تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیر2309
    عضو فعال
    • Apr 2011
    • 2127

@};-@};-@};-@};- این هم برای صاحب تاپیک
    شرمند دو تا پست زدم چون جاش اینجا نبود فقط به خاطر کم کردن اضطراب بعضی از کاربران بود
    با زهم عذر خواهی می کنم
    www.mahak-charity.org

نظر

• arak_bourse
      کاربر فعال
      • Nov 2010
      • 3802

فروش سهام ديگه از فردا توجيهي نداره.خيلي از سهم ها به كف و حمايت هاشون نزديك شدند. سهم هاي خوبتون رو ديگه بايد نگهداريد.
      تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• soroush
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 561

سلام مجدد به دوستان داشتم مطالب این تاپیک رو می خوندم وقتی به اخرش رسیدم می خواستم یه مطلبی بنویسم اما یه لحظه اشک تو چشام جمع شد و پشیمون شدم.
        چه قشنگ که با اینکه همه یه درد دارن اما همه به هم دل داری میدن چه مردم خوب و قدر شناسی داریم اما حیف که کسی چشاشو باز نمی کنه تا ببینشون همه تو دلاشون درد دارن ولی بازم بهم کمک میکنن یه روز همین دغدغه ها همین دردا خاطر میشه همین تاپیک میشه خاطره میشه یه درد که دردای مشابه اش رو به یاد این روزا تحمل کرد
        این مشکلم مثل مشکلای دیگه کلید داره و میگذره و حل میشه اما این ثانیه و دقایق از عمرم که پشت این کامپیوترم و دارم غصه می خورم واسه کسایی که فکر مردم نیستن چی....؟:-/
        اما وقتی به خوبی شما به بزرگی دل مردممون که با درداشون بازم واسه نشون ندادن غصه هاشون سعی میکنن خنده مصنوعی بروی صورت داشته باشن میبینم حتی سال های عمرم رو اگر بدم کمه واسشون.
        کاش یه روز اون جور که قلبمون می خواد زندگی کنیم.همین لحظه ها که داره میره دیگه تکرار نمیشه:-|
        احسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.

نظر

• مصطفی مصری پور
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 6951

در اصل توسط soroush پست شده است View Post
          سلام مجدد به دوستان داشتم مطالب این تاپیک رو می خوندم وقتی به اخرش رسیدم می خواستم یه مطلبی بنویسم اما یه لحظه اشک تو چشام جمع شد و پشیمون شدم.
          چه قشنگ که با اینکه همه یه درد دارن اما همه به هم دل داری میدن چه مردم خوب و قدر شناسی داریم اما حیف که کسی چشاشو باز نمی کنه تا ببینشون همه تو دلاشون درد دارن ولی بازم بهم کمک میکنن یه روز همین دغدغه ها همین دردا خاطر میشه همین تاپیک میشه خاطره میشه یه درد که دردای مشابه اش رو به یاد این روزا تحمل کرد
          این مشکلم مثل مشکلای دیگه کلید داره و میگذره و حل میشه اما این ثانیه و دقایق از عمرم که پشت این کامپیوترم و دارم غصه می خورم واسه کسایی که فکر مردم نیستن چی....؟:-/
          اما وقتی به خوبی شما به بزرگی دل مردممون که با درداشون بازم واسه نشون ندادن غصه هاشون سعی میکنن خنده مصنوعی بروی صورت داشته باشن میبینم حتی سال های عمرم رو اگر بدم کمه واسشون.
          کاش یه روز اون جور که قلبمون می خواد زندگی کنیم.همین لحظه ها که داره میره دیگه تکرار نمیشه:-|
          سروش عزیز سلام
          داداش نگرانی نداره...چیزی که تو این بازار زیاده،بالا پایینه...اینا همه گذراس
          باید ازین خوشحال باشیم ازینکه سرپناهی مثل این سایت داریم و درزمان ناراحتی میتونیم ساعتی بهش پناه بیاریم و بادوستامون خوش باشیم و همه چیزو فراموش کنیم....
          شاد باشی>:d<
          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

حضور رئیس جمهور در جلسه هیئت دولت؛ پایانی بر شایعات
            رئیس جمهور پس از جلسه دولت در میان خبرنگاران حاضر خواهد شد . محمود احمدی نژاد در هفته پر حاشیه ای که گذشت ، به شدت در سکوت خبری به سر برده بود . رئیس جمهور فردا با شرکت در جلسه هیئت دولت ضمن پایان دادن بر تمامی شایعات ، توطئه دشمنان را خنثی کرده و مانند گذشته به تلاش و آبادانی ایران اسلامی خواهد پرداخت .
            "صراط" - بنا بر آخرین اخبار رسیده دکتر احمدی نژاد فردا در جلسه هیئت دولت شرکت خواهد کرد .
            بر اساس اخبار موثق، پس از غیبت رئیس جمهور در جلسه روزهای یکشنبه و چهارشنبه هیئت دولت در هفته گذشته و برگزاری جلسه مذکور به ریاست معاون اول رئیس جمهور، قرار است تا فردا جلسه بعداز ظهر هیئت دولت به ریاست احمدی نژاد برگزار شود .
            به گزارش صراط نیوز ، رئیس جمهور پس از جلسه دولت در میان خبرنگاران حاضر خواهد شد .
            محمود احمدی نژاد در هفته پر حاشیه ای که گذشت ، به شدت در سکوت خبری به سر برده بود .
            پیش بینی می شود وی در بخشی از اظهارات خود در بین خبرنگاران مردم را به همدلی و حرکت در خط ولایت دعوت کند .
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• olia
              عضو جدید
              • Mar 2011
              • 16

