تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • برديا
    عضو عادی
    • Mar 2011
    • 60

در اصل توسط برديا پست شده است View Post
    بله شديدا حبابي هستند دسبحان و حتي خود سبحان دارو نصف قيمت فعلي هم ارزش ندارند ، هر چه زودتر بفروشيد ، دسبحا هيچي در پرتفوي اش نداره تمامي شركت هاي درونش ورشكسته هستند خود سبحان دارو هم بايد پايين تر از 700 معامله مي شد ، يا همين دسينا الان بايد با پي ايي 2 معامله بشن چون ريسك بالايي دارند اصلا دارويي ها بيشتر از پي ايي دو ارزش ندارند اين نظر من من خودم از هر كدوم دارويي ها داشتم الان بودم مي فروختم دارويي هيچ وقت سهام هاي خوبي نبوده اند به خصوص همين سهم هايي كه نام برديد .
    خودشم يه بار هم عرض كردم تا سهام هاي خوبي مثل صدرا ، بيمه پارسيان ، شاهد ، فولاژ در بازار هستند ديگه دارويي خريدن مسخره هستش منكه اگه پول داشتم تمام زنديگم رو صدرا مي خريدم .

نظر

• آریو
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 4834

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
      بازگشايي فاذر بدون گزارش تعديل تا اينجا كه ما پيگيري كرديم كار مالمير و دار و دستش بوده سهامداران فاذر ميتوانند به بازرسي بورس شكايت كنند ما فعلا پيگيري ميكنيم
      سلام محسن عزیز
      خسته نباشی
      امیدوارم همیشه با انرژی و انگیزه برامون باقی بمونی و ازت استفاده کنیم
      محسن جان به نظر من تا زمانی که صدرا این وضعیت رو داره فاذر و فاراک هر تعدیلی بدن هیچ مسیری جز مسیری که صدرا براشون تعیین میکنه نمیمونه ..... به همون خاطر صدرا رو بیش از دو ماه پیش انتخاب کردم و امروز با نا اومدی کامل ....
      برای مقابله با صدرا تنها راه نوسان گرفته که از شنبه به امید خدا شروع میکنیم
      شاید تنها راه پیش بینی رفتار فاذر و فاراک پیش بینی رفتار صدرا باشه و پیش بینی این وحشی نه با نموداره نه با تحلیل صورت های مالی
      ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• آریو
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 4834

در اصل توسط برديا پست شده است View Post
        بله شديدا حبابي هستند دسبحان و حتي خود سبحان دارو نصف قيمت فعلي هم ارزش ندارند ، هر چه زودتر بفروشيد ، دسبحا هيچي در پرتفوي اش نداره تمامي شركت هاي درونش ورشكسته هستند خود سبحان دارو هم بايد پايين تر از 700 معامله مي شد ، يا همين دسينا الان بايد با پي ايي 2 معامله بشن چون ريسك بالايي دارند اصلا دارويي ها بيشتر از پي ايي دو ارزش ندارند اين نظر من من خودم از هر كدوم دارويي ها داشتم الان بودم مي فروختم دارويي هيچ وقت سهام هاي خوبي نبوده اند به خصوص همين سهم هايي كه نام برديد .
        دوستان عزیز بنده شاید نظرم مقداری با شما متفاوت باشه
        به نظر من تنها عاملی که باعث میشه سهم ونیکی در بازار منفی و سراسر صف فروش متعادل معامله بشه پوتفوی خوب دارویی ونیکی باشه... به شخصه دارم رو ونیکی خیلی کار میکنم
        خیلی از دارویی ها پتانسل بالایی دارن مثل ددام که از 830 تومن باهاش هستم و تا 1500 باهاش میمون و همینطور وپخش که واقعا حرف نداره
        سبحان دارو داره رو ارزش ذاتی خودش معامله میشه دوستان به چه دلیلی میگویید نصف این ارزش دارند
        همه این دارویی ها سودهای انباشته ای دارن که افزایش سرمایه های خوبی میتونن بدن که می خوان بدن
        دابور
        دلر
        وپخش
        ددام
        دپارس درازک
        دلقمان با طرح های عظیمی که داره گزینه عالییه
        و مهمتر از همه دتماد با تولیدات انحصاری خودش ...............گروه نیمه دومی و دارای بتای منفی شاید نباید انتظار زیادی در نیمه اول و در روزهای مثبت بازار ازشون داشته باشیم
        ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

