در اصل توسط rojan پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postجناب نظري امروز خبهمن و واميد را فروختم گرچه تو سود بودن در هر دو اما ناراحتم چرا خبهمن را 350 و اميد را 750 نفروختم.آخه ديدم تو بوركس تكنكاليست هايي مقل امير 2011 و درخشاني براي بهمن تا 260 و اميد تا 600 اصلاح تعيين كردند. نظر شما چيه؟اگه ميتونيد از اين دو نفر دعوت كنيد بيان اينجا هم بنويسند.به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
سلام استاد عزیزم
میدونم هفته مالی چندان دلچسبی احتمالا براتون نبوده.اما امیدوارم برایند همه جانبه هفته براتون عالی و خوشایند باشه و مخصوصا آخر هفته حسابی بهتون خوش بگذره.:x
یه عرضی داشتم
توی صفحه گردش حساب کارگزاری که تلفنی پیشش معامله میکنم خرید اوراق مشارکتی به شرح زیر وارد شده
خريد مشاركت طرحهای نیروگاه های برق آبی (16.5% سررسيد 09/05/1393) 27,000,000
بابت بهره مشاركت طرحهای نیروگاه های برق آبی (16.5% سررسيد 09/05/1393) 998,244
تماس گرفتم.ولی جوابش ... !! برای اینکه مانده حسابتون فعال بشه و بهش سود تعلق بگیره!!
قسمت دومش برام عجیب تره.بهره اوراق که ظاهرا بلافاصله کم شده!
قضیه اش چیه استاد؟
مرسی
نظر
-
در اصل توسط LEON پست شده است View Postسلام استاد عزیزم
میدونم هفته مالی چندان دلچسبی احتمالا براتون نبوده.اما امیدوارم برایند همه جانبه هفته براتون عالی و خوشایند باشه و مخصوصا آخر هفته حسابی بهتون خوش بگذره.:x
یه عرضی داشتم
توی صفحه گردش حساب کارگزاری که تلفنی پیشش معامله میکنم خرید اوراق مشارکتی به شرح زیر وارد شده
خريد مشاركت طرحهای نیروگاه های برق آبی (16.5% سررسيد 09/05/1393) 27,000,000
بابت بهره مشاركت طرحهای نیروگاه های برق آبی (16.5% سررسيد 09/05/1393) 998,244
تماس گرفتم.ولی جوابش ... !! برای اینکه مانده حسابتون فعال بشه و بهش سود تعلق بگیره!!
قسمت دومش برام عجیب تره.بهره اوراق که ظاهرا بلافاصله کم شده!
قضیه اش چیه استاد؟
مرسیبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postراستش دوست عزيزم تا به حال بنده اوراق مشاركت خريداري نكرده ام و از مكانيزمش اطلاعي ندارم شرمنده
در هر صورت ممنونم
از دوستان اگر کسی راهنمایی کته ممنون میشم.
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postممنونم راشين عزيز متاسفانه چه در اينجا چه در جاههاي ديگر بارها گفته ام مقايسه كرده ام بازار و سود ساليانه بازار را با ساير كسب و كارها اما متاسفانه نوسانات روزانه و بازار مثبت يكسال اخير فعالان بازار را بد عادت كرده براي مثال دوستاني كه خاطرشان باشد دو سال اول ورود رياست جمهوري احمدينژاد را به خاطر بياورند يا ركودهاي چند ماهه خودم اينجا مثال زدم همين اسفند سال 88 بود غدير تا 206 تومان پايين امد تمامي بازار منفي در منفي بود همه داد و فغان كه اقا بدبخت شديم ال شديم بل شديم همان غدير پس از گذشت 14-15 ماه 200 درصد رشد كرد ولي متاسفانه ديد سرمايه گذاري اغلب ما تغيير كرده ما ديگر سرمايه گذار نيستيم شديم نوسانگير و سفته باز به هر حال راشين عزيز حرف بسيار قشنگي زد دوستان تازه وارد يا حداقل يك سال در بازار به طور ازمايشي كار كنند يا اينكه حداقل با ديد ميان مدت سرمايه گذاري نمايند
يا اينكه در اخر به سرمايه اشن را به بازار هاي كم ريسكتر مانند اوراق مشاركت منتقل كنند خود بنده مشاوره اي به يك بنده خدا كه از كاركنان سايپا بود ميدادم ديدم اين بنده خدا خيلي استرس داره شب و روزش سياه شده باهاش اتمام حجت كردم و كل شرايط را براش تفسير كردم بنده خدا تصميم درستي گرفت گفت من طاقت اين فشارها و بالا و پايينهاي بازار رو ندارم كل سهامشو نقد كرد و رفت به همين سادگي
من نیز بعد از فروردین با افراد متعددی روبرو می شدم که همگی بر اساس تبلیغات بی پایه تلویزیون و برخی رسانه ها فکر می کردند که بورس یعنی بیا سرمایه گذاری کن و ماهی 15 درصد مثل فروردین سود کن!
