تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کاشف
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 925

محسن جان بعد از 6ماه روصدرا خرید 285 فروش200
    فاراک خرید 280 فروش187
    فاذر خرید 360 فروش280
    خوب بااین زیان فاحش ایا دیگه برای انسان اعصابی میماند
    محسن گلم به دید منت دوشنبه پیشنهادتان را انجام میدهم
    درضمن لطف میکنی نظرت روروصدرا بدونم
    بابت زحماتت تشکر میکنم

نظر

• حامد22
      عضو عادی
      • Feb 2011
      • 111

در اصل توسط کاشف پست شده است View Post
      فاراک خرید 280 فروش187
      فاذر خرید 360 فروش280
      بابت زحماتت تشکر میکنم
      خدا صبر بده . بابا خیلی دل داری . من فاراک با قیمت پایینتر از شما دارم و تا مرز سکته پیش رفتم . البته چون نفروختم میشه گفت هنوز ضرر شناسایی نکردم . امید به اینکه خبر های خوبی از فاراک برسه .

نظر

• کاشف
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 925

حامد جان دوست گل خوبم امید وارم که هرچه زودتربه سود برسی
        سکته چیه به ولله حالم از سکته گذشته بقدری دگرگونم که نگو
        بنده 8 ساله بطوردائم توبورس فعالم هیچ وقت توفصل مجامع بازاررا به این افتضاحی ندیده بودم
        خودم فکر میکنم امتحان خداوند میباشدچون به خودم خیلی مقرور شده بودم همیشه فکر میکردم دیگه اخر بورس بازشدم ولی اینک به این نتیجه رسیدم من کاشف هیچی نیستم فقط خود خدا
        دوستان همیشه قرورتان را زیر پایتان له کنیدوفقط خدا روزی رسان است

نظر

• arak_bourse
          کاربر فعال
          • Nov 2010
          • 3802

نميدونم چرا بيشتر بچه هاي اين سايت به تجهيزاتي ها علاقه دارند. بابا سهم هاي خوب ديگه اي هم هست.
          تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• گلادياتور
            عضو عادی
            • Mar 2011
            • 54

البته به نظرم سود و ضرر بستگي به خود آدم داره توقعمون زياد نباشه حالا ميخواد سرمايه يه ميليون باشه يا يه ميليارد يه سود منطقي بده و سهمي با فاند قوي كه اگه مجبور شدي باهاش بموني مثلا من صدرا رو يه بار رو 70 تومن گرفتم بالاي صد رد كردم ديگه هم فكر خريدنشو نكردم ديگه مثلا اگه 300 كسي خريده مگه ميخواد چند بشه البته زياد با اين سهم آشنا نيستم شايد اشتباه ميكنم فقط صرف مثال گفتم تو موقعيت الان كه p/e بازار يه مقدار بالا هستش ديگه سهم ريسكي خطرناكه و اين كه سر آخر خودت تصميم بگيري كه حداقل بدوني داري چيكار ميكني
            به شخصه برا خودم فاند سهم خيلي مهمه و تو اين بازار هيچوقت نبايد به حرف نوسانگيرها سهمي رو خريد چون ميره تو پاچه و اونا با 5-10% خارج ميشن و ديگه علي ميمونه و حوضش
            اگر انسانها در طول عمر خويش فعاليت مغزشان به اندازه يك ميليونيوم معدهشان بود، اكنون كره زمين تعريف ديگري داشت. آلبرت انيشتين

نظر

• majid
              عضو عادی
              • Apr 2011
              • 151

آقایان پناهی و نظری عزیز- با سلام
              لطفا در خصوص اهداف مرقام - فباهنر- وصنا اعلام نظر فرمائید.بنده در هرسه در ضرر میباشم نگهداری یا تعویض با سهم دیگری؟ اگر پیشنهادی نیز داشته باشید سپاسگذارم

نظر

• mehran
                كاربر فعال
                • Jan 2011
                • 1537

سلام بر همه.......

دوستان یه سوالی که ذهنمو مشغول کرده میپرسم شاید مبتدی باشه اما خب من ازش سر در نمیارم اگه دوستان خصوصا آقای نظری که از پشت پرده اطلاعات بیشتری دارند راهنمایی کنند.....سوالم اینه.....

