در اصل توسط abtin پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
نهايت افتش ميتونه امروز باشه.. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط LEON پست شده است View Postاستاد من
این زامیاد خوب خرید میشه ولی قیمتش آخ نمیگه.
میخواستم اعتباری وصنعت بگیرم.فردا زامیاد رد کنم.جاش پر شه.
با حجم امروز فردا 280 رو میبینه به نظرت؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postاصلاح چنداني براي وصنعت متصور نيستم نهايت درصد منفي امروز_________________
[SIZE=5]این عکس:اوج فناوری شیاطین سه گانه:[COLOR="#FF0000"]امریکاه درحال نابودی[/COLOR] [COLOR="#FF8C00"]صهیونیست درحال محو شدن[/COLOR][COLOR="#FFA07A"]؛انگلیس درحال فروپاشی هست[/COLOR].که توسط سربازان امام خامنه ای به زیر کشیده شده است [/SIZE]
نظر
-
هدف اول شاراک 450 ...
خگسترم طبق پیشبینی سقوط کرد.فقط زمانی میتونیم بگیم الگو تشکیل شده که قیمت از 208 پائینتر بیاد و زیر این قیمت تثبیت بشه
وصنعت باز هم فرصت خرید تو این قیمتها داده.وصنعت یه پیشنهاد برای دوستیه که تو وپست 30 میل تو ضرره....
شپترو هدف اول 670
نظر
-
زنگ زدم با امور سهام مینو حرف زدم گفتم تعدیلتون مثبته یا منفی گفت فعلا گزارش ندادیم گفتم خوب پس برای چی بستین گفت یکی از شرکتها زیر مجموعمونو داریم میفروشیم :ezpi: دیگه نگفت کدوم یکیه!
اینم شمارشه : 02148831526
نظر
-
-
در اصل توسط diesel29 پست شده است View Postمحسن جان شپنا روی 543 موافقی روی منفی امروز میدونم قبلا راجع بهش قبلا صحبت کردی باسه تاییده !!!
وصندوقم که سهم مورد علاقه شماست روی 116 موافقی ؟؟؟؟
راستی کالسیمین امروز وارد شدی ؟
وصندوق نه وصنعت كاملا منفي امروز را موقعيت عالي و بدون ريسك براي خريد ميدانستم
كالسيمين خير بنده نظرم بر كاهش بيشتر و خريدحوالي 1000 تومان استبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postجناب نظري لاسيتكي ها به قيمت هاي جذابي دارن ميرسن؟ به نظرت چه موقع بريم سمت پكوير و بارز و ..؟
ممنونم
اگر راشين عزيز هم تكنيكالي نظري بدن خيلي خوب ميشه؟امروز همون فردایی است که در انتظارش بودی:4:
نظر
نظر