
اعصابم خرد شد من دارم میرم حال ندارم دیگه پای کامپیوتر باشم ضرر و ترجیح میدم به از دست دادن فرصت
فردام فکر میکنی اول وقت بشه خریدش یا از همون اول وقت میره صف خرید میشه ؟؟؟؟؟ ولغدر میگم وگرنه اصلا دوس ندارم ولساپا رو از صف بردارم[B][COLOR="red"]به موفقیت خود ایمان داشته باشید [/COLOR][/B]
نظر
-
در اصل توسط diesel29 پست شده است View Postهمین الان محسن جان گزارش ولساپا رو دیدم
گفتم نشد بخرم عجب فرصتی رو از دست دادم
اعصابم خرد شد من دارم میرم حال ندارم دیگه پای کامپیوتر باشم ضرر و ترجیح میدم به از دست دادن فرصت
فردام فکر میکنی اول وقت بشه خریدش یا از همون اول وقت میره صف خرید میشه ؟؟؟؟؟ ولغدر میگم وگرنه اصلا دوس ندارم ولساپا رو از صف بردارمبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
-
با عرض سلام و درود خدمت آقای نظری
با توجه به اینکه جنابعالی چند وقت پیش طی مصاحبه خود در مورد پست بانک آینده روشنی را برای این سهم قایل بودید خواهش می کنم
در برهه زمانی فعلی که احتمالا پست بانک دوباره وارد گره شده و افت شدید دیگری را تجربه کند تحلیلی ارائه فرمایید که واقعا سرنوشت این سهم به کجا ختم خواهد شد
ممنون[COLOR="darkgreen"]بی چیز باش[/COLOR]***ناچیز نباش[/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postجناب نظري فجر را زير 115 چطور مي بيني؟ وضعيت بنيادي سهم چگونه است؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط malavan پست شده است View Postبا عرض سلام و درود خدمت آقای نظری
با توجه به اینکه جنابعالی چند وقت پیش طی مصاحبه خود در مورد پست بانک آینده روشنی را برای این سهم قایل بودید خواهش می کنم
در برهه زمانی فعلی که احتمالا پست بانک دوباره وارد گره شده و افت شدید دیگری را تجربه کند تحلیلی ارائه فرمایید که واقعا سرنوشت این سهم به کجا ختم خواهد شد
ممنونبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط rojan پست شده است View Postبا سلام
اقای نطری گزارش زامیاد را مطالعه فرمودید
در صورت امکان نطرتان را در مورد بازگشایی زامیاد بفرمایید
سبز و پر سود باشیدبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
نظر