چرا تو همه ی امتیاز تسهیلات مسکن<تسه> ها موسسه مالی قوامین سهامدار عمده هست یهنی تو همشون مالک بین 3 تا 10% این تسهیلات است....ممنون....

نظر

• بابک خان
                  عضو عادی
                  • Apr 2011
                  • 246

آقایان پناهی و نظری وسایراساتید سلام
                  میشه یه تحلیلی هم از آرین وحقش بزنید من رو 145 واردش شدم فقط به این دلیل که فکر کردم قیمتش تو کف ولی برای آینده سهم واینکه کی خارج شم هیچی نمیدونم اگر نظرتون رو بدونم کمک خوبی میشه
                  من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.

نظر

• iq_son
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 705

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
                    نميدونم چرا بيشتر بچه هاي اين سايت به تجهيزاتي ها علاقه دارند. بابا سهم هاي خوب ديگه اي هم هست.
                    اراک جان آخه فاراک 170 تومنی صدرای 170 تومنی فاذر 028 تومنی واقعا یه بار تو این بورس می تونه پیش بیاد حالا اگه نخری 6 ماه بعد حسرت این قیمتا رو می خوری!!! مپنا یادم رفت 6 ماه بعد این سهم هم دیدن داره
                    سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!

نظر

• باربد
                      Banned
                      • Jul 2025
                      • 3256

در اصل توسط iq_son پست شده است View Post
                      اراک جان آخه فاراک 170 تومنی صدرای 170 تومنی فاذر 028 تومنی واقعا یه بار تو این بورس می تونه پیش بیاد حالا اگه نخری 6 ماه بعد حسرت این قیمتا رو می خوری!!! مپنا یادم رفت 6 ماه بعد این سهم هم دیدن داره
                      البته دوست من فاراک 35 تومنی و صدرای 50 تومنی هم در بورس دیده شده
                      دوستان نقد بودن از بالاخریدن برخی سهمها بهتره
                      هنوز موقع رشد اساسی تجهیزاتیها نرسیده

نظر

• گلادياتور
                        عضو عادی
                        • Mar 2011
                        • 54

سلام و خسته نباشيد خدمت جناب نظري و كليه بچه هاي بورسي دات كام افزايش قيمت سيمان صحت داره يا صرفا شايعه است خبر جديدي تو اين زمينه اگه دوستان دارن ممنون ميشم

به نقل از تالار كرج
                        يك صنعت پر هزینه سه سال است افزایش قیمتی نداشته است
                        افزایش قیمتی تایید شده است و باید اجرا شود و دستور اجرا نیامده است به خاطر ادغام وزارت خانه ها
                        اگر انسانها در طول عمر خويش فعاليت مغزشان به اندازه يك ميليونيوم معدهشان بود، اكنون كره زمين تعريف ديگري داشت. آلبرت انيشتين

نظر

• محسن نظري
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 3397

در اصل توسط کاشف پست شده است View Post
                          فاراک خرید 280 فروش187
                          فاذر خرید 360 فروش280
                          بابت زحماتت تشکر میکنم
                          دوست عزيزم جسارتا براي دوشنبه توصيه به خريد براي شما نميكنم
                          شما اول بيايد تكليف را با خودتان مشخص كنيد از بازار سرمايه و هدفتان از سرمايه گذاري چيست؟
                          اگر با ديد كوتاه مدت و نوسانات مقطعي امده ايد در شرايط موجود نه براي شما نه براي هيچ دوست ديگري توصيه به اين عمل نميكنم ممكن است در چند معامله سود كنيد اما امكان دارد در يك معامله تمامي سودهايتان بر باد برود
                          براي مثال حال اين دوران بازار منفي كه كوتاه بود اما دوستان به خاطر دارند دوره ركود اقتصادي را كه قيمت سهمي مانند فملي به محدوده 200 تومان رسيد (عمق ضرر و زيان) يا به واسطه عوامل برون زا برخي صنايع با مشكلات و افت شديد قيمتي مواجه شدند اما نكته بسيار مهم اينجاست كه سهامداران صبور و كساني كه با ديد بلند مدت سرمايه گذاري كرده بودند ضرر نكردند در همين تجهيزات بنده به شما قول ميدهم اگر تا پايان سال اين سهام را نگه داشته بوديد ضرري در كارتان نبود
                          پس اكيدا برادرانه و دوستانه به همه عزيزان توصيه ميكنم اگر با ديد نوسانات مقطعي به بازار امده ايد و اگر توقعتان از بازار بازاري هميشه مثبت يا سود ميباشد همينجا ميگويم در اين بازار ريسك اين فكر بسيار بالاست نه جوگير شويد نه هيجان زده نه بازار مثبت الان را مد نظر قرار دهيد نه بازار منفي يك ماه پيش را درست و با هدف و منطق تصميم گيري و سپس سرمايه گذاري نماييد
                          در اخر كلام را خلاصه كنم با تحليل به خريد و فروش بپردازيد و اگر از اسمان اتش هم امد به تحليل خودتان شك نكنيد...
                          به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
                          اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• محسن نظري
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 3397

