تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد110
    عضو عادی
    • Feb 2011
    • 95

ok

نظر

• محمد110
      عضو عادی
      • Feb 2011
      • 95

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
      دوستان حواسشون باشه صفهای فروش کاذبی روی بعضی از نمادهای پرپتانسیل بازار خودنمایی میکنه
      ok

نظر

• علامه
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 429

دوستان حواسشون باشه صفهای فروش کاذبی روی بعضی از نمادهای پرپتانسیل بازار خودنمایی میکنه
        بابک جان فکر نمیکنی به ریزش اساسی داشته باشیم تو بازار؟ اوضاع سیاسی خیلی داغونه

نظر

• محمد110
          عضو عادی
          • Feb 2011
          • 95

در اصل توسط علامه پست شده است View Post

با شرایط فعلی بعیده^:)^

نظر

• PASHA
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 1294

بازار درحال برگشت است فقط حسرت به دل فروشندگان خواهد ماندفروش دربازاری که می گویند هیچ امیدی به آن نیست وخرید دربازارمثبتی که هزاران شایعه مثبت است گول نخورید اینها برای بازار گرمی و سهم رااز چنگ سهامداران در آوردن است فقط باید حرص دربازار بسیار مثبت و ترس دربازار بسیار منفی را از خوددور کنید وصبورباشید
            قیمت سهامها افت خوبی کرده به نظرمن دیگه نباید افت بیشتری را متصوربود
            شرایط الان باشرایط گذشته خیلی فرق کرده واین را حجم معاملات وپولی که دربازاروجود داره می گه
            تا نظر دوستان چه باشد
            اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش

نظر

• علامه
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 429

در اصل توسط محمد110 پست شده است View Post
              با شرایط فعلی بعیده^:)^
              شرایط فعلی که خوب نیست دوست عزیز امیدوارم یه خبر مثبت بیاد
              دلم لک زده برا بازار مثبت

نظر

• بابک پناهی
                عضو فعال
                • Dec 2010
                • 3208

در اصل توسط علامه پست شده است View Post
                علامه جان شما که علامه هستین چرا؟

اگر منظور از اوضاع سیاسی حمله نظامی به تاسیسات باشه بله حق با شماست ولی درگیری بین خودشونه.خودشون کیا هستن؟خودشون از یک گروه و از یک فکر و ایده هستند پس مطمئن باشید طرف حتی به خاطر سیاست خارجی هم که باشه خیلی کوتاه میاد و موقتا! تسلیم میشه.با این که من این طرفو خیلی مرموز میبینم.اهداف خیلی بالایی تو ذهنشه.طرف داره امتحان میکنه فقط.میخواد ببینه حکومتیا با این کاری که کرده چند مرد حلاجن.فعلا در مرحله آزمایشه

در ضمن میدونید هدف کچاد نزدیک 1000 تومنه وصنعت مرحله اول 170؟میدونید حفاری هدفش خیلی بالاتر از ایناست؟میدونید گل گهرم همپای کچاد صعود خواهد کرد؟؟؟

میدونییددددد....

پس نگران نباشید

نظر

• rojan
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 581

با سلام

من از روییدن خار سر دیوار دانستم که ناکس کس نمی گردد بدین بالا نشینی ها

اقای پناهی پاقدمتان به صدرا مبارک بود و گویا دارد جمع میشود
                  خواهشنا چند تایی اذراب هم بخرید انشاالله فرجی شود.
                  آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند

نظر

• علامه
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 429

اگر منظور از اوضاع سیاسی حمله نظامی به تاسیسات باشه بله حق با شماست ولی درگیری بین خودشونه.خودشون کیا هستن؟خودشون از یک گروه و از یک فکر و ایده هستند پس مطمئن باشید طرف حتی به خاطر سیاست خارجی هم که باشه خیلی کوتاه میاد و موقتا! تسلیم میشه.با این که من این طرفو خیلی مرموز میبینم.اهداف خیلی بالایی تو ذهنشه.طرف داره امتحان میکنه فقط.میخواد ببینه حکومتیا با این کاری که کرده چند مرد حلاجن.فعلا در مرحله آزمایشه

در ضمن میدونید هدف کچاد نزدیک 1000 تومنه وصنعت مرحله اول 170؟میدونید حفاری هدفش خیلی بالاتر از ایناست؟میدونید گل گهرم همپای کچاد صعود خواهد کرد؟؟؟

میدونییددددد....

