تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کاشف
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 925

بابک جان خدا قوت خسته نباشی
    این چند روز که نبودی حسابی به دکتر فرزاد عزیز ودوست داشتن زحمت دادم فرزاد گلمون توپیام خصوصی فرمودن که باید چه بکنم ولی دیگه تحملم تمام شده بود امروز صبح دیدم خوب روبه بالا قیمت میخوره وبعد ریزش شروع شد فاراکهایم رو فرختم اذراب هایم هم فرختم صدراهایم رامقداریش رفت البته یک سومش وبعدش هم که صف فروش شد وماند فقط مانده ام این زیان سنگین را به چه صورت جبران کنم.
    همین جا هم ازتمامی اساتید محترم هولی عزیز بابک عزیز محسن نظری عزیز راشین خانم گل جمالی ودیگرعزیزان تشکروقدردانی میکنم
    اینو از صمیم قلبم میگم واقعا دوستان خوبی دراین سایت پیداکردم که من یکی که باعث افتخارم هستند وخیلی ازاین صمیمیت خرسندم این راجدا عرض میکنم توهیچ فرومی مثل اینجا محیطی سالم بدور از هیچ گونه بی احترامی وبدوبیراه ندیدم امیدوارم که خداوند شما دوستان این فرم راازمن یکه جدا نکنه
    امیدوارم که هرچه زودتر بازار برگرده ودوباره شاداب باشیم همین جاهم پیش همه اعتراف میکنم من یکی که روزیان بسیارسنگین هستم واقعا دیگه بعد از8 سال بورس بازی کم اوردم
    شرمند همه دوستان فقط میخواستم کمی درد دل کنم وخودم راتخلیه کنم یاحق.

نظر

• کاشف
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 925

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
      آقا ما چققققققققققققققدر فروم زیبایی داریممم

فرومی که به غیر از ادب و احترام و صداقت و معرفت و علم و دوستی و مهربونی و خیلی چیزای خوب چیز دیگه ای نمیشه پیدا کرد

احسنت به همگی شما کاربران فهیم و باشعور >:d<
      باببک دوست داشتنی واقعا با فرمایشات شما موافقم
      احسنت بشما وهمه عزیزان.

نظر

• علامه
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 429

کاشف جان فکر نمیکنم بشه کسی رو پیدا کرد که الان تو ضرر سنگین نباشه مهم تجربه ای که ادم پیدا میکنه
        من خودم به شخصه دیگه محاله رو سهمای با پی به ای بالا برم مثل فاراک تا رییس جمهور سرما میخوره من نگران باشم سهمم بریزه
        تصمیم گرفتم چندین سهمو که چندین ساله میشناسم که به هیچ کس ضرر نمیزنه رو روشون کار کنم و به موقع بهشون وارد و خارج شم اگه بشه الگوهای زمانی هم تشخیص داد که سودمون ترکیبی میره بالا
        سهامی مثل چادرملو فملی رایان سایپا شاراک کالسیمین و وکار و ....
        اگه تو سال بشه دو تا 30 درصد گرفت میشه 90 درصد که عالیه

