کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدایا به فرشتگانت بسپار در لحظه لحظه نیایش خویش
دوستان مرا از یاد نبرند
آقای نظری تولد شما را در سبزترین ماه سال تبریک گفته و آرزوی بهترینها کمترین درخواستی است که میتوان به محبتهای شما داد.
اگر تهران بودم یک کارتن پر از قلم و مرکب برای قلم شیوا و پاسخهای سریع و بی منت شما کادو میدادم
ولی خدا را شکر تهران نیستم ماه خرداد خیلی تولد داریم باید تمام سودهایم را که فراوان ضرر بوده هدیه میخریدم:d;);;)
آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند
تولد شما را هم تبریک گفته همیشه سبز و پر سود و سلامت باشید .
اسم زیبای شما مرا یاد یکی ار دوستانم میاندازد که مهربانی و لطف و کمالات او همیشه در یاد م به یادگار مانده است
دوستان ببخشید اما اگه میشه واسه تبریک تولد برین تو تاپیک تولدت مبارک اونجا روژان و بر و بچ تا ظهر مشغوله مراسمات ویژه تولدن <:-p=))کیکم ساعت 10 میدن ناهارم میدن:p ....الآن خود محسن خان میاد شاکی میشه که تاپیکش اینجوری شده با تشکر....::*
مهران جان به روی چشم ولی اگه آمدی یک برش کیک و چای خواستی شرمندهههههههههههههههههههههه
دوستان خواهشنا نخندید من اصلا نخواستم اخر هفته ام را خراب کنم الان متوجه شدم فاذر بسته شده است خواهشنا بگویید به چه علت ؟
مجمغ ان که 22 خرداد است پس علت چیست ؟
اقای مصطفی 70 در تالار بورس تولد شما امروز است تولدتان مبارک با اجازه آقا مهران !!!!!!!!!!!!
نظر