استاد لطفا در مورد ونيكي يك اظهار نظر بفرماييد؟ ظاهرا خيلي خوب دارد مقاومت ميكند و سهام شناور آن هم كم شده . به نظر شما گزارش سه ماهه حسابرسي نشده آن چطور هست ؟ امكان تعديل دارد يا خير؟
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط frouzan پست شده است View Postاستاد لطفا در مورد ونيكي يك اظهار نظر بفرماييد؟ ظاهرا خيلي خوب دارد مقاومت ميكند و سهام شناور آن هم كم شده . به نظر شما گزارش سه ماهه حسابرسي نشده آن چطور هست ؟ امكان تعديل دارد يا خير؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط حاج جواد پست شده است View Postمسئولینش می گند گزارشو فرستادیم حالا بورس باید سهمو باز کنه!
تو این شرایط باید چی کار کرد؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
-
معامله 240 ميليارد توماني ايران خودرو قطعي نشد
خبرگزاري فارس: مدير بازار شركت بورس گفت: بهدليل عدم ارايه مدرك لازم براي قطعيت بلوك 4.9 درصدي ايران خودرو توسط خريداران در پايان مهلت قانوني روزجاري، اين معامله قطعي نشد كه ارتباطي به منع شواري رقابت ندارد.
درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postجناب نظري سلام
نظرت در مورد ثاخت و پاكسان تنها سهام هاي باقي مانده من چيست؟
خريد بانك ملت رو چطور مي دانيد؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postهيچ كاري نميشه كرد دست سهامدار جز به هيچ جايي بند نيست شركت را سر و تهش هم بخورن كسي نميتونه به اينها تو بگه
تو این همه سال یکی از اقایون پیدا نشدن بگن داستان متوقف شدن طولانی نمادها چیه رنا هم که رو دست ولغدر بلند شده امیدوارم بشه با حرکت جمعی صدامون رو به گوش اقایون برسونیم !
ممنون:xآخرین ویرایش توسط امپراتور7؛ 2011/05/31, 20:57.به جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Postمحسن جان دیگه منم کلافه شدم بابا اخه چه گناهی کردیم ولغدر خریدیم! این سازمان بورس چرا انقدر بی کفایت نشون میده
تو این همه سال یکی از اقایون پیدا نشدن بگن داستان متوقف شدن طولانی نمادها چیه رنا هم که رو دست ولغدر بلند شده امیدوارم بشه با حرکت جمعی صدامون رو به گوش اقایون برسونیم !
ممنون
نمیشه چون از ریشه خرابه و فاسد شده ه ه ه!!!!!!
نظر
-
بنده یک مسافرت 5-4 روزه دارم که احتمالا یکشنبه یا دوشنبه برگردم.
تا یکشنبه یا دوشنبه خدانگهدار همگی >:D<:x
نظر
نظر