در اصل توسط mohseni1353 پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postمن تقریبا مجبور شدم بفروشم.چون به کارگزارم بدهکار بودم.اول میخواستم بیمه پارسیانمو بفروشم ولی چون خریدم 331 بود اونو نفروختمو مپنارو فروختم ولی مطمئن باشیدددددددد دوباره پائین واردش میشم
مخلصاتم
نظر
-
در اصل توسط vahid_lok پست شده است View Postسلام اقا محسن عزیز و جناب پناهی عزیز من خیلی سر اساتید رو درد می ارم!ولی ببخشید!اگر اعتماد بیش از حد من به شما نبود انقدر مزاحم نمی شدم!
اولا می خوام بپرسم مرجان کار چطوره بنیادیش و تکنیکالش؟
دوما سبد سهام من اینه:
مرجان کار 17 درصد
فاراک 15 درصد
خفناور 17 درصد
پست بانکم حدودا 51 درصد!
نظرتون چیه؟کدوم رو تعویض کنم و با چی؟
امیدوارم همیشه سبز باشید!
و یه سوال خارج از اینها.دلیل استقبال میلیونی بازار از گروه بانکها چیه؟
سبد مناسبي داريد فعلا توصيه به تعويض هيچكدام از سهامتان نميشود
ما خودمان نيز دليل اصلي صفوف خريد بانكيها را نميدانيم شايد نامه اعتراضي مديران بانكها يا شايد هم رفتن پول به سمت اين گروه علت اين امر باشدبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
بابك جان جان سلام وتوسم رو اگه ممكنه در نمودار ملاحظه بفرماييد كف سهم شده 154 تومن در حال ساختن الگو پرچم نيست با تشكر ؟
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postمحسن جان نظرات شمارو خیلی قبول دارم ولی به نظرم رفتن به افزایش سرمایه وساپا خوب بود چون هم گزارش 12 ماهه احتمالا همزمان با بازگشایی اعلام شود و هم بعد از بازگشایی از عرضه های سایپا خبری نخواهد بود و هم بازگشایی رنا نزدیک است و هم اینکه چون قیمت وساپا بعد از افزایش سرمایه از قیمت خساپا کمتر میشه بازار تمایل بیشتر به خریدش پیدا میکنه و بنابراین من فکر کنم بعد از افزایش سرمایه خوب باز بشه و بازهم روند کلیش صعودی باشه.
خواب سرمایه چندانی هم نداره (مگر نماد به دلایلی زیاد بسته بمونه) چون میشه حق تقدمش رو فروخت و خواب سرمایه نداره.
من از 230 تومان وساپا دارم و تقریبا در سود 100 درصدی هستم ولی نفروختم و به افزایش سرمایه رفتم چون با اینکه نوسان خوبه ولی در بعضی سهم ها صبر بهتر جواب میده. البته بستگی به اینهم داره که فردی که این سهمو خریده با چه دیدی بوده.
هرچند الان نماد متوقفه و دیگه هر کسی نگه داشته یا فروخته وقت گذشته.به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
امروز با شایعه منفی سعی در جمع اوری مپنا داشتند که موفق هم شدند.
جای نگرانی در این سهم وجود ندارد و اگر افتی هم کند مقطعیست و فروش به صلاح نیست چون هر لحظه امکان توقف برای ارائه گزارش 12 ماهه که با تعدیل خوبی همراه است وجود دارد.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postوحيد جان بنده به دليل ابهاماتي كه در اين سهم وجود دارد همانطور كه قبلا نيز گفتم نظر خوبي ندارم اصولا بنده تا سهمي را تحليل نكنم نميتوانم نظر مثبتي درباره اش بدهم ابهامات قدرت تحليل را از بنده گرفته استدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postنرخ فروش محصولات پتروشيمي ازاد شد و شركتهاي پتروشيمي با تعديل مثبت شديد يبراي سال 90 مواجه خواهند شد از طرف ديگر شركتهاي لاستيكي با كاهش سوداوري در سال 90 مواجه خواهند شد قابل توجه كساني كه شركتهاي لاستيكي را برخلاف جريان اب در بوق و كرنا ميكردند حالا مانده تا نتايج را ببينيد
البته من از گروه لاستیک خاطره خوشی دارم و چندین بار از ان نوسان گرفته ام
به نظر شما کدام شرکت در بین لاستیکی ها بیشترین اسیب را میبیند؟درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postمحمد اقا سلام بالاخره ما رو هم کشیدی اینجا
پول زیادی از فروش های شنبه و یکشنبه ازاد شده که هنوز جا داره وارد بازار بشه به نظرم سهمها با فاند بالا در مقابل پایان ماه مقاومت خوبی کنند
محسن و راشین و بابک مثل ستاره دنباله دارن...هرجا برن...ماروهم آخر میکشن اونجا...
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postمحسن جان سلام و خسته نباشید
نظرت درباره خرید شپارس چیه گویا گزارش توجیهی افزایش سرمایه 200% که تماما از سود انباشتست به سازمان داده شده...به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط LEON پست شده است View Postسلام استاد عزیزم:)
درباره واگذاری با روش پیمان مدیریتی صحبت میکنید؟
mc boquبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط سقراط پست شده است View Postوصنعت اگر اشتباه نکنم فقط از بابت آزاد سازی ذخیره تا الان 168 ریال سود ساخته
با سود پیش بینی شده 180ریالی الان تقریبا با p/e چهار معامله میشهبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط حامد22 پست شده است View Postشرمنده جناب نظری .اشتباهی تو تایپ داشتم . وسپه را از قبل داشتم با قیمت 153 تومان . اگر هفته پیش فروخته بودم (180) لااقل یک کم سود برده بودم . امید به برگشت سهم داشتم چون خوب حجم میزد . البته همینکه ضرر نکردم جای خوشحالیست . فردا میفروشمش . فکر میکنید از قیمت خرید من پایینتر میاد . امیدی به برگشت سهم نداریدبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
نظر