در اصل توسط محسن نظري پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
دوستان و اساتید عزیز:
من کوچک تر از آنم که بخواهم نظر دهم ولی با دیدن کامنت های دوستان کمی از اینکه دوستان عزیز یا یادشون رفته کجا زندگی می کنند(ایران)و هم اینکه در این اوضاع و احوال نابسامان اقتصادی و سیاسی اینقدر غیر منطقی فکر کردن که اینقدر ما متا سفانه بدلیل جنبه های پایین تا 2 روز کافیه بازار منفی بشه از کامنت دوستان ترس و دلهره می باره و کاسه چه کنم چه کنم دست می گیریم.
من دوست دارم به عنوان کوجکترین فرد با صراحت اعلام کنم اول بیایید تکلیفمان را با خود روشن کنیم و ببینیم در جایی سرمایه گذاری می کنیم که از ارکان اصلی آن همین درصد های منفی و مثبت آن میباشد.اگر بنا به این باشد که هر کس سهمی خرید از همان شب خواب ببیند که سرمایه اش از فردا هر روز به ازای کارکرد خیلی از تاجران دیگر که در 1 ماه حاضرند آن درصد را در بیاورند که وا مسیبتا.
بلند پروازی یکی از ارکان موفقیت است ولی متا سفانه جنبه ما آنقدر پایین هست که فقط یک روی سکه را نگاه می کنیم و آن هم بدترین بلا یعنی طمع می باشد.
اگر بلند پروازی یا هر اسمی که روی آن می گذاریم (تجارت) را با تمام حاشیه های آن قبول کنیم(از ضرر .دوران سختی .دوران سود .بازیچه قرار گرفتن.رکب خوردن.تصمیم اشتباه وووووو )دیگه نیازی به این حرفها نیست .اگر تصمیم گرفتیم با مشورت سهمی خریدیم حالا هزارو یک دلیل ممکنه سهم پایین بیاد یا بالا بره آیا از دست کسی کاری برمیاد؟
آیا این جزو بازاره یا هر رو 4 % سود.
متا سفانه تمام این دلیل ها در وجود خود ما نهفته است که اگر تعریف اقتصاد یا بازار سرمایه را بدانیم دیگر این حرفها را بیان نمی کنیم.مگه کسانی که مدت طولانی در این بازار حضور دارند تا حالا ندیدند بازار منفی شود؟
شما یک کار به من معرفی کنید که در آن ضرر نباشد.
این اصل بازار است.فکر میکنید این اولین بار است که کسی در بورس دست به کثافتکاری میزند.اول صحبتم گفتم ما در ایران زندگی میکنیم تا به حال کسی با یه همچین مواردی برخورد نکرده؟تا حالا ندیدیم کسی از چراغ قرمز رد شود؟و هزاران مثال دیگر
در جمع بندی اگر بازار را یک دریا در نظر بگیریم که در طوفان گرفتار شدهایم اگر عرشه را سفت بچسبیم خورشید فردا را میبینیم و اگر از خود بپرسیم چرا در دریا باید طوفان بیاید متاسفانه ........
به امید روزهای خوب (ولی یادمان باشد همیشه در دریا طوفان هست.پس بهترین کار انه همگی عرشه را به امید دیدن خورشید سفت بگیریم)
نظر
-
در اصل توسط بورس بازان پست شده است View Postاستاد نظری درود بر شما.ممنون میشم نظرتون را در مورد وصندوق و فخاس ذکر کنید
با سپاس فراوانبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
فاذر سود خودش رااز7/19 به8/30 تعدیل داد ٪56 مبارک باشه
نظر
-
در اصل توسط frouzan پست شده است View Postاستاد با عرض معذرت نميدانم در گذشته تحليلي راجع به ونيكي داشته ايد يا نه ولي اگر ممكن است يكبار ديگر نظر خود را در مورد ونيكي بفرماييد ./:)به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط بروکر001 پست شده است View Postسلام جناب نظری
درصورت امکان نظرتان را در خصوص وضعیت آتی پست بانک بفرمایید مطمئنا دانستن نظر جناب عالی می تواند راهگشا باشد احتمال دارد تک سهم شوم و فعلا با بورس خداحافظی کنمبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط طيب پست شده است View Postباسلام وبا تشكر از زحماتتون
آيا ايران ارقام تعديل منفي دارد؟
بااجازه شما بعضي از اخبار را در سايتهاي ديگري قرار ميدهم از نظر شما مانعي ندارد؟همين خبر بورس نيوزبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postبابک جان و محسن عزیز میخواستم نظرتونو راجع به ومعادن بدونم برادرم مقداری داره قیمت خریدش حوالی 700 هست به نظرتون آیندش تا 1-2 ماه چجوریه؟؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
نظر