تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • احمدي
    عضو عادی
    • Mar 2011
    • 31

سلام جناب نظری
    برای فردا خرید قثابت و لکما را مناسب میدانید؟؟؟
    با تشکر

نظر

• محسن نظري
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 3397

در اصل توسط یزدی پست شده است View Post
      خسته نباشی استاد
      وساپا تا چه قیمتی جای رشد دارد.ممنون
      دوست عزيزم اهداف وساپا به نظر بنده سطوح قيمتي 320 تومان و در صورت رشد بيشتر سطوح قيمتي 350 تومان ميباشد
      به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
      اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• محسن نظري
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 3397

در اصل توسط برديا پست شده است View Post
        استاد نظري يه سوال از خدمتتون داشتم اينكه بخواييم واسه خودمون يه سبد ببنديم چه تركيبي باشه بهتره و يا از چه گروه هايي در سبد داشته باشيم يا اينكه تك سهم باشيم يا سهام هاي مختلفي داشته باشيم يعني تعداد سهامي كه در سبد داريم بيشتر بشه بهتره يا كمتر ممنونم . البته شرمنده خيلي دارم سوال مي پرسم ما به جز شما كسي رو نداريم از زحماتتون سپاسگذارم .
        خواهش ميكنم دوست عزيزم انجام وظيفست تركيب سبد بستگي به شرايط فعلي و اينده بازار دارد و هر مقطعي از بازار تحليل خاص خود را دارد اما به طور كلي براي سال 90 خريد شركتهاي معدني و پالايشگاهي و پتروشيمي گزينه هاي مناسبي ميباشد

نظر

• arak_bourse
          کاربر فعال
          • Nov 2010
          • 3802

جناب نظري گزينه هاي سيماني براي سال بعد چطور هستند؟ يا همين ساختماني ها؟
          در ضمن در مورد بنيادي دكوثر نظر شما چيست؟
          تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• برديا
            عضو عادی
            • Mar 2011
            • 60

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
            خواهش ميكنم دوست عزيزم انجام وظيفست تركيب سبد بستگي به شرايط فعلي و اينده بازار دارد و هر مقطعي از بازار تحليل خاص خود را دارد اما به طور كلي براي سال 90 خريد شركتهاي معدني و پالايشگاهي و پتروشيمي گزينه هاي مناسبي ميباشد
            با تشكر از شما
            فقط شرمنده انگار بنده سوال رو بد پرسيدم منظورم اين بود كه تركيب بندي سبدمان چگونه باشه بهتره مثلا واسه 20 ميليون مثلا بياييم 4 يا بيشتر سهم بگيريم بهتره يا دو تا سهم هم كافيه يا پولمون رو چگونه تقسيم كنيم مثلا از شانس بد من چند ماه پيش بنده يكي از دارويي ها رو گرفتم تمامي دارويي ها رشدكردند به جزء كارخانجات داروپخش من ، من بايد به نظر شما از چند داروئي مي گرفتم ، يا يك دفعه از يكي از بانكي ها گرفتم همشون رشد كردند به جزء سهم من منظورم اينه كه مثلا اگه از معدني ها بخواييم واسه سال بعد بگيريم بياييم چند تا معدني مختلف بگيريم و مثلا بيام پولم تقسيم كنم از هر معدني مثلا 3 ميل بگيرم بهتره به خدا گيج شدم فكر مي كنم هميشه تو تركيب بندي و تقسيم پول سبدم و سرمايه ام دچار اشكال بوده ام .

نظر

• arak_bourse
              کاربر فعال
              • Nov 2010
              • 3802

جناب نظري شب بخير
              فكر مي كنيد فردا خبهمن متعادل شود؟ به نظرتون جهت كسب سود كمي از سهم ام را بفروشم؟

نظر

• arashvet
                کاربر فعال
                • Mar 2011
                • 341

جناب نظری واقعا ممنون از حوصله و راهنماییهای مفید و ارزنده شما من واقعا به تحلیلهای شما اعتقاد پیدا کرده ام در مورد وصنعت هم بعد از خرید امروز تازه خبرهای خوب پیرامون این سهم دارد علنی می شود http://boursenews.ir/fa/pages/?cid=45125
                امیدوارم در آینده هم از نظرات و راهنماییهای جنابعالی استفاده ببریم
                با تشکر

نظر

• محسن نظري
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 3397

در اصل توسط MTZ پست شده است View Post
                  جناب نظری عزیز لطفا تحلیل از وساپا و nav آن و همچنین نقطه مناسب برای ورود به آن را ارایه فرمایید

همچنین تحلیل در مورد رانفور و رشد قیمت آن در صورت امکان

با تشکر از شما
                  دوست عزيزم دقيقا به تازگي ان اي وي وساپا را محاسبه نكرده ام اما به نظرم در سطح 350 تومان باشد البته محاسبه ان اي وي وساپا با توجه به ابهامات و معاملات كنسرسيومي سايپا با كمي ابهام مواجه ميباشد بنده بيشتر نظرم بر خروج از وساپاسا تا ورود به سهم
                  رانفور به نظر بنده براي امسال با تعديل عايدي 15 درصدي و براي سال اتي نيز ميتواند رشد حداقل 10-20 درصدي سوداوري را داشته باشد فعلا هدف سهم را سطوح قيمتي 4800 تومان و در نهايت 5200 تومان ميدانم

نظر

• محسن نظري
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 3397

در اصل توسط ALI48 پست شده است View Post
                    جناب اقاي نظري
                    با عرض سلام و خسته نباشيد
                    لطف مي كنيد نظرتان را در مورد غشان بفرمائيد. بي نهايت ممنون.
                    دوست عزيزم بنده هدف كوتاه مدت غشان را سطوح قيمتي 320 تومان و تا شب مجمع سطوح قيمتي 360 تومان ميدانم
                    اما امروز يك نكته اي باعث شد تا من سهام غشان را براي فروش دست نگه دارم و ان فعال شدن ونيكي بر روي سهم است هر چند خيلي كم خريده اما شايد شايد يك نشانه باشد!!!

