در اصل توسط zagros پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
-
سلام محسن جان
کمی که نه زیاد اعصابی که برامون دوستان نگذاشته اند تقریبا 90 درصد توصدرا گیرم اونم باقیمت 285 تعدادسهمم روبابک عزیزمیدونه که همین جا جادارداززحمات بیدریقشان
بابت روحیه ای که بهم داده تشکر وقدردانی کنم گله مندیم بابت اینه که ما تمامی سهامداران جزایاسریک سفره نیستیم وبایداز زیان یک دیگرخوشحال شویم یاناراحت که بخدا قسم تمامی این شایعات رابعدازمدیران صدراوپست بانک وبورس نیوزیهاسهامداران جزدامن میزنن فقط تنهاکاری که میتوانم بکنم دعاکنم مثل بنده حقیردراین سیاه چالهانیفتند محسن جان به وا...قسم به تحلیلهای شماوهم بابک عزیز بدون هیچ اماواگری ایمان دارم امروزچندین بارامدم گوشی روبردارم براخریدغشان وحتی تارنج صفش هم پیش ببرم ولی متاسفانه اعصابه بقدری خراب بودکه منصرف شدم چون دست ودلم به خرید نمیره شرمنده ام چون دلم بدجورگرفته بود خواستم سفره دلم روبازکنم بازهم پوزش میطلبم ازشمااستادم وسرورخودم وهم ازسایردوستان دیگر.
یه تشکر ویژه هم از دوست وعزیزم جناب فرزادخان نازنین داشته باشم بابت تمام زحماتی که میکشندو تابه حال این فروم دوست داشتنی رابدون تنش وشایعه پراکنی ومحیطی سالم فراهم کرده اند رادارم امیدوارم همیشه سلامت وپرسودباشید.
نظر
-
سلام خدمت اقای نظری عزیز
قربان از شبریز چه خبر؟!
ما که چشمون خشک شد از بس به کدال نگاه کردیم!
نظرتون با توجه به قیمت نفت در مورد سال مالی 90 چیه؟
واسه 89 تعدیل بالاخره منفی یا مثبت؟
همیشه سلامت باشید[B]ترجیح میدهم با کفشهایم در خیابان راه بروم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بنشینم و به کفشهایم فکر کنم.
[CENTER] (دکتر علی شریعتی)[/CENTER]
[/B]
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postفنوال را بيشتر پارامتر هزينه هاي مالي بر شركت تاثير گذار است افت قيمت سهم به دليل تعديل منفي 31 درصدي بوده است ان هم به دليل افزايش هزينه هاي مالي رخ داده است به نظر بنده گزارش غير واقعي و سود سال بعد نيز در محدوده امسال خواهد بود در صورتي كه در قيمتهاي 260-270 تومان عرضه داشت خريد سهم گزينه مناسبي ميباشد
نظرت درباره بوعلی و کفرا چیست؟ خرید کفرا 315 مناسب است؟
با تشکر
نظر
-
در اصل توسط کاشف پست شده است View Postسلام محسن جان
کمی که نه زیاد اعصابی که برامون دوستان نگذاشته اند تقریبا 90 درصد توصدرا گیرم اونم باقیمت 285 تعدادسهمم روبابک عزیزمیدونه که همین جا جادارداززحمات بیدریقشان
بابت روحیه ای که بهم داده تشکر وقدردانی کنم گله مندیم بابت اینه که ما تمامی سهامداران جزایاسریک سفره نیستیم وبایداز زیان یک دیگرخوشحال شویم یاناراحت که بخدا قسم تمامی این شایعات رابعدازمدیران صدراوپست بانک وبورس نیوزیهاسهامداران جزدامن میزنن فقط تنهاکاری که میتوانم بکنم دعاکنم مثل بنده حقیردراین سیاه چالهانیفتند محسن جان به وا...قسم به تحلیلهای شماوهم بابک عزیز بدون هیچ اماواگری ایمان دارم امروزچندین بارامدم گوشی روبردارم براخریدغشان وحتی تارنج صفش هم پیش ببرم ولی متاسفانه اعصابه بقدری خراب بودکه منصرف شدم چون دست ودلم به خرید نمیره شرمنده ام چون دلم بدجورگرفته بود خواستم سفره دلم روبازکنم بازهم پوزش میطلبم ازشمااستادم وسرورخودم وهم ازسایردوستان دیگر.
یه تشکر ویژه هم از دوست وعزیزم جناب فرزادخان نازنین داشته باشم بابت تمام زحماتی که میکشندو تابه حال این فروم دوست داشتنی رابدون تنش وشایعه پراکنی ومحیطی سالم فراهم کرده اند رادارم امیدوارم همیشه سلامت وپرسودباشید.
درباره صدرا نگران نباشيد روند بنيادي سهم بر دور صعود ميباشد و سيكل صدرا مجددا تكرار خواهد شد با كمي صبر مطمئنم صدرا مجددا به قيمتهاي 300 و شايد هم بالاتر برسدبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط hitm@n پست شده است View Postسلام آقا محسن نظری
محسن جان به نظرت زامیاد فردا باز میشه؟چند برای خرید خوبه؟
نگهداری بالاس و وساپا رو چطور میبینید
ممنونم
بالاس را به هيچ وجه توصيه نميكنم وساپا را هم بالا 320 تومان فروش را توصيه ميكنمبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط Unio پست شده است View Postسلام خدمت اقای نظری عزیز
قربان از شبریز چه خبر؟!
ما که چشمون خشک شد از بس به کدال نگاه کردیم!
نظرتون با توجه به قیمت نفت در مورد سال مالی 90 چیه؟
واسه 89 تعدیل بالاخره منفی یا مثبت؟
همیشه سلامت باشیدبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط shapoor پست شده است View Postمن فردا قصد خرید درازک و فراوری را دارم می خواستم لطف کنید ونظر بدید. ممنون می شمبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postدرازك را دوست عزيزم توصيه نميكنم فراوري نيز رشد بالايي را تجربه كرده است اگر ساتا كماكان بر روي نماد خريدار باشد جاي رشد دارد در غير اينصورت بنده قيمتهاي فعلي را براي اين سهم بالا ميدانم درگروه روي اولويت بنده كالسيمين ميباشدبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
-
در اصل توسط zagros پست شده است View Postمحسن جان شرمنده دوباره مزاحمت میشم
نظرت درباره بوعلی و کفرا چیست؟ خرید کفرا 315 مناسب است؟
با تشکر
كفرا نه دوست من وضعيت مصرف انرژي شركت كمي بنده را نگران ميكند فكر ميكنم در پروسه توليد خود از كوره استفاده ميكندبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
نظر