اساتید از ثشاهد خبری ندارید ؟
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط علامه پست شده است View Postبابک جان این یعنی چی؟
یعنی تا کجا میاد پایین و بعدش چی میشه؟
بنظرتون 1 ماهه میریم تو سود(خرید 225)
ارادتمند
ولی امروز فقط صدرا نبود که منفی خورد بلکه کل بازار منفی بود.نظر منم همینه فعلا منتظر میمونیم تا 200.من خودم 226 خریدمه.
نظر
-
در اصل توسط مهدی64 پست شده است View Postسلام وخسته نباشید جناب نظری میشه نظرتون رو روی اطلاعیه صدرا بگین ممنون میشمبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط punisher پست شده است View Postمحسن جان به خاطر صف شدن وصنا بهت تبریک می گم.
دلیل صف شدن چیه؟
نظرت درباره صدرا و اطلاعیه جدیدش چیه؟
نظرن درباره گزارش صدرا را نيز در پست بالا گفتم از نظر بنده گزارش صدرا كاملا مصنوعي و از پيش تعيين شده ميباشدبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postسهم از 200 تومن پائینتر بیاد فاتحه سهم خونده هست.ولی اگر فردا مثبت بشه و پس فردام مثبت بمونه شاهد یه واگرائی مثبت خواهیم بود که 10 درصدی رو قیمت سهم خواهد گذاشت و بعدش وضعیتش خوب میشه.
ولی امروز فقط صدرا نبود که منفی خورد بلکه کل بازار منفی بود.نظر منم همینه فعلا منتظر میمونیم تا 200.من خودم 226 خریدمه.
نظر
-
در اصل توسط sanko پست شده است View Postسوال می دونید تعدیل ثشاهد مثبته یا منفی ؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postبنده فكر ميكردم براي تعديل مثبت سال 90 متوقف شده است اما ظاهرا تعديل منفي و كاهش پيشبيني سود سال 91 ميباشد اين هم دنباله همان جرياني كه در بازار امسال ما افتاده شركتها در ابتداي سال سود خود را با تعديل منفي و كاهش پيشبيني ميكنند تا همه را راضي نگه دارند متاسفانه فساد حسابي گسترده شده هر جاي اين بازار را نگاه ميكنيم فساد موج ميزند در بازاري هم كه فساد باشد پول نه بركت دارد نه زياد خواهد شد......به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
-
در اصل توسط rojan پست شده است View Postیادمان باشد اگر خاطرمان تنها شد
طلب عشق ز هر بی سرو پایی نکنیم
حجم معاملات وساپا خیلی زیاد است
هر تعداد برا ی فروش میگذارند سریع بلعیده میشود
نظرم رویش مثبت است
تا نظر اساتید چه باشدبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
-
سلام اقای نظری عزیز همین الان متوجه شدم که بدبخت شدم شما که در جریانی عمده سهم من صدرا وفاراک است .من ساکن اراکم ولی خبری از تک شیفت شدن فاراک ندارم اینا این خبرارو از کجاشون در میارن من موندم .برای سلامتی تمامی سهامداران تجهیزات صلواتتتتتت/حضرت علی (ع): درباره آنچه از آن شناختی نداری، سخن مگوی
نظر
-
با اجازه محسن و بابک عزیز
پيشبيني قيمت نفت
قيمتهاي نفت خام در هفته گذشته در دامنه محدودي نوسان كردند و روند افزايشي يا كاهشي خاصي را نداشتند. دامنه نوساني نفت WTI در محدوده 96 تا 105 دلار قرار داشت؛ به طوري كه حمايت چهارم ماهانه مانع كاهش بيشتر و حمايت سوم كه فعلا به صورت مقاومت عمل ميكند مانع افزايش بيشتر آن شد. اين در حالي است كه در هفته جاري با فشاري كه بر قيمت وارد ميشود ميبايست اين دامنه از يك طرف شكسته شده و مسير جديدي آغاز شود كه بدين منظور نياز به اخباري است كه توانايي لازم را ايجاد كند. در هفته گذشته آمار نامناسب اقتصادي آمريكا موجب شد فشار كاهشي بر قيمت وارد آيد و افزايش ارزش دلار در روز جمعه نيز بر اين فشار افزود. آمار بخش مسكن آمريكا كمتر از حد مورد انتظار بود و همچنين اعتماد اقتصادي كاهش نشان داد. وضعيت اقتصادي اروپا نيز مناسب نبود و هنوز ريسك بدهيها در اين منطقه وجود دارد و اقتصاد آنها را تهديد ميكند. ذخيرهسازيهاي نفت خام و بنزين آمريكا نيز تغيير خاصي نداشتند و اين عوامل نيز فشار خاصي را روي قيمت وارد نكردند. بحران منطقه خاورميانه تنها عواملي است كه فشار افزايشي بر قيمت نفت وارد ميكند و موجب شده است قيمتهاي نفت در سطوح افزايش يافته فعلي به تثبيت وضعيت خود بپردازند. در هفته جاري فشار روي قيمت نفت براي خروج از دامنه تثبيتي فعلي بيشتر ميشود و ميتوان انتظار داشت قيمت نفت WTI از دامنه 96 تا 102 دلار خارج شود كه در اين زمينه اخبار منتشره ميتواند فشار لازم را به وجود آورند؛ با توجه به روند افزايشي قبلي انتظار بر ادامه روند مذكور ميرود.
منبع: سايت موسسه مطالعات بينالمللي انرژي (www.iies.org )ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
نظر