تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک پناهی
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 3208

در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Post
    بابك جان خدا قوت فكر مي كني مپنا پايين تر هم بياد يا مسئله شايعه بازار باعث شد اين سهم در رنج منفي هم معامله بشود با تشكر
    پائین اومدنش که باید پائین بیاد.کلا در انتهای امواج صعودی خبرهای منفی هم میاد.ولی خوب بازم میگم مپنا از بهترین سهمهای بازاره.600 رو شاخشه مطمئن باشید

نظر

• LEON
      عضو عادی
      • Feb 2011
      • 206

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
      من تقریبا مجبور شدم بفروشم.چون به کارگزارم بدهکار بودم.اول میخواستم بیمه پارسیانمو بفروشم ولی چون خریدم 331 بود اونو نفروختمو مپنارو فروختم ولی مطمئن باشیدددددددد دوباره پائین واردش میشم
      حتما به من هم بگید موقع ورود.امروز یاد اون روزی افتادم که سهم دوباره نزدیک قیمت خریدم رو 400 اومد و گفتم حالا بزار باشه و دوباره رفت تا 320:( منتظر اصلاحم.اما نقطه ورود دس شما میبوسه برادر.
      مخلصاتم

نظر

• موج 5
        عضو عادی
        • Mar 2011
        • 140

فولاژ کل بازار رو قبضه کرد امروز.

نظر

• محسن نظري
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 3397

در اصل توسط vahid_lok پست شده است View Post
          سلام اقا محسن عزیز و جناب پناهی عزیز من خیلی سر اساتید رو درد می ارم!ولی ببخشید!اگر اعتماد بیش از حد من به شما نبود انقدر مزاحم نمی شدم!
          اولا می خوام بپرسم مرجان کار چطوره بنیادیش و تکنیکالش؟
          دوما سبد سهام من اینه:
          مرجان کار 17 درصد
          فاراک 15 درصد
          خفناور 17 درصد
          پست بانکم حدودا 51 درصد!
          نظرتون چیه؟کدوم رو تعویض کنم و با چی؟
          امیدوارم همیشه سبز باشید!
          و یه سوال خارج از اینها.دلیل استقبال میلیونی بازار از گروه بانکها چیه؟
          دوست عزيز مرجان كار بنيادي خوبلي دارد اما بنده نظرم بر روي قيمتهاي 520 تومان براي ورود است
          سبد مناسبي داريد فعلا توصيه به تعويض هيچكدام از سهامتان نميشود
          ما خودمان نيز دليل اصلي صفوف خريد بانكيها را نميدانيم شايد نامه اعتراضي مديران بانكها يا شايد هم رفتن پول به سمت اين گروه علت اين امر باشد
          به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
          اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• mohseni1353
            كاربر فعال
            • Jan 2011
            • 1010

بابك جان جان سلام وتوسم رو اگه ممكنه در نمودار ملاحظه بفرماييد كف سهم شده 154 تومن در حال ساختن الگو پرچم نيست با تشكر ؟

نظر

• محسن نظري
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 3397

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
              محسن جان نظرات شمارو خیلی قبول دارم ولی به نظرم رفتن به افزایش سرمایه وساپا خوب بود چون هم گزارش 12 ماهه احتمالا همزمان با بازگشایی اعلام شود و هم بعد از بازگشایی از عرضه های سایپا خبری نخواهد بود و هم بازگشایی رنا نزدیک است و هم اینکه چون قیمت وساپا بعد از افزایش سرمایه از قیمت خساپا کمتر میشه بازار تمایل بیشتر به خریدش پیدا میکنه و بنابراین من فکر کنم بعد از افزایش سرمایه خوب باز بشه و بازهم روند کلیش صعودی باشه.
              خواب سرمایه چندانی هم نداره (مگر نماد به دلایلی زیاد بسته بمونه) چون میشه حق تقدمش رو فروخت و خواب سرمایه نداره.
              من از 230 تومان وساپا دارم و تقریبا در سود 100 درصدی هستم ولی نفروختم و به افزایش سرمایه رفتم چون با اینکه نوسان خوبه ولی در بعضی سهم ها صبر بهتر جواب میده. البته بستگی به اینهم داره که فردی که این سهمو خریده با چه دیدی بوده.
              هرچند الان نماد متوقفه و دیگه هر کسی نگه داشته یا فروخته وقت گذشته.
              وحيد جان بنده به دليل ابهاماتي كه در اين سهم وجود دارد همانطور كه قبلا نيز گفتم نظر خوبي ندارم اصولا بنده تا سهمي را تحليل نكنم نميتوانم نظر مثبتي درباره اش بدهم ابهامات قدرت تحليل را از بنده گرفته است

