در اصل توسط مهدی64 پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
-
در اصل توسط موج 5 پست شده است View Postجناب آریو، استاد بزرگوار نظری گفنتد که سمت دارویی ها نریم، استاد خودشون الان منو تایید می کنند، این دارویی ها همشون حبابی هستند. من شخصا پارسیان و ثشاهد خریدیم که پی بر ای شون پایینه و اصلاح کردند، حرکت اینها بزودی شروع خواهد شد.
اما اينكه مي فرماييد حركت اينها بزودي شروع خواهد شد بياييد كمي از داروهاي اين دارو هاي حبابي خدمتتان تقديم نمايم شايد حركتشان به زودي شروع شود . !!!
نظر
-
در اصل توسط موج 5 پست شده است View Postجناب آریو، استاد بزرگوار نظری گفنتد که سمت دارویی ها نریم، استاد خودشون الان منو تایید می کنند، این دارویی ها همشون حبابی هستند. من شخصا پارسیان و ثشاهد خردیم که پی بر ای شون پایینه و اصلاح کردند، حرکت اینها بزودی شروع خواهد شد.ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط برديا پست شده است View Postبله شديدا حبابي هستند دسبحان و حتي خود سبحان دارو نصف قيمت فعلي هم ارزش ندارند ، هر چه زودتر بفروشيد ، دسبحا هيچي در پرتفوي اش نداره تمامي شركت هاي درونش ورشكسته هستند خود سبحان دارو هم بايد پايين تر از 700 معامله مي شد ، يا همين دسينا الان بايد با پي ايي 2 معامله بشن چون ريسك بالايي دارند اصلا دارويي ها بيشتر از پي ايي دو ارزش ندارند اين نظر من من خودم از هر كدوم دارويي ها داشتم الان بودم مي فروختم دارويي هيچ وقت سهام هاي خوبي نبوده اند به خصوص همين سهم هايي كه نام برديد .
مهم اینه که سهم زیر خاکی بخری مثل ثشاهد و سفارود که استاد عزیز اون رو معرفی کردند.
نظر
-
در اصل توسط موج 5 پست شده است View Postاین دارویی هایی که گفته اید همه می تونن بخرند، همه اینارو می شناسند، خریدن اینها هنر نیست و دارویی ها با سفته بازی بالا رفته اند ددام با 100 تومان سود 1100 تومان است ولی ثشاهد با همان سود 300 تومان!!!
مهم اینه که سهم زیر خاکی بخری مثل ثشاهد و سفارود که استاد عزیز اون رو معرفی کردند.
دوست عزیز اینطور نیست به روند سود اوری ثشاهد دقت کن بخشیش غیر عملیاتیه و به سهامدارش توجه کن به ارزش ذاتیش هم توجه کن ...و همینطور سفارود
استاد نظری در شرایط خاص و نقطه قیمتی خاصی برخی سهمارو پیشنهاد میکنن و نقطه خروج رو هم مشخص میکنن
آرزوی من سود آوری فراوان شماست بخصوص امسالریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
بچه ها یه خبر باحال غیر بورسی
کسانی که به فیس بوک اعتیاد داشتند حالا می تونند از خماری در بیان
چند روزه فیس بوک را می تونید بدون استفاده از فیلتر شکن و فقط با استفاده از پروتکل https باز کنید
هر جا به صفحه فیلتر شده بر خورد کردید حرف s را بعد از p اضافه کنید
:x:x[COLOR="darkgreen"]بی چیز باش[/COLOR]***ناچیز نباش[/COLOR]
نظر
-
سلام محسن جان
میخوام شنبه یه مبلغی خرید کنم با دید یکی دو ماهه (حدود 10 تومن)
چی بگیرم ؟که بشه یه 20 درصدی گرفت ؟
ممنونم از پاسخت./:.nono.:/هیچکس با تحلیل دیگری خرید وفروش نکند /:.nono.:/
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postاي پي اس اشتباست بياد اصلاح شود بندگان خدا سازمان بورسيها انقدر سرشان شلوغ است و كارهاي مهمتري دارند كه وقت اصلاح پي بر اي شركتها و اعمال اي پي اس درست را ندارند!!!!
