ok
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
بازار درحال برگشت است فقط حسرت به دل فروشندگان خواهد ماندفروش دربازاری که می گویند هیچ امیدی به آن نیست وخرید دربازارمثبتی که هزاران شایعه مثبت است گول نخورید اینها برای بازار گرمی و سهم رااز چنگ سهامداران در آوردن است فقط باید حرص دربازار بسیار مثبت و ترس دربازار بسیار منفی را از خوددور کنید وصبورباشید
قیمت سهامها افت خوبی کرده به نظرمن دیگه نباید افت بیشتری را متصوربود
شرایط الان باشرایط گذشته خیلی فرق کرده واین را حجم معاملات وپولی که دربازاروجود داره می گه
تا نظر دوستان چه باشداشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
در اصل توسط علامه پست شده است View Postبابک جان فکر نمیکنی به ریزش اساسی داشته باشیم تو بازار؟ اوضاع سیاسی خیلی داغونه
اگر منظور از اوضاع سیاسی حمله نظامی به تاسیسات باشه بله حق با شماست ولی درگیری بین خودشونه.خودشون کیا هستن؟خودشون از یک گروه و از یک فکر و ایده هستند پس مطمئن باشید طرف حتی به خاطر سیاست خارجی هم که باشه خیلی کوتاه میاد و موقتا! تسلیم میشه.با این که من این طرفو خیلی مرموز میبینم.اهداف خیلی بالایی تو ذهنشه.طرف داره امتحان میکنه فقط.میخواد ببینه حکومتیا با این کاری که کرده چند مرد حلاجن.فعلا در مرحله آزمایشه
در ضمن میدونید هدف کچاد نزدیک 1000 تومنه وصنعت مرحله اول 170؟میدونید حفاری هدفش خیلی بالاتر از ایناست؟میدونید گل گهرم همپای کچاد صعود خواهد کرد؟؟؟
میدونییددددد....
پس نگران نباشید
نظر
-
با سلام
من از روییدن خار سر دیوار دانستم که ناکس کس نمی گردد بدین بالا نشینی ها
اقای پناهی پاقدمتان به صدرا مبارک بود و گویا دارد جمع میشود
خواهشنا چند تایی اذراب هم بخرید انشاالله فرجی شود.آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postعلامه جان شما که علامه هستین چرا؟
اگر منظور از اوضاع سیاسی حمله نظامی به تاسیسات باشه بله حق با شماست ولی درگیری بین خودشونه.خودشون کیا هستن؟خودشون از یک گروه و از یک فکر و ایده هستند پس مطمئن باشید طرف حتی به خاطر سیاست خارجی هم که باشه خیلی کوتاه میاد و موقتا! تسلیم میشه.با این که من این طرفو خیلی مرموز میبینم.اهداف خیلی بالایی تو ذهنشه.طرف داره امتحان میکنه فقط.میخواد ببینه حکومتیا با این کاری که کرده چند مرد حلاجن.فعلا در مرحله آزمایشه
در ضمن میدونید هدف کچاد نزدیک 1000 تومنه وصنعت مرحله اول 170؟میدونید حفاری هدفش خیلی بالاتر از ایناست؟میدونید گل گهرم همپای کچاد صعود خواهد کرد؟؟؟
میدونییددددد....
پس نگران نباشید
اولا من خودم علامه نیستم دانشگام علامه بوده:d
در ثانی والا این اختلافات و شایغاتی که افتاده بین مردم بد جوی درست کرده
امیدوارم مثل همیشه پیش بینی شما خیلی زود نتیجه بده
ارادتمند
نظر
-
در اصل توسط rojan پست شده است View Postبا سلام
من از روییدن خار سر دیوار دانستم که ناکس کس نمی گردد بدین بالا نشینی ها
اقای پناهی پاقدمتان به صدرا مبارک بود و گویا دارد جمع میشود
خواهشنا چند تایی اذراب هم بخرید انشاالله فرجی شود.
ببینید فاذرو فارکوصدرا با هم حرکت میکنن.پس نگرانی نداره.;) زاستی یه اسبم برا شما پسند کردم ولی بدون زینه متاسفانه!:d
نظر
-
سر مشق های اب بابا یادمان رفت
رسم نوشتن با قلمها یادمان رفت
شعر خدای مهربان را حفظ کردیم
اما خدای مهربان را یادمان رفت
آقای پناهی فارغ از شوخی تا حدودی سوارکاری میدانم ولی 2 سال و اندی است که سوار اسب نشده ام
من اسم این سهام فاذر و فارک و صدرا را گذاشته ام سه نخاله بورس
حجم سهام صدرا و فاذر خیلی است ایا به نظر شما شیفت به سهام دیگر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مناسب است یا خیر ؟
با سپاس از وقتی که میگذارید.آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند
نظر
-
در اصل توسط rojan پست شده است View Postسر مشق های اب بابا یادمان رفت
رسم نوشتن با قلمها یادمان رفت
شعر خدای مهربان را حفظ کردیم
اما خدای مهربان را یادمان رفت
آقای پناهی فارغ از شوخی تا حدودی سوارکاری میدانم ولی 2 سال و اندی است که سوار اسب نشده ام
من اسم این سهام فاذر و فارک و صدرا را گذاشته ام سه نخاله بورس
حجم سهام صدرا و فاذر خیلی است ایا به نظر شما شیفت به سهام دیگر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مناسب است یا خیر ؟
با سپاس از وقتی که میگذارید.
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postعلامه جان شما که علامه هستین چرا؟
میدونییددددد....
پس نگران نباشید
بنظر شما محدوده ورود به کچاد ازلحاظ تکنیکی چه قیمتی مناسب تر است ؟ فکر میکنید 670مناسب باشد یا باز هم صبر بیشتررا صلاح میدانید؟
نظر
-
-
دكتر محمود احمدي نژاد رئيس جمهور كشورمان فردا 19 ارديبهشت ماه در نخستين سفر خارجي خود در سال 1390 عازم تركيه مي شود.
به گزارش ايسنا محمود احمدي نژاد رئيس جمهوري اسلامي ايران براي شرکت در اجلاس کشورهاي کمتر توسعه يافته عازم تركيه خواهد شد.
بر اساس اين گزارش احمدي نژاد در سفر به ترکيه علاوه بر شرکت در اجلاس مذکور با مقامات ترکيه و برخي کشورهاي شرکت کننده در اجلاس ديدار و گفتوگو خواهد داشت.
اين نخستين سفر خارجي احمدي نژاد در سال 90 است.
گفته شده سفر رييس جمهور به تركيه يك روزه خواهد بود.
نظر
نظر