نظر

• HOLY
          عضو فعال
          • Aug 2025
          • 1113

در اصل توسط کاشف پست شده است View Post
          بابک جان خدا قوت خسته نباشی
          این چند روز که نبودی حسابی به دکتر فرزاد عزیز ودوست داشتن زحمت دادم فرزاد گلمون توپیام خصوصی فرمودن که باید چه بکنم ولی دیگه تحملم تمام شده بود امروز صبح دیدم خوب روبه بالا قیمت میخوره وبعد ریزش شروع شد فاراکهایم رو فرختم اذراب هایم هم فرختم صدراهایم رامقداریش رفت البته یک سومش وبعدش هم که صف فروش شد وماند فقط مانده ام این زیان سنگین را به چه صورت جبران کنم.
          همین جا هم ازتمامی اساتید محترم هولی عزیز بابک عزیز محسن نظری عزیز راشین خانم گل جمالی ودیگرعزیزان تشکروقدردانی میکنم
          اینو از صمیم قلبم میگم واقعا دوستان خوبی دراین سایت پیداکردم که من یکی که باعث افتخارم هستند وخیلی ازاین صمیمیت خرسندم این راجدا عرض میکنم توهیچ فرومی مثل اینجا محیطی سالم بدور از هیچ گونه بی احترامی وبدوبیراه ندیدم امیدوارم که خداوند شما دوستان این فرم راازمن یکه جدا نکنه
          امیدوارم که هرچه زودتر بازار برگرده ودوباره شاداب باشیم همین جاهم پیش همه اعتراف میکنم من یکی که روزیان بسیارسنگین هستم واقعا دیگه بعد از8 سال بورس بازی کم اوردم
          شرمند همه دوستان فقط میخواستم کمی درد دل کنم وخودم راتخلیه کنم یاحق.
          درود و سلام و عرض ارادت زیاد خدمت کاشف عزیز
          کاشف جان ،هر کاری انجام دادی بهترین کار بوده ،امشب شب آرامش باشه برات برو راحت بخواب ........
          ما این جا یه چیزی داریم که شاید بعضی جاها نداشته باشند ،اونم صمیمیته ،ما هممون سود و ضررامون یکیه ،سود با همش باعث لذته جمع هست و ضرر تک تکمون باعث ناراحتی جمع ،وضعیت موجود رو که هم خوب میدونی
          خاص یکی دونفر نیست ...
          اما همینجا خدمت شما و دوستان عرض میکنم چند روزیه برنامه ای تو ذهن دارم با در نظر گرفتن روند جهانی قیمتها و بدنبال بررسی بیشتر روی یکی دوتا گروهم که تو اون گروهها یکی دوتا سهم خوب رو بیرون بکشیم و بعد از تایید فاندامنتالش توسط استاد نظری عزیز و بزرگوار (پیشاپیش از زحمات آینده عذرخواهم جناب نظری عزیز)، بنده حقیر و استاد بابک عزیز و استاد راشین محترم و استاد جمالی عزیز و بقیه اساتید و دوستان تکنیکالیست(از تمام دوستان تکنیکالیست هم عذرخواهم که میخوام زحمتشون بدم) ،حسابی زوایاش رو دربیاریم و ایشالا وقتی همه اجماع کردیم بر درصد موفقیت بالاش ،بعد از خاتمه تلاطم بازار تقدیم دوستان کنیم تا این بین دوستانی که متضرر شدند بتونند به آرامش قبلیشون برسند ،ما باهمیم و به کمک خداوند موفق خواهیم بود ...........
          آخرین ویرایش توسط HOLY؛ 2011/05/25, 01:48.
          سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• کاشف
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 925

در اصل توسط علامه پست شده است View Post
            کاشف جان فکر نمیکنم بشه کسی رو پیدا کرد که الان تو ضرر سنگین نباشه مهم تجربه ای که ادم پیدا میکنه
            من خودم به شخصه دیگه محاله رو سهمای با پی به ای بالا برم مثل فاراک تا رییس جمهور سرما میخوره من نگران باشم سهمم بریزه
            تصمیم گرفتم چندین سهمو که چندین ساله میشناسم که به هیچ کس ضرر نمیزنه رو روشون کار کنم و به موقع بهشون وارد و خارج شم اگه بشه الگوهای زمانی هم تشخیص داد که سودمون ترکیبی میره بالا
            سهامی مثل چادرملو فملی رایان سایپا شاراک کالسیمین و وکار و ....
            اگه تو سال بشه دو تا 30 درصد گرفت میشه 90 درصد که عالیه
            علامه جان دوست خوبوگلم باشما کاملا موافقم
            فعلا با این استرس وربع ووحشتی که به بنده وارد شدمه واعصابی خراب وبااین بازار ی که هیچ صاحبی نداره چه جوری میشود به اون روزهای طلایی برگشت.