شفاف سازی
          الان دیدم که در برخی از فرم های گفتگو افرادی از روی ناآگاهی یا با سوء نیت اعلام کرده اند که کمرجان 30 درصد تعدیل منفی داده است!!!!
          امروز کمرجان فقط صورتهای مالی 3 ماهه خود را اعلام کرده و اصلا تعدیل اعلام نشده است تا بخواهد تعدیل منفی باشد.
          نکته بعدی اینکه قبلا هم گفته شده که چون 2 طرح شرکت در مهر ماه افتتاح خواهد شد و پیشبینی سود امسال با لحاظ ان اعلام شده و بنابراین پوشش اصلی و بیشتر شرکت در آن مقطع خواهد بود که قبلا هم اطلاع رسانی شده است.
          نکته دیگر اینکه سود سال اینده شرکت حتی میتواند به 300 تومان هم برسد و در واقع طبق اطلاعیه شفاف سازی شرکت که چندی پیش منتشر شد مبلغ فروش تقریبا با افتتاح طرح های 2.5 برابر میشود که با این حساب سود 115 تومانی فعلی میتوند در سال 91 به حدود 250 تا 300 تومان هم برسد.
          یک طرح دیگر هم در دست برسی دارد (طرح سفال بام)که در صورت تصویب طرح شرکت افزایش سرمایه بیش از 200 درصدی خواهد داشت.
          احتمالا عده ای که قصد جمع کردن سهم را دارند چون میبینند سهم فروشنده چندانی ندارد به این راه کارها متوسل میشوند همانطور که چندی پیش شایعه لغو مصوبه اداره بازارگانی استان گلستان را راه انداختند که تکذیب شد.
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• محسن نظري
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 3397

در اصل توسط reza55 پست شده است View Post
            استاد نظری سلام
            امروز برا خرید نظرتون چیه ؟
            دوست عزيز اگر قصد خريد داشتيد بايد سه شنبه خريد ميكرديد فعلا بنده نظاره گر بازار و كنترل سهام پرتفويم خواهم بود
            به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
            اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• محسن نظري
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 3397

در اصل توسط sanko پست شده است View Post
              استاد نظری نقد ندارم ... به نظرتون ثشاهدمو با خصدرا عوض بکنم ؟؟؟احساس می کنم اگه عرضه تعاونی تموم بشه از شنبه دیگه تو این قیمتها نبینمش ...
              بله دوست عزيزم تعويض ثشاهد با خصدرا گزينه مناسبي ميباشد

نظر

• محسن نظري
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 3397

در اصل توسط frouzan پست شده است View Post
                استاد به نظر ميايد نگهداري شاراك و شركت در مجمع آن در روز 21/2/90 بسيار مناسب باشد . نظر شما چيست؟;)
                افرين كاملا موافقم به خصوص اينكه در مجمع احتمالا شاهد اخبار خوبي نيز خواهد بود و مضافا اينكه با تعديل بسيار خوبي نيز در گزارش 3 ماهه مواجه ميباشد

نظر

• محسن نظري
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 3397

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                  محسن جان به نظرم فروشنده چندانی در خفناور نمونده و الان کافیه یه نفر با حجم خوب بخره صف بشه درسته؟
                  كاملا وحيد جان درسته سهم شناوري ندارد حجم معاملات هم پايين امده و فروشنده چنداني نيز باقي نمانده به زودي باز شاهد رشد قيمتي سهم تا سطوح 560-580 تومان و سپس 660 تومان خواهيم بود

نظر

• محسن نظري
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 3397

در اصل توسط rojan پست شده است View Post
                    با سلام

اقای نظری میدانم جواب سوالم را نخواهید داد
                    ولی من بر این باورم که همیشه شجاعت دانستن و پرسیدن را باید داشت
                    خواهشنا در صورت امکان در مورد اذراب و روند ان راهنمایی نمایید
                    بفروشیم بخریم
                    i dont know
                    درباره فاذر ما امروز از ماليمير پيگيري كرديم گفت سهم باز كرديم اما باز مجددا بسته خواهد شد امروز فرصت خريد بود به زودي شاهد فاذر 400 توماني و وفاراك 300 توماني و صدراي 300-320 توماني خواهيم بود

نظر

• محسن نظري
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 3397

در اصل توسط مهدی64 پست شده است View Post
                      دوستان p/eصدرا دیروز16ریال بود امروز شده 15ریال جریان چیه؟
                      اي پي اس اشتباست بياد اصلاح شود بندگان خدا سازمان بورسيها انقدر سرشان شلوغ است و كارهاي مهمتري دارند كه وقت اصلاح پي بر اي شركتها و اعمال اي پي اس درست را ندارند!!!!