پس نگران نباشید
                    بابک عزیز
                    اولا من خودم علامه نیستم دانشگام علامه بوده:d
                    در ثانی والا این اختلافات و شایغاتی که افتاده بین مردم بد جوی درست کرده
                    امیدوارم مثل همیشه پیش بینی شما خیلی زود نتیجه بده
                    ارادتمند

نظر

• بابک پناهی
                      عضو فعال
                      • Dec 2010
                      • 3208

در اصل توسط rojan پست شده است View Post
                      با سلام

من از روییدن خار سر دیوار دانستم که ناکس کس نمی گردد بدین بالا نشینی ها

اقای پناهی پاقدمتان به صدرا مبارک بود و گویا دارد جمع میشود
                      خواهشنا چند تایی اذراب هم بخرید انشاالله فرجی شود.
                      به به رژان عزیز...

ببینید فاذرو فارکوصدرا با هم حرکت میکنن.پس نگرانی نداره.;) زاستی یه اسبم برا شما پسند کردم ولی بدون زینه متاسفانه!:d

نظر

• rojan
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 581

سر مشق های اب بابا یادمان رفت
                        رسم نوشتن با قلمها یادمان رفت
                        شعر خدای مهربان را حفظ کردیم
                        اما خدای مهربان را یادمان رفت

آقای پناهی فارغ از شوخی تا حدودی سوارکاری میدانم ولی 2 سال و اندی است که سوار اسب نشده ام
                        من اسم این سهام فاذر و فارک و صدرا را گذاشته ام سه نخاله بورس
                        حجم سهام صدرا و فاذر خیلی است ایا به نظر شما شیفت به سهام دیگر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مناسب است یا خیر ؟
                        با سپاس از وقتی که میگذارید.
                        آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند

نظر

• بابک پناهی
                          عضو فعال
                          • Dec 2010
                          • 3208

در اصل توسط rojan پست شده است View Post
                          سر مشق های اب بابا یادمان رفت
                          رسم نوشتن با قلمها یادمان رفت
                          شعر خدای مهربان را حفظ کردیم
                          اما خدای مهربان را یادمان رفت

آقای پناهی فارغ از شوخی تا حدودی سوارکاری میدانم ولی 2 سال و اندی است که سوار اسب نشده ام
                          من اسم این سهام فاذر و فارک و صدرا را گذاشته ام سه نخاله بورس
                          حجم سهام صدرا و فاذر خیلی است ایا به نظر شما شیفت به سهام دیگر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مناسب است یا خیر ؟
                          با سپاس از وقتی که میگذارید.
                          من شیفت به سهام دیگرو صلاح نمیبینم.ولی من جای شما بودم یه کم فاذرمو با صدرا تعویض میکردم.صدرا رم اول 2262 میخریدم بعد فاذرو میفروختم

نظر

• arya89
                            عضو عادی
                            • May 2011
                            • 67

میدونییددددد....

پس نگران نباشید
                            با سلام
                            بنظر شما محدوده ورود به کچاد ازلحاظ تکنیکی چه قیمتی مناسب تر است ؟ فکر میکنید 670مناسب باشد یا باز هم صبر بیشتررا صلاح میدانید؟

نظر

• بابک پناهی
                              عضو فعال
                              • Dec 2010
                              • 3208

در اصل توسط arya89 پست شده است View Post
                              با سلام
                              بنظر شما محدوده ورود به کچاد ازلحاظ تکنیکی چه قیمتی مناسب تر است ؟ فکر میکنید 670مناسب باشد یا باز هم صبر بیشتررا صلاح میدانید؟
                              خیلی مناسبه

نظر

• محمد110
                                عضو عادی
                                • Feb 2011
                                • 95

دكتر محمود احمدي نژاد رئيس جمهور كشورمان فردا 19 ارديبهشت ماه در نخستين سفر خارجي خود در سال 1390 عازم تركيه مي شود.

به گزارش ايسنا محمود احمدي نژاد رئيس جمهوري اسلامي ايران براي شرکت در اجلاس کشورهاي کمتر توسعه يافته عازم تركيه خواهد شد.

بر اساس اين گزارش احمدي نژاد در سفر به ترکيه علاوه بر شرکت در اجلاس مذکور با مقامات ترکيه و برخي کشورهاي شرکت کننده در اجلاس ديدار و گفتوگو خواهد داشت.

اين نخستين سفر خارجي احمدي نژاد در سال 90 است.

گفته شده سفر رييس جمهور به تركيه يك روزه خواهد بود.

نظر

در حال کار...
                                X