در اصل توسط فرماندار پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط hiva پست شده است View Postمحسن عزیز اگر امکان دارد یه نگاهی به وضعیت بانک ارین داشته باشید . به نظر شما بعد از بازگشایی چه روندی طی می کند؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط Ali487 پست شده است View Postسلام خدمت دوستان .
آقا محسن همه اونهایی که بازار سهم را با طلا و سکه عوض کردند همشون هم احساسی نیستند . یکی از همکاران من روی بد شانسی ، سنگین توی بازار بورس ضرر کرد . آدم احساسی هم نیست اما بدشانسی آورد . حالا به نظر شما همچین کسی نباید به تلاتم برای جبران ضررش بیافته ؟
اقتصاد کشور ما به اندازه کافی مریض هست و از دست چند تا شخص حقیقی مثل ما کاری بر نمی یاد . بالایی ها باید به فکر باشند که ....
شما خودت گلی ، به نظر من برای همه کس آرزوی خوب کنید . حتی اگر پست ترین انسان روی زمین باشه .
ماکه خیلی دوستت داریم . :)
ان هم خريد با هزار مكافات و فروش هم با هزار مكافات پس از اين همه مدت براي سود بسيار اندك؟
مگر در همين بازار همين سود را نميشود حتي در عرض 2 روز گرفت؟
كدام از خريداران با تحليل رفت سكه خريد؟ تحليل اينها اينه فلاني خريد ما هم برويم بخريم تازه صفم هست كه چه بهتر تصميمات احساسي و شكمي كه ميگم همينه واقعا واقعا برودي تو اين صف خريد سكه بگوييد به چه دليل سكه ميخريد خدا شاهده اگه يك كدامشان توانست دليل بياورد...
چطور در بازار سكه طرف سكه ميخرد و ماهها نگه ميدارد ضرر هم كند صدايش در نمياد ولي در بازار سرمايه تا تق به توق ميخورد يا داد فغان سر ميدهند يا از بازار فرار ميكنند كه هيچ صدتا بد و بيراه هم پشت بازار نثار ميكنند اتفاقا بنده يه پستي زدم در اتاق بورس 24 با اين مضمون كه در عجبم در ساير كسب و كارها طرف 6ماه تا يكسال فقط هزينه ميكند و از جيب ميخورد صدايش هم در نمياد سر سال اگر از شر ماليات و مشتري بد حساب و چك برگشتي و مشكلات ديگر جان سالم به در ببرد 30 درصدي گيرش ميايد ولي در همين بازار سرمايه اگر بلند مدت سرمايه گذاري كند قول ميدهم بدون كوچكترين مشكل و استرسي سالي 30-40 درصد بازدهي خواهد داشت اما اول طمع دوم تصميمات احساسي باعث ميشود اين تازه واردين تبديل شوند به يكي از عوامل ضربه زدن به بازار براي انها بازار سكه و ارز و مسكن و بورس فرقي ندارد هر جا باشد فقط سود داشته باشد حالا به هر قيمتي هجوم ميبرند به انجا ختم كلام را بگم تا به ماهيت و ذات اين افراد پي ببريد ساعت 5-6 صبح طرف ميره تو صف خريد سكه تو بارون چند ساعت اسير ميشه كه چند تا سكه بخره فوقش 10 تا 10 تا سكه 400 تومني كه چقدر سود كنه شانس بياره 5 درصد اخرش 200 تومن بله دلالي دست به دست كردن اين قشر از اين ادما عادت كردن به اينطور زندگي پس بنده نوعي هميشه ارزو دارم كه اين نوع تفكر هيچگاه نه به رفاه برسد نه به ازادي كه در ان زمان نه به خداي خودش بندگي ميكند نه حداقل ابرويي براي رفاه و ازادي باقي ميگذارد.....به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