نظر

• وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

امروز با شایعه منفی سعی در جمع اوری مپنا داشتند که موفق هم شدند.
                جای نگرانی در این سهم وجود ندارد و اگر افتی هم کند مقطعیست و فروش به صلاح نیست چون هر لحظه امکان توقف برای ارائه گزارش 12 ماهه که با تعدیل خوبی همراه است وجود دارد.
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
                  وحيد جان بنده به دليل ابهاماتي كه در اين سهم وجود دارد همانطور كه قبلا نيز گفتم نظر خوبي ندارم اصولا بنده تا سهمي را تحليل نكنم نميتوانم نظر مثبتي درباره اش بدهم ابهامات قدرت تحليل را از بنده گرفته است
                  ممنون محسن جان

نظر

• وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
                    نرخ فروش محصولات پتروشيمي ازاد شد و شركتهاي پتروشيمي با تعديل مثبت شديد يبراي سال 90 مواجه خواهند شد از طرف ديگر شركتهاي لاستيكي با كاهش سوداوري در سال 90 مواجه خواهند شد قابل توجه كساني كه شركتهاي لاستيكي را برخلاف جريان اب در بوق و كرنا ميكردند حالا مانده تا نتايج را ببينيد
                    محسن جان من هم موافقم و ضمن اینکه افزایش قیمت نفت باعث افزایش قیمت مواد اولیه میشود
                    البته من از گروه لاستیک خاطره خوشی دارم و چندین بار از ان نوسان گرفته ام
                    به نظر شما کدام شرکت در بین لاستیکی ها بیشترین اسیب را میبیند؟

نظر

• محمد ساده
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 934

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
                      محمد اقا سلام بالاخره ما رو هم کشیدی اینجا
                      پول زیادی از فروش های شنبه و یکشنبه ازاد شده که هنوز جا داره وارد بازار بشه به نظرم سهمها با فاند بالا در مقابل پایان ماه مقاومت خوبی کنند
                      سلام دوست عزیز(با این حالی که شما بزرگوارو به جا نیاوردم)
                      محسن و راشین و بابک مثل ستاره دنباله دارن...هرجا برن...ماروهم آخر میکشن اونجا...

نظر

• شاه جهان
                        عضو عادی
                        • Mar 2011
                        • 42

سلام جناب نظری
                        وصنا را چگونه پیش بینی میکنی ممنون
                        شنگلاسیون[SIZE="7"][COLOR="magenta"][B]B-)[/B][/COLOR][/SIZE]

نظر

• محسن نظري
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 3397

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
                          محسن جان سلام و خسته نباشید
                          نظرت درباره خرید شپارس چیه گویا گزارش توجیهی افزایش سرمایه 200% که تماما از سود انباشتست به سازمان داده شده...
                          عالي دوست عزيز افزايش سرمايه از سود انباشته و افتتاح طرح توسعه اي كه ظرفيت شپارس را چند برابر كرده است به علاوه بحث فروش زمينهاي كارخانه قبلي در جاده كرج....

نظر

• محسن نظري
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 3397

در اصل توسط LEON پست شده است View Post
                            سلام استاد عزیزم:)
                            درباره واگذاری با روش پیمان مدیریتی صحبت میکنید؟
                            mc boqu
                            دوست عزيزم ظاهرا شركتهايي كه مشكلي درواگذاري دارند واگذار ميشوند و سپس دولت مشكلشان را برطرف ميكند و سپس مديريت را به خريدار واگذار ميكند

نظر

• محسن نظري
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 3397

در اصل توسط سقراط پست شده است View Post
                              وصنعت اگر اشتباه نکنم فقط از بابت آزاد سازی ذخیره تا الان 168 ریال سود ساخته
                              با سود پیش بینی شده 180ریالی الان تقریبا با p/e چهار معامله میشه
                              سقراط عزيز افزايش سود شركتهاي زير مجموعه مانند واتي و شيران را نيز لحاظ نماييد

نظر

• محسن نظري
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 3397

در اصل توسط حامد22 پست شده است View Post
                                شرمنده جناب نظری .اشتباهی تو تایپ داشتم . وسپه را از قبل داشتم با قیمت 153 تومان . اگر هفته پیش فروخته بودم (180) لااقل یک کم سود برده بودم . امید به برگشت سهم داشتم چون خوب حجم میزد . البته همینکه ضرر نکردم جای خوشحالیست . فردا میفروشمش . فکر میکنید از قیمت خرید من پایینتر میاد . امیدی به برگشت سهم ندارید
                                دوست عزيزم نظر بنده بر روي سهامي است كه احتمال بازدهي بالاتري دارند

نظر

در حال کار...
                                X