کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
راشین عزیز امروز مپنا روند خوبی را قبل از این شایعات طی میکرد و با توجه به نزدیکی تعدیل مثبت ان هفته بعد هم رشد میکرد ولی عده ای که احتمالا از سهم جا مانده بودند با شایعه پراکنی سهم را منفی کردند تا سوار شوند و معمولا وقتی خبر منفی میاد و بعدا تکذیب میشود تا اثر خبر منفی کامل برطرف شود کمی زمان میبرد.
متاسفانه افرادی را میشناسم که امروز در منفی فقط به خاطر شایعه سهم خود را فروختند.
البته هفته بعد هم ممکن است در برخی نمادها کمی عرضه بیشتر شود چون اخر ماه میرسد و موقع تصفیه خریدهای اعتباریست.
متاسفانه در کشوری که همه هم و غم مسئولان مملکت بازی قدرت است دیگر کسی فرصت ندارد که به اینطور مسائل رسیدگی کند!هر روز کسانی با طمع سود(ولو به هر قیمتی)از طریق وابستگان خود در سایتهای خبری؛شایعه ای را می پراکنند و بعد از رسیدن به مقصود؛صرفاً یک تکذیبیه ساده منتشر می شود و تمام!!حالا در این بین چه تعداد سهامدار جزئی که با هزار بدبختی پولی فراهم کرده به قصد چندرغاز سود؛زیان ببیند مهم نیست!!مهم این است که حضرات به امیال کثیف خود برسند!مع الاسف این گندابی است که هرچه بیشتر آن را هم بزنی بوی تعفن آن بیشتر بلند می شود!
استادنظری سلام
به نظرمن یاسا درمحدوده قیمتی مناسب قرارگرفته است برای خرید
ولی نمی دانم چراازطرف سهامدارعمده حمایت نمی شود؟
خير دوست عزيزم بنده با توجه به ازاد شدن نرخ محصولات پتروشيمي در كنار افزايش شديد نرخ اين محصولات توصيه به خريد نميكنم بازار بيخود چنين پي بر اي به اين سهم نداده است سود سال 90 شركت در هاله اي از ابهام قرار دارد
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
کسی جواب من که نمیده؟:(
برای بار سوم می پرسم :d
نظر دوستان روی کاذر چیست من مدت زیادی است این سهم را دارم اما سود اوری منفی....:(
این بازار مثبت واسه ما ضرره "(شوخی)
دوست عزيزم بنده كه پاسخ شما را دادم
كاذر وضعيت بنيادي مناسبي ندارد تنها بازيچه چند گروه سفته باز ميباشد به نظرم بار ديگر اين سهم به سطوح قيمتي 140 تومان برسد
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر