در اصل توسط بابک پناهی پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
به جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
-
با سلام
افرادی که به زندگی ما معنی بخشیده اند ارتباطی با برترین ها ی دنیا ندارند
ثروت بیشتری ندارند بهترین جوایز را نبرده اند
ولی انها کسانی هستند که به فکر ماهستند مراقب ما هستند
همانهایی که همیشه و در هر شرایطی کنار ما می مانند
تو را خدا بیایید از هر لحظه زندگی لذت ببریم
اساتید گرامی ایا با فاذر به مجمع بروم یا هنوز نظر بر خروج از تجهیزاتیها است ؟آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند
نظر
-
در اصل توسط iq_son پست شده است View Postسلام محسن جان
استاد راجع به باما نظری داری؟
بنیادی سهم چجوریاست!!!
ممنون میشم اگه توضیحاتی بدیبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Postمحسن جان دیگه منم کلافه شدم بابا اخه چه گناهی کردیم ولغدر خریدیم! این سازمان بورس چرا انقدر در نظارتش بی کفایت نشون میده :(
تو این همه سال یکی از اقایون پیدا نشدن بگن داستان متوقف شدن طولانی نمادها چیه رنا هم که رو دست ولغدر بلند شده امیدوارم بشه با حرکت جمعی صدامون رو به گوش اقایون برسونیم !
ممنون:x
اين مردم خيلي بيشتر از اينها حقشونه اين عوام به جايي رسيده اند كه اگر بريزند در خانه اشان و بدترين اعمال را انجام بدهند سرشان را پايين مياندازند و خودشان را به كوچه علي چپ ميزنند اخه از اين ديگه بدتر ميخواهيد سرشان بيايد؟؟؟؟؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postرضا جان سر جريان ازمايش و پيام پس از پيگيري هاي فراوان و شكايتهاي فراوان و حتي پيگيري وزارت اطلاعات و كانون سهامداران حقيقي پس از چندين سال دوندگي ميدوني اخرش چي شد يك نفر از اين سهامداراي پيام و ازمايش تو دادگاه حاضر نشد در نهايت پس از اين همه كشمكش اخرش 6 ماه حبس براي مديران شركت بريدن ان هم با اون همه مدارك فروش هاي صوري و كلاه برداري و صدها مدرك ديگر ان 6 ماه هم مديرانش حبس نخواهند كشيد و خواهند خريد در ايران ضعف قانون وجود دارد چرا چون ممكنه كساني كه قانون مينويسند روزي خودشان نيز به دام اين قانون بيفتند پس هر چه قانون سبكتر و پيش پا افتاده تر خيالها اسوده تر.....
اين مردم خيلي بيشتر از اينها حقشونه اين عوام به جايي رسيده اند كه اگر بريزند در خانه اشان و بدترين اعمال را انجام بدهند سرشان را پايين مياندازند و خودشان را به كوچه علي چپ ميزنند اخه از اين ديگه بدتر ميخواهيد سرشان بيايد؟؟؟؟؟به جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
-
خدا را شکر میکنم بازار بیشتر منفی نشد و سکته من هم فعلا ناقص از کار دراومد و هنوز زنده هستم . خدا باعث و بانیشو لعنت کنه که اینطور با سرمایه مردم بازی میکنند . کل سبدم فعلا 25 درصد تو ضرره و چاره ای بجز صبر ندارم . سهام سبدم عبارتند از فاراک 250 . وبانک 325 . خساپا 340 . وسپه 160 . وسینا 365 .فولاژ 470 . ولساپا 700
نظر
-
در اصل توسط حامد22 پست شده است View Postخدا را شکر میکنم بازار بیشتر منفی نشد و سکته من هم فعلا ناقص از کار دراومد و هنوز زنده هستم . خدا باعث و بانیشو لعنت کنه که اینطور با سرمایه مردم بازی میکنند . کل سبدم فعلا 25 درصد تو ضرره و چاره ای بجز صبر ندارم . سهام سبدم عبارتند از فاراک 250 . وبانک 325 . خساپا 340 . وسپه 160 . وسینا 365 .فولاژ 470 . ولساپا 700. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
سلام بر راشین و محمود خان دوستان گرامی . از شما تشکر میکنم که براتون مهمه هم تالاری شما در چه وضعی قرار داره . محمود خان من متوجه منظور شما نشدم فقط این را میدانم که به طور مثال اگر کل خرید من را 100 میل در نظر بگیریم الان کل سهامم کمتر از 80 میل قیمت میخوره . البته سهمهای دیگری هم داشتم که با ضرر ازشون خارج شدم مثل ونیکی و مرقام و ...
خیلی سالارید
نظر
-
در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Postبابک جان حالا درصده قابل توجهی از سبد من ولغدر نیست مقدارش به نسبت کل سرمایه کمه ولی خب حتی یه دونه هم داشته باشم باید بهم پاسخگو باشن متاسفانه در این جا کسی گوش شنیدن نداره اقایون بیان توضیح بدن چرا یه شرکت گزارش نمیده و همش میگه تعدیل منفی داریم خب کو تعدیل منیفت رو بفرست رو کدال !! دیگه این وضعیت اسفبار خیلی خسته کننده شده شاید یه نفر تمام سرمایه اش رو مثلا ولغدر میخرید یا اصلا حساب کرده بوده یک ماه بعد به پولش نیاز داره .. واقعا که بی کفایتی در این گونه مسایل داره موج میزنه!!
امپراتور جان
حرفا می زنیا!!!!
پس سهامدارای پیام و آزمایش با این حساب باید خودشون رو جلو سازمان بورس آتیش بزنن.
<<جرات دانستن داشته باشيم>>:امانوئل كانت
<< كسي كه در زندگي چرايي دارد با هرچگونگي كنار ميايد>>:فردريش نيچه
روياهاي كوچك نداشته باشيد، چون آنها قدرت حركت دادن قلب انسان را ندارند(يوهان ولفگانگ فان گوته)
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postدوست عزيزم باما با تعديل عايدي بسيار خوبي مواجه ميباشد هم بابت افزايش قيمت روي و هم بابت افزايش نرخ ارز هدف قيمتي سهم را نيز سطوح 2500 تومان ميدانم
آیا اطلاعی از افزایش سرمایه باما دارید چون جایی خواندم که قصد افزایش داره
در مورد کبافق چه نظری دارید آیا افزایش سرمایه داره
اگه افزایش سرمایه داشته باشند نظرتون در مورد شرکت در افزایش سرمایه چیه
ممنون از شما
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postبنده یک مسافرت 5-4 روزه دارم که احتمالا یکشنبه یا دوشنبه برگردم.
تا یکشنبه یا دوشنبه خدانگهدار همگی >:D<:x
خوش گشسینD<:x....سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postدوست عزيزم باما با تعديل عايدي بسيار خوبي مواجه ميباشد هم بابت افزايش قيمت روي و هم بابت افزايش نرخ ارز هدف قيمتي سهم را نيز سطوح 2500 تومان ميدانم
دوستمون راجع به افزایش سرمایه هم پرسید
فکر میکنم شایعه افزایش 400% داره!!!سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postبنده یک مسافرت 5-4 روزه دارم که احتمالا یکشنبه یا دوشنبه برگردم.
تا یکشنبه یا دوشنبه خدانگهدار همگی >:D<:x
ما که میریم ساندیس خوری سالی یک بار پا میده معلوم هم نیست که سال دیگه باشیم نباشیم تجریم باشیم با اجنه باشیم ...
بقول سهراب
زندگی آب تنی کردن در حوضچه اکنون هست[FONT="Arial"][/FONT]جماعتی که نظر را حرام میگویند نظر حرام بکردند و خون خلق حَلال
سعدی
نظر
نظر