متاسفانه حرکت شدید بورس در اواخر 89 و اوایل 90 بسیاری از افراد را بدون هیچ تحلیلی و بدون هیچ درک درستی از بازار سهام، روانه بازار بورس کرد، متاسفانه رسانه تلویزیون ملی نیز تنها رشدهای آنچنانی شاخص را در بوق و کرنا می کند و به روزهای این چنینی اشاره ای نمی نماید.
همین چند روز پیش در کارگزاری افرادی را دیدم که حتی مبانی اولیه بورس را نمی دانستند و در پیک قیمتها درخواست خرید سهام به شدت رشد کرده را با قیمت اوپن می دادند. و یاد صحنه ای در تالار بورس در پاییز پارسال افتادم، پیرمردی را دیدم که برگه سهم خود را به دست گرفته بود و از افت قیمت سهم خود اشک می ریخت و می گفت : "هفته دیگه عروسی دخترمه، چی کار کنم..."
شاید افت امروز بورس تلنگری باشد برای افراد تازه واردی که بورس را جایی برای پول پارو کردن می دانند...
نظر
-
بازار فعلی
درست است که بازار رشد زیادی کرده بود که بخشی از ان هیجانی بود و درست است که افت و خیز در بورس طبیعی است و ذات بورس همین است ولی افت این چند روزه بورس و مخصوصا امروز را نباید در قالب مسائل بنیادی یا تکنیکال جستجو کرد چرا که اکثریت سهم ها منفی یا صف فروش بودند و برخی از سهم ها هم که مثبت بودند بالاخره نمیشه که 100 درصد سهم ها منفی باشه و برخی از اونها هم به واسظه خریدهای سهامداران عمده در درصدهای مثبت بودند مانند تپکو که امروز تقریبا تمام معاملاتش رو شخص حقیقی بالای 1 درصد خریده. بنابراین توجیه برخی ها که میگند به فلان دلیل تکنیکال یا بنیادی فلان سهم منفیه رو در بازار امروز نمیشه قبول کرد چرا که کلیت بازار منفیه.
همانطور که وقتی بازار مثبت هیجانی میشه عکس این اتفاق رخ میده و اکثر سهم ها با دلیل یا بی دلیل مثبت میشند.
مسائلی که در منفی شدن هیجانی بورس دخیل بوده رو همتون میدونید که از جمله بازار طلا/رشد زیاد قیمتها و احتیاج به اصلاح اونها/ و شاید اصلی ترین دلیل مسائل سیاسی داخلی بوده.
در کل من نگرانی در مورد بازار ندارم و اگر خودم نقدینگی داشته باشم به صورت پلکانی در سهم های بنیادی اقدام به خرید میکنم.
به هر حال این نیز بگذرد.
کسانی که قصد خروج داشتند به نظرم اگر تا الان خارج نشده اند دیگه با این افت قیمتها و اصلاحی که شده خروج رو به شخصه به صلاح نمیدونم و خرید پلکانی رو بهتر از فروش میدونم.
با توجه به اینکه افت شاخص روز چهارشنبه دومین افت بزرگ در 20 سال اخیر بود احتمال مثبت شدن هفته اینده رو بیشتر از منفی بودن میشه تصور کرد.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
اگه شنبه زبانم لال با منفی آغاز بشه استراتژی عزیزان برای مقابله چیست؟
البته به نظر خودم بعیده و معتقدم هیجانی نمادها ممکنه صف خرید بشن!