در اصل توسط majid پست شده است View Post
                            آقایان پناهی و نظری عزیز- با سلام
                            لطفا در خصوص اهداف مرقام - فباهنر- وصنا اعلام نظر فرمائید.بنده در هرسه در ضرر میباشم نگهداری یا تعویض با سهم دیگری؟ اگر پیشنهادی نیز داشته باشید سپاسگذارم
                            مرقام به نظر بنده حداقل تا 600 تومان و فباهنر تا 120 تومان و وصنا تا سطوح قيمتي 250 تومان جاي رشد خواهد داشت
                            وصنا به دليل عدم وجود سهامدار حقوقي مناسب توصهي به تعويض با سهام پرپ تانسيل ديگري ميشود خريد موتوژن و فاذر و فولاد در روز دوشنبه گزينه بدي نميباشد

نظر

• محسن نظري
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 3397

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
                              سلام بر همه.......

دوستان یه سوالی که ذهنمو مشغول کرده میپرسم شاید مبتدی باشه اما خب من ازش سر در نمیارم اگه دوستان خصوصا آقای نظری که از پشت پرده اطلاعات بیشتری دارند راهنمایی کنند.....سوالم اینه.....

چرا تو همه ی امتیاز تسهیلات مسکن<تسه> ها موسسه مالی قوامین سهامدار عمده هست یهنی تو همشون مالک بین 3 تا 10% این تسهیلات است....ممنون....
                              راستش مهران عزيز در اين مورد اطلاعي ندارم شايد قوامين سپرده گذاري سنگيني براي خريد اين تسه ها در بانك مسكن انجام داده و حالا سهامدار درصدي اين تسه ها ميباشد

نظر

• محسن نظري
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 3397

در اصل توسط DADA پست شده است View Post
                                آقایان پناهی و نظری وسایراساتید سلام
                                میشه یه تحلیلی هم از آرین وحقش بزنید من رو 145 واردش شدم فقط به این دلیل که فکر کردم قیمتش تو کف ولی برای آینده سهم واینکه کی خارج شم هیچی نمیدونم اگر نظرتون رو بدونم کمک خوبی میشه
                                درباره ارين قبلا نيز گفتم بانكهاي تازه تاسيس كه به اركان و نهاد هم وصل هستند و شعبه هم دارند الان به دليل تازه تاسيس بودن وضعيت ايده الي ندارند بنده مانده ام ارين بدون شعبه در اين كشور چگونه ميخواهد منابع جذب كند
                                بانكها به جاي اينكه به فكر هزينه هاي مطالبات مشكوك الوصول و بهبود اعتبار سنجي و جلوگيري از رانت بازي در دريافت تسهيلاتشان باشند به فكر هزينه هاي پيش و پا افتاده پرسنلي ميباشد يك مزيت عمده بزرگ را به راحتي از ميان بر ميدارند اينها فكر نميكنند كه تاثير شعبه و بهره وري شعبه بسيار فراتر از هزينه هاي ان ميباشد

نظر

در حال کار...
                                X