در اصل توسط iq_son پست شده است View Post
              دوستان چه خبر از سیاست؟
              خبر خوبی نیست هنوز:-s
              "صراط" - بنا بر آخرین اخبار رسیده دکتر احمدی نژاد فردا در جلسه هیئت دولت شرکت خواهد کرد .
              بر اساس اخبار موثق، پس از غیبت رئیس جمهور در جلسه روزهای یکشنبه و چهارشنبه هیئت دولت در هفته گذشته و برگزاری جلسه مذکور به ریاست معاون اول رئیس جمهور، قرار است تا فردا جلسه بعداز ظهر هیئت دولت به ریاست احمدی نژاد برگزار شود .

نظر

• LEON
                عضو عادی
                • Feb 2011
                • 206

آی یکی منو بگیره.آی نفس کش. این چه وضعشه ها!؟\m/\m/:-L~X(X-(تمام سهم هایی که توصیه به خرید داشتید و ما رو گول زدید که بخریم و مدام تبلیغ میکردی منفی هستند,ای گول زننده ها
                آخه شما که علم غیب ندارید واسه چی تحلیل میکنید
                شما موضوع به این پیش پا فتاده ای مثل اینکه رئیس جمهور مملکت قهر کنه و بره تو خونش بست بشینه رو نمیتونید پیش بینی کنید واسه چی تحلبل میکنید,ها؟
                این تو همه جای دنیا معموله.اصلا دعوا نمک زندگیه
                واقعا نمیدونم چی بگم.از اساتید تحلیل گر خواهش میکنم به جای این تحلیل های علمی کمی به علم ستارگان و کواکب هم آشنایی پیدا کنین که به این شکل
                با سرمایه های مردم بازی نکین.
                اگر فردا زلزله ای که دکی گفته بود میاد, بیاد.من خودم به شخصه از شما برای عدم پیش بینی به موقع شکایت میکنم
                اصلا میرم پیش مالمیر با هم بریم.بار آخرتون باشه علم غیب نداریدا,گفته باشم
                از این تحلیل گرای صبا تامین حد اقل بپرسید این کلاسش کجاست خودتون نخواستید برید من برم,جزوشو کپی میکنم بدا بهتون میدم

نظر

• LEON
                  عضو عادی
                  • Feb 2011
                  • 206

اراک جان خودت پست آحرتو حذف کردی!؟:d

نظر

• مهدی64
                    عضو عادی
                    • Apr 2011
                    • 160

دوستان سلامممممممممممممممممممممممممممممم
                    حضرت علی (ع): درباره آنچه از آن شناختی نداری، سخن مگوی

نظر

• LEON
                      عضو عادی
                      • Feb 2011
                      • 206

یه سوالی برام ایجاد شده
                      احتمال قهر رئیس جمهور,در کدوم بخش تحلیل بنیادی قرار میگیره!!؟
                      تاثیر مسائل سیاسی رو در روند قیمت ها شنیده و دیده بودم,مثل انتخابات یا تحریم.تاثیر خاله بازی نشنیده بودم.
                      این و نه شنیدم نه دیدم.
                      یه مقام بلند پایه یا در پستش هست و کار میکنه یا نیستو استعفا میده
                      در پستش باشه و کار نکنه و بره خونه باباش اینا و مهریشو بزاره اجرا به ابوالفضل در تاریخ مسائل پلتیکی استثناست.

نظر

• iq_son
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 705

یه چیزی تو دلم میگه امروز اخرای این ماجرای سیاهه:d
                        سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!

نظر

• محسن نظري
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 3397

امروز برخي صفوف فروش جمع اوري شد و برخي سهمها مثبت شد انشالله بازار مزد سهامداران صبورش رو بده
                          به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
                          اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• مهرداد
                            عضو عادی
                            • Jan 2011
                            • 178

بادرود به دوستان عزیز
                            بازارنسبت به این جریان هم واکسنه می شه

صبور باشید.
                            خنده بدمستیست در ایام ما هوشیار باش / محتسب بو میکند اینجا دهان بسته را

نظر

• arak_bourse
                              کاربر فعال
                              • Nov 2010
                              • 3802

در اصل توسط LEON پست شده است View Post
                              اراک جان خودت پست آحرتو حذف کردی!؟:d
                              نه دوست من ناظر محترم حذف كرد.
                              فقط دوستاني اميدوارم كساني كه تو بازار مثبت ميان و تبليغ سهم هاشون رو مي كنند مرد باشند و تو بازار منفي هم بنويسند
                              تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• sanko
                                عضو عادی
                                • Jan 2011
                                • 104

این بازار امروز بازار بشو نیست اینهمه جمع کردن باز صف فروش بست ... عجب!!!

نظر

در حال کار...
                                X