نظر

• محسن نظري
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 3397

در اصل توسط فرماندار پست شده است View Post
                      جناب نظری من پست بانک رو در 1000 خریدم تا کی نگهدارم آیا تعویض را پیشنهاد میکنید ؟ با چه سهمی ؟
                      در مورد البرز نیز در 750 خریدم راهنمایی کنید
                      دوست عزيزم توصيه ميكنم وپست را با ديد ميان مدت و تا افزايش سرمايه سهم نگه داري نماييد مطمئن باشيد با افزايش سرمايه سود بسيار مناسبي خواهيد برد و خواب سرمايه شما نيز جبران ميشود
                      در مورد بيمه البرز فروش سهم در قيمتهاي 660 تومان و تعويض سهم را به صلاح ميدانم

نظر

• آریو
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 4834

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
                        دوست عزيزم بنده هدف كوتاه مدت غشان را سطوح قيمتي 320 تومان و تا شب مجمع سطوح قيمتي 360 تومان ميدانم
                        اما امروز يك نكته اي باعث شد تا من سهام غشان را براي فروش دست نگه دارم و ان فعال شدن ونيكي بر روي سهم است هر چند خيلي كم خريده اما شايد شايد يك نشانه باشد!!!
                        شاید فقط یه نوک زدن باشه مثل سایر عذایی ها
                        ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• arak_bourse
                          کاربر فعال
                          • Nov 2010
                          • 3802

جناب نظري مثل اينكه از سوالات بنده خسته شديد. كه جواب نمي دهيد. به هر حال ببخشيد زياد از شما در اين مدت سوال پرسيديم.

نظر

• محسن نظري
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 3397

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
                            جناب نظري گزينه هاي سيماني براي سال بعد چطور هستند؟ يا همين ساختماني ها؟
                            در ضمن در مورد بنيادي دكوثر نظر شما چيست؟
                            دوست عزيزم سيمانيها را همانطور كه گفتم اگر افزايش نرخ 20-30 درصدي كه بر سر زبانها افتاده است در سال 90 قطعي و تصويب شود گزينه مناسبي براي يك گين 10-20 درصدي خواهند بود در غير اينصورت خير توصيه نميشود
                            در مورد ساختمانيها نظر بنده بر روي ثمسكن و ثاخت و وساخت با ديد ميان مدت مثبت است
                            وضعيت بنيادي دكوثر را به هيچ وجه تاييد نميكنم

نظر

• محسن نظري
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 3397

در اصل توسط برديا پست شده است View Post
                              با تشكر از شما
                              فقط شرمنده انگار بنده سوال رو بد پرسيدم منظورم اين بود كه تركيب بندي سبدمان چگونه باشه بهتره مثلا واسه 20 ميليون مثلا بياييم 4 يا بيشتر سهم بگيريم بهتره يا دو تا سهم هم كافيه يا پولمون رو چگونه تقسيم كنيم مثلا از شانس بد من چند ماه پيش بنده يكي از دارويي ها رو گرفتم تمامي دارويي ها رشدكردند به جزء كارخانجات داروپخش من ، من بايد به نظر شما از چند داروئي مي گرفتم ، يا يك دفعه از يكي از بانكي ها گرفتم همشون رشد كردند به جزء سهم من منظورم اينه كه مثلا اگه از معدني ها بخواييم واسه سال بعد بگيريم بياييم چند تا معدني مختلف بگيريم و مثلا بيام پولم تقسيم كنم از هر معدني مثلا 3 ميل بگيرم بهتره به خدا گيج شدم فكر مي كنم هميشه تو تركيب بندي و تقسيم پول سبدم و سرمايه ام دچار اشكال بوده ام .
                              دوست عزيزم به نظر بنده براي بهره وري و كنترل بهتر سبد و بازدهي بيشتر بهتر است نهايتا 3-4 سهم با توجه به سرمايه 20 ميليوني داشته باشيد
                              براي انتخاب سهم در موقع خريد به دو فاكتور اساسي توجه نماييد يك هميشه سهمي را انتخاب نماييد كه وضعيت بنيادي و تكنيكالي ان صعودي ميباشد دوم سهمي را انتخاب نماييد كه بازار و جو رواني گروه ان نيز مثبت باشد

نظر

• محسن نظري
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 3397

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
                                جناب نظري شب بخير
                                فكر مي كنيد فردا خبهمن متعادل شود؟ به نظرتون جهت كسب سود كمي از سهم ام را بفروشم؟
                                دوست عزيزم بنده فكر ميكنم خبهمن مشكل از قيمتهاي 290-300 عبور نمايد به نظر بنده در قيمتهاي بالاي 290 سهمتان را بفروش برسانيد مناسبتر ميباشد

نظر

در حال کار...
                                X