تحليل دوست عزيزم محمد را درباره شبريز بخوانيد بازار زماني به ارزش پالايشگاه ها با قيمت فعلي نفت پي خواهد برد كه ديگر دير شده...
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
جناب نظری در صورت امکان تحلیلی از وصندوق بفرماید.
صف فروش دلیل خاصی داره؟
قیمتی فعلی برای این سهم مناسب یا با توجه به فروش صبا امکان ریزش وجود دار؟[B]ترجیح میدهم با کفشهایم در خیابان راه بروم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بنشینم و به کفشهایم فکر کنم.
[CENTER] (دکتر علی شریعتی)[/CENTER]
[/B]
نظر
-
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postهدف قيمتي البرز به نظر بنده سطوح قيمتي 720 تومان ميباشد
خفناور بايد در هيمن قيمتها برگردد و تا سطوح قيمتي 650 بالا برود
فردا خريد عرضه اوليه پرديس و خريد زامياد و شبريز مناسب است
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postفردا همه سرشان به تجهيزات گرم باشد بنده ميروم شكار يك زير خاكي اين اينجا باشد تا فردا از كثافتكاري سازمان بورسي ها برايتان بگويم البته كساني كه زرنگ باشند و بازي سازمان رو امشب فهميده باشند فردا اول وقت شكار خوبي نصيبشان خواهد شد....یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا
نظر
-
خسته نباشی محسن جان
ار انجایی که فاسمین در شهر ما واقع شده بنده چند روزیست که پی گیر روندمعاملاتی نامناسب سهام این شرکت شده ام وان طور که فهمیده ام مسبب چنین روندی برای فاسمین کروی است چرا که عده ای از حقوقیها با چنین عرضه های مخربی در فاسمین زمینه را برای ورود توسعه معادن محیا میکنند؛ میشود گفت که تا به امروز هم موفق بوده اند چرا که کروی در این مدت زمان کوتاه بیش از 18میلیون سهم در درصدهای منفی جمع اوری کرده ودر پرتقوی خود قرار داده است
محسن جان امکان دارد در معاملات فردا حتی اگر قیمت های جهانی روی مثبت هم باشد بازهم شاهد چنین روندی با چنین فعل و انفعالاتی در فاسمین باشیمیل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
در اصل توسط HOLY پست شده است View Postدرود و سلام بر جناب نظری عزیز و بزرگوار و دوست عزیزم بابک گل
قصد عرض ادب و ارادت و همچنین تقدیر و تشکر از زحمات بی شائبه جناب نظری بزرگوار و بابک عزیز بود.
بزرگواران ارادتمندمبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط rojan پست شده است View Postبا سلام
جناب نطری همانظور که در معرفی خودم در ببخشید شما گفتم
نظر به اینکه راهم خیلی دوره خواهشنا سوالات مرا در الویت قرار دهید:d
فردا هم در مورد روند صدرا و خرید و فروش ان راهنمایی نمایید
سبز و پر سود باشید
در مورد صدرا بنده انتظار دارم اين سهم در سطوح قيمتي 300-330 تومان بازگشايي شود و تا سطوح قيمتي 360 تومان نيز رشد نمايد مضافا اينكه صدرا باز هم جاي تعديل عايدي را داردبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postسلام و شب بخیر خدمت محسن عزیز
محسن جان سود 98 ریالی صدرا رو چطور ارزیابی میکنید؟راستش 25 درصد سبدم صدرا با متوسط 285 و اصلا دوست ندارم باز بشه چون داریم کار خودمون رو میکنیم بقیه بازار هم کار خودشو!!!
میترسم با باز شدنش دوباره بازار رو خراب کنه همه گروه ها رو ... من یه بار 45 درصد بازدهی منفی ازش گرفتم ولی این بار خریدم به این دلیل بود که انتظار سود 45 تومن رو ازش داشتم چون همه محاسبات اینو میگفت
امیدوارم خوب باز بشهبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط aminaran پست شده است View Postجناب نظری ما که تازه کار هستیم وبی تجربه اگر شما بفرمائید ......مثل شما شکار خوبی خواهیم داشتبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
نظر