در اصل توسط نادر پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
-
در اصل توسط punisher پست شده است View Postسلام خدمت دوستان
آقای نظری و وحید 20 جان
جریان این خرید های اعتباری چیه؟
چه کارگزاری هایی انجام می دن و شرایطش چگونه است؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط shahrzaad_1387 پست شده است View Postمحسن جان سلام و خسته نباشید میگم بهت برادر
من هرچی این خفناور رو بررسی میکنم میبینم که خیلی ارزنده ست ، فقط اگر تا حالا تعداد سنگین ازش نخریدم این بوده که میترسم که برم توش و سهامداری کنم!!!
به نظرم تارگتهای بالای 1000 تومن رو میشه براش متصور بودبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postجسارت بنده را در حضور اساتید ببخشید
ورود پردیس
حمایت غدیر از پردیس میتونه جو گروه پتروشیمی را مثبت کنه
دوستان تو این هفته فروشنده این گروه نباشید
واقعا لذت ميبرم از اين مديريت غدير كساني وارد شركت شدند هم كارافريني ايجاد كردند هم ثروت و هم خيلي پارامترهاي مثبت ديگه واقعا جا داره به اين شركت و مديرانش افرين گفتبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط farhad61 پست شده است View Postخالص ارزش دارایی یا nav رو از کجا باید حساب کرد و یا به دست آورد؟
جمع تفاوت ارزش بازار سرمايه گذاري هاي بورسي از بهاي تمام شده+ جمع تفاوت ارزش بازار شركتهاي سرمايه گذاري غير بورسي از بهاي تمام شده+جمع حقوق صاحبان سهام+ذخيره كاهش ارزش سرمايه گذاريها (در صورت وجود) تقسيم بر تعداد سهامبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط arash پست شده است View Postبا سلام خدمت محسن خان
در صورت امکان اگه از وپست بنویسید
ممنونبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
نظر