خواستم نظر اساتید رو بدونم!سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!
نظر
-
در اصل توسط iq_son پست شده است View Postاگه شنبه زبانم لال با منفی آغاز بشه استراتژی عزیزان برای مقابله چیست؟
خواستم نظر اساتید رو بدونم!
به شخصه هر چقدر فکر میکنم و روند معاملات چهارشنبه رو مرور میکنم به نتیجه ای نمی رسم
اگه شفافیتی در فضای سیاسی کشور تا جمعه اتفاق نیوفته شنبه بازار منفی رو داریم
به نظر من فضای به وجود اومده چیزی شبیه به قبل از اعلام هدف مندی یارانه ها هست
همه چیز دوباره با سخنرانی دکتر مشخص میشه .... مطمئنا بعد از سخرانی بازاری مثبت خواهیم داشت ..چون چشم دشمنانو کور میکنه
اما دکتر کی به تلوزیون ملی میره شنبه ...دوشنبه یا آخر هفته
این اتفاق کی میوفته ....نیمه اول هفته یا دوم ؟؟؟؟؟
تا قبل از سخنرانی اصلاح داریم
به شخصه در صورت منفی بودن بازار در روز شنبه و وجود فضای ابهام در وضعیت سیاست داخلی 50 درصد دیگه سهام باقیمونده رو نقد میکنم
ونیکی170
خبهمن316
وصنا 217
و منتظر سقوط آزاد چارتیست ها میمونمآخرین ویرایش توسط آریو؛ 2011/04/28, 23:58.ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط iq_son پست شده است View Postاگه شنبه زبانم لال با منفی آغاز بشه استراتژی عزیزان برای مقابله چیست؟
خواستم نظر اساتید رو بدونم!به جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Postای کیو سان جان همشهری عزیز شنبه صبح اکثر سهم ها حوالی 4 درصد مثبت معامله خواهند شد بعدش الله علمسروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!
نظر
-
جناب نظري من منظورم اين نبود كه ما اينجا تكنيكاليست هاي بدي دارم . بلكه براي همشون احترام خاصي قايل هستم. فقط جهت پربار شدن سايت عرض كردم.
تا وفتي بازار مثبته تكنكياليست ها و كارشناسان بورس هدفهاي پروازي را براي سهام ارايه مي دهند اما تا 3 روز بازار منفي ميشه قيمتهاي پارسال سهام را مي گن.
يكي ديدم زده غدير 250 ميرسه يا بهمن 260 و اميد 600 و فولاد 250 به نظر شما اگه به اين قيمتها برسه كسي به اين سهم ها رحم مي كنه.! اين قيمت ها براي يه سرمايه گذاري طلايي حال مي دن چون اين سهم هاي آس بورس هستند.
اين فروم ها گاهي بيشتر به ما ضرر مي زنند تا سود.چون وقتي بازار مثبته آنقدر رويايي سقف قيمت مي دن كه كسي جرات نداره بفروشه و منتظر اون قيمت هاست و وقتي منفي است همه رو مي ترسونند. به نظرم هركس با ديد خودش معامله كنه خيلي بهتره.
در ضمن بگم اين فروم بورسي تنها سايتي است كه در حال حاضر داره به همه اميد ميده ولي تو فروم هاي ديگه خيلي اينطور نيست و دليلش هم داشتن اساتيد خوب بورسي است كه اينجا مي نويسند.تحلیلگر بازار tahlilgar0@
نظر
-
امیودارم قرار نباشه چنین اصلاح بزرگی صورت بگیره اما در صورت بروز این اصلاح مسلما سبد سهامم کوچک خواهد شد و خبهمن و همین سهم هایی که اعلام کردید را فقط خرید خواهم کرد . البته بعید میدونم به این رنج برسه و اما اگر این اتفاق رخ بده تمام دارایی را سهم خواهم خرید
نظر
-
خواستم نظر اساتید رو بدونم!به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
نظر