بعدش هم خدمت محسن خان عزیز عرض می کنم که تا اونجایی که من می دونم معمولا ای پی اس سهام را تا قبل از مجمع؛همان مبلغ سال قبل نشان می دهند.با تشکر دوباره و عرض پوزش
نظر
-
دوستان تجهيزاتي خبرهاي بسيار خوبي از تجهيزات داره مياد سال 90 سال جهاد اقتصادي در تجهيزات است از من محسن نظري به شما فقط بنشينيد و نظاره گر باشيد در سال 90 تجهيزات به كجا خواهند رسيد چنان داغ سهم را بر دل ان سهامداران احساسي كه در روز بازگشايي سهامشان را رنج منفي ميكردند و به هر قيمتي ميفروختند بگذاريم كه تا اخر عمرشان يادشان نرود....به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
دوستان عزيزم درباره داروييها بنده نگفتم سهام اين شركتها حبابي هستند يا بايد با پي بر اي 2 معامله بشوند خير اتفاقا داروييها سهام بسيار پر پتانسيلي نيز هستند اما الان زمانشان نيست بايد محركي ايجاد شود افزايش قيمتي دارو يا افتتاح طرح هاي توسعه اي يا افزايش سرمايه ميتواند كل گروه يا تك سهام اين گروه را جذاب كند پس داروييها نيز جزيي از بازار ما هستند ان هم جزيي كه هميشه سوداور بوده اند فقط بايد در موقع مقتضي واردشان شدبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postدوستان تجهيزاتي خبرهاي بسيار خوبي از تجهيزات داره مياد سال 90 سال جهاد اقتصادي در تجهيزات است از من محسن نظري به شما فقط بنشينيد و نظاره گر باشيد در سال 90 تجهيزات به كجا خواهند رسيد چنان داغ سهم را بر دل ان سهامداران احساسي كه در روز بازگشايي سهامشان را رنج منفي ميكردند و به هر قيمتي ميفروختند بگذاريم كه تا اخر عمرشان يادشان نرود....
هر لحظه منتظر پروازتان هستیممممممممممممممممممممممم تجهیزاتی هاB-)سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postسلام محسن عزیز
خسته نباشی
امیدوارم همیشه با انرژی و انگیزه برامون باقی بمونی و ازت استفاده کنیم
محسن جان به نظر من تا زمانی که صدرا این وضعیت رو داره فاذر و فاراک هر تعدیلی بدن هیچ مسیری جز مسیری که صدرا براشون تعیین میکنه نمیمونه ..... به همون خاطر صدرا رو بیش از دو ماه پیش انتخاب کردم و امروز با نا اومدی کامل ....
برای مقابله با صدرا تنها راه نوسان گرفته که از شنبه به امید خدا شروع میکنیم
شاید تنها راه پیش بینی رفتار فاذر و فاراک پیش بینی رفتار صدرا باشه و پیش بینی این وحشی نه با نموداره نه با تحلیل صورت های مالی
ديروز دو نشانه دربازار بود اول مقاومت فاراك در قيمتهاي مثبت و دوم حجم معاملات سنگين در اين گروه خود گوياي خيلي چيزهاست......
دقت كنيد از روز بازگشايي صدرا چه حجمي معامله شده؟ كسي كه اين حجم صدرا ميخره كسي كه اين حجم فاذر ميخره كسي كه نميذاره فاراك منفي بشه بي دليل اين كار رو نميكنه...به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
[quote=محسن نظري;15198]اين بازگشايي ديروز فاذر بدون تعديل عايدي و عمدي و با قصد و غرض بود و احتمالا نماد دوباره متوقف خواهد شد .
سلام داش محسن .
اين بازگشايي فاذر من ياد فرآوري 4 سال پيش انداخت . موقعي كه قيمتهاي جهاني در حال افزايش بود و سهام گروه روي پشت سر هم ميبستن براي تعديل .
يادم فرآوري داشتم بست براي تعديل 50 درصد تعديل داد ولي با هموني قيمتي كه بسته شده بود باز شد . زنگ زدم شركت گفتم اين چه وضعش گفتن بورس با ما چپ افتاده به همين خاطر نزاشتن افزايش قيمت داشته باشه . من هم لج كردم سهم فروختم ولي چند وقت بعدش دوباره بست براي تعديل و بالا باز شد .
الان هم همون جريان داره تكرار ميشه . سهم خوب با بنياد قوي بايد باهاش سهامداري كرد تا رستگار شد .
نظر
نظر