نظر

• محسن نظري
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 3397

در اصل توسط PASHA پست شده است View Post
                        آقا محسن دیروز تویکی سایتها خوندم که صندوق بین المملی پول نرخ رشد اقتصادی امسال 2011ایران را صفر پیش بینی کرده و نرخ رشد 2010 را منفی اعلام کرده وحالا جالب اینجاست
                        کشوری چون قطر 20 امارات 7 وعراق 10 وعربستان 6
                        واقعا این می تونه توبورس وشرکتهای بورسی تاثیر بگذاره
                        راستی کارگزاری به من می گه که به از صندوق کارگزاری خریدوفروش کن بازدهی اش بهتره
                        تازه سهامداران جز دنباله رو همین صندوقها هستند
                        نتظر شما چیه
                        خير دوست عزيزم بنده مخالفم درسته كسب و كارهاي كوچك و غير استاندار ضربه خورده اند و در حال حذف شدن ميباشند اما كسب و كارهاي بزرگ و اصولي در حال رشد خوبي ميباشند اين عامل تاثيري در بازار سرمايه ندارد
                        درباره صندوق ها با صندوق هايي كه كه مدير خوبي دارند و سابقه درخشاين دارند موافقم ميتوانيد از معاملاتشان استفاده كنيد

نظر

• محسن نظري
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 3397

در اصل توسط hitm@n پست شده است View Post
                          یه توجه کوچیک به اردر های خرید و فروش بکنید،کاملا تابلو در حال کنترل بازار هستند،حالا قصدشون از این کار چیه الله اعلم
                          امروز يك سري بايد سوار تجهيزات ميشدند كه شدند به نظرم اخرش است ديگر چيزي نمانده روند مثبت تجهيزاتي ها شايد خيلي زود شروع شود....

نظر

• محسن نظري
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 3397

در اصل توسط Ali487 پست شده است View Post
                            سلام خدمت دوستان .
                            آقا محسن نظرتون راجب به شبریز توی این قیمت باز هم خریده ؟؟
                            لطفا هدف قیمتی سهم را هم ذکر کنید .
                            من نیز از اینکه در این تاپیک از نظرات دوستان بهره مند می شم خوشحالم .
                            از دوستان خوبی که پیدا کردم تشکر می کنم .
                            پر سود باشید .
                            بله دوست من اهداف سهم را نيز گفته ام سطوح 300 و 350 تومان

نظر

• برديا
                              عضو عادی
                              • Mar 2011
                              • 60

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                              به نظر من تنها عاملی که باعث میشه سهم ونیکی در بازار منفی و سراسر صف فروش متعادل معامله بشه پوتفوی خوب دارویی ونیکی باشه... به شخصه دارم رو ونیکی خیلی کار میکنم
                              خیلی از دارویی ها پتانسل بالایی دارن مثل ددام که از 830 تومن باهاش هستم و تا 1500 باهاش میمون و همینطور وپخش که واقعا حرف نداره
                              سبحان دارو داره رو ارزش ذاتی خودش معامله میشه دوستان به چه دلیلی میگویید نصف این ارزش دارند
                              همه این دارویی ها سودهای انباشته ای دارن که افزایش سرمایه های خوبی میتونن بدن که می خوان بدن
                              دابور
                              دلر
                              وپخش
                              ددام
                              دپارس درازک
                              و مهمتر از همه دتماد با تولیدات انحصاری خودش ...............گروه نیمه دومی و دارای بتای منفی شاید نباید انتظار زیادی در نیمه اول و در روزهای مثبت بازار ازشون داشته باشیم
                              شرمنده شايد نوع نوشتن ما يه جوري بود كه شما فكر كرديد داريم جدي مي گيم . شرمنده به خدا

نظر

• موج 5
                                عضو عادی
                                • Mar 2011
                                • 140

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                                دابور
                                دلر
                                وپخش
                                ددام
                                دپارس درازک
                                جناب آریو، استاد بزرگوار نظری گفنتد که سمت دارویی ها نریم، استاد خودشون الان منو تایید می کنند، این دارویی ها همشون حبابی هستند. من شخصا پارسیان و ثشاهد خریدیم که پی بر ای شون پایینه و اصلاح کردند، حرکت اینها بزودی شروع خواهد شد.

نظر

در حال کار...
                                X