نظر

• کاشف
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 925

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
              درود و سلام و عرض ارادت زیاد خدمت کاشف عزیز
              کاشف جان ،هر کاری انجام دادی بهترین کار بوده ،امشب شب آرامش باشه برات برو راحت بخواب ........
              ما این جا یه چیزی داریم که شاید بعضی جاها نداشته باشند ،اونم صمیمیته ،ما هممون سود و ضررامون یکیه ،سود با همش باعث لذته جمع هست و ضرر تک تکمون باعث ناراحتی جمع ،وضعیت موجود رو که هم خوب میدونی
              خاص یکی دونفر نیست ...
              اما همینجا خدمت شما و دوستان عرض میکنم چند روزیه برنامه ای تو ذهن دارم با در نظر گرفتن روند جهانی قیمتها و بدنبال بررسی بیشتر روی یکی دوتا گروهم که تو اون گروهها یکی دوتا سهم خوب رو بیرون بکشیم و بعد از تایید فاندامنتالش توسط استاد نظری عزیز و بزرگوار ، بنده حقیر و استاد بابک عزیز و استاد راشین محترم و بقیه اساتید و دوستان تکنیکالیست ،حسابی زوایاش رو دربیاریم و ایشالا وقتی همه اجماع کردیم بر درصد موفقیت بالاش ،تقدیم دوستان کنیم تا این بین دوستانی که متضرر شدند بتونند به آراش قبلیشون برسند ،ما باهمیم و به کمک خداوند موفق خواهیم بود ...........
              دکتر فرزاد عزیز سلام وخسته نباشید
              همون طور که در پست بالا خدمتتون عرض کردم بهترین فرمی وبهترین وبااخلاق ترین دوستان یکجا دراین فرم جمع هستند
              اول امیدم به خدا منان وبعد به امید خدادرخدمت شما بزرگ واران هستم/

نظر

• Moradad
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 355

از تمامی اساتید و دوستان که در جهت بالا بردن سطح علمی و همینطور همیاری در به سود رساندن دیگران تلاش میکنند کمال تشکر را دارم.

امیدوارم بتوان از این عزیزان به نحوی شایسته قدر دانی کرد.

نظر

• محسن نظري
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 3397

در اصل توسط علامه پست شده است View Post
                  محسن عزیز
                  فکر نمیکنی باتوجه به تحریم فردا بازار مثبت بشه؟
                  تو بازار چنين جو رواني مثبتي شكل خواهد گرفت كه احتمال حمايت دولت وجود دارد همين جو رواني امكان دارد بازار متعادلي را رقم بزند
                  به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
                  اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• محسن نظري
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 3397

در اصل توسط negar پست شده است View Post
                    اقای نظری اینها برای لوکس زندگی کردن مردمشان و بالطبع خودشان از کشورهای جهان سوم استفاده میکنند (حداقل برای مردم خودشان تاین حد شرافت دارند) دولتنمردان ما هستند که برای لوکس زندگی کردن خودشان مردمشان را قربانی میکنند هر بار با بهانه ای سیاستمدارانی که هنوز نفهمیدند در جهان امروزقدرت سیاسی از اقتصاد میاید
                    با فرمايش شما كاملا موافقم اما اين پاسخي بود براي انهايي كه ازادي را در حركتهاي امريكايي و اروپاييها ميدانند يادم نميرود همين بي بي سي در بورس خودمان روزي چند نوبت خبر دروغ حبابي بودن بورس را در بوق و كرنا ميكرد جالب بود كارشناس به اصطلاح ايراني-فرانسوي درباره بورس ايران نظر ميداد!!!!!!!

نظر

• مهدی64
                      عضو عادی
                      • Apr 2011
                      • 160

سلام خدمت اساتید محترم. جناب نظری نظرتان را روی شیفت کردن از صدرا وفاراک روی سهامهای پر پتانسیل تر نیز بفرمایید ممنون میشم در صورت مثبت بودن نام سهم را هم بفرمایید؟ببخشید که با سوال هایم اذیتتان میکنم
                      حضرت علی (ع): درباره آنچه از آن شناختی نداری، سخن مگوی

نظر

• محسن نظري
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 3397

حقوقي ها حمايت نكردند و نميكنند و نخواهند كرد ان زماني كه تحريم ميشديم و مصنوعي حمايت ميشد گذشت.....

نظر

• بابک پناهی
                          عضو فعال
                          • Dec 2010
                          • 3208

اینا تسهیلات مسکنو نداشتن چطور میخواستن چند تا سبز به لیست قیمتها اضاف کنن من نمیدونم !!! :d

نظر

• Moradad
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 355

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
                            حقوقي ها حمايت نكردند و نميكنند و نخواهند كرد ان زماني كه تحريم ميشديم و مصنوعي حمايت ميشد گذشت.....
                            محسن جان یعنی .............. بدبخت شدیییییم (؟؟؟!!)

