کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ای بابا .... حالا تا بیاد بعد از مجمع به خودش به جنبه و به خواهد باز بلند شه یه هشت نه ماهی طول می کشه فکر کنم تارگت مورد نظر رو ببینه ... به وقتش می خریم حالا زوده
اقای پناهی گل یه نگاهی به غدیر بندازی راه دوری نمیره بد جور تو کمینشم ... خوشم میاد از این سهم
اتفاقا نیم ساعته دارم بررسیش میکنم.واقعیتش خیلی ی ی ی ی رشد کرده! یعنی در طول 2 سال از 45 تومن (بله همون 450 ریال) رسیده به 440 تومن. یعنی 880%!!!
اتفاقا نیم ساعته دارم بررسیش میکنم.واقعیتش خیلی ی ی ی ی رشد کرده! یعنی در طول 2 سال از 45 تومن (بله همون 450 ریال) رسیده به 440 تومن. یعنی 880%!!!
به نظر من سهامی مثل غدیر کچاد کگل و خیلی سهمای دیگه دارن موج 5شونو میزنن.این موج اخیر غدیر که از 324 شروع شده موج 5 امش هست که بصورت ایمپالس خواهد بود و حداکثر صعودشم محدوده 520 - 560 خواهد بود . چرا اینو گفتم چون معتقدم که نمیشه برای مثال کچاد بالا بره و موج صعودی بزنه ولی غدیر بخواد صف فروش بشه.غدیر بعد از اینکه خوب نزول کرد بعدش میره برا موج 5 بزرگش
کلا موج اخیر بازار که مثبت خواهد بود رو موج آخر میبینم!
بازار امروز را در حالی به پایان رسنادیم که
به قول دوست ... عزیزمان سخنان دیشب احمدیه محبوب هم نتوا نست رنگ زیبای سبز را نصیب جو کلی بازار کند هرچند که اکثریت خبرگزاری با انتشار خبری مبنی بر اینکه عده ای از حقوقیها و همین طور حقیقی ها به عمد با عرضه ی های مخرب قصد منفی کردن جو کلی بازار را داشتند که با این کار سخنان این شخص محبوب ! را بی ارزش جلوه دهند ولی به نظر من این طور نیست یا اگر هم همین گونه باشد این یک طرف قضیه است روی دوم ان این است که بسیاری از حقوقیها و همین طور خود کارگزاریها به خاطر اخرین مهلت برای تصویه خریدهای اعتباری این ماهه خود مجبور به عرضه های این چنینی بودند تا خریدهای اعتباریشان را تصویه کنند کما اینکه در اخرین روزهای ماههای گذشته هم چنین کاری صورت میگرفت وان را مشاهده کرده ایم.
در هر صورت فرضیه دوم منطقی تر و به واقعیت نزدیکتر است و میتوان دلیل منفی بودن جو بازار امروز را همین دانست چرا که اگر غیر این بود بسیاری از سهمها صف فروش میشدند و با همین صف فروش به کار خود پایان میدادند ولی همان طور که دیدیم با نزدیک شدن به دقایق پایانی شدت عرضه ها کاسته شد و قیمت برخی از سهمهای بزرگ مثل غدیر و غیره بالا رفت
در هر حال اگر جو کلی بازار فردا هم همانند امروز باشد و سراسر منفی شود میتوان فرضیه اول یعنی همان بی ارزش نشان دادن سخنان احمدی نژاد را دلیل اصلی دانست که امیدوارم ویا بهتر بگم امیدواریم که این گونه نباشد ورنگ زیبای سبز را که مدتهاست دلمان براش لک زده را در جو کلی بازار فردا نظارگر باشیم.
باتشکر
حامد جان تو تایپک خودتم نوشتم ممنون از مطلب مفیدت
من هم موافقم فردا بازار حتما مثبته.
می گم آقای نظری با این وضع پیش اومده کچاد بخواهد تخته گاز بره باز شب مجمعش 900 نمیشه (تاریخ مجمعش 8 خرداد)... البته من به 800 تومن شدنشم راضیم خدا بده برکت ...
نظر شما چیه ؟
دوست عزيزم در مجمع سهم شركت كنيد و علي رغم سود مجمع بعد از مجمع به قيمتهاي 1000 تومان نيز به نظر بنده خواهد رسيد البته اگر بازار از اين شرايط تصنعي خارج شود فعلا كه وضعيت فعلي بازار هر تحليلي را باطل ميكند
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
باسلام وتشکرو خسته نباشید استاد نظری عزیز نظرشمادرموردمجمع شیران چیست آیاشماهم شرکت کردید؟ به نظر شما سهامداران عمده سودبالایی راتقسیم خواهندکرد؟ البته من فاصله ام تا تهران خیلی زیاده واگرنه می آمدم البته من این سهم سال پیش از 1050تومن خریدم وروی 1420 هم دوباره خریدم برای میان مدت البته با تحقیق وراهنمایی های شما
ویه سوال دیگه به نظر شما خردادماه بازار بهتری نخواهیم داشت البته اکثر سالها اردیبهشت ماه خوب نبوده ولی تیر و خرداد خوب بوده..
اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
سلام بابک جان . نظرت درباره موج شماری فاراک که توسط اقای نادر علی انجام شده چیه. ممنون
موج3خودش5تايي بوده از82تا290كه برابر161.8%موج1بوده بصورت زير
82تا127موج1-3
127تا102موج2-3
از102تا264موج3-3
از264تا157موج4از3
از158تا290موج5از3
يعني الان موج4اصلي هستيم كه بعدش موج5بزرگ خواهيم داشت
در ضمن وقتي موج5بزرگ تموم ميشه ار اس اي ماهانه و هفتگي در حالت اشباع خريد بايد باشه نه اينكه روي50واحد قرار بگيره
بنيادي سهم خيلي فرق كرده
البته فرهنگيان دنبال افزايش سرمايه است كه گويا بعد6ماهه اول خواهد داد درباره دانايان هم 5ميليون فاراك براي سبدش خريده
ان طور که از شواهد پیداست امروز را به خاطر دلایل سیاسی (مسایل پشت پرده) به عمد منفی کردند در واقع از حجم عرضه های بالایی که برای تصویه خریدهای اعتباری انجام میشود عده ای (بصورت دستوری) استفاده کرده و با همین عرضه ها همسو شده اند تا جو بازار سرار منفی شود
در هر صورت انچه که مشخص است این است که هر چه که بود مختص امروز بود و امروز هم تمام شد به احتمال زیاد فردا به صورت نسبی هم که شده بازار مثبتی خواهیم داشت که همین بازار رفته رفته و با فاصله گرفتن از امروز سرمایه های زیادی را جذب خود خواهد کرد وهمان میشود که باید بشود.
نظر