با نظر شما موافقم جناب نظري براي 5 تا سكه از صبح تا ظهر مردم ميرن تو بانك خودشون رو معطل مي كنن اما تو بورس تو راحت با اينترنت و ا ز محل كار يا خونت كارتو انجام ميدي.منتهي بايد فرهنگ بورس بيشتر روش تبليغ صورت بگيره. من به چندتا از همكارام 1 ساله دارم ميگم بياييد سهم بخريد ميدونن سود داره اما يه ترسي دارن كه اون هم از عدم شناخت اين بازار براي بيشتر هموطنان است.و چون خودشون سهم نخريدن و ميبينند بازار بورس چه رشدي كرده تو يك سال همش نقذد منفي مي كنند و تو گوش بقيه هم مي خونند كه حباب شده و از اين حرفها. اون هم براي اينكه هم خودشون رو دلداري بدن هم تفكر بورس حبابي رو تو ذهنم بقيه بندازن. به نظرم ميخوان از بورس انتقام بگيرن چون جاشون گذاشته . چون رفتند ملك خريدن و راكد مونده و ضرر هم كردن. ميدونيد حس حسادتي كه تو ايراني جماعت هست نميزازه اين كشور خوب پيشرفت كنه.تحلیلگر بازار tahlilgar0@
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postیگانه جان من هفته پیش هم به دوستان گفتم .گروه ساختمانی یک صعود به بازار بدهکاره که خب این صعود مصادف شد با نزول بازار .....کلا معاملات جالبی دارن مثلا ثاخت یه دونه هم رو منفی نداد من پایین نشسته بودم ثامان هم از دستم رفت به خاطر جو بازار تکنیکال ثامان رو کنار گذاشتم که اشتباه کردم
قضيه وساخت با ثمسكن و ثاخت فرق ميكنه
ثاخت روند بلند مدت نزولي رو هم براحتي شكونده و داخلش نفوذ كرده و صعودش حتميه
ثمسكن روند بلند مدت نزوليش رو شكونده و وارد فاز جديدي شده كه پس از زدن هامر در 170 روند صعودي شكل گرفت و با رد شده از 196 با يك دوجي زيبا و شكستن خط روند نزولي صعودش تضمين شده
چارت وساخت و ثمسكن تا حدودي شبيه هم هستن ولي ثمسكن روندشو به سمت بالا شيكوند ولي وساخت نه تونست مقاومت رو رد كنه بلكه زير حمايت قبليش الان داره معامله ميشه و حجم معاملات اين قسمت (در اين قيمت ) هم بسيار پائينه
محسن جان از شما هم ممنونم
وزن تجهيزاتي سبدم بالا ميرفت همه رو وساپا گرفتم
نظر
-
در راستای صحبتهای جناب نظری چون به مدت 10 سال در بازار کالا صنف آهن فعالیت داشتم چند نکته را خدمت دوستان عرض میکنم.
یه مثال بزرگترین تجار بازار دارند و اونم اینه شاید 11 ماه کار نکنی ولی مطمئن باش تو ماه 12 جبران 11 ماه رو میکنی.
دوستان به خدا قسم تو بازار ما که تازه کارمون عمده بود و وارد کننده بودیم اگه در بیلان کل ماهی 5% بازدهی داشتیم میگفتیم خوب کار کردیم از 5 تا 10 %میگفتیم علیه بیشتر از اونم که رنگشو نمدیدیم و اگرم میدیدیم با دممون گردو میشکوندیم.تازه باید منتظر این بودیم که هر روز خبر میدادن فلانی کم آورده از شما جنس گرفته ؟اگه نگرفته بود که یه نفس عمیق و اگه گرفته بود دیگه بازارو ول میکردیم دنبال چک میدویدیم.
دوستان نمیدونم شمایی که از دو تا درصد منفی هراس دارید در صورتی که مثل روز روشنه اون درصد جبران میشه فقط یکم صبر!!!