:(:-s

نظر

• وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

اتهام زنی جدید آژانس به فعالیت هسته ای ایران: شواهد جديدی داريم

ايران مي گويد كه فعاليت هاي هسته اي اش كاملا صلح آميز و در چارچوب حقوق تصريح شده اين كشور در پيمان منع گسترش سلاح هاي هسته اي است.
                              بر اساس گزارش روز گذشته آژانس بين المللي انرژي اتمي از وضعيت برنامه هاي هسته اي ايران ، اين نهاد براي نخستين بار در گزارش هاي رسمي خود ايران را متهم كرد كه بر روي يك برنامه مخفيانه هسته اي – نظامي كار مي كند.

به گزارش عصر ايران و به نقل از روزنامه نيويورك تايمز آمريكا در گزارش 9 صفحه اي جديد آژانس كه روز سه شنبه در مقر اين نهاد وابسته به سازمان ملل در وين انتشار يافت آمده است كه بر اساس اطلاعات جديدي كه اين سازمان به آن دست يافته ايران بر روي تكنولوژي كلاهك هسته اي كه صرفا در برنامه هسته اي نظامي كاربرد دارد ، كار مي كند.

گزارش جديد آژانس براي بررسي در نشست ژوئن شوراي حكام اين سازمان تهيه و تنظيم شده است.

اين نخستين بار است كه آژانس بين المللي انرژي اتمي در گزارش رسمي خود ، ايران را متهم و به داشتن برنامه هسته اي – نظامي مي كند . پيش از اين در گزارش هاي اين نهاد صرفا اعلام مي شد كه براي اين نهاد بين المللي راستي آزمايي آنچه كه ايران مي گويد درباره فعاليت هاي صرفا صلح آميز مقدور نيست ، اما اين بار آژانس ايران را متهم به برنامه مخفيانه براي توليد سلاح هسته اي كرده است.

در گزارش جديد آژانس همچنين ميزان ذخاير اورانيوم غني شده ايران بيش از 4 هزار و صد كيلو عنوان شده و اين گزارش با اشاره به افزايش ميزان ذخاير اورانيوم ايران اعلام كرده كه اين امر مغاير با قطعنامه هاي شوراي امنيت است. در گزارش ماه فوريه ( بهمن ماه 1389) آژانس ميزان ذخاير اورانيوم ايران بيش از 3600 كيلو عنوان شده بود.

آژانس بار ديگر نگراني خود را از عدم راستي آزمايي از فعاليت هاي هسته اي فاش نشده ايران به ويژه در آنچه كه ادعا شده فعاليت هاي ايران براي توسعه يك كلاهك اتمي بوده ، بيان كرده است.

این گزارش بار ديگر تاكيد مي گويد كه در مجموع آژانس نمي تواند اين نتيجه گيري را از برنامه هسته اي ايران داشته باشد كه اين فعاليت ها صرفا به فعاليت هاي صلح اميز محدود مي شوند .

در اين گزارش يوكيا آمانو مدير كل آژانس بين المللي انرژي اتمي تاكيد كرده كه در تاريخ 6 مه ( حدود سه هفته پيش) سال جاري ميلادي با ارسال نامه اي به فريدون عباسي رييس سازمان انرژي اتمي ايران ضمن بيان نگراني ها از شواهد جديد اين سازمان درباره برنامه تسليحات اتمي ايران از اين مقام ايراني خواسته تا براي رفع ابهام ها اجازه بازرسي كامل از اماكن مختلف و گفتگوي بازرسان آژانس با افراد مرتبط با برنامه هسته اي ايران شده است.آمانو افزوده است كه هنوز پاسخي از طرف ايراني دريافت نكرده است.

در گزارش آژانس آمده كه شواهدي در دست است كه نشان مي دهد احتمالا برخي جنبه هاي فعاليت هاي مخفيانه اتمي ايران در زمينه توسعه تسليحات اتمي ، پس از سال 2004 نيز ادامه داشته است.
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• محسن نظري
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 3397

باز هم خريد پست ديگه هر چي حقوق و اين چيزا داشتيمم داديم براي پست ديگه هيچي نداريم به پست تبديل كنيم:d

نظر

در حال کار...
                                X