در اصل توسط kavian77 پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
منم تازه کارم و تازه ami رو نصب کردم ولی برا update tse مشکل دارم امیدوارم بتونیم به هم کمک کنیم.:-/:-/من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.
نظر
-
-
به نظر من کاهش نرخ ارز جون دوباره به خودروئی ها داد و تعدیل عایدی هر سهم ایران خودرو نیز مزید علته
در مورد بانک ملتم متاسفانه بررسیش نکردم
نظر
-
در اصل توسط aminaran پست شده است View Postاساتید نظرتون در مورد غمارگ هم بنیادی وهم تکنیکی بفرمائید ....با تشکربه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط ناظم پست شده است View Postجناب نظری سلام 20میلیون تومان نقد هستم 2تا 3سهم بسیار خوب برای خرید به دید 2تا3ماهه معرفی کنید وضمنا چرا خفناور رشد نمیکند با تشکر علی ناظم
خفناور متاسفانه حامي مناسب ندارد فعلا منتظر گزارش 12 ماهه سهم هستيمبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط aminaran پست شده است View Postولصنم نه منفی می خوره نه مثبت... سه روزه از جاش حرکت نکرده جریان چیه ؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط مهدی64 پست شده است View Postدوستان سلام به نظر اساتید حجم معاملات بالای خودرویی ها در هر روز نشانه مثبتی از سهام هاست یا نه؟
ایشالا که همین طوره
خودروییها با توجه به درصد بالای تقسیم سود وسودی که می دن قاعدتا باید این روزا عالی باشن
البته این برج 3 که تمام حساب وکتابا را به هم زدهرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
نظر