من نمی دونم این بازار سرمایه چقدر به جای انکه فرد رو بسازه اونو بد عادت و صماع بار میاره؟
بابا به ولله قسم پلمونو میخوردن دفتر طرف میرفتیم میگفت بیخود کردید پاتونو دفتر من گذاشتید ندارم.واقعا اگه یه همچین مسائلی براتون پیش میومد چیکار میکردید.؟
پول خورده بودن خدا شاهده بعد از 3 ماه دوندگی (یه اصطلاح تو بازار هست که میگن صدی 3)یعنی چون کم آورده 30% از پولتون اونم یه چک 8 ماهه .شاید باورتون نشه که کله گنده ترین آدماش هم همون 30% 8 ماهه رو میگرفتن میگفتن خدا رو شکر طرف خیلی مرد بود!!!!
واقعا دیدن بعضی کامنت ها واقعا عذر میخوام خنده داره.خوب کسی نیست بگه دوست عزیز بانک رو برای شما گذاشتن که فقط ماهیانه سود ببرین.
من شخصا تخصص بازار سرمایه ندارم ولی تحصیلاتم در راستای مدیریت سرمایه است و تو این بازار از دوستانی عزیز یاری میگیرم و حتی بازار رو اگه وقت کنم اخر شب نگاه میکنم ولی خوب تو گزارشات لحظهای که بهم میدن تصمیم می گیرم .ولی بعنوان نظر میتونم بگم یکی از زیباترین تجارت ها است و دلیلم بخاطر پول فقط همین بی انتها بودن اونه واینکه در عوض زحمتی که میکشی و تیمی که تشکیل میدی(نه تیم رانتی بلکه تیم متخصص) روز به روز احساس موفقیت بیشتری میکنی و حداقل منی که با آدمهایی که (کوجکترین مثال های اونو نوشتم) برخورد داشتم در عوض در این بازار با کلی افراد تحصیلکرده و با شعور آشنا شدم که از هر لحظه صحبتم چه کاری چه خارج کار لذت میبرم.
خدا شاهده باید شکر کنید که خدا تخصصی به تمام دوستان داده که هر کس به ظرفیت خودش تو این بازار که به همه چی (از سیاسی اقتصادی کثافتکاری ووووووو)
بستگی داره کار میکنند.
دوستان هیچکس از فردای خودش خبر نداره پس قدر لحظه ها رو بدونیم و با یک جمله زیبا که خودم به این ایمان دارم صحبتم را تمام میکنم و عذر خواهی میکنم بابت گرفتن وقت عزیزان.
(( استعداد نزد هر کس یافتنیست ولی آنچه کمیاب است شجاعت دنبال کردن این استعداد است ))
نظر
-
با سلام و عرض ادب.
آیا خرید وصندوق در قیمت منفی امروز را مناسب میدانید؟
ورود به وتوشه را در چه قیمتی مناسب میدانید؟
نظر
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postمحسن جان سلام
در مورد خريد بانك ملت روي 215 و شاهد نزديك 315 نظر شما چيست؟
اما خريد ثشتهد در قيمتهاي منفي براي نوسانگيري مناسب ميباشدبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
-
در اصل توسط علامه پست شده است View Postجناب نظری عزیز
دوستان تو سایت تالار بورس دارن از اعلام 8 ریالی سود ولغدر شکایت میکنن بنظرتون کار به جایی میرسه؟
ممنون میشم نظرتونو راجه به قیمت بازگشایی هم بدونم
از راشین خانم پرسیدم تکنیکی نظرشون 80-82 بود شما از نظر بنیادی نظرمیدین؟
ارادتمند
http://www.talarebourse.com/forum/sh...D8%B1**/page95به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postیک اتفاق عجیب
در حال حاضر در اکثر نمادها معامله در حال انجام است و قیمتها در حال تغییر هستند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عجب سهمی دوستان پیشنهاد کردن داداش این خفناور که بیچاره کرد ما رو!!!احسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.
نظر
-
نظر