در اصل توسط majid پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط soroush پست شده است View Postاین خفناور شلعاب و رتکو ضررم سنگین چه کنم استاتید؟
جناب نظری و پناهی کمک بفرمایید؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط punisher پست شده است View Postمحسن جان مجمع مپنا کیه؟
خریدش خوبه؟
می خوام ح مپنا رو با خودش تعویض کنم؟
خرید صدرا تو صف فروش واسه نوسانگیری چه مدلیه؟
درباره مپنا واقعا در اين قيمتها مفته و كسي كه فردا مپنا بخرد سود بسيار خوبي در بازه كوتاه مدت خواهد بردبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط arashvet پست شده است View Postپس از فردا منتظر جهش شیران هم باشیم:)
امیدوارم سود خوبی بکنی دوست عزیزریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط رهگذار پست شده است View Postسلام اقای نظری چرا وبوعلی و وصنعت با داشتن پرتفوی سیمانی منفی در حال معامله هستند.به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط م نظري پست شده است View Postسايت ياهو براي بنده از بعد از ظهر باز نميشود دوستان ديگر هم چنين مشكلي دارند؟؟؟
نظر
-
-
با سلام
من غلام قمرم غیر قمر هیچ مگو
پیش من جز سخن شده و شکر هیچ نگو
دوش دیوانه شدم عشق مرا دید بگفت
آمدم نغره مزن جامه مدر هیچ مگو
من آمدممممممممممممممممممممم
آقای ب پناهی و م نظری
مقداری پول توی حسابم دارم ایا میانگین وسایا و مپنا را پایین بیاورم یا معدنی بخرم ؟آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند
نظر
-
در اصل توسط حامد24 پست شده است View Postمحسن جان خبرها از نصیر ماشین هم اومد.
دو شركت بورسي افزايش سرمايه مي دهند
خبرگزاري فارس: دو شركت بورسي ليزينگ ايران و نصيرماشين سرمايه 30 و 3.4 ميليارد توماني خود را افزايش مي دهند.
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=9003220195به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
نظر